Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5454 . 5455 . 5456 . 5457 . 5458 . 5459 . 5460 . 5461 . 5462 . 5463 . 5464 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:17
- Nahlásit

Biluška
řekni Mášenkovi, že je blbej stejně jako ty!!!!!!!

Jo děcka, su ešče v kolbeně, s kolegyňou dokončujem presentaci, voa už je chuděra tak špatná z toho, že mi řiká - máš takovej teeeen ten no, aby mi to tu mohla vyhajlajtovat, víš, že tam budou kokoti ))) Takže sme teď hajlajtovali části textu )) Opět sem nestihla jet na půl osmou na stříhání. Ach jo, již mi není souzeno krátkých vlasůch. Do Jílového dorazím již s culíkem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:17
- Nahlásit

čau událo se něco poctatnýho? sice jsem si do práce notebook vzala ale nevzala jsem si sebou usb modem tak sem tu celej den nebyla.
byly jsme s vendulkou na kontrole u vetrerináře, hrozně rychle se lepší-i doktor říkal, že už má věk a i přesto se rychle hojí, myslím, že ji i pomáhá to že byla se mnou v práci, jako že na tu bolest není sama, možná je to kravina, oko se jí tam na 60% zachrání, víc řekne po týdnu kdy máme přiject , máme pokračovat v kapání-takže zejtra si se mnou dá zase šichtu, řidiči měli haló, že je tam malej pejsek a cpali ji řízkem, sýrem, i kolega takovej dost studenej roztál, když ji tam viděl, snad zejtra nepřijede šéf a ani šéfové cukrovaru-to hrozí spíš, už nás dlouho neviděli, kdyžtak ji budu muset dát na dopoledne v edle do místnosti.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:19
- Nahlásit

Biluška
jo díky ještě jednou paní, peníze dorazili na účet

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:21
- Nahlásit

kejtlin
jupííí! To je dobře, Vendulka je lepčejší! Tak hlavně ať je nejvíc nejlepčí a má oko a je celá zdravá! Pohlaď ji za mě a že jí Mařena posílá se sebezapřením JEDEN piškot.

Jedu domki, sbohem pipky.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:27
- Nahlásit

kejtlin
hrozně rychle se lepší
bezvaaaaa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:42
- Nahlásit

Gerda
Alexa
mám taky radost, ještě je oteklá-půlka hlavy ale oko je jí už vidět, nebarvil ho, říkal,že když je v léčení a tak dobře se hojí tak do toho nebude ničím jiným zasahovat, jen ho prosvítil a jsou asi jen škrábance na rohovce což je v pohodě, jako problém vidí krevní výlev nebo výron do přední komory oka, čím dýl tam ta krev je tím je to větší problém, ale myslí, že zítra už tam krev nebude, když budu poctivě kapat jako dneska, včera jí z oka tekla čůrkem krev, dneska už vůbec.
jen dokud se mnou nebyla v práci tak nežebrala, každej druhej řidič jí něco dal ptž je tak malinká, a má takovou bolest, pak už jsem to utínala ptž by praskla, dala jsem jí večer jen pár rozmočenejch granulí, sbědla jen trochu ale se nedivím jedla celej den takže jsem klidná.

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:58
- Nahlásit

kejtlin
paní to je strašlivě fajn, že je Vendulce lépe! Určitě to za týden bude ještě mnohem lepčejší!
Gerda
Napadá mě nechceš s něčím pomoct ohledně toho Jílového třeba s těma mlskama do pytlíku zkompletovat, sehnat a tak? Nebo zvládáte? Jen mě napadlo, že teďka mám i dost čásku tak že estli něco potřebujete tak stačí říííct

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 22:16
- Nahlásit

vyvenčím a zalehnu, vyspím se líp jednak proto, že je vendulce líp a dvanak proto, že nemusím kapat v noci-sem teda neměla kapat ani včera v noci, jenže říkal, co 4 hodiny tak jsem to chtěla dodržet nó, to doktora pobavilo neskutečně, že se diví, že na mě ta čuba tak zbožně kouká, když jsem jí celou noc budila a kapala jí do oka.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 22:26
- Nahlásit

Biluška

hele, tak já přijdu na t CT zkoušk 28.11, když nás teď v sobotu vyhoděj. Jdem 23.10 do Třemošné u Plzně , organizace pomocné tlapky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 22:46
- Nahlásit

to už tady n ikdo néni?

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 22:56
- Nahlásit

kejtlin
zatim jeste ja

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 22:58
- Nahlásit

kejtlin
ja sem tu ) jinak super, že se čubinka s tim okem lepší. nedočítala jsem všechno, už jsi přišla na to, proč se tak servaly?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 22:58
- Nahlásit

kejtlin
I já. Ale musím makat, takže jako kdybych tu nebyla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 23:01
- Nahlásit

kejtlinahojky,jsem tu,neboj,ted odjel novej kolega,co jsem ho zaucovala,milej kluk,ma madarskyho ohare mimi,mel ho sebou,jinak ma dalmatina,toz nestandartni plemeno na hlidani,ale pes ma zkousky a je ostrej,tak to klobouk dolu,pekne jsme pokecali o psekach a byla aspon sranda,jo vzpomnela jsem si na tebe az jsem se chlamala!vyhmatla jsem u kontiku vcera nadhernej upa novej kus koberce,a asik desne drahyho,vespod mel filc a mel krasny vzor a hrozne prijemny matros,pokladali novej koberec v kanclu a zbyl kousek,tak to vyhodili,jeste voni novotou,tak ma hajanek polezenicko!tak to je super ze vendulka je uz o hodne lepsi!to cloveka aspon potesi a aspon si mela v praci milou spolecnost,to potesi dvanak!

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 23:02
- Nahlásit

Atusch
Možná bychom mohli, až dojede Maky a doveze sáčky, udělat u nás kompletaci. Bůch by si moch hrát s Tryksem, Maryje by se poblila a my bysme to dali dokupy....Jenže by to bylo až večír, protože Maky dojede až 29 večer - dopo a odpo sme u můdr -, leda kdyby dojela dřív, mohla si jí vyzvednout ty a já bych si jí od tebe vzala až dojedem domki...anebo je to moc komplikovaný a prdíme na to. Mohla bys ale sehnat, pokud máš možnost, nějaký levnější pindíky nebo ouška, prachy ti samože dáme, až to celý nakompletujem a budem vědět, kolik si máme mezi sebe rozdělit penízůch, který do těch sáčků dáme. A eště třá ty míčky, nebo něco....aby měl každej pejsek ve svym pytliku nějaký bezvadnosti. Počty pytlikůch ví Maky.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 23:02
- Nahlásit

zuzanarosakova

ahoj , prosím tě, můžu se tě zeptat, jak to dopadlo s tím štěnětem labilní blondýny? Nechci psát do tématu, protože máš možnái důvod, proč jsi ho nechala zapadnout...

Jinak všechny zdravím

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 23:03
- Nahlásit

Atuschcus pani a co vy budete s areskem delat,taky tart???nebo mate naslapnuti na IPO!a co jak se kluk hoji?stehy porad dobry,jste me pobavila s tim parkem,jakou mel fajnovou hracku,on lovil pani!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 23:11
- Nahlásit

ahoj, no já jsem to jen předávala dál. Starala se o to holka, o který jse věděla, že když se nikdo nenajde, tak si ho nechá a bude se mít u ní dobře, je to taková charitatitví duše poradila jsem jí, kontaktovat chovatelku a i se jí někdo ozval z tady cz psa, ale jak se domluvili nevim, už jsem to nesledovala. puvodne jsem videla jen nabídku na fcb, ani ne adresovanou ě, tak jsem to sem jen hodila, ab se zvyšily psékovy šance. ale pozeptám se, jak to dopadlo

Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 23:15
- Nahlásit

zuzanarosakova
dík , tak hlavně, že psisko je v bezpečí...

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 23:32 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Gerda
je mi to jedno nevím odkud Maky je, já bydlím ve Slivenci a doject pro ni můžu. Jinak tam kde nakupuji já můžu sehnat za řekla bych slušné ceny, nevím jaký bude rozpočet na jednoho pejska takže to ber jako návrh...:
Ucho sušené hovězí (nebo kuřecí nebo slaninové) za 10kč/ks
sušený penis 12cm jsem našla za 12kč/ks
koule z búvolí kůže průmer 7,5cm za 19kč/ks
takové ty barevné tyčinky cena za ks vychází na 0,40Haléřů
nebo takovédle různé druhy pamlsky v balení 2kg za +/- 120kč

(ty první uzené tlapky, pesanům docela chutnají aspoň ve zveráči je dost brali)
dále čokoládka pro psy 30g příchuť čoko, mléčná, losos, jehněčí nebo hovězí 8 kč/ks

z hraček např. Míček 7,5cm za 12-15kč/ks jak který

nebo třeba malý pískací plyšák velký cca 18cm stojí 41-46kč/ks

no jak říkám je to jen návrh kdyby se ti něco zalíbilo jinak pokud máš jinčí představu písni a mrknu tam

edit: ještě jsem tam našla třeba plovací ragby míč velikost 15cm za 25kč

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 23:35
- Nahlásit

nemethova5
taky by jsme radi TART, IPO já nerada, leda nejnižší zkoušku pokud bude třeba jednou uchovněnej tak bude muset být, ale to je faaakt za moooc dlouho.
Jinak s tím lovenim at mě moc nezlobí nebo ho taky ulovím.
Jinak rána se asi hoji slušně dneska to chtěl děsně moc lízat, jinak mi přijde jak když tam má malinkou bouličku u té jizvy, ale nevím co to je, možná lehce nateklé? Asi se skočím zeptat veta.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 23:39
- Nahlásit

Atuschhele tu boulicku mel i amin i hajan a ztratilo se to,tak nemusis zrovna delat ipo aby byl uchovnenej,staci jakkakoliv jednickova zkouska,jestli ZVV1,Shch1...atd.no lovil parek no,si hral,no hajan si taky chtel hrat tady se stenatkem ctyrmesicnim,ale zubama,tak jsem houkla a dival se na me hajan,jak bych ho nejmin pretahla olovenou trubkou,ten umi delat oci,ja taky jinak nikam nespecham,prosim te,zaciname teprve stopy delat do obloucku,porad s nim jeste radim,ale na tu nasi zkousku pujdu hne dna jare.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 23:45
- Nahlásit

Atusch
z hraček např. Míček 7,5cm za 12-15kč/ks jak který
Teď jsi mě nasrala. Já je kupovala asi tak 8x dráž.

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 23:50
- Nahlásit

nemethova5
no nevim on by asi čuchal rád, ale mě stopy ukrutně nebaví, ale fakt moc! A ještě se ztrácim po 5 metrech od nášlapu. Ani s Brixem sem nestopovala, takže to bych viděla jako problém, a to docela velkej.
Jinak IPO ani omylem právě pokud něco tak nároďák, ten je takovej příjemnější i když i ten se už kazí. Hlavně musím být někde zase členem ZKO což musím nějak pořešit od začátku roku nejspíš, ale v okolí chtějí abys absolvovala kurz pro začátečníky a zaplatila za něj litr a pak se uvidí, což teda nedám.
Ta boulicka mě děsí, on dneska dost řádil, ale už ji tam má pár dní. Všici říkaj, že to nic nejni, ale jak říkala kejtlin, že se to jejímu psíkovi objevilo podruhé tak nad tím dumám hlavně to dost líže což mu samosebou zakazuju.
Udělat psí oči uměj hafani perfektně, to Áres je pan inženýr vždy se posadí a koulí na mě oči a až když vytáhnu pamlsek tak laskavě přijde.

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 23:51 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Vlčáčková
no ale to jsou asi jen takový obyč z vinylu nebo z čeho, vy máte paní určitě nějaký víc nóbl. Já je doma nemám ale myslím, že to je ten měkký plast, ale na nějaký čas pesany určo potěší, možná ty drajvový je rozškubou, ale za ty prachy :-D

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 23:58
- Nahlásit

Atusch
Aha. Mám takový ty tvrzený. Ale zatím jsem je někam zabordelila při stěhování, tak je nepoužívám a nemůžu říct, jak to s nimi pesani zacvičili.

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 00:06 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Vlčáčková
no vidíte tohle je fakt z vinylu určitě nejsou nijak tvrzený, leda pohledem a za 12kaček ani to ne.
Vy máte doma asi takovejdlenc co se do něj dají rvát mlsky ne? a ten stojí cca těch 80kč, takže to je nastejno

edit: a fakt nevím proč některý fotky nevidím
tak snad je vidí aspoň ostatní.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 00:10
- Nahlásit

Atusch
No to máme na pamlsky. Jinak by to nemělo cenu těm mým lemrám kupovat.

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 00:19
- Nahlásit

Vlčáčková
no hlavně, že se to vyřešilo a nemusíš být naštvaná

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 00:26
- Nahlásit

Atusch
Jsem stejně. Umřely mi včera dvě korelky.

<< 1 ... 5454 . 5455 . 5456 . 5457 . 5458 . 5459 . 5460 . 5461 . 5462 . 5463 . 5464 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání