| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 13:59
- Nahlásit
Tak nakonec byt nekupujeme. Byl tam odhadce stran hypotéky a pan prodávající nás natáhnul o 300tisíc. Takže nám nedaj hypotéku a pan prodávám-vám-ho-za-odpovídající-cenu po nás chce 50tisíc pokutu za porušení smlouvy o smlouvě budoucí. se z těch lidí poseru.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 14:04
- Nahlásit
jbat
ale nám tehdy taky nebylo dobře a myslím, že i spoustě jinejm.
já Tě chápu a děkuju.
Průser si má odsedět, možná i v tvrdých podmínkách, ale mi jde jen o to, že lidi říkaj, že se tam maj jako v bavlnce a není to pravda.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 14:05
- Nahlásit
monika
hele co alipaša?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 14:16
- Nahlásit
davidkova renata
sem se tě vo sedumdesáttři stránek zpět ptala, jak ti je, pani... pak sem si myslela, že uš ste umřela, ale jak vidím, tak ste jenom nezdvořilá...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 14:18
- Nahlásit
jbat
tak ste jenom nezdvořilá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 14:18
- Nahlásit
malinka
Chci, gde ho najdu??
vy mi hlavně milostivá pošlete sovu, jak se vám psala sovu, jo? ))) A voblek na maryji vám vobreslí maky, až dojede, jo? Chcete jen mikinu nebo i bundici s odklápěcíma krytama na nohy?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 15:12
- Nahlásit
Biluška
Dyť on byl vlastně hodnej!!! A Vy si toho nevážily. Za mnou chodil takový oprouzek, ale to byl opravdu schizofrenik. U nás doma už nikdo nechtěl otevírat dveře. Navedla jsem tátu, aby řekl, že nejsem doma. Jenže on zvonil už přímo v zabouchnutém paneláku za dveřmi bytu a z protějšího zabouchnutého paneláku měl ověřeno dalekohledem, že doma jsem...
V únoru přišel v pumpkách (nohy holý), jestli bych mu nepůjčila knížku. Za hodinu byl zpátky, že jí vrací. Asi už jí měl přečtenou... A z knížky se cosi sypalo. Já: Cos s tou knížkou dělal? A on: já jsem sbíral byliny. V únoru!
Napsal mi, že jsem nadpozemská bytost a růže vonná. A mojí těhotné kamarádce v 8. měsíci s břichem jak buben, kterou tedy miloval víc než mě, napsal, že je dáma hrdá a statečná jak bitevní loď!!!!
Svého času jsme si uspořádali dýchánek s pitím, jídlem a čtením jeho dopisů.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 15:20
- Nahlásit
Vlčáčková
Napsal mi, že jsem nadpozemská bytost a růže vonná. A mojí těhotné kamarádce v 8. měsíci s břichem jak buben, kterou tedy miloval víc než mě, napsal, že je dáma hrdá a statečná jak bitevní loď!!!!
Svého času jsme si uspořádali dýchánek s pitím, jídlem a čtením jeho dopisů.
Mě kdysi jeden cvok každé ráno mi posílal sms, ve které mi přál "růžovoučké probuzeníčko". Kristepane jak ten mi šel na nervy Úplně ze všeho nejvíc mě štvalo, že mi to psal v době kdy už jsem hodinu-dvě dřela Pak mu dal Mášenek po tlamě a dotyčný šel cvokařit jinam
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 15:35
- Nahlásit
Vlčáčková
kterou tedy miloval víc než mě, napsal, že je dáma hrdá a statečná jak bitevní loď!!!!
ty vole to je komplimentík, panečku... no v 8. měsíci se asi i cítila jako loď, ne?
to je vůl...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 16:08
- Nahlásit
Biluška
Mě zase chodí co půl roku SMS: "Jsem ve vaně, přidáš se?"
jbat
Jo, je to vůl. Jednou přišel s tím, že se o něj na továrním dvoře praly dvě holky. A jediná z naší skupiny obdivovaných dam, kterou nikdy nemiloval, na to povídá: "Jo, rvaly se a přitom křičely: já ho nechci, vem si ho ty!"
Jednou mě tak zachraňoval před zlými zlouny, kteří mě házeli do sněhu, až mi málem vykloubil rameno a nadělal modřiny až po loket. On totiž když zuřil, tak bez brzdy. Skočil jednomu na záda a bil ho pěstma do hlavy. A hádejte, jak to dopadlo. No, byla jsem ve sněhu furt, protože rozzuřit ho byla sámo hrozná sranda, takže nakonec tam všichni házeli akorát mě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 18:04
- Nahlásit
twe děcka,budte rádi,že vás konečně oslovil muš
jébat
sem se tě vo sedumdesáttři stránek zpět ptala, jak ti je, pani
gdo si jako myslíš,že to má sledovat?! sem řekla,že nemáte psát!! su nezdvořilé,ale aspon mi odešla teplůtka,tže je mi jen blbje
Vlčáčková
Jo, rvaly se a přitom křičely: já ho nechci, vem si ho ty!"
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 18:08
- Nahlásit
davidkova renata
Koukalas na ty webovky s tema ortezama?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 18:10
- Nahlásit
zuzanarosakova
jo dyk sem ti i odepisovala ..eště na ten emil ,poslala sem to dál k dalšímu účelu,myslim,že sou schopný vyrobit fšecko co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 18:12
- Nahlásit
V rámci stavby maštale pro Barona-Safíra-Břéťu (nadále zkráceně Tenlinejkuňcofurtjenomžereasere) jsem zainvestovala velmi těžké prachy a nechala jsem renovovat i chlívek pro Žanynku. Žanynka je velmi ráda, svou radost vyjádřila tím, že vylezla na nové vrátka a podala mi kopýtko. Jaksi nepočítala s tím, že stojí-li na vrátkách je vyšší než já a tudíž mi kopýtko místo do dlaně vložila do oka Možná s tím i počítala, je to hnusná, škodolibá čůza
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 18:15
- Nahlásit
davidkova renata
Jojo, maj tam dobry veci. Hele, tys byla na CT zkouskach, jak dlouho to asi trva?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 18:34
- Nahlásit
tak mise splněna teď ještě potřebuju vědět oficiální název závodu vo Bambiho pytlík a vod Gerdičky logo závodu, nebo bude stejný jako v Mlíkojedech???????????????????????????
Kejtlin
co Zuzanka nebo Vendulka?????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:08
- Nahlásit
Alexa
pytlik logo nemá, bdue mít až mikulda s mikinama. Logo bude to, co vytvoří Maky na pytliky.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:13
- Nahlásit
Gerda
pytlik logo nemá, bdue mít až mikulda s mikinama
no počki a co mám teda dát na poháry???? Nebo poháry nebudou????? nebo tam dáme logo ze žumpamýtinku???? a názef????
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:16
- Nahlásit
davidkova renata
Alipaša je v nové rodině a má se moc fajn. Já odcházím od manžela, takže se mi trochu zkomplikoval život. Ale co tě nezabije, to tě posílí se říká... Tak uvidíme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:20
- Nahlásit
Alexa
logo nebude, na poháry piš Psékobraní o Bambiho sáček a datum
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:25
- Nahlásit
monika
Alipaša je v nové rodině a má se moc fajn. Já odcházím od manžela, takže se mi trochu zkomplikoval život
Pani? Ste to vzala nějak zgruntu...dogyně jdou s tebou?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:30
- Nahlásit
Brej večír zas sedím v práci a budu13hodin sedět až padne.Jo došly mi vzorky grancli puffins maj geniální tvar sou to obří krychle prej nejdou hltat!ovšem pakůn je jako tradyčně zhltl aj s pytlíkem tak zas vím prd kerý sou lepčí ,onehdá sem četla,že je dobrý dát žravejm psům doprostřed misky jabko prej nebudou hltat no hltl aj to jabko křupl enem dvakrát to néni pes to je vysavač,inak vypadaly krychle dobře plnotučé27proc protein a17fetu měly
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:30
- Nahlásit
Gerda
logo nebude,
hele ale to je škoda néééé????? tak tam v tom mlékojedským opraf ten text a pošli mi to já do toho nechci hrabat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:31
- Nahlásit
danajasa
puffiny sou dobrý i mejm čoklům chutnaj ale páč sou drahž maj smolíka pacholíka, no hlavně krmim masem žejo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:32
- Nahlásit
Alexa
je to v ilustrátoru, já s tim neumim, Míša má teď děsně práce, zítra.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:34
- Nahlásit
Gerda
Míša má teď děsně práce, zítra.
a tak to je jasný že né hnet, stačilo by mi to do konce týdne, páč potřebuju aby mi to jeden kámoš vytskl na folii na ty ceny víš, tak abych to pak stihla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:35
- Nahlásit
monika
koukám paní, že to berete podle hesla "fšechny samce pryč"
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:42
- Nahlásit
danajasa
Nevím, jestli jabko, ale někde v eshopu jsem viděla takovou velkou keramickou kouli, co prodávali přímo do misek psům.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:45
- Nahlásit
Alexa
OK, upravíme logo mlíkojet, protože to je závodní, mítyngové s kadiboudou necháme na mítyngy, jo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:55
- Nahlásit
Gerda
OK, upravíme logo mlíkojet, protože to je závodní, mítyngové s kadiboudou necháme na mítyngy, jo?
no a místo krávy když by byl čas a nálada tam dát něco takovýho
|