Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5517 . 5518 . 5519 . 5520 . 5521 . 5522 . 5523 . 5524 . 5525 . 5526 . 5527 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:29
- Nahlásit

pe3ce
můžeš mi říct gde si celou dobu?????????????..je to tu nějakej holubník či co?!
Dáška
myslíte, že už tam jako ženská z KVS byla? :-
myslim,že nejdříf tak po prodlouženým víkendu,ty najifko)))

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:30
- Nahlásit

Dáška
davidkova renata
hele a nemohli tam volat jako že přijedou na kontrolu?????

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:30
- Nahlásit

pe3ce

Že ty si chodila na Desenskýho poradnu, že jo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:32
- Nahlásit

Atusch
si tu??? koupilas ty mlsky????

Dáška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:33
- Nahlásit

davidkova renata
Alexa
No jo, jsem blbá a naivní tak ať si pes užije volna, třeba to vydží...

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:34
- Nahlásit

Alexa
od kolika tam máme být?

pe3ce
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:34 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit

davidkova renata
no pani, já sem vo sobě taky nevědal gde sem, nigdo mě nehledal, tak sem si asik někde v klítku uhnívala.
A dejte pokoj s holubníkem, stačí gdyž se má jednou zač vyvážet za nekřesťanský peníz žumpa. Ještě vymetat holubník, to by byl sakra drahej provoz.
Lucie Kratochvílová
no já tam ještě pořád načuhuju

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:36
- Nahlásit

Děcka, beru s sebou pytel zimních věcí pro kralupy, který pak zase zaveze hodná teta Bajko. Dnes tu asi musím být do sedmi, budu hlídat Korinku.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:36
- Nahlásit

Akky0Aime
od kolika tam máme být?
po desátý aby se to připravilo, znáš to

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:37
- Nahlásit

pe3ce

Já jenom že je mi ten nyk povědomej, ale sem dost sklerotická, tak se ptám a cože máš za psy??? ))

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:38
- Nahlásit

Gerda
jo, když nemá někdo podmínky na držení tří psů a natáhne si jich dvacet tak je to průser. I když to udělal z dobré vůle.
Na druhou stranu, když Kejtlin přemýšlela o Bohoušovi tak jste všichni byli pro a dokonce se tady organizovala nějaká pomoc s odvozem, nevzpomínáš si na ni náhodou?
Co se u Kejtlin od té doby změnilo? Že Bohouš jo a josefčice ne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:39
- Nahlásit

Gerda
jé mohu ti něco hodit v pátek do práce něco pro kralupy,nebo mám poprosit aby mi to vzala teta Akky0Aimea předalo by se to rovnou bajko do auta?
mám tu celou jednu polici věcí pro ně

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:39
- Nahlásit

Biluška

Kejtlin to chtěla rozmlouvat, no, tak nevyhov jí, že jo...!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:41
- Nahlásit

Gerda
jako gdy? zejtra nebo f sobotu?

pe3ce
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:42
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
takový dva zmetečky, jezevčici a pubertálního polovlka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:44
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Aha, no tak to jo potom

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:44
- Nahlásit

Biluška
Co se u Kejtlin od té doby změnilo?
možná to jak byla hotová z goši,že jí nemůže ani objednat do Brodu na vyšetření neřkuli operaci bo nemá ani ty 2 litry .. byli bychom se skládali být to akutní..vzpomínáš? tak proto já osobně souhlasim s gerdou,nezajímám se o finanční situaci kejtlin,ale tohle prostě vyplynulo ,no..

Dáška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:45
- Nahlásit

kejtlin
Paní, ať nedopadnete jak Lišková a podobní šílenci

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:46
- Nahlásit

davidkova renata
možná to jak byla hotová z goši,že jí nemůže ani objednat do Brodu na vyšetření neřkuli operaci bo nemá ani ty 2 litry .. byli bychom se skládali být to akutní..vzpomínáš? tak proto já osobně souhlasim s gerdou,nezajímám se o finanční situaci kejtlin,ale tohle prostě vyplynulo ,no..
Kejtlin má fin. problémy pořád co ji znám . A troufnu si odhadnout, že je pořád mít bude, páč je prostě ten typ člověka co je má pořád . Stejně jako ty, nebo já
MOžná právě i díky těm psům

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:46
- Nahlásit

Biluška
Na druhou stranu, když Kejtlin přemýšlela o Bohoušovi tak jste všichni byli pro a dokonce se tady organizovala nějaká pomoc s odvozem, nevzpomínáš si na ni náhodou?
vzpomínám, protože sem se toho účastnila. V tu dobu jsem kejtlin neznala a je pravda, že jsem nad tim takhle nepřemejšlela, přišlo mi, že když má člověk tolik psů, má na to prachů dost....kor když si chce přibrat dalšího. A taky je pravdou, že pokud by kejtlin pro mě zůstala jen elektronickej nick, co nabírá psy, byť z outulku, bylo by mi fuk, kolik jich má. Když jí znám osobně a mám k ní nějakej fstach, přemejšlim nad tim víc.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:47 - Změnil/a: Akky0Aime
- Nahlásit

brezen2008
co by se předalo

startovný jeden pes teda 100 a druhej 50?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:50
- Nahlásit

brezen2008
v pátek nejsem v práci, dnes jsem naposled.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:52
- Nahlásit

Biluška
Kejtlin má fin. problémy pořád co ji znám
atak jistě že to máme fšicííí,ale f sobotu se to změní!!! f telce dávaj Jak ulovyt mylyjardáře!!! taxe dívejme!!!
ovšem to co píšeš pro mne,opakuju pro mne,není argument..jakože je bude mít furt.Jasně že sem věděla,že neni mylyjounář,ale třá do tý doby sem prostě netušila,že třá 2 litry sou problém takovýho rázu..to mě osobně přimělo k tomudle názoru..ostatně osobně sem se jí postarala vo 2 krysy,že ,ale to bylo taky předtim..

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

pe3ce

Aha! Ten polovlk je nádhernej, mám dojem, že si pamatuju obrázek, cos tam měla právě )))

Baico
Člen
- Nahlásit

Gerda
který pak zase zaveze hodná teta Bajko
Určitě, jen už doopravdy nepůjdu dovnitř.

Atusch
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:53
- Nahlásit

Alexa
jasně mam šulíny a nějaké další chroupací pamlsky snažila jsem se co to šlo, takže něco je...

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
ale f sobotu se to změní!!! f telce dávaj Jak ulovyt mylyjardáře!!! taxe dívejme!!!
Udělám si celou sobotu volnou a nehnu se od televize, abych to náhodu nepropásla . Pro případ, že by vypadl proud budu mít nachystaný generátor . Ale co kdyby vypadl signál ?

Jasně že sem věděla,že neni mylyjounář,ale třá do tý doby sem prostě netušila,že třá 2 litry sou problém takovýho rázu..to mě osobně přimělo k tomudle názoru..ostatně osobně sem se jí postarala vo 2 krysy,že ,ale to bylo taky předtim..
No jo no. To je přesně to, co říkala Maky. Gdyby těch psů nebylo tolik, byla by mnohem bohatější. Na peníze teda. A mnohem chudší jinak . To si nevybereš.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:58
- Nahlásit

startovný jeden pes teda 100 a druhej 50?

pe3ce
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:58
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
díkec sice má ušiska jak řídítka vod motorky, ale aspoń je orižinální.
all
sem před pár stoletími v dobách dinosaurů četla takou chytrou knihu a tam bylo psaný vo objehu peněz. A to se má prej udělat tak, že kdo chce přijít k penězům musí se pré ze všech vydat a bjehem krátké chvíle k němu začnou opět se kutálet, pré čím víc se vydá tím víc se přikutálí zpět. Tak gdo to prubnete jako první?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 13:59
- Nahlásit

Biluška
byla by mnohem bohatější. Na peníze teda. A mnohem chudší jinak

Nooooo, myslím si, že tohle je trochu mimo mísu V podstatě hodně přehnané..

<< 1 ... 5517 . 5518 . 5519 . 5520 . 5521 . 5522 . 5523 . 5524 . 5525 . 5526 . 5527 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání