| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 15:49
- Nahlásit
Děfčata, shrnuji:
Dámcké mikiny jsou velmi malé, i v té největší velikosti. Ale jsou opravdu velmi hezké. Objednají si je jen ty, co mají velikosti max do L, protože tato XXL odpovídá L velikosti běžné. A tudíž, i ty, co mají normálně S, si musejí vzít velikost větší, protože končíme velikostí odpovídající L...rozumíme si?
Na tuto mikinu mi teď přišla cena 336 Kč. Vznesla sem dotaz, proč nestojí těch 280, jak bylo původně avizováno. Je možné, že stojí tolik jen proto, že jsem brala jeden kus. A pak mi přičetli ještě manipulační poplatek 150 Kč. Ale to se vás netýká, to za vás klidně zaplatim, abyste si mohli mikinu ozkoušet.
Páncká mikina XXL je velice velmi velká, odpovídá páncké velikosti XXL. Budou si je tedy objednávat ty, co mají velikost obvykle větší než L, tzn vše od XL. Doporučuji, aby si je objednávající vzali o číslo menší, tzn opak toho, co udělají ty hubené. Takže pokud má někdo normálně velikost XL (jako dáma), vezme si v pánckym L. Pokud jste pán, vezmete si velikost normálně, jak ste zvyklí.
Na tuto mikinu mi dali teď částku 444 Kč. Je možné, že stála tolik jen proto, že jsem brala jeden kus, vznesla jsem stejný dotaz jako u dámcké mikiny.
Rozumíme si? Pořád se vejdem s pánskou do 500 i s výšifkou a s dámckou do 400 max i s výšifkou.
JE TO PRO VÁS POŘÁD JEŠTĚ AKCEPTOVATELNÝ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 15:51
- Nahlásit
ps: NA 30/10 VÁM VEZMU TÍLKA A GRAŤASY, PANI SE FURT NEOZVALA, NEVIM, KOLIK TO STÁLO, TAKŽE AŽ TO JEDNOU BUDU VĚDĚT, ČÁSTKY VÁM POŠČLU A VY MĚ ZAS PRACHY, JO? ZATIM JSEM TO JEŠTĚ NEPLATILA, TAK VY TAKY NEBUDETE.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 15:52
- Nahlásit
Biluška
mimořádná výplata by mi opravdu moc pomohla, děkuju moc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 15:58
- Nahlásit
Gerda
Hlásím, že jsem pochopila a že cenu akceptuji. Akorát furt nevím essi mi bude dobrá pánská XXL, nebo pánská XL a žádám vyfocení mikiny na modelce.
kejtlin
OK, posílám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:02
- Nahlásit
Biluška
páncká XXl ti bude strašně velká, přísahám, že je to na argoska. Myslim, že by ti měla v poho stačit páncká L....prostě nejsi a nemůžeš bejt silnější než já. A já si budu brát pánckou L.
PS: prosim si taky mimořádnou vejplatu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:02
- Nahlásit
Biluška
a atb nevím zatím méme kapky atropin-POS 1% a garasone, musí splasknout otok oka, zítra říkal, že ho obarví aby viděl jestli je prokousnutý nebo ne a podle toho dá atb clonu, dostala atb v injekci něco v infůzi proti bolesti a ještě něčemu, kousance proplachuju betadinou, ale atb asi nějaká dostanem
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:03
- Nahlásit
Gerda se na tu mikinu podívám páč jsu zmaten a jaxi momentálně nevím co bych si tak objednala - tílko super možná jej užiju uš brzy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:04
- Nahlásit
Gerda
cena do 500kč je pro mě akceptovatelná a chci asi pánský L-bude mi?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:04
- Nahlásit
Gerda
Doporučuji, aby si je objednávající vzali o číslo menší, tzn opak toho, co udělají ty hubené. Takže pokud má někdo normálně velikost XL (jako dáma), vezme si v pánckym L.
No, to potěší, ale jelikoš dámy (já) mají sebevědomí velikosti S, vezmou si to XXL
NEVIM, KOLIK TO STÁLO, TAKŽE AŽ TO JEDNOU BUDU VĚDĚT, ČÁSTKY VÁM POŠČLU
Promiň, ale fakt se musim smát
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:07
- Nahlásit
kejtlin
garasone jsem při malování vyhodila, měli prošlou expiračku . Nejsem si úpa jistá, ale myslím, že mám oftalmo framykoin, kdybys ho potřebovala. Skoro určitě ho mám. Když tak nekupuj, obratem pošlu.
Gerda
Jsem výrazně silnější než ty, essi sis ještě nevšimla . Hlavně v zadních partijích. A nesnáším upnutý mikiny, takže potřebuju moc velkou. Essi říkáš, že XXL je na argoska tak teda vezmu XL.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:08
- Nahlásit
hancaw
navrhuju ti páncký M, max L
kejtlin
to samý, co hancaw. Uvidíme, vám možná bude to dámcký XXL, ale krs ty kozi kozi kozi nevim nevim nevim
Lucie Kratochvílová
vezmou si to XXL
BUDE TI TO VELKÝ, přísahám, ale ozkoušíš si to sama 30/10
Promiň, ale fakt se musim smát
mě už to ani snad legranda nepřijde, je to prostě strašně divný ))
http://www.novinky.cz/krimi/214466-okolnosti-zmize ni-anicky-nahravaji-utoku-pedofila-vyderac-by-se-o zval.html
Děcka, to prostřední je naše Joudinka, co se s ní Mařenka prala, jak mi pak prokousla ruku. Je to moc dobrý pes. A myslim, že ta nalevo, ta stafbulka, je Růženka, co vyrostla u nás v práci a pak se dala na záchranařinu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:11
- Nahlásit
Gerda
nikdo není tluščí než já,takže já bych si tu pánskou XXL nechám,bo pod to se dá dát ještě nějaké oděvy,dle mého
ale uvidím jak mi bude
jinak psiska se těšej asi na vycházku do baráčků s letáčkama a dasty zas bude řvát na jednu holčinu ovčanskou,bo jí totiž ajllavuje a ona taky .-)
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:17
- Nahlásit
Alexa
se hláším a moje máma a teta blanka
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:18
- Nahlásit
Gerda
ale ozkoušíš si to sama 30/10
S tím počítám Ovšem, jestli sis toho všimla, tak se to opět rozjelo v Děti země pro pana Mirečka, původně to znělo tak malebně a klidně, jako že přijedem, popijem, pokecáme a projdeme se
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:21
- Nahlásit
Biluška
oftamloframykoin mám taky díky myslím že mám i oba compositní a obyč. díky moc
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:22
- Nahlásit
Gerda
já du do tý dámský zatim tvrdim velikost M nicméně uvidíme na živo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:23
- Nahlásit
Gerda
práve skrz kozi, kozi a kozi to nechci riskovat. riskovat a riskovat
all
začal mě bolet zub, ale to je asi z nervů, ptž mi třeští i hlav a mě hlava nebolí skoro nikdy
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:23
- Nahlásit
Ahojky, zatím sem dám tohle. Gdo chce pozvánku pošlu mejlem.
Pak se budu snažit to tu dočíst -- drápalky..........
Vážení zákazníci,
Dovolte mi, abych Vás pozvala na konferenci „Aktuální problémy chovu a šlechtění koní v ČR“, která se koná v Aule Mendelovy univerzity v Brně dne 5. listopadu 2010 (viz příloha). Firma Connolly´s RED MILLS přislíbila spolupráci nejenom ve formě přednášky – v době semináře jsou možné jakékoliv konzultace ohledně krmení koní. V případě Vašeho zájmu prosím kontaktujte přímo organizátory konference. Na seminář navazuje dne 6. Listopadu „Předvýběr hřebců do plemenitby“, který se koná v areálu TJ Moravan Brno a je součástí semináře.
Prosím, pokud můžete rozešlete známým či přátelům, přednášky na semináři zahrnují celé spektrum chovu, šlechtění koní nejenom v České republice.
Přeji pěkný den
Ing. Michaela Prausová
VOLAC AGRO-BEST spol. s r.o.
Bestovice
565 01 Chocen - CZ
phone number: +420 602 423 853
mailto: prausova@agrobest.cz
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:26
- Nahlásit
OK, hlavně se všichni pokud možno dostafte, nafotíme to i pro ty burany přespolní, aby viděli.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:36
- Nahlásit
malinka
Semináře bych se velmi ráda zúčastnila, ale obávám se, že se svými dotazy typu "kůň mi sežral kýbl třešní, co mám dělat?", nebo "koza ožrala podbřišník, můžu ho nahradit provázkem?" bych byla opět za eksota a smáli by se mi
Lucie Kratochvílová
Ovšem, jestli sis toho všimla, tak se to opět rozjelo v Děti země pro pana Mirečka, původně to znělo tak malebně a klidně, jako že přijedem, popijem, pokecáme a projdeme se
Furt řikám, že Gerdici nemáme k těm organizačním věcem pouštět Z toho bude další internešnl, uvidíš
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:44
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Gerda
hele pani, my bychme něgdy dorazily zase k vám, Bajša by zavraždila Korinku a já bysem oskoušela mikynku, jo?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:44
- Nahlásit
Gerda
ahoj, takže myslíš, že M pro mě bude akorát?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:58
- Nahlásit
Biluška
Furt řikám, že Gerdici nemáme k těm organizačním věcem pouštět Z toho bude další internešnl, uvidíš
organizačně zvyšuju náfštěvnost našich akcí tim, že lidi prostě donutim jet ))))))
Baysha
Jen přijďte, Korinka je ve formě, dnes krásně zabila bufíčka. Jenom nemůžeme v tomhle týdnu, přijedou nám regionální náfštěvy a máme nechat všechna zvířata doma. A musíme si i uklidit...Ne, vlastně náfštěvy sou příští týden, tenhle můžete. Zrovna teď korina přišla a vrtí prtkou ))
Maky a Trix
Ty si mrňavá, myslim, že M v poho, ozkoušíš sama.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 17:10
- Nahlásit
Gerda
a mohli byhom dojet ve čtvrtek či pátek až tak kolem páté odpoledne? není to pozdě?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 17:36
- Nahlásit
cau decka,jsem v praci,je mi taky nejak divne,jen pevne doufam,ze me zas nechytne zlucnik,bo tu asi chcipnu!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 17:39
- Nahlásit
tak už nasranost přešla ,ten kdo to udělal přeji,aby mu na to přišli a měl velkej průser,bo takové svińárny se nedělaj,aspon mězi slušnejma lidma
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 17:42
- Nahlásit
malinkapani mam tady ty sluchatka uz konecne!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 17:43
- Nahlásit
Baysha
v pátek kolem páté je pozdě, ale jen pro Korinkovi, já tu určo budu. ČT je lepší.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 17:44
- Nahlásit
nemethova5
už jsi psala janě?srks morče?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 17:47
- Nahlásit
brezen2008jeste ne,jeste ne,divam se i na jine chovky,blizko me,a nasla jsem zrovna to co chci!
|