| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:40
- Nahlásit
makrel
co pawLINka neviděla mojí prdel - a proč by jí měla vidět???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:41
- Nahlásit
makrel
Jessa má mega zadek, hlavně když trochu přibere jako třá na té fotce. Ale když byla v kondici, tak byla hezká:
U ní je problém, že jakmile přestane makat, tak vypadá jak panelákový gaučák.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:41
- Nahlásit
sakra svítí tu jedno světlo a já nevím kde je od něj vypínač
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:42
- Nahlásit
argosek
akorat jsem tam vcera nechal skoro vsechnu hotovost
no, padla sem na hubu z tý částky, to ti povim. Ale nechej to zvíře ve štychu, to se snadno řekne. Tak kdyby něco, tak se ozvi, jo?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:43 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
pawLINka
Paní máte vizvihnout kouzlo osobnosti a zásluhy v podobě třiceti kylo lásky na nožičkách,škaredý pes néni teda krom tohoto
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:44
- Nahlásit
pawLINka
Ale když byla v kondici, tak byla hezká:
nevim no, vypadala, že má děsně velkou hlavu...šak si ju měla nafotit v nějakém postoji, jak to sem dycky dává muchoš, ty dalmatínky. Delinka je opravdu chuděra velmi oškivá...až budu pacient, co potřebuje kanystrpsa, budu žádat hlavně dellinku, to mě postaví na nohy.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:45
- Nahlásit
pawLINka
ta fotka je ještě horší než ta s tou prdelí ale
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:46
- Nahlásit
danajasa
Ale dyk já si dělám srandu. Nemám dokonalé šokle, ale pro mě jsou ti nejkrásnější. Jessa prdelatá, Aaron s předkusem a bez žubů... Co kus, to orygynál, ne?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:46
- Nahlásit
Monty byl včera u moře ( U Ostravice )
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:47
- Nahlásit
makrel
ta fotka je ještě horší než ta s tou prdelí ale
Proč? To je když byla kdysi docela hubená (mohla by být ještě o kapku víc) a makali jsme.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Monty
Monty je velmi krásný knírač pani!
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
nevím, stojí tam, jak kdyby se měla zhroutit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:48
- Nahlásit
ha už vím co budu dělat zítra v práci od 16-18hod. budu do Laryskova fotomaniactví přidávat fotky to se akorát na ty dvě hodiny zabavím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:49
- Nahlásit
Gerda
kujú, moc kujú paní za pochvalu
Lybička říkala, že malej knírač už pomalu začíná vypadat jako westík, tak už jsem se přesunula do levelu kříženec knírače s westíkem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:52
- Nahlásit
lidi mám volno jdu do hokny až v pátek , což je super,mám v plánu vykoupat psy, uklízet a hlavně tejrat psy pohybem. taky musím poprosit radka, aby mi zabil 3 kačery na jídlo, sou už velký.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:53
- Nahlásit
kejtlin
se máš
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:53
- Nahlásit
makrel
Haha, to jsem totiž na ní řvala, aby laskavje konečně zůstala aspoň chvíli stát, abych ji mohla vyfotit (měla před sebou balonek). A bylo to focený v létě po tréninku:
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:54
- Nahlásit
pawLINka
Haha, to jsem totiž na ní řvala,
tak to bude tím
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:56
- Nahlásit
pawLINka
Gratuluju ku zdravému žvížátku veselému,já se byla podívat na ty pitbulí vajpůly a představa že mi odejde pes uvázaný k bagru z tím bagrem mě vyděsila
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:56
- Nahlásit
děcka, už se pomalu chystám domů, tak pa zítra
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:05
- Nahlásit
Ježíš, koukejte, co je v inzerci.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/7705635/Hledame-do mov-pro-Thajecka-Black-Jacka.php
To není ten můj, ale ty vole, zaplať pánbůh za to, že to není fena.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:06
- Nahlásit
já bych taky chtěla umět sem fkládat fotky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:09
- Nahlásit
jo a taky bycj si chtěla do budoucna koupit šicí stroj-takový ty střední kvality stojej kolem 4-5000kč což zas není tak hrozný a naučit se šít, hlavně oblečky na psy, známá má s ořezávačem a ten je skvělej, ale ona má nějakej drahej spešl.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:13
- Nahlásit
zdaréc fšici!
toš bajša byla dnes poprvé dloouho sama, od 8 do 4 Teda musím velmi vyzdvihnout, že se nepočůrala, neposrala ani nepoblila, to zase jako cením... ale netušili sme, že uš vyskočí na stůl celá, zatím na něj dycky jenom nakukovala předníma nohama, tagže: shodila varnou konvici a uhryzala jí kabel, shodila a rozflákala sklínku instantního kafé, ze kterého následně nejspíš i pojedla, roztrhala čajové pytlíky a vetřela je do koberce, no a pár dalších věcí v podobném duchu. Naštěstí, naštěstí se jí nic nestalo, není od skla ani škráblá. No ale přítul jak došel dom a viděl tu spoušť, tak se neudržel a seřezal ju Pak mu to došlo a začal se jí zase omlouvat, bajša je z něj fčil chudák úplně nesvá Snad to bude zejtra lepší, pokusíme se nenechat v pokoji nic, co by mohla zničit...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:19
- Nahlásit
kejtlin
já bych taky chtěla umět sem fkládat fotky
Kliknete na ten čtverešek co je na něm rušový trojhelníček oranžový štvereček a zelený kosoštvereček pak vyleze toto[imgs]http://www.your-url-to-image-here.com/im age.jpg[imgs]a toto z toho umáznete(prostředek od závorky po závorku)http://www.your-url-to-image-here.com/imag e.jpg no a pak liknete levým klikátkem u myšmamámy na vobrázek-kopírovat adresu vobrázku a tu zkopírovanou adresu nacpete mezi ty závorky co tam zvostaly po vymáznutí toho prostředku.Tak sem to pochopila já teda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:20
- Nahlásit
Baysha
přítulovi ujely nervy, bych možná ořídila kennelu nebo klec a zavírala ji tam pokud bude sama
Ikdyž tam nebude nic, co by mohla zničit, tak si něco najde-třeba mě jezevci rozdrápali i zed´ a dveře, okousali stůl, nudili se
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:23
- Nahlásit
danajasa
počkej to zatim jako nechápu, ale to je normální stejně to nepochopim, dokud mi to někdo neukáže tak je to marný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:24
- Nahlásit
kejtlin
bych možná ořídila kennelu nebo klec a zavírala ji tam pokud bude sama
od osmi do čtyř nemůže nechat čubu v kenele.
Baysha
pokusíme se nenechat v pokoji nic, co by mohla zničit...
šak jasnééé, stejnak ta malá sviňa vymyslí, co zničit. Mohla bys ju dát k Atusch, umí krásně Bůchem mrtvit štěňátka, minule byla Korina tak bezvadňácky KO, že už ani večeřu nechtěla. Jen ležela, aji na venčení ji večer z domku nesli. Dnes jde s námi korina klikat.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:25
- Nahlásit
kejtlin
v pokoji nic není, akorát starej stůl - ten zničit může, kovový skládací židle a lednice - to snad nezničí
ona není velká ničitelka, hračky jí dáváme, ucho a jiný hnusy na kousání, snad to bude dobrý...
nerada bych ju zavírala, takhle se aspoň může prolítat po pokoji s hračkama
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 18:26
- Nahlásit
kejtlinja ti rikala,posli meilem fotky a esli chces tak ti je upravim jak davidkovy vcera????
|