Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5508 . 5509 . 5510 . 5511 . 5512 . 5513 . 5514 . 5515 . 5516 . 5517 . 5518 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 21:58
- Nahlásit

pe3ce
JO, je to tu samej dement. Už to vidím, jak jsme všichni v ústavu a Biluše tam vodí na kanysku Pumu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:00
- Nahlásit

Alexa
"V tomhle patře, nebo ve všech?"

no jojenže to je realita a ne vtip.
all
ted´ sem zažila zase šok, odsunu psiska ptž mě zas vytlačujou z gauče, všichni se vzbudili jen vendulka ne, sáhla jsem na ni byla studená, hystericky jsem zařvala a popadla ji do náruče, tak velmi ospale a zpruzeně koukla s výrazem, kdybys mě aspoň přikryla, když tak tvrdě spim abych neprochladla. mi spad šutr ze srdce. a jinak kdo si myslí, že když má někdo víc psů, tak že je na nich míň závislej nebo je míň miluje, než kdo má jednoho nebo dva, tak je to kravina, já jsem absolutní hysterák a plaška co se týká mých všech psů.

pe3ce
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:01
- Nahlásit

Alexa
no a co bys chtěla v žumpě
dyk je čerstvo vyvežená, tak čekám čisto, teploučko a pohodu, jako v pokojíčku....ofšem né s poblitým kobercem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:02
- Nahlásit

Dáška
nevim jestli můžou svaly na řetězu atrofovat asi jo, nebo má silnou DKK, každopádně je to na hovno

Dáška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:04
- Nahlásit

kejtlin
každopádně je to na hovno
Tak to každopádně...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:06
- Nahlásit

Dáška
jedině to na těch orgánech urgovat a zeptat se, zda to máš nahlásit ještě na policii.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:07
- Nahlásit

Dáška
Asi tak - všechny ty Ligy na ochranu čehokoliv, Svoboda zvířat a tak podobně nemají vůbec žádná práva a ještě míň možností. Se stejným efektem jsi mohla psát Občanskému sdružení Zachraňte trabanty, nebo srazu abiturientů osmé cé. Krajská vet. správa určitá práva má, leč bohužel jich nevyužívá. Začnou tím, že pošlou dopis, ve kterém informují o své návštěvě. Pokud je majitel bude chtít pustit tak to udělá. Pokud chtít nebude tak neudělá. Oni pak můžou požádat policii o spolupráci. Většinou to neudělají. Když budeš moc prudit tak se k tomu možná dokopou. S policií je tam už majitel pustit musí. Pokud není úplný debyl tak schová řetěz a psovi dá misku s vodou. Tím pádem k týrání nedochází. Pokud debyl je tak to neudělá. Jediné co KVS zajímá je očkovací průkaz a voda. V zásadě nic jiného pes mít nemusí. Bude-li toto v pořádku zase odejdou. Nebude-li dostane majitel výtku a možná i nějakou pokutu (max. v řádu stokorun, ještě jsem nezažila, aby dali víc) a bude mu dána nějaká lhůta k nápravě. Předpokládám, že po zaplacení pokuty 500,- se nasraný majitel postará o nápravu krumpáčem a lopatou. V lepším případě vyhozením psa někde u dálnice.
Zvonec a konec, žádné žili spolu šťastně až do smrti se konat nebude.

Essi chceš tomu psovi fakt pomoc tak tam jdi a od majitele ho za flašku slivovice vykup. Řešení je to bohužel velmi krátkodobé, protože tihle lidé mívají tendence pořídit si rychle psa nového. Přeju pevné nervy a hodně slivovice. V krajním případě v ní zkus majitele utopit

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:18
- Nahlásit

Jdu se svalit páč zítra co? Zítra dřeme vážené přítelkyně
Dobrou s kobrou, nebo s jiným hadem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:18
- Nahlásit

Biluška
já chodím spát s krysama.....

Dáška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:20
- Nahlásit

Biluška
Jooo, díky no. Tak já doufám, že se aspoň leknou a toho psa pustí, pač tam fakt není důvod toho řetězu, plot je bytelný, pes vypadá ňouma. Lidi asi nebudou zlí, bohužel manželé oba zvláštní škola, tupí jak toporo. Vykoupit určitě ne, předtím měli ovčáka, co umřel, do dvou dnů přibylo tohle tehdá štěně. Ovčák nebyl na řetězu. To až co se jim (bohužel) narodilo mimino. Spíš tak nějak doufám, že jim to bude vysvětleno a zjistí, že lidi si všímají. No, doufat můžu. Takoví by se ale fakt množit neměli

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:23
- Nahlásit

Dáška
nebo psa vykoupit a nakecat jim, že se ted´ budou hrozně zvedat poplatky ze psů a je povinný čipování n
ěco jim prostě nakecat, kór když sou tupí.

Dáška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:27 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

kejtlin
že se ted´ budou hrozně zvedat poplatky ze psů a je povinný čipování
No tu je čipování povinné teď od 1.10. jenže když ten pes skoro není vidět, hrozba čipu nevím, dumáme nad tím s kámoškou, co vymyslet. Když nám ho dají, kde nám ho vezmou? Útulek tu není, ani od lidí neberou. My jsme obě v podnájmu. Chcete někdo nesocializovaného goldena, netuším, jak se chová k cizím, ke psům, fenám, dětem?
Navíc určo so pořídí náhradníka, tohoto sehnali za dva dny, to zvládnou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:29
- Nahlásit

Dáška
kolik mu je?
já už mám 13 psů takže já rozhodně ne

Dáška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:30
- Nahlásit

kejtlin
To nevím, tuším tak 4 roky?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:31
- Nahlásit

Dáška
právě jim něco nakecat, aby si dalšího nepořídili-poplatly atd....

pe3ce
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:37
- Nahlásit

Dáška
tu je čipování povinné teď od 1.10
že se do toho pletu, kdysi jsme neměli přihlášenýho psa, pak některý dobrák soused nás udal a přišlo lejstro z úřadu, že zjistili, že se na naší adrese vyskytuje pes, tudíž ať se dostavíme zaplatit.....nedá se té povinnosti čipu tedy využít takto nějak? Ne, že bys přímo psala anonym, ale co rovnou zajít na obecňák nebo kdo to má pod patronací a tam jim to sdělit. Souběžně s tím hledat novýho páníka....

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:37
- Nahlásit

kejtlin
Paní neblbněte se půjdou zeptat k příbuznejm a esli sou z jednoho těsta eště dostane na budku za aktivitu.Jinak poplatky očkování-no konkrétně u nás vím o5 psech o kerejch svět neví bo vživotě nigde nebili,dále tu pak byl ovčák kterého majitel šlohnul a pak dostal strach tak pes6let neopustil stodolu oslep pak chcíp.Jo a esli maj fofr školu tak jim ani ta pokuta nejde napařit je to bída bídoucí.

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:44
- Nahlásit

pe3ce
Možná pokud umí číst tak něco vytisknout a šoupnout do schránky něco velmi jednoduchého a srozumitelného oprávech zvířat a apasáž o řetězu a misce zvíraznit(vhodit anonymně smozřejmě)třá jim to dojde poř se zamyslí no tak aspon trošku něčím

Dáška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:46
- Nahlásit

pe3cejsme neměli přihlášenýho psa, pak některý dobrák soused nás udal a přišlo lejstro z úřadu, že zjistili, že se na naší adrese vyskytuje pes, tudíž ať se dostavíme zaplatit.....nedá se té povinnosti čipu tedy využít takto nějak
Přihlášený on je, pač měl kdysi na krku městkou známku, ale čipu se ještě využít nedá, pač prej vše se bude řešit domluvou nějaký čas, než se lidi vzpamatují. Takže teď by mi asi řekli, ať to leda tak dotyčným vyřídím... Leda až to začnou pokutovat, to brzo zjistím, pač já taky čipovat nehodlám

Dáška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 22:47
- Nahlásit

danajasa
Možná pokud umí číst tak něco vytisknout a šoupnout do schránky něco velmi jednoduchého a srozumitelného oprávech zvířat a apasáž o řetězu a misce zvíraznit(vhodit anonymně smozřejmě)třá jim to dojde poř se zamyslí no tak aspon trošku něčím
Sakryš tohle mně už napadlo, sem na to úplně zapomněla!!! Dík za připomenutí!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 23:20
- Nahlásit

du se svalit

impact
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 23:32
- Nahlásit

kejtlin
Máš recht, taky jdu.

Jsem si říkala, co tu jsou furt kapky krve všude, když má Mrci kaťata a ona se asi z toho přesunu útulku rozhárala i Rozára.. Mě z toho hárání jebne. Dyk to hárá celej rok.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 00:20 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

KDO CHTĚL PSA???

Jsem někde tady četla:
štěně, fenku, k oběru poblíž prahy či v praze, v dospělosti velikost max džek rasl, krátkovlasá, nejlépe zlatá

A co tohle?:
1) roční kříženka jack russela v útulku Bouchalka ..psi k adopci Korry
http://www.psiutulekbouchalka.eu/?page_id=9&album= 3&gallery=5&nggpage=2
2) malá fenka č. 341 ve Žďáru
http://www.horacko.com/mpzr/dog.asp
3) kříženka pinče ze Skřivan. Ve čtvrtek, pokud se nenajde zájemce, ale by jí asi měli převést do JH do depozita Cibely, tak si to příp. zítra rychle ověř....u Petry Šťástkové kontakt v inzerátu
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/7614631/Fenecka-kr izence-pince-z-utulku-hleda-teply-pelisek.php

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 01:14
- Nahlásit

Je tu někdo???

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 01:21
- Nahlásit

Vlčáčková
jen já a já psa nechci.Sháněla ho Gerda pro nějakou kamarádku nebo co...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 01:25
- Nahlásit

Maky a Trix
Nemyslela jsem zrovna to, že tu najdu jakéhokoliv přítomného a toho čokla mu vnutím...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 01:34
- Nahlásit

Vlčáčková
já vim, ale já jen kdyby náhodou tě to napadlo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 01:40
- Nahlásit

Maky a Trix
Mě??? Néééé!! Dyť mě znáš.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 01:41
- Nahlásit

Vlčáčková
no právě. Stačí, že mi nutí nějaký čokle furt Gerda. By mě zajímalo, jestli by jim pak platila výživný

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 01:51
- Nahlásit

Maky a Trix
Cha. Psa s alespoň omezeným množstvím alimentů mám já. Ale už to 13 let nefunguje!

<< 1 ... 5508 . 5509 . 5510 . 5511 . 5512 . 5513 . 5514 . 5515 . 5516 . 5517 . 5518 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání