| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:02
- Nahlásit
Gerda
ok díkys
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:08
- Nahlásit
danajasa
no skoro jo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:11
- Nahlásit
kejtlinnezur,vypada to tak,ze asik jak pojedu do toho praglu,jak chci jet s aminem asik sebou vezmu notas!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:14
- Nahlásit
nemethova5
no nejlepčí by bylo, kdybys mi to ukázala na mým not´asu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:15
- Nahlásit
kejtlin
Tak to chce někoho ulovit na názornou kázku,můj bývalej hecker na mě deně ječel jag sem blbá dyž si neumím k filmu otevřít tiulky v češtině ůplně od jinud,mě jak nešly z filmem tak sem prostě byla v pérdeli no a žije se mi stím docela dobře půčuju dvd zásadně v češtině a je to yvřešený,páč na moje žaludeční vředy mi nigdo přispívat nebude ty si udělám sama až časem jojo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:21
- Nahlásit
no a co mas??ja mam mozilu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:23
- Nahlásit
danajasapani,ja jsem totalni samouk,bracha mi prodal notas a ja v prvnich chvilich na neho jen cumela a ani jsem nevedela kde se to zapina,to byla prca,pokus-omyl a jak jsem se nasrala,tak jsem to vypla ze site?????????to by hme porodil v ten moment.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:24
- Nahlásit
nemethova5
bóže moje fotka, to byla nějaká slabá chvíle , mám google chrom
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:25
- Nahlásit
danajasanemethova5
sem taky samouk v lednu budu mít not´as 2 roky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:27
- Nahlásit
kejtlinno pekny ne????? to nemam a hlavne jsem se divala na ten google chrom,jsem prave uvazovala,hod mi na meil naky fotky a ja ti je poslu upraveny meilem a hodim i sem a na fotogalerii
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:29
- Nahlásit
nemethova5
Taky tak nějak ted tu mám Explorer a doroto seznam přes operu kerá stejně nejede a do toho mi tu mrká náká externí mrcha co se mi cpe do notasu páč tady snad přistávají rakety na střeše a ted mám migrénu jak bejk tu chytám nevím na co sfinisfinutou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:31
- Nahlásit
danajasajo explorer klasika,operu jsem mela tez super,mela jsem jedenactku,hele tobe se tam mydli dva softvery???si dej ibalgin,kdyz te boli hlava,nelezela si blbe???tra se jen ptam,vitej v klubu samouku!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:33
- Nahlásit
nemethova5
nemám žádný fotky na vložení, jen bych to chtěla umět
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:37
- Nahlásit
danajasa
na migrénu prej pomáhá ležet v klidu ve tmě, nikdy jsem zaplat´pámbu migrénu neměla.
na pobavení-šlápla jsem do malý psí misky-prázdný, ujela mi v ní noha a kecla jsem si do velký misky do vody, jen bohužel tak blbě, že jsem si narazila kostrč
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:40
- Nahlásit
nemethova5
Aušus(asus)to zvládá klidně at se prohlížeče pozabíjí.Na hlavobol ibalgin nic už se mi zvedá kufr což je na prd páč sem v práci a do rána daleko ale mám nákej aspirin to bude zas patákový dejchánek dneska
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:43
- Nahlásit
danajasa
nezávidím paní, hlava je sfiňa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:44
- Nahlásit
danajasaAušus(asus)to zvládá klidně at se prohlížeče pozabíjí
tak doufam,ze aspik(jako aspirin)trochu zabere,nebo upa zabere,to je na guvno,vim,co je to za otravu bolehlav a byt v praci.
kejtlintoz v tom pripade pani musite pockat,az se prikodrcam,jinac to nevidim!auuuuu!!!vim jak boli narazena kostrc!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:45
- Nahlásit
sem koukla do programu, dneska na barrandově dávaj od 20.05 Šivova dcera a obrázek k filmu nebo dokumentu je nějaká holčička s šesti nohama
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:47
- Nahlásit
Zdar feťačky, už jsem tu
kejtlin
Šiva měl víc rukou, ne nohou. A syna měl se sloní hlavou. Jestli na Barrandově náááhodou nekecaj.
Všichni
Dnes jsem viděla pitbulku velkou jak labrador. Se mi zdála velká, ale páneček tvrdil, že to je normální.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:48
- Nahlásit
kejtlin
barandov nemám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:49
- Nahlásit
kejtlin
nějaká holčička s šesti nohama
jenom??? ,to je nuda,du na Cesty domů..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:50
- Nahlásit
Vlčáčková
tak má třeba 8 rukou nevim
ale podle fotky se zdá že má 6 nohou a 2 ruce
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:50
- Nahlásit
davidkova renata
tam ale nemaj ani těch 6 !
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:53
- Nahlásit
Potřebuju poradit nějaké granule pro hubnutí. Seniorky ani lightky nestačí. Vlčáček je po nich stále tlusté prasátko, byť víc chodíme jen sami dva, poté, co artrotičky spolu vyvenčíme a odložíme doma.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:54
- Nahlásit
Vlčáčková
Ano furt sou neustálené pleménko a máme až tři druhy-boudák-veký robustní,pak pracovní štíhlí z dálky i chrta připomínající pak nadupané sfalovce kulturisty krpet nižší nožíčky.Třá bedříšek měl30kyl a normálně vypada jak anglický bílí terér kerej už vymřel ovšem ta podoba byla zarážející ůpa klon.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:55
- Nahlásit
kejtlin
budhistická pomáhací bohyně má rukou 1 000, aby mohla hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóódně moc pomáhat. Teď nevím, jak se jmenuje.
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
a nebo takhle,ale toto uz je trosku slozitejsi program.
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
to je supeeer
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:56
- Nahlásit
Vlčáčkováchci mit taky sest rukou,to by byla pro me pomoc,vsechno bych stihala vic.
davidkova renatatak co pani,jak se vam libi programek????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:57
- Nahlásit
nemethova5
chci mit taky sest rukou,to by byla pro me pomoc,vsechno bych stihala vic.
mi by stačily 4 ruce a 2 hlavy když tak
|