| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:05
- Nahlásit
Gerda
ahoj ,mohu se stavit zítra okolo 12? stačí když mi to necháš na recepci abych tě zbytečně nerušila
Baysha
na zejtřek se těším,hlavně s dastym,bo to je disivý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:15
- Nahlásit
Baysha
bude stačit pětimístný?
buď normální pětimístný s velkokufrem, nebo renolta grand scénika, tam se vejde až sedum lidůch, pes taky dobře. Ale to už ne sedum lidůch ))) Tak nevim, prostě si do příštího května sežeňte auto, vedle už je zájemka na bungalof, jela by s vámi, pokud nemá své auto, má retvrívra, Bajša by ho mohla po cestě žvejkat. Byli byste jeden bungalof. My s Bajkem druhej bungalof, nebo aspoň půlka bungalofa, do druhé půlky bysme chtěli někoho s heským psem, aby nám to nekazila vobluda ňáká ))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:15
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/211953-nejdesivejsi- cesta-do-prace-splh-na-pulkilometrovy-stozar-bez-z ajisteni.html
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:16
- Nahlásit
davidkova renata
aale tak ses trosku znama noo vsak ti to slusi tak se neciil a aspon ses sama za sebe ..kdyz em nekde vystavovali kdyyysi tak mistifikovali neb si myslelo spoustu lidi ze sem desenska kazdej si em takle spojoval a vydrzelo to dlooouhoo..nastesti uz zabudlii chii a sem zas larysek laryskovic badickovic
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:19
- Nahlásit
ketty
Ani nevim, jestli to tu mám vyslovit, ale o Desenským se mi dneska zdálo. A ani nebudu rozebírat co.
Ale nedomýšlejte si žádný perverznosti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:20
- Nahlásit
brezen2008
mohu se stavit zítra okolo 12?
jasný, stav, budu moc ráda, když to budeš ochotná vyvěsit. Díky!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:33
- Nahlásit
Gerda
co vyvěsit? já jsem chtěla ty časopisy,jinak vyvěsím nebo dám do baráčku k letákům co bude třeba,kdyby něco,mám toho 3000 lidí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:37
- Nahlásit
brezen2008
ty letáky na štěňata od brendy....davídková už vyvěsila něco, tobě dám zbytek, jo?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:39 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
impact
jezis to musela byt nooc pekne noo jako on me ma dodnes v clanku kdo je RD mazec jeste ze ne vsechny ovsem ta nejznamejsi mluvi z vse a s nazvem vychovava nastupce jeste ze si nejsem nikde podobna a to jako ze to upravuje a na to jak me pomlouvaj vsici jeho..priznivcii..tak se divim ze si takoveho lempla teda jako ja tam enchava
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:41
- Nahlásit
Nazdar mořeplafcí
tak z polska sešlo tak zas makám, ale večer pojedu obranařit, tak taky něco málo pozitivního
Gerda
Je tu teda někdo, kdo tam chce jet? Ráda bych jela, i když Mařka vodu nesnáší.
nu v tomto termínu bych i s pudlatama jela, ale zas bez Davítkový to nebude ta správná bžunda, ale ten termín je ouplně ideál páč se vrátím, něco jako udělám a pojedu do itošky, nebo si taky můžem vzít kontakt na camp a zkusit se donmluvit na ten srpenec, essi teda dáme dohromady ten bus páč autem sama se mi to nechce odřídit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:46
- Nahlásit
Gerda
ok,vyvěsím není problém
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:50 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
impact
se to taky bojim vyslovit, ale mne taky
A muzu i napsat co, smejdil kolem ohrad s konma a chtel je zacarovat, ja na to koukala z okna v kuchyni, na wc a v chodbe, porad jsem prebihala a pozorovala ho, hrozne jsem se bala a nevedela co delat, chtela jsem na nej poslat psa, ale bala jsem se, ze ho taky zacaruje
vzbudila jsem se ve 3 a us neusnula
podotykam, ze jsem ho v zivote nevidela
Davidkove a Nane gratulujeme, Ketty no... nevim, asi dobre, ze zapomneli
edit a jen pro poradek ja neciii na tabor
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:57
- Nahlásit
ketty
ovsem ta nejznamejsi mluvi z vse
proboha ,proč mi ukazujete takovou hrůůůzu!Nebo že by snad byla...
Alexa
ale večer pojedu obranařit
na choteč? uš maj umnělý svjetlo jo? .-)))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:58
- Nahlásit
Alexa
bylo by fajné, kdyby ses rozhoupla, jestli jet chceš nebo ne, ty jelimánku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:59
- Nahlásit
all
děcka,vyflákněte se na práci a pojdme demonstrovat!!!!
http://www.novinky.cz/domaci/212015-on-line-praha- se-plni-demonstranty-na-letne-jsou-jich-tisice.htm l
eště sem nedomonstrovala.. a já taky cííí a cííí a eště víc jak puve!!!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:02
- Nahlásit
davidkova renata
tak to impakt ma sny o RD sorry za ujmu ..Nebo že by snad byla
co kdo ma byt??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:03 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
na choteč? uš maj umnělý svjetlo jo? .-
nééé do pyšel a uš v pjet, to je ještě vidět
Gerda
bylo by fajné, kdyby ses rozhoupla, jestli jet chceš nebo ne, ty jelimánku
autem sama ne, když bude psobus tak asi spíš jo, ale essi nebude někomu vadit že jedu s pudlema a s kym budu bydlet, gdyž sem sama samička?????? a davítková to bojkotuje??????
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:05 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
Nazdárek
brezen2008
Gerda
Vám holky moc děkuju za ty letáky
EDIT: Paní Davídkové taky děkuji a gratulujeme k tomu že je celebrííííta
ALL
Jinak včera byl teda den blbec. Ráno jsem se vzbudila s nehoráznou migrénou. Po čtyřech brufáčích jsem byla schopna jet do práce. Tam jsem se hned nas.... páč už nám tři měsíce neplatí. Když jsem přijela domu, tak jsme šli venčit smečku. Jenže Benji se rozhodl, že si půjde čuchat stopičky a asi někde vylašil srnku či co a byl v tahu, čubky jen koukali kam jako jde...........zkrátim to, hledali jsme ho do půl jedenáctý do noci. Nikdy bych teda nevěřila, že mě někdo dostane v noci do lesa s baterkou. Můj čtyřnohý miláček jo! Je z toho docela rozhozenej, ocas mezi nohama. Myslíte že se ponaučí, když nic neulovil jelikož měl koš?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:11
- Nahlásit
Alexa
a davítková to bojkotuje??????
né..su nasrané bo bysem jelo ,ale je to moc složitý,šance sou minimální,nevim ko kdy bych to musela říct esi jo nebo ne,já ted nevim páč bysem musela to nějak vyšpekulovat,ale fak nevim ydeální by bylo ject fšicíí a jindy
ketty
co kdo ma byt??
major Zeman..Kvadratury ženy
BrendaBenji
Myslíte že se ponaučí, když nic neulovil jelikož měl koš?
ani omylem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:11
- Nahlásit
BrendaBenji
ne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:13
- Nahlásit
BrendaBenji
Ne, užil si bezva běhanicu po lese, spíš bych ho teď pořádně hlídala, aby si to nedal znova.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:14
- Nahlásit
stávkovat du a ráda. o rudínkovi se mi nezdálo. Díkybohu netrpím na noční můry . K moři chci, ale závazně vám to řeknu asi tak týden před akcí. Co je to za móresy plánovat dovolenou rok dopředu? . Jak mám vědět co bude příští rok v červnu gdyž nevím co bude dneska odpoledne? . A nedrásejte, du zase dřít
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:18
- Nahlásit
davidkova renata
voee to je odpoved nenen jaa nic ja nikdy ...tam zapomeli ale napsat ze to co umim neni jeho zasluha ale tech psu co me tam malem sezrali jedine co me naucil je nespolehat se na nej potom co na me vysel nebo visel nevim jestli am vyset s tvrdym nebo mekym pes a on se koukal jak na grotesku na to se zalozenyma rukama a fotakem na krku se dvim ze nezacal fotit zeby jeste dal na stranky pripravna zkouska nastupcu na agresory
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:22
- Nahlásit
ketty
potom co na me vysel nebo visel nevim jestli am vyset s tvrdym nebo mekym pe
atak zas si přežila,to znamená že si silnej kus
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:24 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
davidkova renata
noo jasne ten nejsilnejsi a nesmej se miii za to nemuzu ze nevim s jakym se ma vyset
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:28
- Nahlásit
Gerda
Díky za vysvětlení s Nánou.
brezen2008
Se mi o něm zdálo taky. Ale nevím, jestli dneska nebo zítra. Ale jsem si jistá, že za to může Biluška, neb ho tu zmínila a jeho vlčici, která tak ráda jezdí autem a zůčastňuje se hromadných akcí.
Jdu do rachoty. Mějte se tu fajn.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:30
- Nahlásit
Lidi, me je tak blbe, ze nemam ani tuzku!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:30 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Podle mě když visí, tak je měkkej.
Edit. Teda měkký.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:31
- Nahlásit
Psíček
voeee ale uz vim ze se visi s mekym kamarad mi to vysvetlil ze ve vzduchu se visi s mekym a kdyz se vyseva tak s tvrdym
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 12:33
- Nahlásit
impact
jojo zpravne a dle kamaradova popisu uz nezabudnu asi tendle priklad se nda zabudnout a to sem to neprepsala doslovne jak on mi to napsal
|