| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 16:10
- Nahlásit
Tílka a gaťky budou příští středu, opakuji, příští středu či čtvrtek. Ceny finální dostanu snad dnes, můžete mi začít posílat pak prachy. Kdo chce, může je poslat víckrát, nebo jich může poslat hodně. Kdo nechce, bude ho navždy strašit špatné svědomí, že je zlý.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 16:48
- Nahlásit
To svět neviděl. Sice jsem asi sehnala ta okna, ale málem mě v tom bazáru pokousal nějakej nesocializovanej čokl. Nepřivázanej, jen tak "pohozenej". Jdu kolem s mojí fenou a pes k nám a kňoural jakože kámoši. Najednou začal vrčet, tak jsem vzala do ruky vodítko, že ho někam přehodím, abych ho fixovala na nějaké místo a pes se otočil, začal mi skákat na břicho, vrčet a štěkat a pořád mi jezdil čumákem po břiše. Čekala jsem, že mě kousne. Nakonec nekousl, ale pošoupla jsem ho na původní místo, okřikla a pustila vodítko. Tak tam teda byl a držkoval.
Nějaká paní zevnitř se mračila svinsky, tak jsem myslela, jestli to není panička. Ale nebyla ta vylítla hned nato a že prej myslela, že ho manžel přivázal. NO, CHLAP. Má tam harampádí mraky, za který může psa přivázat, a ten debil ho prostě jen tak nechá volně a odejde. Čokla, kterej se klidně zvedne a snaží se vyvolat rvačku. Potřebovali by nakopat oba.
Tak jsem paničce řekla, že už to vypadalo na pokousání, že mi vrčel na fenu a že je docela dost drsňák. Se sice omluvila, ale kdybych ho měla zakousnutého v nemocné Bekynce, tak mi omluva bude hovno platná.
To je dneska den!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 17:24
- Nahlásit
Baysha
Aha...tak to nechapu.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 17:38
- Nahlásit
Gerda
to je jedno já bych stejně v tom červnu nemohla. já myslela, že chcete naplánovat něco v srpnu či něco takovýho sem tu četla... poslušnost atd to by mi jako nevadilo, ale šeltie mi určitě tonoucí z vody tahat nebude, takže na ten vodní výcvik bych to moc neviděla...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 17:39
- Nahlásit
helps
já myslela, že chcete naplánovat něco v srpnu či něco takovýho sem tu četla
v srpnu něco máme, to je pravda.....ale teď nevim, co sme to řikali....máš pravdu, v srpnu něco určo mělo bejt....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 18:28
- Nahlásit
Vlčáčkováteda pani,vy mate taky svinskej den teda,to bych se nasr.ala pekne taky,hlavne z tech oken,to teda fakt.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 18:41
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=nHlJODYBLKs&feature =player_embedded#!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 19:29
- Nahlásit
Tu je mrtvo? To je dobře, jdu plavat Ste fšichni šikovní, máte bezvýznamný červený puntík a asi vám odpustím nějakou malinkou daň . Nebo na ni aspoň dám slevu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 19:54
- Nahlásit
Děcka bacha, už nás čtou i v evropě a Mezinárodní společnost pro Alzheimerovu nemoc už vyzvala země, aby následovaly Austrálii, Francii, Koreu a Velkou Británii a připravily akční plány pro boj s chorobou. Asi nás brzo smažou...
http://www.novinky.cz/ekonomika/212076-metlou-21-s toleti-bude-demence.html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 19:55
- Nahlásit
nazdar, byla jsem se psy celý odpoledne venku se všema, tewd´ se najedli a padli mrtvý.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:08
- Nahlásit
kejtlin
U nás jde spíš než o společné venčení o jakousi mimosmyslovou provázanost - mařena má průjem a já smrdim v práci.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:10
- Nahlásit
Gerda
kdy si přijedeš pro tv?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:14
- Nahlásit
laguna
zrovna uvažuju, kdy ti mam zavolat, protože je možný, že tady zasmrádnu do noci. Co kdybych ti už nepřidělávala starosti a zkusila se s tebou domluvit na sobotu ráno? To v práci určitě nebudu, to vím jistě - myslíš, že by se ti to mohlo hodit?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:19
- Nahlásit
Gerda
U nás jde spíš než o společné venčení o jakousi mimosmyslovou provázanost - mařena má průjem a já smrdim v práci.
?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:19
- Nahlásit
Tak to necháme na sobotu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:20
- Nahlásit
laguna
promiň, nezlob se prosím, už mám i vytištěnou mapu a budu k tobě umět dojet, nečekala jsem, že tu dnes zkejsnu. Holky to měly horší, končily až dnes ráno v pět. Tak dlouho mě to snad nečeká.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:22
- Nahlásit
Nic se neděje.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:25
- Nahlásit
laguna
díky moc!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:33
- Nahlásit
mám nejtupějšího samečka na světě Co na světě, ve vesmíru
Chodím na rehabky a on má za úkol tu hodinu denně vést firmu To obsahuje i tak náročné úkoly jako je zvedání telefonů Dneska po návratu domů mě informoval:
-"volala Kejtlin, máš jí zavolat, ta školka zítra nebude"
- "jak může Kejtlin vědět, že zítra školka nebude? Kde na to přišla?"
- "no volali z té školky, jak s tebou mluvili, že to nebude, máš jim zavolat"
- "tak komu mám zavolat, Kejtlin, nebo školce? Jak Kejtlin ví, že školka nebude?"
- "Kejtlin to právě neví, máš jí to říct a máš té školce domluvit nové datum"
V diáři jsem našla, že nové datum školce domluvil ON. Proč mám volat školce a domlouvat už domluvené nevím. Tu diskuzi o volající Kejtlin se radši ani nesnažím pochopit. Když jsem mu řekla, že firmu raději povedu s mým mentálně postiženým chovancem Staníkem páč se mi jeví schopnější než on tak se urazil a nemluví se mnou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:37
- Nahlásit
Biluška
A já mám zase nejkreténštější, nejdebilnější a nejprolhanější zákazníky na světě.
Taky jsou to chlapi.
Takže si z toho svého nic nedělej. Spolehlivost, zodpovědnost, zdravý rozum a schopnost kombinovat je hodně daleko za hranicemi jejich horizontů.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:40
- Nahlásit
Biluška
mám nejtupějšího samečka na světě
soucasti vyberoveho rizeni nebyly IQ testy?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:40
- Nahlásit
Biluška
já ti nevolala, já nic nevěděla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:43
- Nahlásit
leyenda
soucasti vyberoveho rizeni nebyly IQ testy?
Byli. Ale postupem času patrně došlo k mozkové atrofii
kejtlin
F klidu, neřeš. Samčí logika, to evidentně nemůžem pochopit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:47
- Nahlásit
Biluška
vím, že samčí logiku nemůžem pochopit, ale jak přišel na to, že jsem volala
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:53
- Nahlásit
sismarja, decka se divaji na superRTL na jakysi film o vlkach, tecou jim slzicky, hlavni postava je nejake zatoulzne vlce, se zda...
doufam, ze z toho zas nebudu mit naky sny
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:53
- Nahlásit
kejtlin
Biluška
Ale měl to na koho hodit.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:55
- Nahlásit
leyenda
doufam, ze z toho zas nebudu mit naky sny
Třá o Desenským?
Klidně si ho na noc puč.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:55
- Nahlásit
Biluška
umíš hrát na kytaru?
impact
Ale měl to na koho hodit.
to je fakt, ale proč já dyt´ jsem mu nic neudělala
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:56
- Nahlásit
impact
ale ne, jen si ho nech
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 20:57
- Nahlásit
leyenda
tecou jim slzicky, hlavni postava je nejake zatoulzne vlce, se zda...
no to mi připomíná film Fluk nebo něco takovýho, s tim hnědym retrívrem, co byl přeftělenej zabitej taťka, utek z pokusnýho ústavu a toulal se a hledal tu svou rodinu a pak umřel na hrobě toho jejich taťky. Sem brečela na záchodě a máma , bo sme na to čuměly spolu, brečela f kuchyni. Obě sme řikaly, že na zvířátkový filmy se zásadně NEKOUKÁ!!!!!!!!!
kejtlin
Biluška
tak kdo komu teda volal? A bude ta školka? A co na to jan tleskač?
|