| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 08:41
- Nahlásit
děcka,proboha,udělejte něgdo stařence stručnej vejcuc!!
du se eště válet,tak furt nepyšte vy hovada!!!
bonc
čau lááásko ))) pošli co chceš hlavně dyš to nebé sních
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 08:49 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
stará4 roky a děsně se bojí tak myslím že se starší paní co bude mit enem ju na chatce(měla foxli není ůpa blbá)to bude mět žvíže gut
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 09:10
- Nahlásit
já mám náladu jako kdybych si zahulila a měla k dispozici celou Billu... to je strašná úleva ráno vstát a nepoblít se, že musím do práce.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 09:22
- Nahlásit
Dobrý ráno všem Dneska místo sněhu chcalo a teď svítí sluníčko
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 09:37
- Nahlásit
tak chlapci z vítkova dostali 22 a 20 let ten co nic udajně nic nevěděl se zvíšenou ostrahou a zaplatěj přes 9 000 000 pojistného
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 09:42
- Nahlásit
brezen2008
S nákladem let souhlasím, ale v porovnání s jinými je to přehnané. Ovšem doufám, že to přispěje k vyšším sazbám obecně v blízké budoucnosti.
Ale 9 mega je zač? Navíc to stejně nezaplatí, chceš se vsadit?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 09:47
- Nahlásit
brezen2008
Prosím tě, jak jsi to myslela jako Dastyho k Britě? Jako jak? ))
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 09:55
- Nahlásit
Vlčáčkovábrezen2008
bylo by fajn kdyby takové sazby dostávali i za vraždy.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 09:58
- Nahlásit
Baico
a máš objednanej sáček? Ani jsem si nevšimla...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 10:01
- Nahlásit
Vlčáčková
mám na to svůj názor,ale nejsem rasista...
held musí zaplatit jako ty náklad, no já nevím jak ve vězení,tam se taky snad maká,nebo jak to tam chodí,tak to nevím
podle mě to nejde zaplatit a
JO A CHLAPCI SE ODVOLÁVAJ!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 10:06
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no že dasty by v kotečku nesnesl psa,takže ,jestli to jde,že bych britu a dastyho a elis,zavřela spolu,že je to holka.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 10:13
- Nahlásit
brezen2008
V kriminále se nemaká, když se nechce. 9 : 4 = 2,25 : 20 = 112 500 ročně. Což je cca 10 t. měsíčně. Kriminál prý stojí cca 6 000 měsíčně. To by museli vydělat 16 000 měsíčně čistého.
Ale nezaplatí nic. Rozdělí se to na ty 4 miliony pracujících. Každý dá 2 až 3 kačky a je.
Časem se k povodňové dani zavede i vězeňská. Pak cikánská daň. Atd.
Jsem zvědavá, kdy se začnou řešit rasistické útoky na Čechy.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 10:16
- Nahlásit
Maky a Trix
a máš objednanej sáček? Ani jsem si nevšimla...
Nemám, protže jsem to do neděle večera nestihla.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 10:26
- Nahlásit
brezen2008
Tak to nevím, nevím jestli by Brita snesla je... Přece jenom se s jinými psy tolik nestýkáme a je zvyklá jenom na Bena a na Anetu, víš, za ty bych dala ruku do ohně, ale jinak bych to asi nechtěla riskovat.. uvidíme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 10:27
- Nahlásit
no,tagže na mě fšicí serou ,vyvodim z toho důsledky!!
kejtlin
jak se s čubou?
brezen2008
no že dasty by v kotečku nesnesl psa,takže ,jestli to jde,že bych britu a dastyho a elis,zavřela spolu,že je to holka.
a proč jako??nechceš se do toho kotce narvat eště ty? nevidim důvod,proč by jako Dasty nemoh bejt sám v kotci.Jako každej jinej čokl.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
no,tagže na mě fšicí serou
pani, neblbni, copa tady moh napsat něgdo něco zásadního...?
výcuc je - o nic jsi nepřišla.
jak ti je dneska?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 10:34
- Nahlásit
davidkova renata
jo to klidně,ale kdyby nás tam bylo hodně,tak by se smsrskli
Lucie Kratochvílová
ok
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 11:00
- Nahlásit
tak vám musím říct, že Áres je naprostý magor, ohřívala jsem si párek, když sem ho měla na talíři pes se mi ho snažil uzmout, tak dostal přes čumák, že jako ne! No a poslední sousto jsem se obětovala a za to, že byl hodný mu ten kousek dám, a on ho tu nmagoe už 5 minut válí po kuchyni a hraje si s ním a žrát to prej nebude a nebude, no není on magor? :-D
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 11:05
- Nahlásit
Brýtro, nemám náladu. Máme tu blázinec. Tak sem učila korinku chodit mezi nohama. Snědla u toho celej balíček sucharů )) Je to dobrý pes.
kejtlin - jak s vendy?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 11:14
- Nahlásit
davidkova renata
sova letěla, dokonce 2
musela jsem ty fotky hnusně zkomprimovat, byly 4megový, tak jsou teď takový vošklivý neostrý, takový pěkný byli! (nevim na co jsem to zase fotila, že byly tak vobří, asi na superjemné )
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 11:20
- Nahlásit
ahoj ve spolek
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 11:24
- Nahlásit
Baico
to moc neva, ono to stejně nejspíš nebude, protože je nikdo nikde nemá. )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 11:29
- Nahlásit
jenom procházím, vůbec nestíhám, gdo bude drásat, tomu napařím daně a obecně prospěšné práce na mých latifundijích
Vlčáčková
Nejenom, že guwno zaplatí, ale ještě je po půlce pustí za dobré chování...takže deset let za pečlivě plánovaný pokus o vraždu několika lidí... no mě už v tomhle státě nepřekvapí nic
U nás před rokem zabil chlap v náklaďáku dvacetiletého kluka. Asi usnul, nebo co (odmítá spolupracovat), přejel do protisměru. Kluk v protisměru ho viděl, strhnul volant doleva, ten v náklaďáku se probudil, strhnul to taky doleva a z kluka udělal plakát Kolik bys tipla, že dostal? Dva roky PODMÍNKU
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 11:39
- Nahlásit
Gerda
co všechno se bude dávat do těch pytlíků??? Potřebuju to vědět kvůli velikosti
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 11:39
- Nahlásit
Biluška
tak ale ten šofér to aspoň neplánoval, že... No ale dva roky je kur*a málo, to jako jo a ještě podmínku, to je děs.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 11:43
- Nahlásit
jbat
tak ale ten šofér to aspoň neplánoval, že...
To asi ne.
No ale dva roky je kur*a málo, to jako jo a ještě podmínku, to je děs.
To si myslím. A hlavně si to myslí rodina toho kluka To je jak kdyby nebyl potrestaný vůbec.
Ještě navíc když odmítl spolupracovat a nechce říct proč do toho protisměru zajel...možná usnul (bylo to ve tři ráno), možná telefonoval, možná četl noviny jak mívají kamioňáci ve zvyku... prostě vrah na silnici
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 11:58
- Nahlásit
Maky a Trix
Maky neblbni, nedelej si s tim takovou hlavu, vem jakykoli, bude se do nich davat suseny ousko, susenej pindik, nejaky mlsky pro psy, jeste dam vedet, aby kazdej dovalil nejaka ouska a pindiky. Dame to pejskum do tech pytliku...mohli bysme tam dat dva micky, aby to vypadalo jako pytlik s kulkama )) Proste sranda, hlavne si s tim nepridelavej starosti, kdyz to nejde, tak to nejde, a bud to pujde jinou, schudnejsi cestou, nebo to nepude vubec a budou az na mikuldu...
Hele děcka, dáme do těch pytliků dva míčky? Bude prdel )) Nakoupíme teda eště děsně moc míčkůch?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 12:00 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška
NO, ovšem to není stejné. Ten člověk se tím živil a má sice povinné přestávky atd., ale co si budeme povídat, někteří zaměstnavatelé prostě tlačí na výkon.
V lednu jsem před sebe po ránu pustila auto (lépe řečeno horko těžko dostala před sebe), do kterého hned na to čelně narazilo jiné auto. Taky mi ten řidič řekl, že usnul. Koukala jsem na pick-upa, asi zásilková služba, volala jsem jeho šéfovi a hned jsem se nasrala. Ten kretén nejen, že o řidiče nejevil zájem, ale poté, co mi zdechl jeho služební mobil, mi zpátky na můj nezavolal, ale jen mě prozvonil, abych zavolala já za své ze svého soukr. mobilu jemu! No, kurva, co to bylo zač???
Tak jsem to řekla pak až policajtům, ať už si mu zavolají sami, že je to debil.
Takže je fakt neomluvitelný, když někdo někoho autem zabije, ale nemusí to být až tak úplně jednoznačný.
A další věc: manželka mého zákazníka - mezinárodní doprava, byla nasraná, že jsem přijela pozdě. Přitom dopravní nehody mají jejich řidiči taky dost často, tak by měla vědět, že tohle se může stát a že člověk má POVINNOST poskytnout první pomoc, což trvá nějakou dobu, že, a navíc jsem to pro neprůjezdnost silnice pak musela objíždět o mnoho kilometrů dál.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 12:14
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale jo, beru, že to byla nehoda, že to neudělal schválně (narozdíl od těch nácků z Vítkova), ale stejně mi ten trest přijde víceméně směšný. To se za chvíli můžeme dostat k tomu, že někdo zabije člověka sekerou a řekne, že ho neskutečně sral, páč dennodenně pouštěl nahlas rádio....obhájce prohlásí, že onen vrah byl pod silným psychickým tlakem... dostane taky dva roky podmínku?
No když tak nad tím přemýšlím tak už v podstatě v téhle situaci delší dobu jsme
Gerda
Prosím tě míčky se nekupují, pro míčky se chodí na kurty a tam se říká "prosím pěkně, kdybyste náhodou měli nějaké starší míčky pro pejsky". Udělají se smutné očička a oni vždycky mají starší míčky co darují pejskům
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 12:16
- Nahlásit
Biluška
kurty nemáme....
|