| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:47
- Nahlásit
Alexa
jéé mňam děkujem! jinak v tom Benešově, jaks mi radila to možná pujde ten individualni program studia
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
Ludvo, já chci tančit!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:48
- Nahlásit
davidkova renata
ty vole a gde já mohla bejt dybych byla nestloustla!!!
nojo, tančila bys lubutí jezero, já vim!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
fšecko nejlepčejší třá už budou chvilama brát aji rozum
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:50
- Nahlásit
Baysha
nemluvim teda o tom, gdyby si člověk vzal dvě štěňata
no vo tom právě mluvim já
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:50
- Nahlásit
tak sou zpátky, pes má otřes mozku a kulhá na přední a padá na zadek, ale to může být k tomu otřesu, takže dopad celkem dobře
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:51
- Nahlásit
Baysha
To je samože výhoda, že se zabavěj, hodně to využívám Když sem v práci dýl, jako dneska třeba, tak sou spolu, no a nějak mam lepší pocit, sice je tam dneska s nima i mamka, ale stejně.. Stejně si řikám, že už si další čubu pořizovat nebudu až Aneta s Benem umřou, jenže jak se znám, tak asi jo, aby nebyla Brita sama, když sem v práci.. Jenže když máš jednoho psa, tak je to prostě snadnější..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:51
- Nahlásit
Dobrý večír fšem. Zjistila jsem, že jsem nějak pozadu. Volali mi ze cvičáku, jestli přijdu na výborovou schůzi nebo néé (jsem netušila, že 27. je dnes), pak jsem zjistila, že jsem měla poslat termíny zkoušek na msks do konce tohoto měsíce (to už je v neděli????). Mno, tvrdila jsem, že jsem to poslala, ale musím to udělat zítra. Ten čas nějako letí...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:52
- Nahlásit
Baysha
třá už budou chvilama brát aji rozum
jojo, už jsou v pohodě, šikovný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:54
- Nahlásit
kejtlin
takže dopad celkem dobře
pro tentokrát!
pawLINka
Ten čas nějako letí...
nemáš furt jen seksovat!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele, já to uplně vidim, kde sem mohla už s čoklem bejt, kdyby byl jen jeden, takže to uplně chápu. Ale zas představa, že by v tom kotci u chovatele jeden malej bobík zůstal sám, to už prostě zkousnu, že je se dvěma víc práce
neeee, to nemá bejt o tom, že řikám, že mít hodně psůch, je špatně, vůbec ne, ať si má každej, kolik chce, jen řikám, že tomu nerozumim, protože to sama nechci, bo vim, že bych to nezvádla, zejména časově.
Baysha
je to teda totální blbost?
vůbec to neni blbost, záleží jen na tom čéku, kolik si toho odnese, když si to naloží, já sem prostě sobeček, co chce mít i čas pro sebe, zvládat všechno v pohodě, nemuset se moc přemáhat a nutit se do něčeho, věnovat pozornost, když se mi nechce...prostě jedno čokle pro mě akorát, vy si pani mějte třá dvěstě malých laradoru...mělo rááádo rum ))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
no vo tom právě mluvim já
fšak já vím to bylo směrované na Gerdu, že si jako nedovede představit vzít si dalšího čoklida... já bych totiš jednou strašně ráda měla aspoň 2-3, ale jasně že to budu eště dlouho a urputně zvažovat
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:59
- Nahlásit
Gerda
neeee, to nemá bejt o tom, že řikám, že mít hodně psůch, je špatně, vůbec ne, ať si má každej, kolik chce, jen řikám, že tomu nerozumim, protože to sama nechci, bo vim, že bych to nezvádla, zejména časově
no já jen řikám, že ti rozumim, že to vim, že bych se mohla věnovat jednomu čoklu daleko víc a dělat s nim daleko víc věcí, co by oba bavily. Ale mám dva, tak mám prostě dva a jsou super, ale některejch věcí jsem se musela kvuli tomu vzdát.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 18:59
- Nahlásit
Gerda
ale dyk jó, taky mě už teď občas sere, že nemám čas na to nebo ono, ale stejně bych neměnila
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
Někde včera sem ti poslala tu školu názef co je v košicích teda a už je i u nás,ale nemůžu to najít je moc nadrásané To samédavidkova renata
Pani jak mi ten pakůn vysklil zub tag ste mi radila zakoupit náký chůdy,zhola neůčiné divejte jag ty sfině skáčou vysoko http://www.youtube.com/watch?v=1S6qzptWP50 http://www.youtube.com/watch?v=sR69jfyVn8U
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:02
- Nahlásit
heeeeej lidi, totok ste viděli?
http://www.youtube.com/watch?v=ide_vhXCoOo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:04
- Nahlásit
Baysha
zuzanarosakova
Tak já dnes večer mařenu zmlátim za to, že sou s ní starosti, i když je jen jedna, bude to taková pěkná tečka za tím naším případem
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:07
- Nahlásit
Gerda
Budu následovati příkladu tvého a ztraverzuju bajšu, že sem kvůlivá ní musela dneska na tři hodiny ven, gdyš tak hnusně pálilo slůňo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:13
- Nahlásit
Jo důležité optání komu už roste podsada přihlaste se at mám přehled,páč nevím gdy to mám očekávat také psí atrakce
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:13
- Nahlásit
Baysha
heeeeej lidi, totok ste viděli?
Vsadím se, že to natáčeli proto, že nemohli přijít na to, kudy zdrhá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:15
- Nahlásit
kejtlin
znám je 10 let a chodím k nim 5 let na kafe, jejich dcera mě doučuje angličtinu, znám je docela dobře a prodali 4000 metrů pozemku, táta vlastní stavební firmu, máma sice maká ale jen aby se doma nenudila.
A to jako dokazuje, že mají prachy a neví co s nima? Co ty víš essi mají třá obrovský dluhy a straší je exekutor? Myslíš si,že tohle někomu vykládají?
Je to stejný jako u nás. Jeden můj kamarád mermomocí chtěl, aby šla za kmotru jeho novorozené dceři a abych jí koupila zlaté náušnice. Byl strašně uražený když jsem mu řekla ne. Že prý nevím co s prachama, ale nepustím chlup. Odmítal pochopit, že mám na kontě mínus dvacet tři korun
Taky si o nás všichni vypráví jak jsme zazobaní - podnikám, máme smečku psů, koupili jsme barák, auto, máme chalupu u přehrady, teď ten kůň....jednoznačně nevíme co s penězma co? Ty woe a já každej měsíc pracně vyškrabávám prachy na hypotéku a sedmej rok budu chodit v jedněch kozačkách
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:16
- Nahlásit
Baysha
jen jí zmlať, ať si nemyslí!
danajasa
komu už roste podsada přihlaste se at mám přehled
Mařena už má komplet zimní srst hotovou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:21
- Nahlásit
Jsem blbá, nebo nevidím téma "kontroverzní téma" co tu včil bylo a už tu není?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:25
- Nahlásit
Biluška
Pani co to máte za boty?Mě se dycky ke konci zimy automaticky rozpadnou všechny aj drahý nemluvě o těch za dvě tři stofky od tamanů aj koně dovezené z mexika se rozložily a to byli ručo špíchlé aj služební kanady za800 mám už měsíc v opravně páč je mám nafasované loni a podrážka v prr...trekovky navaho zmizela podrážka tam mě dokonce vyhodily z obchodu že sem v nich neměla chodi tak si za to možu sama
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:29
- Nahlásit
danajasa
Mám normoš kozačky od ťamanů. Červené. A fakt drží . Je teda fakt, že v nich moc nechodím - od baráku k autu, od auta ke škole, od školy k autu a od auta domů . Občas ještě zastávka u Kauflandu . Je fakt, že mě samotnou překvapuje jak dlouho přežili. Asi další sasrak na foře
Jinak by taky žádná bota nevydrží dýl jak půl roku. Ani velmi,velmi drahé goretexy z hudysportu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:30
- Nahlásit
Biluška
prostě je znám a vím, že peníze mají a a např. od jejich dcery vím, kdy se co u nich šustne a když před 3mi lety peníze neměli-měli dřív hospodu a neprodloužili jim smlouvu, měli ji s někým nevím přesně, a peníze neměli, tak jsem byla první kdo o tom věděl.a nebylo to od jejich dcery ale přímo od nich.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:33
- Nahlásit
Biluška
danajasa
mi držej už tři roky boty na vysokohorskou turistiku, podrážka vibram, vnitřek hi-tec a vnějšek nějaká spešl značka a v zimě jiný nenosím i v práci je nosím a držej, nebyly ani tak drahý, koupila jsem je ve slevě za 1800kč
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:33
- Nahlásit
kejtlin
prostě je znám a vím, že peníze mají
No tak když to víš tak to víš, to je argument, s kterým se prostě nedá bojovat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:37
- Nahlásit
Biluška
promiň, ale dovolím si říct že je znám o trošku, ale fakt jen o trochu víc než ty
ale jsou to jejich psi at´ si dělají co chtějí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 19:37
- Nahlásit
zuzanarosakova
Gratuluji, jsou o den starší než Aginka.
|