| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:06
- Nahlásit
davidkova renata
Sova.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:09
- Nahlásit
Biluška
já ty sklepy viděla a skoro zlatej kravín, ale u nás jsou to rarity nebo když ne rarity tak množitelé nejhrubšího zrna, ale tam je to fakt běžný mít takový podmínyk pro štěńata, proto je nafotil i tak do inzerátu. dodnes tam panuje názor, že pes nesmí do baráku a musí být přivázán celoživotně k boudě, kdo se psem chodí ven, je považován skoro za duševně chorého a kdo má psy doma, tak to je hrozná špína člověk
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:14
- Nahlásit
impact
už ten inzerát nevidim!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:21
- Nahlásit
no tak to sem si plákla i dyš konec dobrej,ale zkurvilo mi to den
http://www.youtube.com/watch?v=YvZeRKk0Q6o
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:22
- Nahlásit
Tady ještě jsou dva inzeráty:
http://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail=&telefon=0 905706279&jmeno=Zdenek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:23
- Nahlásit
kejtlin
a kdo má psy doma, tak to je hrozná špína člověk
Ale to je celkem běžné i u nás. Hlavně na vesnicích a tak. Mi neříkej, že se na tebe nikdo nedíval skrz prsty a nepovažoval tě za echtgoldšpínu páč máš deset psů??
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:25
- Nahlásit
Ahoj zumpinky, mate hesky den? Krome toho, ze se na Slovensku pestuji stenata ve sklepe , skoro jako v Holandsku telatka , teda ted uz je to zakazany, ale je nejake "prechodne tolerancni obdobi"
Tady je moc hesky, uz mam hotovou spoustu prace, nasnidam se a budu pokracovat
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:33
- Nahlásit
Dobré ráno!
Jsme si dneska dovolila jít do práce až na devátou. Byla jsem se totiš včera kulturně vzdělávat v Divadle na Vinohradech. Jmenovalo se to Ideální manžel a bylo to dost dobrý.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:34
- Nahlásit
ahooooooooooooooooooj fsiciiiiii sem zmrzla budila sem se s astmatickym zachvatem to je parada rano ......
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:35
- Nahlásit
Baico
Ty chodíš na sci-fi?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:50
- Nahlásit
Vlčáčková
Ty chodíš na sci-fi?
Ne, to byla klasika od Oscara Wilda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:55
- Nahlásit
Dobré ráno pipky, vedle ve vodním výcviku už je informace o příštím roce:
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:04
Citát
Pro zájemce to dám ještě sem, abyste si toho všimli, i když už je to v Závodním rozhlasu.
Tady jsou podrobnosti a přihláška na příští ročník výcviku vodníků:
http://moraviadogschool.cz/psi-zajezd/3-rocnik-vyc vikoveho-vodniho-soustredeni-chorvatsko-2011
Je tu teda někdo, kdo tam chce jet? Ráda bych jela, i když Mařka vodu nesnáší.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:05
- Nahlásit
Gerda
Je tu teda někdo, kdo tam chce jet? Ráda bych jela, i když Mařka vodu nesnáší.
Já bych taky jela. Jen nevím, jestli mi u Fandy vyjdou už po prvním očkování protilátky na vzteklinu. Je to potřeba mít napsanej výsledek titru v Petpasu při návratu z Chorvatska do EU. A krev na rozbor můžu poslat nejdřív půl roku po očkování,což je za 4 měsíce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:09
- Nahlásit
Baico
myslim, že vůbec nerozumim, co píšeš ))))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:12
- Nahlásit
Gerda
myslim, že vůbec nerozumim, co píšeš
Jednoduše. Musím poslat na rozbor Fandovu a Baicovu krev, aby zjistili hladinu protilátek na vzteklinu v krvi. Pokud to bude o.k. tak můžeme jet. Pokud to o.k. nebude. Jet nemůžeme, protože by se mohlo stát, že nás z Chorvatska nepustěj zpátky.
A faru má jen jedno očkování, a to se může stát, že ta hladina protilátek ještě nebude o.k.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:20
- Nahlásit
Baico
Já vím. Pozval mě na to v Brně jeden známý, protože jeho manželka nechce po práci chodit do práce, tak s ním do divadla nejde. A on se u toho tak smál, že herci začali hrát s ním!!! No vostuda jak bič, všichni se po nás otáčeli. Když to skončilo, došli jsme venku holku a dva kluky a holka říkala: "slyšeli jste, jak se tam ten chlap tak děěěsně smál?" A kluk na to: "To bylo schválně, prosímtě, ty jsi hloupá..."
Ale schválně to nebylo. Jednou za ním přišel pán od dívadla a poprosil ho, jestli by se nemohl smát trošku míň. Ovšem on se smál i u Maryši, když se v hospodě hádali s Vávrou. A při Mefistovi v opeře treskal, pískal a křičel "umí"!!!
Kdo se chce pobavit, domluvím společnou návštěvu dívadla ...
Jo a v tom Ideálním muži hrál tehdy slovenský herec, který byl snad z gumy, takže předváděl pozice a pohyby asi tak jako Jerry.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:21
- Nahlásit
Baico
co jsme byli, nekontrolovali nás ani na jedněch hranicích, vlastně ani neviděli, že vezem psy, vůbec je to nezajímalo, jen koukli zdáli, jestli maj v očkováku razítka + kulatý razítko z vet správy...prostě se o nás nezajímali ani cestou tam ani zpět.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:27
- Nahlásit
Gerda
co jsme byli, nekontrolovali nás ani na jedněch hranicích
Hele já to riskovat nebudu. Rozbor stojí litr a když je ta hladina o.k. a pravidelně očkuješ, tak to platí do konce života psa.
Ale mohly by jsem jet spolu jedním autem. Jen bych si na Zeleninu musela půjčit rakef, aby jsme se tam i s čoklema naskládali.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:28
- Nahlásit
Vlčáčková
výtečnej divadelní doprovod
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:35
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Gerda
my bychme chtěli jet, jak se pojede, autama?
Baico
dík za info, to sem nevěděla, že může bejt až takovej průser krz blbou vzteklinu, toš to rači včas pořeším
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:39
- Nahlásit
Baico
Baysha
Pokud nás bude hodně, zkusíme bus přes Pardálku. Pokud ne, pak autama a určo chci jet s Bajkonuříma, budem spolu i v bungalově Bajša - dopravu budeme řešit intenzivně, až budem vědět, kolik nás je. Daváítková nejede, meje děckám řiťky před vysvjěčením.
a zde naše célebrita:
Diki Milvel je nyní opravdická célebrita!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:50
- Nahlásit
Gerda
Hezký. Chtěla jsem si zvětšit Davítkovou, abych se podívala, jestli Diky je Nána a ono se mi to ještě zmenšilo!!! Jsem prostě na PC nadaná.
Mám tu mezery v identifikacích, jak se ukázalo u Rosákové, takže: je Diky ta, kterou jsem viděla na Snu s tou "zmijí" na zádech, jak se jí říká Nána?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:55
- Nahlásit
Gerda
dopravu budeme řešit intenzivně, až budem vědět, kolik nás je
to je mi jasné, já jen pro představu též nevíme, zda už tou dobou budeme autoví či stále bez, pokud bychme měli autí, tak bychom tam asik chtěli přijet o pár dní dřív a chvilu se flákat sami lidi, su ščastná, bo toto je jediná dovolená, na které sme se s mušem dokázali shodnout, jinač to vypadalo, že snad nepojedem nikam, on prosazoval válendo u moře a já zas nějakou kopcovitou akci, třá alpy či šumavu... no vypadalo to na rozvod
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:56
- Nahlásit
Vlčáčková
Diky je Nynýý, Nanynka, Nanda, Nanuk, Nanánek, svině smradlavá šedovlká ))))))
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:57
- Nahlásit
Gerda
no naadheraaa
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:59
- Nahlásit
Gerda
téš gratulíruji soudrušce davítkové, no ale vlastně ona je uš zvyknutá, že je ta modélka a celebryta je Nána téš modelka, nebo jen celebryta?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:59
- Nahlásit
Baysha
vaším úkolem je tedy pořídit auto, pak je ta dovolená v jugoslávii a pak už jen ty socijální jistoty )) Takže pořiďte auto, je to důležitý.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:02
- Nahlásit
Baysha
ona je uš zvyknutá, že je ta modélka a celebryta je Nána téš modelka, nebo jen celebryta?
nána je téš modelka, otočte si sami:
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:02
- Nahlásit
Gerda
rozkaz, soudruško! bude stačit pětimístný?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:05
- Nahlásit
děcka nevěšte mne tady furt
pozoooor...bé praní kobercůch díl 2. ,luks uš jest opraven a pozooooor..nebylo to mojí vinou..héééč
P.S. obávám se,že tento uspokojivý staf ale dlouho nevydrží
|