| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:47
- Nahlásit
Atusch
Budou to pamlsky na pytlík nebo na psa? A kolik je +/- cena na jeden pytlík? Ať víme jak to vyjde.
hele počítej 20 na pytlík. Pytlík bude na závodníka, kerej zaplatí starovný, essi bude chtít někdo pytlík extra tak si zaplatí pytlík+mlsky
Prostě každej závodník, kerej zaplatí startovný 100, dostane věcnou cenu (to je překvapení), pytlík: mlsky pro čokla, blbostě vot dýlerů, medajli asi perníkovou a prvních 6 či 9 (už sem zase zapomněla kolik je těch pohřbů) pohárek
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:50
- Nahlásit
Gerda
Jeden pytlik vot maky vyjde cca na pade.
ahá počítala jsem míň???
Maky a Trix
na kolik cca vyjde jeden pytlík?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:50
- Nahlásit
tak jsme poobědvaly-já rejži s omáčkou, vendulka skoro včechno maso, stejně jako včera
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:51
- Nahlásit
Alexa
cena na jeden pytlík je cca pade, nepočítej dvacku. Jinak teda nádhera, už se mocinky těšíme, strašně si přejeme ještě jeden pohár, byl by to náš druhý v životě.
Jdu uprosit Míšu na to logo.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:52
- Nahlásit
Maky a Trix
kolik pytlíků tedy bude?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:53
- Nahlásit
Atusch
kde jsi sehnala tak levný uši?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:53
- Nahlásit
Gerda
nepočítej dvacku.
dvacku sem počítala na mlsky
no ale stejně s mlskama a pytlíkem za pade bude startovný 120,-, páč jsou v tom započítaný ty 4stofky za poháry.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:54
- Nahlásit
Gerda
jsem to teda pochopila tak, že mám počítat na jeden pytlík pamlsky za 20! Tak mi v tom děláte bordel. Až budu tušit jestli to ta dvacka na osobu je nebo ne a kolik osob bude mit pytlik tak se mrknu co se da vzit a napísala bych některý z vás nebo semka je to jedno
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:54
- Nahlásit
Atusch
heh, 17.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:57
- Nahlásit
Alexa Gerda
takže 17*20? je to tak a bude to tedy na sacek a ne na pséky?
kejtlin
no eshop mam tam po odběrech slevy a když se to sečte s akcičkou a větším množstvím tak to vychází takto.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 12:04
- Nahlásit
Alexa
Atusch
Maky a Trix
s mlskama a pytlíkem za pade bude startovný 120,-, páč jsou v tom započítaný ty 4stofky
mám počítat na jeden pytlík pamlsky za 20!
heh, 17.
takže 17*20? j
Vy ste blpkíííííííí ))))))))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 12:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Maky a Trix
nejlepčí bude když napíšeš seznam pytlíků páč mám pocit žes psala, že když má někdo víc čoklůch bude mít jenom jeden pytlík, pak by zadalší psy mohlo bejt to startovný nižší?????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 12:08
- Nahlásit
jasně, že má někdo víc čoklůch. někdo i 3, díky bohu nejede kejtlin D
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 12:09
- Nahlásit
Maky a Trix
někdo i 3, díky bohu nejede kejtlin
Ale za to jede laguna se lvama. Dvěma....policejníma...
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 12:10
- Nahlásit
Maky a Trix
pokud je ještě nemáš hotové tak mě mamce a tetě blance udělej jen jeden pitlík
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 12:10
- Nahlásit
Maky a Trix
díky bohu nejede kejtlin D
ale jede honza , ten zastoupí ty vyšší počty
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 12:11
- Nahlásit
Akky0Aime
už jsou připravený k popsání... bohužel
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 12:17
- Nahlásit
Atusch
a jak se ten eshop jmenuje, jelikož já se asi žádné akce nezůčastním
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 12:17
- Nahlásit
Maky a Trix
tak to mám smůlu
Kolik to teda vyjde celkem to startovný za jednoho psa za dva psi?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 12:31
- Nahlásit
Gerda
tak f tom mám bordel, nevím kolik balíčků mlsek teda bude???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 12:50
- Nahlásit
Atusch
podle počtu pytlikůch, ne? Jinak by se to muselo rozpočítávat jinak pro ty, co mají víc psůch...myslim...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 12:52
- Nahlásit
Pytlíků je 17.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:14
- Nahlásit
Maky a Trix
Pytlíků je 17.
napiš jmenej seznam pytlíků, teda majitelů těch čoklů!!!!!!!! at to dáme dohromady
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:21
- Nahlásit
Alexa
Bonc
Mirek
Leona
Brezen2008
Atush
Hanca W
laguna
Lucka k.
Gerda
davítková
malinka
honza
akky
akky-mamka
akky-teta blanka
maky
baico
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:21
- Nahlásit
Jsem se asi ztrapnila dneska.
Byla jsem si nechat vytisknout nějaký věci k hypotéce a pod pultem vidím psí známky. Tak jsem to hned začala sondovat a že si je teda nechám udělat. Pán za půltem si tedy rozmáchlou rukou do okýnka s textem napsal telefonní číslo a jméno Mafián a usmál se na mě. A já mu říkám a teď další, s tím samým číslem, ale jméno Mamba.. Merci.. Mordor.. Zachvěla se mu ruka, už neměla kam psát... Meggie.. Meety.. Zvedl hlavu a kouknul se na mě jako na blázna.. Říkám "No co co.. Ty další už nejsou na M!".. Atinka.. Rozinka.. Zadoufala jsem, že až bude známky dělat, tak Rozinku trefí. Psal to chudák pidi písmem do rožku objednávky.. Ale von zved hlavu a statečně povídá "No, ještě že ty známky budu dělat já. Když jsem to napsal, tak se v tom vyznám...".
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
twe to je fak strašný kolik ta kinekologyje stojí peněs!! mě uš to neba,dám se asi na něco jinýho
Tak se dej na hipológyji, to je výrazně levnější buziness!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:34
- Nahlásit
impact
Zachvěla se mu ruka, už neměla kam psát...
myslim že doporučim svému vetovi pravidelnou návštěvu zdejších stránek, třeba ze mě konečně přestane dělat exota. Minule mě přesvědčoval, že jedno ze zvířat (už nevim jaký) ještě nemá evidovaný. Pak učinil objev - "jo vy totiž máte ještě další stránku seznamu?!". Neustále nutí všechny okolo (sestřičku, doktorku, další návštěvníky) chodit se dívat na seznam kolik jich mam... a přitom jich mam asi nejmíň tady! Fakt mě naštval když jsem se tam prvně zjevila s Báďou, tak na mě dost blbě koukal a pak se mě zeptal "to těch zvířat ještě nemáte dost?!" Asi na něj pošlu Carevnu. Anebo ještě líp - Bilušku s Kejtlin, ať se má čemu divit
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:38 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Maky a Trix
no tagže je to přesně jak jsem si myslela a teď potřebuju vyjádření ot závodníků, kerý maj víc čoklů, essi chcete do pytlíku dvojitou, trojitou, čtveřitou ..... dávku mlsků, věcnou cenu (bude pro fšechny stejná, nebo néééé??? pář pro víc čoklů jednoho závodníka s jedním pytlíkem bude startovný nižší, ale dostanete jenom jeden pytlík, jednu věcnou enu, akorát pro toho dalšího čokla dostanete mlsky a ty vostatní kraviny (odhaduju to na dalšího psa za cca pade)
bonc
simtě a kolik jich máš?????
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:41
- Nahlásit
Maky a Trix
17+Alexa takže 18 ne? :-D
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:41
- Nahlásit
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/krimi/ztracene- deti/hledani-anicky-policiste-kopou-do-zeme-maji-p odezreleho_184055.html
|