Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5454 . 5455 . 5456 . 5457 . 5458 . 5459 . 5460 . 5461 . 5462 . 5463 . 5464 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:41
- Nahlásit

Alexa
a teď potřebuju vyjádření ot závodníků, kerý maj víc čoklů,
Hele nám stačí jeden pytlík pro oba kluky dohromady Stejně maj dohromady jen 3 kulky a ty se jim do jednoho pytlíku v pohodě vejdou

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:42
- Nahlásit

Atusch
alexa je leona, ne?

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:48
- Nahlásit

Alexa
právě že úplně minimálně... Ale von si to nepromazává, neškrtá ty co už nemam, takže se mi tam současně sešli - 2 koně, 5 psů, 4 kočky a králík. Přitom jsem nikdy neměla současně - dlouhodobě víc jak 1 koně, 2 psy, 3 kočky a králíka (má tam na mě registrovaný i dva čokluchy který jsem dovlíkla jednorázově na akutní zákrok, ale nejsou mí). Nepočítam dobu kdy jsme jeli v hlodavcích, ale většina z nich za celej život veta neviděla, takže se nepočítaj. Teď už se vet baví tim že to kontroluje kus po kusu při každý návštěvě

Na Pytlík dovalim s obouma čoklama, ale počítat prosim jen jednoho - Badin se nejspíš ničeho nezúčastní a Bonita je stejně tlustá, tak se solidárně rozdělí

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:49
- Nahlásit

Maky a Trix
no jasny sem slepa :-D tam mas prezdivky a pak najednou jmeno :-D

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:51
- Nahlásit

Baico
na jednoho čokla nemam žádnou kulku - vet s vetkou se ještě neschodli jestli je vykastrovanej nebo krypťák

Pumpa
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:51
- Nahlásit

Vlčáčková

jo prej štíhlej :-D :-D (smích)

perspektivní, možná. Ale flexibilní určitě nebude, bo je jak válec. No jo, no, ale aspoň se má dobře

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:52
- Nahlásit

uš se ví kolik bé pytlíkůch,čí budou a co v nich bé??
vypadá to dost složitě,rači du..
impact
ty rodiče musej bejt nepředstavitelně na sračky

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:53
- Nahlásit

davidkova renata

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:56
- Nahlásit

Maky a Trix
co se tlemíš? uš 3 strany se tu řeší co je f čim pytlíku,gdo to tam dá,gde to koupí a za kolik a já vim furt úpa hovno!!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:57
- Nahlásit

davidkova renata
já taky furt nevim, o co jde, ale vím, že Trix chce šuliny nebo míček.Zatím to nevypadá ani na jedno, tak hajzl nedostane nic, leda po hubě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 13:59
- Nahlásit

Maky a Trix
Trix chce šuliny
no tak díky za vejcuc,ofšem nevim proč se to tu rozvádí skoro na 6 000 stranách

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:01
- Nahlásit

davidkova renata
protože očividně nikdo nemá co na práci. Já chtěla třeba dospat brzké vstávání, místo toho na chodbě montujou výtah a dělaj rachot

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:02
- Nahlásit

davidkova renata
Maky a Trix
bože ještě že těm mejm blbounů je to úplně volný, hlavně gdyž se to bude dát sežrat!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:04
- Nahlásit

bonc
můj pejsek nepapká žádnej odpad, aby bylo jasno uši jsou pro lůzry, ty dává ostatním psům, jediný, co žere jsou šuliny, pařátky a sušený držky. Se zbytkem vydrží doma smrdět i měsíc . a já osobně kupuju sušený hlavně vnitřnosti, protože mu je nedávám v denních dávkách žrádla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:05
- Nahlásit

Můj pejsek papká všechno, bude rád za cokoli f sáčku.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:07
- Nahlásit

Gerda
specielně pro ní dovezu kuřecí pařátky. a kuřecí maso uškrábe se!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:08
- Nahlásit

bonc
hlavně gdyž se to bude dát sežrat!!!
no jen esi se nejedná vo tryksovu seksuální voryjentaci..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:09
- Nahlásit

davidkova renata
no dovol! Ti ukáže, že preferuje čubky.

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:11
- Nahlásit

Maky a Trix
[i][můj pejsek nepapká žádnej odpad, aby bylo jasno /i]
můj jeden pejsek papká jákejkoliv odpad, aby bylo jasno I nepoživatelnej. Ovšem protože je nutno býti extrémistou, tak pro změnu nepapká syrový maso, syrovou zeleninu... takže si barf můžu strčit někam

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:11
- Nahlásit

bonc
Paní, řekněte svýmu vetovi, že je divnej když má něco proti dvěma stránkám seznamu . Já uš sem na třetí . Starý zvířata se taky nepromazávají, aktuální staf je 15 psů,1 kůň, 1 koza, 2 malokrálíci.

All
Malokrálík angorský je doma
Jmenuje se "Pisezna Annamarije Alžběta Thea První". Po domácku Tea Fotku vám dám až ho vyfotím. Vyfotím ho až najdu Rozu. Páč Mášenek dopoledne ztratil starou Rozinku, jdu ji hledat. No hledat, du prakticky najisto, páč v teletníku se od rána vyváží hnůj, jsem si prakticky jistá gde bude

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:12
- Nahlásit

bonc
týjo, mě přijde vždycky hrozně smutný, když čokl nechce, nebo neumí žrát syrový maso. Můj čokl syrový sežere prakticky cokoliv...

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:21
- Nahlásit

Maky a Trix
vona je úplnej debil v tomhle. Sežere gumový těsnění vod papiňáku, igeliťáky už ani nepočítam, mršiny v lese (kvůli tomu furt vodčervuju jak blbá), na cokoliv normálního poživatelnýho nemá klapku (třá celej bochník chleba, celej pekáč koláče, půl friťáku voleje atd atd. to bysme tu byly dlouho), ale když jí předložim syrový maso, tak ho přenechá kočkám. No a Badin by zase žral jenom to maso. Jakoukoliv zeleninu, ovoce, přílohu, prostě neveme do huby. Ale mlsky který se tú řeší - ty jim jedou ve velkym to jó!!

Biluška
já to furt řikam, že jsem ouplně normální průměrnej návštěvník, jen von to nechce pochopit, si na mě asi zased!
Congratulation ke králici!

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:23 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Tagže shrnuto, sečteno a potrženo:
startovný za 1. čokla bude 100,- za druhýho atd..... bude 50,-
druhej čokl s nižším startovným dostane mlsky a kraviny od dýlera, medajli, nedostane věcnou cenu ani pytlík!!! Opakuji druhej čokl s nižším startovným dostane mlsky a kraviny od dýlera, medajli, nedostane věcnou cenu ani pytlík!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:28
- Nahlásit

bonc
tak když žere maso a ne zeleninu, tak je to fuk. Můžeš mu dávat roboran a je to takovej skoro barf

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:30
- Nahlásit

bonc
tvůj vet je divnej, můj vet si pamatuje většinu mých psů-ty staré určitě, ale my se známe dlouho a dost dobře, když tam jedu s jedním, tak se automaticky ptá na ostatní co léčil a třeba jim zůstali následky ale k němu chodí víc lidí s pořádnou smečkou-třeba radek, leona, denisa-ta už velkou smečku teda nemá a už tam nechodí, takže mu to nepřijde divný, jen se děsím toho, že má evidenci psů pouze v sešitě a budu muset dohledat 3 očkováky který mi psi na hlídání rozcupovali na kousíčky, vím kterejm je roztrhali ale nevím, kdy mají být očkovaný listopad - únor, a můj veterinář si do toho sešitu píše všechno a má širokou klientelu to budu dohledávat několik hodin.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:32
- Nahlásit

Biluška
tak jaký jméno vyhrálo konkurz?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:36
- Nahlásit

Mějte se tu hezky, jdu výzkumničit. a nedrásejte!

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:49
- Nahlásit

Hurrrrááááááá!!
Ještě 10 minut a pro tento týden mám padla. Do pytlíků vyberte to, co baštěj vaši psi. Nám je to jedno veverky nejsou vybíravé

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:51
- Nahlásit

kejtlin
já furt řikam že je divnej a že tam pošlu tebe a Bilušku mu předvést co je smečka Jsem u něj teprve 3 roky, takže předešlou zvěř ani nezná, ale je skvělej operatér takže u něj asi ještě zůstanu i přes blbý keci Předchozího veta jsem opustila po 12-ti letech, kdy se jeho ceny vyšplhaly do tak astronomickejch vejšek, že už se to fakt nedalo

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 14:54
- Nahlásit

Alexa
opakuji, že můj druhej čokl nemusí dostat vůbec nic, esli bude nouze. Jede se jen socializovat, tak nemá nárok

<< 1 ... 5454 . 5455 . 5456 . 5457 . 5458 . 5459 . 5460 . 5461 . 5462 . 5463 . 5464 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání