| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:22
- Nahlásit
kejtlin
To Rodice bydlej vedle Merunku a Zorky Jandovy. V Mnisku pod Brdy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:22
- Nahlásit
Monty
a co se u vás děje? prostě si okolí nevšímej, mysli na psy co máš doma a že za chvíli ta hrůza skončí a budeš s nima
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:24
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo tys myslela ze kecam s tim Merunkou? no nekecam
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:24
- Nahlásit
fotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/pejskove_jak_j inak.../
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:25
- Nahlásit
Monty
co jako? dyk si nedávno psala,že máš strach že tě zase vyrazej ledva si nastoupila,tak vo co go? dyš budeš mít víc práce,nevyrazej tě ne? a kolegyně tě narychlo zasvětí než vypadne..
zuzanarosakova
twe jaxe mydlej ..dooost pikantní )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
je to Zbynek Merunka, co dela tv noviny na Nove a ta jeho zena je hrozna jezibaba
))))) chudááááááák )))
leyenda
ze se Kejtlin slovensky nauci, proc by se ucila?
tak slovensky se snad učit nemusí, ne? Slovensky by rozumět normálně měla, přece jen sme se slovenštinou přicházeli do styku furt furt furt, krom výchoďňárskejch nářečí by běžný slovenštině mělo být rozuměno dobře....
nechces deti, jestli jsem to spravne pochopila, takze bych si na tvem miste az tolik nelamala hlavu vyberem partnera, muzes byt s nekym s kym ti bude dobre tak dlouho, jak dlouho to bude fungovat a kdyz to fungovat prestane, tak popojedes
naprostej souhlas, bych se timhle tématem dál vůbec nezabývala - buď bude, nebo nebude.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:27
- Nahlásit
Monty
Ser na to, tebe zatim nevyhodili, takze v poho. Praci za kolegyni nedelej, jed si to svoje a na ostatni se vy...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:28
- Nahlásit
davidkova renata
asi mě nezasvětí když odchází za pár minut
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
jaa na to rajce musim narvat taky ty tvoje kluky co tu mam a porad slibuju se na to vrhnu aspon jednu galeerku
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Šmankote, dámy, s kým já si to tu dopisuju????? Fakt s modelkou. Takové lidi úplně nesnáším. Budu to muset nějak rozchodit!!!!! Páč Rosáková tu vypadá úplně normálně.
Rosáková, Rosáková, Tys mi dneska dala!!!
A už fakt musím do tý práce. Tak zatím zdar všem, i Rosákové.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale až po mě budou chtít věci co po ní, tak budu dělat co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:32
- Nahlásit
Monty
asi mě nezasvětí když odchází za pár minut
jo tak narychlo??aha..tak neřikej že to neumíš! třá se to rychle naučíš,znám takový přípatky
Vlčáčková
Tak zatím zdar všem, i Rosákové.
jo ty to nevíš? ))))) my uš dávno.-)))))) právě že je příjemně nornální..přesněji řečeno nenormální tagže zapadne úpa f poho ))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:34
- Nahlásit
Monty
Reknes, ze te to musi naucit, pokud to mas delat. Nebo bys to mela umet a neumis, jakoze je to v tvy naplni prace?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:37
- Nahlásit
Sem taky zfackovala chlapa. Dvakrát. Jednou exmanžela - jsem byla v devátém měsíci, asi tři týdny před porodem a bylo mi fakt blbě. Děsně mě bolely záda a tak nějak celkově jsem měla pocit, že bysem asi dneska mohla rodit. On měl nějakou chlastací akci s klukama z práce. Prosila jsem ho, aby zůstal se mnou, ale on se sebral a šel chlastat. No tak jsem to nějak zvládala. On se furt nevracel (byl pryč od rána), nějak kolem poledne jsem musela jít vyvenčit JEHO psa. Mika uklouzla na mokrých schodech, spadla z nich a udělala si něco s nohou. Auto jsme neměli. Odnést na veterinu jsem ji fakt nemohla (i když měla asi deset kilo) páč jsem měla co dělat sama se sebou. Tak mi ji děcka od sousedů donesli zpátky do bytu a já šla do té hospody pro Kotka, že jako musí se psem na veterinu. Doplazila jsem se tam, on mě od dveří viděl (byl ožralý jak prase), začal se přede mnou schovávat pod stůl a vykřikoval "chlapi moje stíhačka je tady, schovejte mě". Nasrala jsem se úpa do ruda, sebrala jsem jeho půllitr, vylila jsem mu ho na hlavu, oznámila jsem mu, že pes má asi zlomenou nohu ať jde laskavě domů a šla jsem. On došel asi za hodinu, pěkně povzbuzený alkoholem a řečma kamarádů a začal mě fackovat. Já dostala děsný strach o děcko, stala se ze mě samýce bránící mládě a chlapovi o hlavu většímu než já jsem rozbila hlavu. O akvárko
Podruhý jsem zmlátila Mášenka když nás oba málem namočil do děsnýho průseru (se o tom nechci tak úplně šířit, v podstatě šlo o pašování lidí). Přišla jsem na to na poslední chvíli. On to taky nevěděl, akorát byl děsně naivní a blbý a důvěřoval "kamarádovi" V tom děsným vzteku do jakýho průseru nás málem dostal jsem po něm házela fšechno co mi přišlo pod ruku. Druhý den jsem zjistila, že v Orinčiné misce (nerez) je prohlubeň od jeho čela
Čili gdyž se ženská nasere tak není problém zmlátit kohokoliv
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:37
- Nahlásit
davidkova renata
to asi nepůjde, sama sae to nenaučím, jsou to úvěrové práce, jedná se tam o velké prachy...
zuzanarosakova
udělala jsem to kvůli ni, že mě prosila, teď se biju do hlavy...
měla mě to zaučovat, ale to už je jedno, já jim řekla, že to umím a teď po mě budou něco chtít a já budu v hajzlu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:41
- Nahlásit
Vlčáčková
Jako co mas proti modelkam?? Davidkojc, honem, bran nasi profesi!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:42
- Nahlásit
Monty
udělala jsem to kvůli ni, že mě prosila, teď se biju do hlavy...
měla mě to zaučovat, ale to už je jedno, já jim řekla, že to umím a teď po mě budou něco chtít a já budu v hajzlu
prosimtě mohla bys mi to vysvětlit???? Kolegyně dala z nějakýho důvodu výpověď a ty aby jí pustili hned jsi jim tvrdila, že její práci umíš a že jí zastoupíš???? A kolegyně je už pryč????? takže tě to ani nenaučí????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:46
- Nahlásit
Alexa
přesně jak píšeš, odejde za pár minut
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:47
- Nahlásit
Monty
A to je tvoje kamarádka nebo jenom kolegyně?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:47
- Nahlásit
Monty
Tak az ta kolegyne odejde a uz se ji nebude moct nic stat, tak jim rekni, ze te k tomu nutila rict, ze to umis.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:48
- Nahlásit
Monty
přesně jak píšeš, odejde za pár minut
no tak to máš holka jen 2 možnosti buď je přesvědčit, že tě špatně pochopili žes neřekla že to umíš nebo tvrdit že se na tebe vykašlala a nenaučila tě to a budiž to pro tě ponaučením na příště
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:51
- Nahlásit
Monty
Jo, jak rika Alexa, sved to na ni az odejde. Ze ti nerekla presne, co je napln jeji prace, ze ti nerekla vsechno atd atd..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:51
- Nahlásit
Ahoj všem při hnusném pindělí!!
Koukám, že máte velmi veselé téma. U nás se taky mlátili sousedi. Pikantní na tom je, že jsou rozvedený a stále bydlí spolu v jednom baráku. Ona mu řekla, že tu žehličku si koupila už po rozvodu, tak ať na ní nesahá. Tak on se nasral a zmydlil jí. A pak si ještě on zavolal policajty, prej že ho napadla ona. Taky je u nás veselo.
Jinak Faru už na obranách neusíná a na Matese začíná i štěkat . Ale je před námi ještě velmi dlouhá cesta. Za to bude asi čuchat. Chodí 20 krokový stopy a vyčuchává tak, že to musí být slyšet až v Praze
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:54
- Nahlásit
All
Hele nevite, proc se pes stane hyperaktivnim? Kokymu nejak hrablo a je desne nadupanej najednou, chvili neposedi a uz vubec nepolezi us to trva tak tejden
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hele nevite, proc se pes stane hyperaktivnim? Kokymu nejak hrablo a je desne nadupanej najednou, chvili neposedi a uz vubec nepolezi us to trva tak tejden
nezačlas nedavno krmit masem????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
já ji nechci podrazit, to jsem rovnou mohla říct, že to neumím
nechci být mrcha, já chápu, že už tam nechtěla být ani munutu je to hrozná firma, oni tam dělali s manželem 5 let a zachovali se k nim hnusně, chcou je žalovat
Alexa
tě to a budiž to pro tě ponaučením na příště
ponaučení pro příště z toho žádné mít nebudu, protože jsem děsná kráva
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:57
- Nahlásit
Alexa
nezačlas nedavno krmit masem
Jo, to muze bejt z toho, jo??
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:58
- Nahlásit
Monty
No to chapu, ze ji nechces podrazit, ale kdyz uz bude pryc, tak se ji nemuze nic stat ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
anebo že na podzim začínaj ve velkym hárat feny...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:02 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jo, to muze bejt z toho, jo??
to může..okamžitě ty kretény začni krmit něčim z lýdlu nebo nebudeš dělat nic než chodit s čoklama
p.s. ty čupky by taky mohly bejt! ale to by prudili zase..
Monty
eh,pani jak praví aleksa,no..případně si ven tel na vlčáčkovou a až rozchodí rosákovou co je modélka kerý vona ale nesnáší (to je závist,pani kolegyně,f klidu,aš uvidí jaxme skromný a nenamyšlený a jak deme fstříc bježnýmu litu taxe zlomí)můžeš to s ní konzultovat founem bo je oučetní
|