Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5517 . 5518 . 5519 . 5520 . 5521 . 5522 . 5523 . 5524 . 5525 . 5526 . 5527 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:41
- Nahlásit

kejtlin
No právě taky sem chtěla jednou v životě pořádný bota a jediný co vydržely byli farmářky leč do těch teklo už jako do novejch,naivně sem si myslela že v pracovní obuvi budou mět džícnější botky a zas hovno hovno zlatá rybko akvárium nebudeLetos budu zas po vzoru pruských vojáků vymejšlet náký onuce sněhule a finky a jiné bezva kosmické vzory

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:42
- Nahlásit

zuzanarosakovapani,taky gratuluji pesakum k dnesnim narozkam!
danajasapani,jsme na tom upa stejne!mne nevydrzi ani goratexy ani boty od tamanu,maximalne pul roku,vic ne!takze nejste v tom sama!

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:42
- Nahlásit

kejtlin
promiň, ale dovolím si říct že je znám o trošku, ale fakt jen o trochu víc než ty
No vždyť jo.

Hele mě je šumafuk essi mají, nebo nemají plot, popřípadě prachy. Mě jenom vadí lidi, kteří přesně vědí essi někdo prachy má, nebo nemá. To, že má dluhy, exekuce a podobně ti nikdo vykládat nebude Myslím, že ani kamarád ne, ne tak soused. Každý si postěžuje, že mu krachlo podnikání (zásadně z důvodu toho, že ho okradl kolega, lidi, zaměstnanci...), ale nikdo neřekne "půjčil jsem si dvěstě táců, nedokážu je splatit a mám exekuci"

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:43
- Nahlásit

danajasa
musíš je naipregnovat, impregnace ve spreji stojí asi 100kč a vydrží ti na dlouho, já už jí mám třetí rok, koupila jsem ji s botama

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:44
- Nahlásit

Biluška
že se vměšuju do vaší finanční debaty - neříkej, že kdyby bylo potřeba udělat plot, aby čokle nezdrhali do silnice, že bys radši neoželela kůňa a místo něj za ty prachy nepostavila plot... nejni to o tom, že se někdo topí či netopí v penězách, ale o tom, co si za ty omezené prachy, co má, pořídí

danajasa
já mám goretexy za 900 z Adidasu, sice po dvouhodinové prochajdě v mokré trávě provlhnou, ale chodí se v nich suprově a myslím, že poměr cena/výkon více než uspokojivý

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:47
- Nahlásit

Ahoj,
jsem neskutečně nasraná. Otec mi půjčuje pokaždý když přijedu jednu firemní dodávku. Minulej měsíc jsem mu ho vracela se slovy: svítí tam servis, nejspíš mu něco chybí. Otec to odkýval. Přijedu po měsíci a auto totálně bez oleje. Oni s nim normálka měsíc jezdili na sucho. Hádejte kdo dostal seřváno, že nevyměnil olej?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:48
- Nahlásit

Biluška
. Mě jenom vadí lidi, kteří přesně vědí essi někdo prachy má, nebo nemá. To, že má dluhy, exekuce a podobně ti nikdo vykládat nebude
tak jsem se shodli že ti vadim ale stejně trvám na tom, že vím, že peníze mají a dluhy nemají, mě je to jedno, přeju jim to, jen mi není jasný, proč neudělaj ten plot. i když dneska říkal jirka, že ten co jim dělá na baráku fasádu, že mu dá za úkol udělat plot-oni plot mají, ale z prken kde jsou díry-schválně, kterejma proleze i kyra, tak nevím jak si s tím poraděj.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:49
- Nahlásit

Baysha
goretexy

co jsou goretexy? to jsou takový ty těžký pohorky? ty mám taky a jednou jsem v nich šlapla do louže, která byla hlubší než jsem si myslela, asi tak po kotník a v poho, fusekle suchá

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:53
- Nahlásit

kejtlin
Baysha
Fakt dyž spočítám množství peněz za rozpadací botky tak bych měla už min dvoje pořádný,zajímavý že v momentu pokaždé dyž potřebuju pořádný nák vyschne žlab

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:53 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zuzanarosakova
goretex je ta membrána, může bejt v botách nebo v bundě, měla by bejt stoprocentně nepromokavá, u mě se holt nějak nepovedlo no a botkám s goretexovou membránou říkám mazlivě goretexy mám látkový, kotníčkový trekový boty, nejsou až tak moc těžký, prostě fajn botky - ale musím koupit tu impregnaci, co psala kejtlin

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:53
- Nahlásit

http://www.facebook.com/video/video.php?v=12175645 37083

3 piti a ta ublitá AST ona mi šlape po psech!!! a běhá v kruzích jak kobyla, na jízdárnu s ní.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:01
- Nahlásit

danajasa
pani ty kreténi skáčou proklatě vysoko,skoro úpa jako při mondénním ringu co sme plánovaly s gerdou s čoklema..jen s menčí vobměnou..Nána by překášky vyvalila a Maryji bysme přes ní překoply..patrně tou goreteksovou křuskou abysme se drželi tématu))

du se svalyt,nepyšte!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:07
- Nahlásit

Mucholabka
hele nevíš nehledá někdo mastina??

evidenční číslo: 2271/2010
plemeno: neapolský mastin
popis: pes, *30.4.2009
srst: žíhaná bílá náprs., standard
velikost: standard
nalezen: 24.10.2010
Praha 3 - Pražačka
charakteristika: Čipovaný hledá se majitel.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:09
- Nahlásit

davidkova renatajezis,toho chcu!!!!!nemam narok,treti hovado by mi uz nevyslo,o tomhle jsem tajne snila!!!!!!
celej den je totalne posranej,celej den na pi.u!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
nemethova5
je nádhernej, jednou si ho pořídím, ale modrýho
co se ti stalo dneska?

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:23
- Nahlásit

nemethova5
kejtlin
je nádhernej,
todle je zrovna plemeno, který mi nic neříká
nemethova5
celej den je totalne posranej,celej den na pi.u!!!!!

co se stalo????????

Atusch
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:41
- Nahlásit

Ahoj,
tak jsem byla dnes našemu milému štěňátku nechat vyndat stehy, na veterinu letěl vrtějíc ocáskem a s rozjásaným pohledem s dobrým tušením, že tady konečně dostane nažrat! Nejprve jsem ho donutila vlézt na váhu, což bylo náročné neb chtěl do té ordinace pro ty piškoty! Má krásných 16kg. V ordinaci jsem ho postavila na stůl a zeptala se jestli to půjde takhle, vet se mi vysmál, že ho radši položíme, to nastal problém. Podsekli jsme mu nohy, zalehla jsem ho zvyklá z 50kg Brixe na rentgenech s tím, že ho znehybním leč Bůch se nedal a cukal s sebou a do toho použil největší zbraň začal ječet jak hysterka, ležela jsem mu na krku a držela nohy a vet se přiblížil s nůžkama a on začal ječet o to víc jak kdyby měl rozpárané celé břicho! Blbé 3 stehy trvaly asi 10 minut a mě to stálo dost sil přesvědčit psa, že je hodnej, že ho nepropíchnem a že dostane mlsku. Když sem ho sundala a dala mu mlsku tak si jí ode mě nevzal bo já jsem ta zlá, zato od veta sežral 5 hrstí piškotů. Tak jsem si vzpomněla, že mu dopíchnem vzteklinu ať není tak vzteklej, vet si připravil injekci a pak to šlo krásně dal mu celou velikou mísu piškotů a než je stihl spolykat mu to ďobnul. Bylo to fakt náročné, jinak veterináře má za největšího kamaráda bo ten jedinej mu dá najíst, takže kdy si sednul za stůl tak se Áres posadil proti němu a nakláněl na něj hlavičku.
Jinak budem krmit večer mase, dnes jsem mu koupila masíčko. Vet mi to schválil prý telecí nejí ani on

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:42
- Nahlásit

Alexa
kejtlinno tak misto na sestou jdu do prace na dvanactou!!!to nebylo vubec v planu,bo dedek se urazil,co tam chodi na vikendy a svatky,bo chtel vice sichet a dela krky,asik ho zbiju,uz me ty lidi fakt serou!!!pak jsem sla na cvicak aupa zbytecne!!!!nikde nikdo,tak jsem si aspon udelala prekazky,ani jsem si plenty nevytahla ani kafe jsem si neuvarila,byla jsem tak znechucena,a amin to asi citil,ze jsem nemela silu vubec neco delat,jo a milej pan majitel mi jeste visi pet tisic,tak jsem zvedava jak dal to bude!!!!den totalne na pi.u jak rikam a do toho chudak lidka dostala takovej duchodovej vymer!!!!ze mi spadla celist malem az na podlahu!!!(to je ta pani co jsem mela puvodne brat nini od ni,mocinky hodna zenska),je mi ji desne lito.,clovek cely zivot dre a ma z toho hovno,ten vymer je totalni vysmech pracujicimu cloveku a sere me totalne matka,furt se mi vysmiva!!!!co se tyce toho napadeni,desne me sere!!!!!jo a toto plemeno neapolitano mastino se mi desne libi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:50
- Nahlásit

Baysha
nejni to o tom, že se někdo topí či netopí v penězách, ale o tom, co si za ty omezené prachy, co má, pořídí
Jistě, život je otázkou priorit. V zásadě pořád. Akorát, že je rozdíl essi si vybíráš mezi koupí koně a stavbou plotu, nebo mezi zaplacením elektřiny a stavbou plotu. Anebo třá mezi cigaretama a stavbou plotu...novým kobercem do obýváku a stavbou....každý holt máme ty priority jinde.

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:52
- Nahlásit

nemethova5
Vyřidte paní Lidce at okamžitě zaůtočí na sociálku a zažádá o příspěvek na bezmocnost což přidávaj k důchodu navíc má to ůrovně1až4 od800set do12tisíc plus dávaj na berle zuby vobědy,ale je třeba to vyběhat a bojovat páč na ůřadech sou mrši,ale dyž to naběhá tak ne chodníku nenajde chceto nervy jak ocelákynormálně to berou důchodci a je jim kulový makaj jak šruby na kolchozech a berou to!Bez zábran zcela.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:52
- Nahlásit

něco na pobavení, dnes tady byla kamarádka, jí samý bio potraviny a samý zdravý věci, měla jsem na stole škvarky a jedla jsem je, ona co to je já na ní at´ si vezme, chutnalo jí to, řekla si dokonce o chleba, když ho snědla a k němu misku škvarek se zeptala co to jako je? po odpovědi, že škvarky z vepřovýho obyčejnýho sádla, měla výraz že okamžitě umře, ale vzala to sportovně
nemethova5
taky jdu do hokny zejtra na denní

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:54
- Nahlásit

kejtlin
aky jdu do hokny zejtra na denní
Já ne, heč . Budu malovat záchod na duhovo a Pupíčkův pokojíček na růžovo-bílo se srdíčkama

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:55
- Nahlásit

kejtlin
jo, si pamatuju, jak jsem měla v noci po kalbě žravou a sežrala jsem vafli s mravencema. Bléééé. Já je nenávidím a to jsem zvládla nezvracet jen mi prostě nebylo do smíchu. A než teď něco jim, hodinu to prohlížím

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:55
- Nahlásit

kejtlin
To ste měla tvrdit že sou to amarouny žádný vepř

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 20:57
- Nahlásit

Biluška
ale zektra tam aspoň budem za prachy-je svátek, kdežto jindy za hovno
musim načerpat inspiraci až budu mít nový domov, tak jak vymaluju, ale duha a růžová se srdíčkama to nebude, ofšem ta kuchyň se ti povedla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 21:01
- Nahlásit

Maky a Trix
tak já na střední jsme si s kamarádkou koupili permintový bonbóny takový něco jako fondán, v čokoládě byly, nevím možná se ještě dělaj. žraly jsem je potmě u tv-byli jsme u nich na víkend, pak už jsme nemohly a že si je necháme na ráno, a na světle když jsme si je chtěli dát, tak tam byly dost velký bílý červy, ustály sme to ale nebylo nám hej, od tý doby ty bonbóny nežereme ani jedna a to jsme je obě milovaly

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 21:04
- Nahlásit

kejtlin
je fakt, že vafle jsem od tý doby už taky neměla

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 21:04 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
tak tam byly dost velký bílý červy, ustály sme to ale nebylo nám hej,
bléééé takle jsme jednou chroupali u telky křupky arašídový a když jsme se dostali na dno tak bylo plný červů bléééé
ale teda křupky si stále občas dám, ale nejdřív je pěkně vysypu z pytlíku a důkladně prohlídnu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 21:16
- Nahlásit

danajasajako je z toho tak hotova,ze ji je spatne!!!!!dostala vymer 4 567kc,chapes to????drela celej zivot a ma zmrseny zdravi,lita po doktorech a mela tri mrtvice!!!!o kterejch nevedela!taky lidka hlida.
kejtlinja mam osmnactku!!!!a doufam,ze tam bude ten pamrd pojebanej!!!!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 21:17 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

kejtlin
hele nebydlis nekde pobliz Libise u Neratovic? V nedeli vecer tam pojedu pro nejake veci, bych Ti mohla hodit ten hreben.

Biluška
penizky dorazily, jsi zarazena mezi osoby s dobrou platebni moralkou Hreben jsem dnes poslala. Obycejne. Snad dorazi, vzdycky se bojim kdyz neco posilam obyc.

<< 1 ... 5517 . 5518 . 5519 . 5520 . 5521 . 5522 . 5523 . 5524 . 5525 . 5526 . 5527 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání