| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 00:28
- Nahlásit
Vlčáčková
jak je to možný? Co se jim stalo? Obě naráz?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 00:37
- Nahlásit
Atuschno muzu ti rict,ze me stopy taky dost neba,to bylo vzdycky se sebezaprenim,ale hajan je fakt stopar jak blazen!jen kdyby me to bavilo,ja mam nejradsi obrany,i kdyz obrana neni vsechno,to je fakt,no ja taky nas narodak,pac je takovej pohodarskej a nemusi clovek cumet tak na presnost,u me je hlavni,ze pes dela z radosti,coz je daleko vetsi prinos pro me nez nejaka presnost,nema to natekle,ze tam ma stehy,jak rikam,amin a hajan to meloi taky,vet mi rikal at to neresim,tak jsem to neresila aono se to vstrebalo.no jsem moc zvedava na pana inzenyra areska.
Vlčáčkovákoukam,ze taky mate svuj den,tak pani lity,lity,lity.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 00:38
- Nahlásit
Nevím, proč. Ale myslím si, že nějaká moje chyba. A proto jsem nasraná tuplovaně.
Díky za litování, ale spíš patří politovat ty ptáčky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 06:03 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Ste spoléhaly na to, že tu ráno nebudu, co????? Tak okamžite fstávat a makat!!!!!!!!!!!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 06:11
- Nahlásit
makrel
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 06:58
- Nahlásit
nemethova5
jako ty stopy jsou fakt pro mě peklo, ale měla bych mu alespoň vysvětlit co to je, neb ve 2 letech by se to vysvětlovalo hůř
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 07:05
- Nahlásit
jo, makrel má pravdu . Fstávat a makat. Valím s pézetkama do školy, pak na kanysku a pak si jedu pro novýho člena naší saně Místo v pánu zesnulého Pickwicka budeme mít angorskou králičici Musím jí vymyslet nějaké čanané jméno, tímto vyhlašuju konkurz, páč už mi dochází inspirace
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 07:09
- Nahlásit
Dobré ráno!!
Dneska je krásný den, protože zítra mám dofču. Jsem si řekla, že bych byla v práci den před zkouškama upá na nic. Tak se alespoň pojedu podívat na policejní výcvik a mladej pan Faraon bude moct zakousnout Matěje.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 07:12
- Nahlásit
Biluška
Musím jí vymyslet nějaké čanané jméno, tímto vyhlašuju konkurz, páč už mi dochází inspirace
Mici Angora, ne? Ale jinak my naše chovné jedince pojemnováváme podle toho, od koho ho máme. Takže momentálně máme Fanču (máme jí od tátovýho kamaráda Františka) a Krystyána, protože ho máme od nějaký Krystýny
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 07:20
- Nahlásit
Baico
To jsme kdysi dělali taky. Dlouhý roky jsme měli krycího samce Olina . Ale tahleta by se musela jmenovat Petra a to se mi teda moc vhodný nezdá. A nelíbí se mi to . Chci krásné, vznosné jméno, aby bylo jasné, že je to odpovídající nástupce Pickwicka.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 07:33
- Nahlásit
zdar fšici, mám voči jak tenisáky, těším se do důchodu, třá se KONEČNĚ DOSPÍM!
Vlčáčková
upřímnou soustrast, chuděrky korelky nemělas je v kuchyni? fťáci prej nesnášej ve vzduchu ten bordel ze smažení a hlavně z teflonovýho nádobí... sem slyšela
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 07:44
- Nahlásit
ahoj všem jsem v práci s vendulkou
zuzanarosakova
nevím proč se servaly, fakt netuším, jedině mě napadlo jestli třeba jedna kvůli něčemu nevydala nějakej divnej zvuk a druhá se do ní nepustila-vendulk má vytrženej další dráp z lůžka, možná kvůli tomu, možná je to blbost nevim
Biluška
co desiree
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 07:47
- Nahlásit
kejtlin
hlavně že už je vendulce líp ale je to divný, že se tak servaly zničehonic...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 07:56
- Nahlásit
Baysha
už je úplně dobrá musím kapat kapičky po 4 hodinách, atb má v tabletách, kdyby se mi cokoliv nezdálo tak mám přiject, nevím proč se servaly, každopádně je b udu v době nepřítomnosti oddělovat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 08:49
- Nahlásit
Brý dopoledne,
co je tady nového???
Baysha
jo tak na důchod se těším z jednoho důvodu taky a to proto, že budu moct věnovat psům 24hod. denně ale otázka je, jestli se ho dožiju
kejtlin
co to vyvádějí, tvoje holky??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:00
- Nahlásit
Nazdar bazar
Gerda
sis nemohla fspomenou fčéra s těma míčkama???? držela jsem v ruce takový ty dva tenisáky na špagátě za asi 20,-káčé
Atusch
z kama ty si??? né že by to u nás bylo až tak ideální, ale nemuselas bys absolvovat kurz, akorát si cvičí každej sám, kromě kurzu teda. Máme ještě povinný brugády 5 hodion za rok nebo 100 káčé. Ale jinak v ZKO bejt nemusíš stačí třá klub NO, kterej je levnější
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:06
- Nahlásit
Alexa
no jsem ze Slivence, právě bych ráda i někam na cvičák ať si pes zvykne na plac a tak, o tom že stačí klub NO vím, ale přeci jen ýt členem ZKO není špatný. U nás nejbližší cvičáky mají právě nejdřív kurz a pak nevím asi pak můžeš být členem.
Pokud by to šlo u tebe na cvičáku bylo by to fajn, i brigáda není problém - babča má v Jílovém chatu tak třeba bych ji mohla jezdit o víkendech navštívit s psékem, akorát se psů bojí, ale to není vždy na škodu :-D
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:08
- Nahlásit
Atusch
Pokud by to šlo u tebe na cvičáku bylo by to fajn,
tak se domluvíme na pytlíku ju
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:09
- Nahlásit
Brý ránko na piánko
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:11 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Biluška
A co Liptonka? nebo earl greyka
popř. Pigi, ale to mi asocijuje zkratku jedné přezdívky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:13
- Nahlásit
Biluška
hele a co Lolitka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:26
- Nahlásit
lidi je velmi příjemné být v hokně a mít tady zvíře-zejména psa , i když načerno, škoda že je tady nemůžeme mít.
i když šéf je v poslední době těžce v pohodě, možná, že by vendulku zkousnul, ono to oko nevypadá dobře, jako teda je už o moc lepší, ale to by šéf nevěděl, kdyby viděl jak na tom je, ale nebudu ho dráždit, třá velkýho psa by nezkous, ale vendy není v iglů ani vidět, vzala jsem si fot´ák abych zdokumentovala jak spolu sloužíme
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:29
- Nahlásit
kejtlin
kdybych měla mít hafy v práci, tak mě asi vyhodí, ale bylo by to fajn, je tady mít
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:29
- Nahlásit
Dóbr den,
krásně svítí slunko, ale sou jen 2 stupně. Brrr!!!!! Gdo má snich??
Né, že bych ho chtěla.;)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:33
- Nahlásit
Monty
já ji tady mám taky natajno, zřejmě by mě rtakMonty vyhodil, a štěstí, že jsem na tzv. váze kam nechodí moc lidí,jen jezdí auta, kdybych byla na osobní vrátnici taky by to nešlo určitě
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:36
- Nahlásit
malinka
teď mi paní v obchodě říkala, že tu po ránu poletovalo něco bílýho a to jsme v Praze, sice na kopci, ale furt ještě v Praze. Ale já nic neviděla a to jsem jela v půl šestý na hlavák a zpátky a dle auta bylz už tak brzy 2,5 stupně tak nevím jestli špatně neviděla babka Snih nechci a nemam ho ráda
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:39
- Nahlásit
krásné ránko přeji všem....
konečně mám taky chvilku a můžu sem skočit. Jinak se jdu nechat zabít na koně.
Já se vám divím, že se stou Vlčáčkovou eště bavíte. Kdybyste viděli jak je Vlčák tlůůůstej.... :-D
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:44
- Nahlásit
Alexa
ok
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:49
- Nahlásit
Dobré ráno děti.
Dnes mám dovolenou, moc nezáviďte
kejtlin
Moji psi se rvou občas jen proto, že se rádi rvou. Na jaře se mi pobila Agina s Frizákem, bohužel jsem u toho nebyla a když jsem je šla zkontrolovat, Agina běhala a Frizo nikde. Brácha u nich byl, tak jsem se ho ptala Kde máš Frizáka? A on Jakého Frizáka. Vztekla jsem se, říkam Jakého asi, debile, měla jsem strach že ho někdo lohnul. Nakonec jsem ho našla zalezlého až úplně v rohu boudy a jenom hýbal koncem ocasu, nebyl schopný ani vylézt ven, ani se nepostavil na nohy. Vyndala jsem ho a měl úplně úplně studené nohy, a byl v šoku. Ta kráva hnědá ho málem zabila. A ona měla jenom pár dírek v hlavě-on byl ještě malý a ona měla fyzickou převahu (dneska už to je naopak)... byl to mazec, dostala jsem ho z šoku, vzala jsem ho domů a hrozně dlouho se léčil, pak se mu navíc začaly rozpadat rány v podpaží, dávala jsem mu dvojí antibiotika...a od té dobyse ti dva nesnesou. Aginka dospěla a vyrývá na psy, třeba přijde za Bucou, začne téčkovat, ale s ní se do konfliktu nepustí, prootže Buca je veliká. Kdyby byla s Frizákem bez koše tak se zabijou, kdyby mohli.
Když se ti fenka nedostala do šoku a neselžou ledviny, tak ti to přežije, neboj, jen zůstanou jizvy a to je psovi jedno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:53
- Nahlásit
Dpbré jitro pipiny, vidim, že ste nikdo tý nebohý Atusch nereagoval na ty krásný nabítky. Takže eště jednou - co chcete mít v pytliku? Pindíky????? )) Nebo ouška? Nebo míčky? Nebo pamlsky kostičky? Nebo plyšáčka? Navrhuju pindíky za těch 12 Kč, kdybysme jich vzali 50, mohl by mít každej pesjek dva. A eště by to chtělo pilku, Kejtlin bysme je nařezali pro malý pejsky na malý kousky.
Tak jaká teda? Řekněte!
|