| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 12:49
- Nahlásit
Akky0Aime
Neřeš to, já to nebudu hrotit Tentokrát to holt nevyšlo, tak se neposeru
Akorát si nezkusim tu mykynu Dyš tak mi Alexo prosím tě řekneš jak ti byla, jo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 12:49
- Nahlásit
kejtlin
maso mám zdarma, postěhuju se vocad´ a operace jaký operace? že mám problémy s penězma to bych měla i kdybych neměla psy, za minimum co dělám je to bohužel jasný
no tím spíš že se budeš stěhovat. už máš něco sehnaný??? víš že tam mít problém se sousedama mít nebudeš???? máš tam práci???? to maso zadara budše mít i tam???? budeš tam mít levnýho veta????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 12:50
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
hele je ještě čas, tak se doma domluvete, essi by tě nemohl hodit někdy během dne. Vždyť můžeš dorazit pozdějc třá po poledni nebo kol jedný nebo dřív to je úplně jedno
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 12:51
- Nahlásit
Maky a Trix
Já osobně nemít čokla, mám peněz hodně
Tak teď mě to docvaklo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 12:53
- Nahlásit
Maky a Trix
já mám štěstí, že se starejma nemám potíže-tesse se jednou za rok skřípnou záda, ale to je tím, že je jezevec a sinda měla ten zánět šlach ale to je snad poprvý co byla nemocná, ricky má nemocný srdce, ale od narození, léky nebere potíže nemá a vendy a zuzka, kdyby se neservaly tak říkal veterinář, že jsou naprosto v pořádku jak oběhově tak srdce na poslech, to je vše co mám starý.
all
vím, že to myslíte dobře
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 12:53
- Nahlásit
Alexa
A tak jasně, uvidím, jak to pofrčí..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 12:56
- Nahlásit
kejtlin
to máš štěstí teď.pamatuješ si, jak jsi byla na prášky z toho, že potřebuješ udělat rtg a vyšetření goši a nemáš na to? Všechno se může začít srát a s takovým příjmem bych si netroufla mít víc psů.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 12:56
- Nahlásit
kejtlin
to je jen štěstí, třeba kdybys měla dát za psa jen 1000 měsíčně za léky jako já, tak by ti to pak asi dost chybělo pro ty ostatní a nikdy nevíš, co se stane....já bych prostě do dalšího nešla.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 12:58
- Nahlásit
Alexa
postěhuju se až budu mít prodanou parcelu a postěhuju se na samotu nebo polosamotu, zatím nevím kam a maso budu mít i tam, nebudu pro něj jezdit každej tejden, ale třeba jednou za měsíc-zuzka mi ho bude schovávat,do práce tam někam budu muset jezdit ještě nevím kam.
i když v čera jsme se bavili o práci s mojím veterinářem a říkal, že není moderní chodit do práce a já mám dvě, tak moderní vůbec nejsem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 12:59
- Nahlásit
Maky a Trix
jasně, že si to pamatuju, ale já s mým příjmem bych v tom případě nemohla mít žádnýho psa, ptž posrat se může cokoliv a kdykoliv i u jednoho psa.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:01
- Nahlásit
lidi nevíte jestli známka na dopis stojí pořád 10kč?díky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:02
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jen si řidičák udělej, v poctatě nikdo nemůže bejt na silnici horší než já
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:03
- Nahlásit
kejtlin
No jo, jenomže kam dáš těch hodně psů, jednoho můžeš šoupnout známejm nebo tak.. ale nic ti nerozmlouvám
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:04
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
a že by tě třeba muž přiblížil někam blíž k D1 třeba do Říčan?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:05
- Nahlásit
Gerda
To si fandíš! Vládik ale zrovna dneska řikal, že bude dělat instruktora autoškoly a že mi to nechá udělat z protekce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:06
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ať tě jen přihodí kousek k D1, aby tě Atusch mohla nabrat - mikinu si zkusit prostě musíš, takže se laskavě zařiďte pani ) Prostě nějak tě tam dostanem
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:09
- Nahlásit
Atusch
Gerda
Uvidím jak to budem mít nabitý, nějak to ale pořešíme ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:09
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
si hlídáme většinou navzájem v domě-tj dáme si klíče, kvůli velkejm psům malý upíchnu, je nás víc, co máme smečky
all
jdu do knihovny a na poštu se zeptat na tu známku
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:10
- Nahlásit
kejtlin
osobně si myslím, že radši budu mít jednoho psa, o kterýho jsem schopná se postarat, kterýmu můžu dát maximum a kdyby se něco posralo, tak to ufinancuju bez toho, aby na tom bylo jiný zvíře bitý. Nebo aby to pro mě byl opravdu problém. A až ten pes bude starej, budu se o něj moct naplno starat, je rodzíl, jestli máš doma 8 starejch psů nebo jednoho. Osobně se děsím toho, že by pes potřeboval třeba pravidelně nějaký drahý léky. A není to jen o postarání se o psa v případě jeho nemoci, ale co tvojí? Dělej jak myslíš, každýho věc. Ale pak si nestěžuj.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:10
- Nahlásit
tak mám pro dnešek hotovo všecko
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:13
- Nahlásit
Tak co koho teda povezu tam a koho zpátky?!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:15
- Nahlásit
kejtlin
jo, známka stojí pořád 10 káčé. Na obyč dopis teda.
S tou jezevčicí - holky mají pravdu stran prachů. Na druhou stranu, zachraňování nechtěných psů není otázka mozku, ale srdce . Vím proč jich mám patnáct, že jo . Nebudu vůbec ani počítat jak bohatá bych byla, gdybych je neměla. I gdyž vlastně bych byla spíš chudá
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Akky0Aime
Tak co koho teda povezu tam a koho zpátky?!!!
tam povezeš března jak bylo původně domluvený, zpátky se uvidí, to pořešíme až na místě.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
Akky0Aime
paní jdu psát mejla,mi se ještě nedomlivila na čase a tak
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:18
- Nahlásit
Akky0Aime
no já bych prosila tam i zpátky ,někam na bus nebo travaj po praze,to mi už bude jedno
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:18
- Nahlásit
kejtlin
Ty to rozmlouvání vyloženě kazíš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:22
- Nahlásit
Biluška
Na druhou stranu, zachraňování nechtěných psů není otázka mozku, ale srdce
myslim, že u toho zachraňování by měl včas mozek ovlivnit srdce, protože ne každá pomoc, nebo dobře myšlená věc, je skutečně ku pomoci. Můžou na tom bejt bitý obě strany. A to je asik ta nejhorší varianta. Častokrát se poslední dobou přistihnu, jak souhlasim s Psíčkem, jak mi jeho některý názory začínaj být blízký. Ale furt sem porát taky eště tupá žena, takže sérce a tydlety emoce bublaj víc než mozek (ten nebublá, nemá čim) Pokud nemáš podmínky, je 15 psů šílenost a ne pomoc.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:25 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
Ahojte žumpo, kdo si četl moje včerejší hlášení o ohlášení, tak dneska ráno volala ženská z KVS, že tam zajede, teďka sem jela kolem psiska a válí se tam na slunku nějak podezřele daleko od boudy, myslíte, že už tam jako ženská z KVS byla? :-O má to sem 30 km. Eště pudu v rámci venčení jednou okolo se podívat teda, pač z auta sem nestihla detaily
Edit: tak ne, pojedou příští týden až, jen zjišťovali na MÚ majitele psa. Takže to vidím na hlášení z úřadu, ať si uklidí svinčík nejspíš jsme holt malé město.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:25
- Nahlásit
Gerda
To si napsala krásně
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:26
- Nahlásit
ahojte vespolek
kejtlin
ti plně rozumím, též se mi jozefka líbí, další krásná na mě kouká z outulku v Krajkové
|