| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 18:51
- Nahlásit
kdo tady má prase, tady je výrok školáka z 2. třídy
Nejužitečnější zvíře je prase. Z něj můžeme využít vše, maso zepředu i zezadu, kůži na boty jméno na nadávání
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 18:54
- Nahlásit
Alexa
Mezi kotcema nepobíhala nikdy sou tam prej bubácí Závodníci můžou protestovat, ale jedině písemně
Dáš sem prosím tě ty pokyny? nevim, co mám cvičit )) Akorát sem si nějak zapamatovala, že se bude házet přes áčko králíkem nebo co.. bude se taky muset aportovat?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 18:58
- Nahlásit
A může cviky za psa splnit majitel?
Už jsem začla aportoval
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 18:59
- Nahlásit
Teď mě napadlo, na ten závod.. nemam se nechat při to.. připojistit?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 19:01
- Nahlásit
Alexa
my by jsme se prijeli juknout take, ale jen v ramci socializace se stenatkem, pokud to neva, protoze na zavodeni to nevidim neb nic neumi
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 19:11
- Nahlásit
Atusch
my by jsme se prijeli juknout take, ale jen v ramci socializace se stenatkem, pokud to neva, protoze na zavodeni to nevidim neb nic neumi
jasně, ale myslím že z těch disciplín zvládne všechno a co nezvládne můžeš za něj udělat ty
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 19:30
- Nahlásit
NÁVRCH DISCIPLIN na Závot vo Bambiho pytlík:
Fyzická zdatnost psovoda hot něčím měkkým (třá bambiho sáčkem) na cíl
Aportmánia na určené místo položí psovod 3 aporty, potom sa odebere aj so psom na štartovú čiaru a pes má všetky tri predmety čo najrýchlejšie priniesť
Ulička hrôzy pes musí čo najrýchlejšie prejsť po igelite, cez petfľaše, závojom povievajúceho nastrihané igelitu, tunel z deky, pomedzi zrdkadlá a okolo balónikov
Pažravý pátrač čo najrýchlejšie nájsť a zjesť maškrty schované pod plastovým pohárikom, v minidomčeku z kociek, plechovom barely na granule a plávajúce v malej miske v lavóry vody
Buď pes alebo ja - úlohy jsou: zjesť kus uhorky, rajčiny a párku, vliezť a ľahnúť si do klietky, zaštekať a preskočiť prekážku, pričom platilo, že vo všetkom mohol svojho psa zastúpiť pániček (za trestné sekundy) - meral sa čas
Vysávač - na doske rozložených 20 maškŕt, ktorý pes ich čo najrýchlejšie zožral
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 19:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
No ale vet mi vylozene rikal, ze to v zadnym pripade nesmi lizat!
no to by asi mařena musela bejt mrtvá, protože ona mi ten hypermangán i pila, když nechtěla, abych jí v tom koupala nohu a vždycky si to celý olízala, nikdy jí blbě nebylo, a to je na humusy docela citlivá. A bacha, to zelený pálí jak sviňa, Mařka i plakala, když sem jí to aplikovala. Koneckonců já taky syčim, když si to na něco kydnu.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 19:47 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Alexa
tak je fakt, že i to pažravé psisko by to mohlo zmáknout, tak se tedy také hlásíme :-D jen k tomu aportování ne-e nebo bych ho taky nikdá nemusela odlovit :-D
kolik bude prihlasovaci poplatek?
Máme něco dovézt?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 19:49
- Nahlásit
Gerda
zuzanarosakova
A bacha, to zelený pálí jak sviňa, Mařka i plakala, když sem jí to aplikovala. Koneckonců já taky syčim, když si to na něco kydnu.
mohu potvrdit ten novikov je nejlepčejší věc co je, zastaví to krvácení, když něco mokvá tak to taky pomáhá, ale fakticky to moc moc pálí, když sem tím ošetřovala přítulovi prokousnutý prst tak řval víc než tehdá Brixoun :-D
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 20:17
- Nahlásit
Biluška
máš sovu
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:02
- Nahlásit
Biluška
dala sem to sem, gdyby něgdo náhodou. Ale třeba bys dostala nějakou spešl votpověť
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:04
- Nahlásit
Právě jsem vyzkoušela novou metodu odměňování )) po dobře provedeném povelu se chodí z misky odměňovat sami a fakt hrozně radostně
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:06
- Nahlásit
A nikdo tady neeeeeniiiiiii
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:08
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
já jo, vendulka vypadá jako bulteriér jak má všechno nateklý-nos, čelo...
odměňování super
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:09
- Nahlásit
nevíte někdo kolik gramů prášku je na kávové lžičce? Jak mám nějak inteligentně odměřit 1g?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:10
- Nahlásit
kejtlin
vendulka taky super, doufám teda, sem chtěla říct, že bulteriéři se mi líbí ))))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:11
- Nahlásit
Atusch
Mám doma inteligentní váhu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:13
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no jenže jí ten klabonos vůbec nesluší , trochu jedla, pila, zejtra ji beru do práce
Atusch
tak to fakt netuším
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:17
- Nahlásit
kejtlin
To je jasné, chtěla sem bejt vtipná, ale většinou mi to moc nejde vendulka bude dobrá, štěstí, že si jí můžeš vzít do práce..
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:17
- Nahlásit
Atusch
Třeba aspoň zhruba http://www.zdepro.estranky.cz/clanky/tabulky-pro-v azeni-bez-vahy.html
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:20
- Nahlásit
Alexa
Já chcu taky mikinu ale vůbec nevím, o co jde abych nebyla pozadu náhodou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:22
- Nahlásit
Dáška
Já chcu taky mikinu ale vůbec nevím, o co jde abych nebyla pozadu náhodou
mikina je na mikulášskou bude s vyšitým logem žumpy někde tady asi před 1000 stránek bylo, já chci seznam na závot vo bambiho pytlík, disciplíny sou asi vo stránku-2 před
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:24
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nemůžu, kdyby dojel šéf tak mě okamžitě vyrazí, naštěstí jsem na tý vrátnici kam jezdí auta na nakládku a ne šéfové cukrovaru.
snad dobrá bude, už sem snědla 8 ibalginů a 2 panadoly-víc jich nemám a hlava nepřestává bolet
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:24
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jé a nemohla bych kdyžtak dastyho dát k britě,já že je to čuba,víš?
jenom se předem ptám a i elis,myslím že brita jí nesežere
Alexa
supér,to dastyho nebudu nic učit,pažravej je
elis vemu na votrkačku
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:26
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ale jááá ne
Dáška
děkuju už mám jasno 1g je pětina toho co se mi vejde na kávovou lžičku :-D
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:33
- Nahlásit
Alexa
Aha, no mně jde jen o oblečení, aby tam bylo něco se psem, ať můžu machrovat účastnit se nemůžu, pač by náš 12kg "pitbul" zabil celej cvičák a jsme skoro z orijentu
Atusch
není zač, akorát záleží, jak je ten prášek těžkej, abys to měla přesně jako cukr? jako krupice? jako mouka?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:39
- Nahlásit
Dáška
asi to bude něco mezi moukou a jako cukrem mouckou, je to tak tezky asi jako chondro v prášku :-D
Mimochodem teď dostal Bůch napapat, sežral krásně svojí dávku, a najednou přemýšlím, co se děje , že mi tu nezlobí a on se bobeček propracoval do pytle Arden Grange Adultky který mám pro starouše a hlavu tam zabořenou a futroval grázl jeden nenažranej. Když sem mu to zatrhla tak si tam u toho lehnul a snaží se tam probít do toho pytle potichoučku, ale stejně ho slyším a dostane za chvilku přes čumák
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:41
- Nahlásit
Atusch
co máš za pejsky?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 21:51
- Nahlásit