Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5445 . 5446 . 5447 . 5448 . 5449 . 5450 . 5451 . 5452 . 5453 . 5454 . 5455 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:57
- Nahlásit

vendulce jsem rozmočila pár granulek a dává si je s chutí, já ji tedy koupila 2 konzervy malý, k
dyby nechtěla jíst granule, maso už nemám, snad bude ve čtvrtek a mrazák snad už vysmrádnul!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:57
- Nahlásit

Něco nového za tu chvilku? Co je tý vendulce, vůbec sem to nechytla.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:03
- Nahlásit

Gerda
vendulka je pokousaná a možná přijde o oko, chytla se ze zuzankou, přijela jsem z přednášek a čuba v tratolišti krve-doslova,já byla tak v hajzlu, že sem s veterinářem mluvila : já....tedy nééé...vona....nevim....čuba moje.....asi má prokousnutý voko do toho jsem brečela, veterinář: jak prokousnutý voko? já : vona asi umře než k vám dojedu se porvala s druhou čubou, on: v klidi přijed, jestli může někdo jinej řídit tak by to bylo dobrý, já na to jasně jedu
hned, sem v těch veltrusích byla za 8 minul, ruce jsem měla jak když jsem je vyndala z kýble krve-což to mi nevadilo, byla jsem od krve celá, ale krysařík má asi 3 deci krve, dal ji na kapačku na 2 hodiny, už tam naštěstí nikdo nebyl, dostala 2 injekce do infuze a jednu do kožichu, dvoje kapky jedna 2 krát denně kapat a druhý 5 krát, zejtra oko obarví a zjistí rozsah poškození, je celá oteklá

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:05
- Nahlásit

kejtlincus,co se ji stalo a kdo je vubec vendulka???tak jsem konecne dneska vycesala poradne hajana,amin prinde zitra na radu.
Atuschje hodne velka uprava u toho tvyho teriera?akorat vim,ze je bajecny,ze toto plemeno nelina.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:05
- Nahlásit

kejtlin
Ty vado, voni sou strašně křehoučký....doufám, že bude v poho, kdybys s tim potřebovala nějak pomoct, řekni si.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:06
- Nahlásit

kejtlinno ty voleeeeee!a s kym se to chytla??????kdo vubec s kym????mam v tom hokej teda??????

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:07
- Nahlásit

kejtlin
vendulka je pokousaná a možná přijde o oko, chytla se ze zuzankou, přijela jsem z přednášek a čuba v tratolišti krve-doslova,j
chudě malý a co je to popadlo holky bláznivý, bych nevěřila že takovýdle prdítka se tagle dorvou.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:09
- Nahlásit

Gerda
dik moc za radu, koupila jsem ten tekutej obvaz a Koky si to vubec nelíže, má to volně, bez fusekle a super!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:10
- Nahlásit

Gerda
víš co jsou na sobě závislačky naprostý a tohle provedou nevím vůbec proč, pelíšky mají 3 k dispozici, jídlo nikde nebylo byly volně jen ony dvě, nechápu vůbec co se tady stalo. zítra ji vezmu sebou do práce risknu, že nedojede šéf, musím kapat 5 krát denně jinak o to oko přijde 100% říkal veterinář, což s mojí pracovní dobou je na pitchu.
nemethova5
chytla se s pinčicí svojí nejlepší kámoškou

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:10
- Nahlásit

kejtlin
ježiš to je hrozný, jaktože se tak servaly?? no kdybys něco potřebovala, jen řekni..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:14
- Nahlásit

Alexa
zuzanarosakova
nevím proč se servaly, zrovna za ně bych dala ruku do ohně, že se neporvou nikdy.
nepotřebuju nic biluška mi pošle mimořádnou výplatu, jen kdyby ta zasraná pojistka na kotli nepraskla zrovna nevhod 3200kč nová, sem myslelam že to se mnou sekne, když jsem viděla ten účet

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:15
- Nahlásit

kejtlin
nevím proč se servaly, zrovna za ně bych dala ruku do ohně, že se neporvou nikdy.
hele a nebude některá z nich hárat???

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:16
- Nahlásit

kejtlin
držím palce!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:17
- Nahlásit

kejtlinno ty kraaavo!takze ted mam dvojnasobnou obavu,aby mi hajan nesezral amina!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
Strašně pouští, i když je suchej, dej mu aspoň fusku, budeš mít všude zelený šmouhy, fakt to něčim bavlněnym lehce přikrej, dej mu jednu svou fusku, jinak si zničíš půl bytu.

kejtlin
no právě, závislačky na sobě...vono možná stačilo, že se jen trochu šťouchly a jak maj ty vykulený očiska, bylo to hned.

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:19
- Nahlásit

kejtlin
chudák malá, bych nevěřila, že takhle malý pesani se tak krutě porvou, co je ten druhý pejsek také něco malého? Držíme palečky ať se vám to podaří zachránit!

nemethova5
No oni nelínají, ale česat se to musí, když ne tak chlupy jsou všade nejčastěji je máme v jídle. Jinak se stříhají, výstavní střih je tak na 3-4 hodiny, ale to u všech velkých plemen, jinak náš Áťa od miminka neměl jednu kulku takže na výstavy nebyl takže ani ten střih nebyl nic moc důkladný. Do 3-4 let chodil ve výstavním střihu, pak jsme ho stříhaly jakoby do výstavního, ale zkracovali jsme všechno. A poslední dobou už chodí vždy na jaře úplně dohola, sice vypadá jak blb, ale ty jejich zapatlaný fousy pokud se nemyjí což přiznávám sem nikdy moc nemyla byly děsivý takže teď je spokojenej a my též. Teď to má zase dorostlý a Áres mu na fousech neustále visí, popřípadě se netrefí a visí mu na pysku, takže radost
tady jedna stará fotka kde je v celé své kráse :

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:23
- Nahlásit

Atuschjeee,ten je hezzzzkeeeeej!no tak kulku nema ani hajan a ani amin,oba dva kryptaci!hajan ani to uz ne!po velke operaci prisel o vsechno,mel velky nador na prostate a to varle,mu delalo v brichu desnou paseku,takze hajan je čubík!amin bude taky!no tak to je jasny,ze se to musi cesat,je to slozity ta uprava???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:27
- Nahlásit

Alexa
s tím háráním mě to taky napadlo, no vim prd, kalendář mi roztrhal jeden ze psů na hlídání na kousíčky, měla jsem v něm napsaný všechny hárání, ale asi ne, pipky natelký nemaj
Atusch
druhá čuba je taky mini, tý co je porvaná je 12 let a tý co je jen oslintaná 10let, věřím, že bude v pohodě, do šoku by se ze ztráty krve už dostat neměla-podle veterináře, baští, pije, čůrá, asi i kadí vždycky zaleze mimo dosah vidění. problém je, že je to prcek tam se stav mění z hodiny na hodinu, taky jsem měla potrhanou jinou krysařici, ale fakt hodně, 2 dny byla v pohodě a třetí den jsem o ni málem přišla-upadla do šoku ale nějakýho ne ze ztráty krve jinýho, veterinář mi to vysvětloval

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:28
- Nahlásit

kejtlinno ty vado,ty mas porad stesti koukam,horsi jak ja!budu ti drzet palce at se z toho mala vylize.

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:30 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

nemethova5
no nepřijde mi to složitý, ale tak samozřejmě doma si ho ošmikám tak aby se mi líbil, na výstavu to není, problém je, že do výstavního střihu ho umí upravit v málokterém salonu, většinou upravují samotní chovatelé.
Jinak Atilla už je taky holčička, loni měl problém s prostatou a měl cystu prorůstající až někam k páteři takže se to taky dávalo pryč aj s kulkama. Tak jsem si říkala jak to bude fajn, že nebude prudit čubu, no a za měsíc šla i ona pod kudlu bo měla skrytý zánět dělohy a i nádorky na mléčné žláze.
Jsem zvědavá co bude dělat malej až uvidí háravku jestli bude mimo, Brix to bral v poho protože hlavní věc byla vždy balonek a panička a plac po háravce mu nevadil, ale áres bude určitě magor.

Po jakých zvířatech je vlastně Amin? Nemáš někde jeho rodokmen?

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:32
- Nahlásit

kejtlin
aha nemám zkušenost s mini pejskama. Takže to musí být dost o nervy, něco na podporu jako imunity nebo tak by nepomohlo? Třeba pasta rekonvalescent co se dává po úrazech? Nevím je to jen nápad

impact
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:33
- Nahlásit

Hele je, blázny bláznivý. Bych nečekala, že ve spomaleným je to tak dokonalý.

http://www.youtube.com/watch?v=DvNmzfZctKQ

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:42
- Nahlásit

Atuschproc mi vykas???mi tykej ne????je po hyro waji X bega zpod kostola,fena ze slovenska,jinak jsem si vsimla,ze hodne odchovu zpod kostola je na mistrakach na slovensku,cosik jsem procitala aklikla jsem na slovenske stranky tak me to hodilo na mistrak

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:43
- Nahlásit

Gerda
no ja jsem ho držela asi minutu, než jsem ho nechala volně chodit a to jsem to pak zabalila do bilýho ručníku a držela a nic, žadná skvrna. a ted tu chodí a nenašla jsem žádnou skvrnu a to ame bežovej kobereb

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:45
- Nahlásit

impact
to video je naprostá bomba! Hodím si to na FB.
Jinak ale ty pády v tom zpomaleném vypadají děsivě jak u psů tak u lidí.

nemethova5
opraveno. Tak to projedu google, protože mi jména nic neříkaj, tak to napravím

Dáška
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:49 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

impact
To je masakrální : a ten kavalírek chudák jak hodil tlamu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:49
- Nahlásit

Atusch
když bude jíst a pít tak ji žádnej šok nehrozí, šerina-ta druhá kdysi potrhaná krysařice je nežravej normálně a byla potrhaná opra du hodně, říkal veterinář, že kdyby to bylo jiný plemeno, tak je mrtvá, krysaříci jsou velcí bojovníci.

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:52
- Nahlásit

kejtlin
ježíš, ty máš fakt kliku, tak snad vet potěší dobrou zprávu. Proč se takhle malý holčičky co jsou asi spolu už dlouho takhle porvou?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:52
- Nahlásit

řeším, kam ji dám na noc asi ji nechám v iglů na zemi, snad nebude chtít vylejzat, jak nevidí na jedno oko, tak by narážela do věcí nebo spadla z gauče nebo postele, jerry taky po operaci narážel do věcí, jenže jak na razí tak to hrozně moc bolí, proto má i molitanový iglů místo plastovýho pelíšku, v iglůse může točit jak chce a nebolí ji to nebo jo, ale nesrovnatelně míň, než kdyby se uhodila o tvrdej plast

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 22:55
- Nahlásit

Atusch
můj vet mi řekl, že jak špatně to vypadá tak špatný to je, musí slézt otok z oka tj do zítra aby mohl zjistit rozsah poranění.

<< 1 ... 5445 . 5446 . 5447 . 5448 . 5449 . 5450 . 5451 . 5452 . 5453 . 5454 . 5455 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání