| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 21:20
- Nahlásit
lucYnka XIII
bydlím přímo v libiši, jenže v neděli večer budu na noční po 18hod musim z baráku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 21:22
- Nahlásit
lucYnka XIII
ode mě taky dorazily? měli dorazit v pondělí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 21:50
- Nahlásit
lucYnka XIII
Napoprvé jo? Toš v to bych ani nedoufala
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 21:51
- Nahlásit
Ten-jehož-jméno-nesmíme-vyslovit má to videjko hodinu a čtvrt ty jo. Tož to já jdu koukat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 21:53
- Nahlásit
kejtlin
musim načerpat inspiraci až budu mít nový domov, tak jak vymaluju, ale duha a růžová se srdíčkama to nebude, ofšem ta kuchyň se ti povedla
Tak Pupíčkovi je necelých devět takže má ještě na růžovou nárok
Duhový záchod bude snad taky nadále používatelný. Moc se s ním crcat nebudu, páč je před rekonstrukcí. Tudíž si tam hezky vyzkouším nové postupy a metody. Na jaře se to stejně bude muset přemalovat.
Děkuji za pochvalu mé kuchyni
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 21:56
- Nahlásit
kejtlin
nedorazily
no ja tam pujdu na 6. tak muzu vyrazit driv a treba ve trictvrte ti ho dovest
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 21:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
to neni možný, jenže zeptat se do banky mužu až v pondělí
to bys byla hodná, kdybys mi ho dovezla
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 22:11
- Nahlásit
kejtlin
fakt nedoslo jeste jsem to jednou kontrolovala
to bys byla hodná, kdybys mi ho dovezla
tak mi hod do mailu adresu a ja se v nedeli stavim. radsi mi napis i tydlifon, kdyby se neco zmenilo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 22:15
- Nahlásit
lucYnka XIII
kam jedeš do libiše, třeba to znám a nasměruju tě odtamtud
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 22:17
- Nahlásit
kejtlin
uz mam navigaci, takze to zvladnu nevim kam mam to nekde napsane. Ulice stranska, stirkova nebo uplne jina fakt nevim ted z hlavy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 22:48 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
lucYnka XIII
ani jednu neznám, ale může to být až v nový libiši
jinak kdyby tě to navigace nebrala tu ulici, tak zkus sadová-tak se dřív jmenovala a pak zas tak jak ted´ a zase sadová a tak pořád dokola.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 22:56
- Nahlásit
když se daří tak se daří, mám díru od žehličky na služebních kalhotech, mám ještě jedny a dostala jsem je děděný už před 3mi lety, o to nic, ale zasvinila sem si žehličku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 23:05
- Nahlásit
Chacha. Jsem blbější než inspektor Clouseau. Jsem měla zato, že sraz spolužáků v tom Ústí je zítra a on už byl 22.10.!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 23:09
- Nahlásit
jak vyčistím černou sračku na žehličce? díky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 23:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Chacha. Jsem blbější než inspektor Clouseau. Jsem měla zato, že sraz spolužáků v tom Ústí je zítra a on už byl 22.10.!!!
pani, to už neni blbost, ale skleróza
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 23:13
- Nahlásit
kejtlin
Včera jsem měla půlhodinový hovor se setřenicí kvůli bydlení u ní na chatičce a málem jsem zítra sedla do zeleného příživníka a valila i se psy do Aussigu. A teď jsem si přečetla mail a tak takové kruté překvápko!!!
Teď zase budu muset čekat dalších 10 let!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 07:57
- Nahlásit
Dobré ranko
jsou někde bližší informace o pytlíko braní nebo jak se ta akce v jílovém jmenuje?
Nestíhám to dočíst
Jinak jsem včera byla na dost zajímavém českém filmu BASTARDI
tam jsem viděla PZ a ještě bych k nim dodala Z(z*urvený).
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 08:08
- Nahlásit
laguna
ahoj
no je to v Jílovém v sobotu a od 11.
Bastardi? Jaké to bylo? To je ten film co se hrál včera jen v jediném kině??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 08:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Veselý den samostatnosti
o pytlíko braní nebo jak se ta akce v jílovém jmenuje?
zahájení závodu v 11.00 sraz nějak mezi 10-11, disciplíny:
Fyzická zdatnost psovoda hot něčím měkkým (třá bambiho sáčkem) na cíl
Aportmánia na určené místo položí psovod 3 aporty, potom sa odebere aj so psom na štartovú čiaru a pes má všetky tri predmety čo najrýchlejšie priniesť
Ulička hrôzy pes musí čo najrýchlejšie prejsť po igelite, cez petfľaše, závojom povievajúceho nastrihané igelitu, tunel z deky, pomedzi zrdkadlá a okolo balónikov
Pažravý pátrač čo najrýchlejšie nájsť a zjesť maškrty schované pod plastovým pohárikom, v minidomčeku z kociek, plechovom barely na granule a plávajúce v malej miske v lavóry vody
Buď pes alebo ja - úlohy jsou: zjesť kus uhorky, rajčiny a párku, vliezť a ľahnúť si do klietky, zaštekať a preskočiť prekážku, pričom platilo, že vo všetkom mohol svojho psa zastúpiť pániček (za trestné sekundy) - meral sa čas
Vysávač - na doske rozložených 20 maškŕt, ktorý pes ich čo najrýchlejšie zožral
stratovné za 1. psa 100,-, za dalšího 50,- (bez pytlíku a věcné ceny)
sebou: vodu na pití pro sebe i psa, maškrtky pro psa, něco k jídlu, kdo sladí cukr, mléko
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 08:22
- Nahlásit
Potřebuju výcuc od včerejšího odpoledne, páč pak jsem byla na víně a vy ste tu drásaly jak šílenci zase. A co děláte vlastně, když určitě nemakáte?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 08:27
- Nahlásit
Alexa
Dík teď už vím vše
Atusch
To je ten film co se hrál včera jen v jediném kině??
jj to je on bylo to v Lucerně. Fakt se mi to líbilo i když mi často běhal mráz po zádech.Nejhorší bylo když si člověk uvědomil že takový pzz opravdu můžou existovat.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 08:42
- Nahlásit
laguna
bude se to někdy ještě promítat? Nebo to byla jedinečná šance a mám počkat na dvd?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 08:46
- Nahlásit
Dneska to začínaj promítat v kinech, takže doporučuju
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 08:46
- Nahlásit
makrel
já taky potřebuju vejcuc, dlouho jsem tady nebyla. Ale od příštího týdne budu až do odvolání dělat ty delší šichty, tak v práci skoro nikdo nebude.
Jinak Monty už se moc těší na sníh, ráno se válel ve zmrzlé trávě, jinak pokud není sníh tak se neválí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 08:52
- Nahlásit
dobré ráno,tak tady zima není,psiska dostali k snídani jogurt s medem a za chvilku bude bota jménem melichar a pak asi na velkou vycházku
Alexa
supr,dík za info na pytlík
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 08:57
- Nahlásit
Brýtro všechny samostatné a nesamostatné a statné a jiné a ostatní a tak.
Fičí vjětórek jako blázen starý, takže už musíme jít ven.
Jesi je tu někde maky, měla by říct, v kolik chce zítra dojet, pokut nechce dojet až na sobotu, jak chce. Dnes se bude bránit, cvičit, běhat, chodit, jíst a pít a kouřit a fotit a nakupovat a prát a péct. Uklízet se nebude, bo už maky znám a neva mi, když uvidí můj bordel. Jako bordel, ne jako bordel.
Dívala sem se na složení mobility od fytovetu, budu ho s mařenou jíst taky, příde mi, že je tam fše dobré. Jenom tam nemají dáfkování pro opravdu velkého psa....kolik toho mám jíst? Váhově by mi to vyšlo na celou pikslu ke každému krmení...Stačí mi jíst pro psy nad 30 kg?
Jak se máte trumpety?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 09:18
- Nahlásit
Gerda
Jak se máte trumpety?
já dobře a ani mi není blbje, a to jsem včera byla na vínovém dýchánku. Akorát teda musím pracovat a uklízet, ale večer du na zumbu. se těším.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 09:24
- Nahlásit
makrel
ty ses do té zumby úplně zamilovala
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 09:43
- Nahlásit
Aginky mají dnes narozeniny.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 10:17
- Nahlásit
čau šici
v noci jsme s radkem podnikli záchranou akci L a radek má doma labradorku-jen na dočas než se spraví-váží 18kg je stašně podvyživená a špatně vidí, je jí kolem 2-4 let a celej život strávila ve tmě, ted´ mi volal, že byl u veterináře jo a má plíseň, ale je to nějaká, že ji nemůže chytit radek a jeho psi pokud jsou v dobré kondici taky ne, až zesílí, je třeba ji odčervit ptž byla hrozně zablešená
|