Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5202 . 5203 . 5204 . 5205 . 5206 . 5207 . 5208 . 5209 . 5210 . 5211 . 5212 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:24
- Nahlásit

zuzanarosakova
no jo, ale utíkal zejména kvůli němu, jako předevčírem, kdy mě potkal myslivec a řekl, že je ještě jednou uvidí v lese beze mě a střelí je, když se ho na to zeptám, tak že neutekly tak to je jak u blbejch, pak se mi přiznal že otevřenejma vratama, dál mi leze do věcí, dělá bordel, když někam jedu tak mi po hodině volá, kde jsem , už mu telefon vůbec neberu, když nezabralo ani když jsem mui odpověděla, že šukám, tak at´mě kurva neruší-sice to nebyla pravda, ale nezabralo to, vylejzá z baráku zejména o víkendu kolem 6 hod ráno a čuby na něj řvou protože zejména axa ho nemusí a to vůbec, že si stěžujou sousedi to mu je jedno, proč vylejzá v 6 ráno, má přece práci, koupí rohlíky, který by měli v krámu i v 8 ráno a 3 hodiny čte v kuchyni noviny atd... toho je moc

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:26
- Nahlásit

Alexa
ale tak Monty má zas starosti s mamkou a bráchovým pézetkem žejo

mamku beru, ale bráchovo pézetko je
fakan, kterýho bych po několika upozorněních rodičům seřezala, takže to neberu jako starost

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:50
- Nahlásit

kejtlin
brácha už s náma přestal úplně komunikovat, ale to mě zas tak nesere

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:53
- Nahlásit

makrel
voeeeeeeeeeeeeeeeee
zuzanarosakova
za chvili snad uz bude rambik a rokysek na rajcatku mit albuuum

malinka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 15:41
- Nahlásit

Monty
co se sejít s bejvalou kolege na na kafe a ať podá základní info co a jak dělat. Je ti to totííš dlužnááá !!!!! Pak to uš pude samo.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 15:52
- Nahlásit

malinka
to člověk jen tak rychle nepochopí, je to na dýl, jsou to důležité věci, nechala mi tady poznámky, ale to mě moc nezachrání

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 15:59
- Nahlásit

Sme se právě vrátili s amálkem z veteriny, začala mi tady blít v práci vo sto šest, má zase zánět žaludku a střef, do toho má šílenej zánět análních žlázek, vymáčkli jí z toho spoustu smradlavý krve a jak mi to vet ukazoval, sem jim poblila ordinaci, až se všichni z vesela smáli a furt mě nutili na to koukat. Sem řikala, že mě to nezajímá, že se pobliju, až mi vytryskly slzy. Je to přesně ten smrad, čim amála smrdí. Má atb na 7 dní, dostala tři injekce, dvoje prášky. Análky Amálce neplatim, zánět jo, asi sem jí ho způsobila já těma ovčíma hovnama včéra. Ach jo.

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 15:59 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

zuzanarosakova
zvlaste pro tebe...ostatni klido cumtee takyy. http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/Rambo_Roky_Zuz ky_Rosakove_foto_ze_starsich_fotek.../

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:05
- Nahlásit

Gerda
No pani, máte za sebou pěkně trojmatickej zážitek. Ste moc statečná a hlavně, aby se Amálce teď dařilo líp.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:09
- Nahlásit

Gerda
týjo, to je hustý. Může to bejt i hodně studenou vodou. Možná spíš než těma bobkama. trix mi taky smrděl a kousal se, tak jsem mu poprvý nechávala ve dvou letech mačkat žlázky. Mě to nešlo, doktorce taky ne. Pak to konečně šlo a byl ok a přestaly mu smrdět záda.

Jinak je furt divnej. Přivítal mě vcelku normálně, ale zase zalehnul a chrní. Mě je taky divně, furt mi je zima, tak je to normální nějaký nachlazení. My když stonáme, tak jedině oba.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:31
- Nahlásit

Gerda
Sme se právě vrátili s amálkem z veteriny
tý jo chuďátko malý. Takže chudinka vůbec nesmrděla stran hoven, ale stran ucpanejch análů
sem jim poblila ordinaci,
ty woe fakt si blila jo, no eště že ses udržela fčera gdyž ta čuba žrala to hovno
Maky a Trix
My když stonáme, tak jedině oba.
vy ste teda dvojka

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:34
- Nahlásit

Alexa
to víš, máme takový tó... spojení.

Dáška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:43
- Nahlásit

Vlčáčková
Ahoj, jak dopadla ta síť na vagóny, cos objednávala? Dá se? Dík

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:49
- Nahlásit

Baico
Alexa
Maky a Trix
veterina mě stála 1300, si myslim, že sem jí to způsobila já, tak sem to i zacálovala. Kámoška si s ní teď bude chodit řešit ty análky. Má tam zánět jako prase, smrdí chuděra tak šíleně, že už se kolem ní nedá projít. Teď se tam šli domluvit na dalšim postupu krs zadnicu. Blitíčko bude zřejmě pořešený těma atbkama.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:52
- Nahlásit

Dáška
Zdar. Dováželi mi jí asi 10 dní, páč přepravce má tupé řidiče. Už jí tedy mám, ale se zpožděním. Takže na Sen jsem jí nestihla opatřit tyčkama na stání a tudíž jsem jí ještě nerozbalila, neb nebyl od té doby čas.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:24
- Nahlásit

Gerda
Maky a Trix
chudinky psíci, hlavně amálka se málem vyblila z podoby, at´ jim je brzo líp

impact
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:27
- Nahlásit

Mluvil na mě někdo? Jako já těch osum stran dočítat nebudu.

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:27
- Nahlásit

tak už sem zas tu, ale půjdem s Monty ven, ať jí můžu proplesknout, aby se nehroutila a přišla na jiný myšlenky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:34
- Nahlásit

za asi 3/4 hodiny jedu do práce fuj, bléééé-blijící smajlík

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:36
- Nahlásit

kejtlinja su doma,ale zitra pozitri a popozitri taky pojedu,neboj!hele,tam u vas je jen jedina ochranka ktera pribira??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:41
- Nahlásit

nemethova5
nechci k ochrance, musela bych dojíždět do prahy a to se při tom jak platí mě nevyplatí a navíc jsou to taky 12ctky a už ted´ musí být psi zavření 13 hod ldyž nejsem doma s cestou do prahy a zpátky počítám 3 hod navíc to by bylo vůbec neúnosný.
navíc kolega se bude ženit-néé ted´ v budoucnu a celou noc mi tp bude hustit do hlavy.
na jaro prodám parcelu a půjdu někam jedno kam a budu třeba uklízet nebo něco je mi to jedno

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:42
- Nahlásit

Tak amál opravdu musí chodit denně na vyplachování a domačkávání nekrotické tkáně z análků, to je prostě hrozný, chudák pes.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:47
- Nahlásit

Gerda
je to hrozný, čím krměj?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:47
- Nahlásit

kejtlinaha,tak to ja myslela,ze chces jit,hm,tak to je daleko,no,tak to me nenapadlo,jako si myslis,ze pri uklidu budes mit vic?to by jsi aspon musela mit ctyri uklidy,aby se ti to vyplatilo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:50
- Nahlásit

nemethova5
víc možná ne, ale určitě ne míň, nenávidím práci u ochranky, páč je to o ničem.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:50
- Nahlásit

kejtlin
na jaro prodám parcelu a půjdu někam jedno kam a budu třeba uklízet nebo něco je mi to jedno
jako že se odstěhuješ????? nebo jinam do práce????
Gerda
ak amál opravdu musí chodit denně na vyplachování a domačkávání nekrotické tkáně z análků, to je prostě hrozný, chudák pes.

týjo tak to měla fakt hustý. Mates měl 2x ucpaný ale udělala se mu tam boule, musela to vetka píchnout a já proplachovat, dostal atb a byl v poho ale cca za rok znova. Bude muset chodit pravidelně na mačkání

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:51
- Nahlásit

Alexa
že se odstěhuju

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:52
- Nahlásit

kejtlinjako muzu ti rict,ze ja si stezovat nemohla a kdybych neprisla o misto a kreteni se domluvily rozumne,tak jsem tam dodnes!jak myslis o nicem?

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:54
- Nahlásit

kejtlin
že se odstěhuju
mám ti začít shánět barák??? teda tady sou docela drahý, ale blíž k Benešovu by to už šlo, ale s prací asi taky naprd, většinou lidi dojížděj do Práglu, škoda že už nejsi blíž, zrovna vet v Břežanech shání asistentku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:54
- Nahlásit

nemethova5
pro mě o ničem, nejradši mám práci, že je za mnou něco vidět a je to k něčemu ne to tam tupě odchodit a protrpět.

<< 1 ... 5202 . 5203 . 5204 . 5205 . 5206 . 5207 . 5208 . 5209 . 5210 . 5211 . 5212 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání