Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5517 . 5518 . 5519 . 5520 . 5521 . 5522 . 5523 . 5524 . 5525 . 5526 . 5527 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 17:47
- Nahlásit

kejtlin
oni ten plot prostě neudělaj
Tak třá na něho prostě nemaj.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 17:49
- Nahlásit

Gerda
myslíš, že platí přímá úměra, čím víc psů, tím větší štěstí? Něco jako čím víc pruhů, tím víc adidas?
Tak něco. Ne až úplně doslova, ale víceméně jo. Když se teda budeme bavit o tom, že se psy něco děláš, máš s nimi nějaké aktivity=zážitky,radost a tak podobně. Nemluvím o situacích kdy máš dvě stě psů v kravíně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 17:52
- Nahlásit

Biluška
Tak třá na něho prostě nemaj.

právě že maj.....
maj i na to aby si na to zaplatili lidi

pe3ce
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 17:58
- Nahlásit

kejtlin
tak pak maj i na to, aby sražený a přejetý psy nahradili novejma modelama, nejlíp s nesrážecí upravou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:02
- Nahlásit

pe3ce
začali vykřikovat, že ta holka v autě jela jak šílená, ale nejela, tak jsem k nim doběhla, že jela pomalu že to dosvědčím, holka úpa v hajzlu, že nemohla nic dělat, brzdila, ale vběhnul ji přímo pod kolo, chlap co jim dělá na baráku řekl, že to neviděl-myslím, že viděl ale možná by ho vyměnili za jinýho, ach jo, přesně příklad, jak prachy měněj člověka.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:02
- Nahlásit

Biluška

Jenže ta v tom kravíně by taky byla ochuzená, kdyby ty psy tam neměla.. Hm, když nad tim tak uvažuju, tak asi i pro to je na tom to psí plémě tak blbě, pře nikdo se o nic nechce ochuzovat.. a tim teda nemyslim zrovna Bilušku ani kejtlin

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:04
- Nahlásit

kejtlin

Ty vogo, to už je snad na nějaký oznámení někam, že ohrožujou bezpečnost provozu a životy lidí i těch zvířat nebo tak něco..

Pavliii
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:04
- Nahlásit

Gerda
cau pani, nebyla tu neska hancaw? a vy teda zejtra jedete bránit a tak kolem 12 by byl sraz u koňa? nebo je zase ňákej novej plán?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:06
- Nahlásit

Biluška
Nemluvím o situacích kdy máš dvě stě psů v kravíně.
to jako sory ale to je radost maksymální!!! nikam s nima nemusíš,moc to ani nekrmíš,nestaráš se vo to a pjekně jen kasíruješ!!! nechápu gde se f tobje bere ten sentyment,dycky si byla dost realystická!
jo a jen k těm nákladům na čokly krátce..bych ti přála prágl,děvenko,např. náfštěvu veteriny,stačila by jedna..ti garantuju,že i jeden pes je vo jednoho víc než na co mámVim že venku je to jiný,spolužačka veterinu na venkově dělala a musela toho nechat bo by zdechli hlady.
kejtlin
sousedce opět srazili psa
a jak to s nim vypadá????

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:07
- Nahlásit

kejtlin
právě že maj.....

Ty jim děláš účetnictví? Nebo jak to víš?
Nezlob se na mě, ale tyhle lidi fakt miluju Co ty víš o tom, jestli doma večer obracejí složenky a přemýšlí, která už nepočká a která ještě jo.
O mě je taky spousta lidí přesvědčených, že doma prachy přehazuju vidlema. A věř, že tomu tak není a že třá našetřit na plot byl pro mě dost velký problém. Přesto, že to mělo hodně vysokou prioritu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:08
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
vše podplatěj a jede se dál
davidkova renata
a jak to s nim vypadá????

nevim odsvištěli na veterinu, ale když odjížděli tak se hejbal, jela fakt pomalu

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:11
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jenže ta v tom kravíně by taky byla ochuzená, kdyby ty psy tam neměla..
Asi jo.

tak asi i pro to je na tom to psí plémě tak blbě, pře nikdo se o nic nechce ochuzovat..
Určitě jo.

davidkova renata
nikam s nima nemusíš,moc to ani nekrmíš,nestaráš se vo to a pjekně jen kasíruješ!!!
Ty mluvíš o Bártů a já o Šíblové . U Bártů tu radost zcela chápu. Neschvaluju, ale chápu.

jo a jen k těm nákladům na čokly krátce..bych ti přála prágl,děvenko,např. náfštěvu veteriny,stačila by jedna..ti garantuju,že i jeden pes je vo jednoho víc než na co mámVim že venku je to jiný,spolužačka veterinu na venkově dělala a musela toho nechat bo by zdechli hlady.
Kdybych žila ve městě, nebo vůbec v civilizaci tak bych těch psů zaručeně tolik neměla. Ani ne kvůli nákladům, ale kvůli jejich zvládnutí. Je rozdíl jít s patnácti čoklama navolno po loukách a vědět na 99%, že nepotkáme živáčka (to jedno procento je chlápek z vesnice co chodí s kníračem ) a je rozdíl jít s nima po Práglu gde potkám patnáct člověků během jednoho kroku. Přiznávám, že tam bysem je nezvládala. Nebo určitě ne bez nervů.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:12
- Nahlásit

kejtlin
vše podplatěj a jede se dál

Svině! Teda, todle dneska řikám už asi po pátý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:13 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Biluška
znám je 10 let a chodím k nim 5 let na kafe, jejich dcera mě doučuje angličtinu, znám je docela dobře a prodali 4000 metrů pozemku, táta vlastní stavební firmu, máma sice maká ale jen aby se doma nenudila.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:13
- Nahlásit

čus fšichní! Moji mazlící maj dnes 2 ročky!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:15
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak to gratuluju a přeju moc společných let

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:17
- Nahlásit

kejtlin
dik

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:17 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

kejtlin

Tak to bych asi nezvládla, kdybych todle věděla.

zuzanarosakova

Všechno nejlepčíííí, že pozdravuju )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
šiš tak že gratulujééém!!!

kejtlin
odsvištěli na veterinu
tak pak řekni..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:24
- Nahlásit

davidkova renata
dík. hele, co je to to poslední, má to nějak divně dlouhý nohz! bojim!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:26
- Nahlásit

zuzanarosakova

To sou ňáký pavoucí, nebrat )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:31
- Nahlásit

Biluška
Tak něco. Ne až úplně doslova, ale víceméně jo. Když se teda budeme bavit o tom, že se psy něco děláš, máš s nimi nějaké aktivity=zážitky,radost a tak podobně. Nemluvím o situacích kdy máš dvě stě psů v kravíně.
Tohle posoudit neumím, mám psa jenom jednoho a vím, že bych nechtěla ani dva. I když jsem měla na hlídání amálku hodnou, poslušnou, vychovanou, bezproblémovou, nebyla s ní jediná starost, tak ani dva psy prostě ne. Myslim, že bych to nebyla schopná ustarat, zejména mluvim vzhledem ke svý pracovní náplni časový.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
gratulujeme mazlikům, hodně zdravých noch do dalších let. Proto ti sem davítková dala náhradní nohy, aby jich měli hodně, pro přípat potřeby.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:33 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

zuzanarosakova
šecko nééééééééééééj......

hele baby budem teda grilovat???? mám něco koupit maso nebo klobásy????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:34
- Nahlásit

zuzanarosakova
má to nějak divně dlouhý nohz
ale prd..to sou ptačí modelky..ty maj dlouhý nohy dycky

pe3ce
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
co máš za stejně starý milášky? to jsou sourozenci nebo je to náhoda, se vomlouvám, ale sem mimo mísu. Jinak zvejžatům samože gratulka.
davidkova renata
ten poslední vobraz to je to nový kuře křížený s chobotnicí?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:36
- Nahlásit

Děcka, právě dělám pokusy na Korince - jak ípo pejsci chodí zakouslí do míčku, Korinka chodí zakouslá do ruky. je to velmi heské. Jen to docela bolí...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:40
- Nahlásit

pe3ce

jsou to bráchové.

Gerda
hele, já to uplně vidim, kde sem mohla už s čoklem bejt, kdyby byl jen jeden, takže to uplně chápu. Ale zas představa, že by v tom kotci u chovatele jeden malej bobík zůstal sám, to už prostě zkousnu, že je se dvěma víc práce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:43 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

zuzanarosakova
kde sem mohla už s čoklem bejt, kdyby byl jen jeden
ty vole a gde já mohla bejt dybych byla nestloustla!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:46
- Nahlásit

Gerda
já ti nevim, mám jakousi přectavu, že dva psi se spolu aspoň chvilama zabaví... je to teda totální blbost? nemluvim teda o tom, gdyby si člověk vzal dvě štěňata, mluvim o tom, že si člověk veme k dospělýmu a aspoň trochu vychovanýmu psoj druhýho...

<< 1 ... 5517 . 5518 . 5519 . 5520 . 5521 . 5522 . 5523 . 5524 . 5525 . 5526 . 5527 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání