| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:33
- Nahlásit
Vlčáčková
fakt?
To je pejsek z útulku. má sedm let
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:33
- Nahlásit
Alexa
To by mě pěkně naštvali, kdyby vystavovali mojí fotku.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:35 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Vlčáčková
To by mě pěkně naštvali, kdyby vystavovali mojí fotku.
a tak voni jsou tydleti většinou často focení, takže fotka sem, fotka tam
mě by spíš štvalo že tam je i rok narození
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:35
- Nahlásit
Monty
No hele, že nekecám: http://picasaweb.google.cz/pozemstanka/Vlcacek#550 8692187505394546
plus fotky kolem téhle
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:37
- Nahlásit
Monty
Já tu v létě saunu nemám, protože nad oknama je hned střecha, která přesahuje okna o 60 cm aspoň. Tzn., že v létě, kdy je Slunce výš, tolik dovnitř nesvítí, zatímco v zimě, když je níž, se dostane dál do místnosti. A kromě toho už konečně budu mít žaluzie, takže si v létě můžu přistínit.
Alexa
Jsem nasraná vždycky kvůli focení. Libovolně kdo fotí, proč, jestli to bude někde vystavovat ...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:38
- Nahlásit
Vlčáčková
jj, nějaká podoba tam je, akorát Čertík (tak se ten pejsek jmenuje) je skoro stejně velký jak Monty (westík) tvůj vlčáček podle fotek vypadá na středního, nebo se pletu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:38
- Nahlásit
čau všichni, u nás je krásně, ale zima
Alexa
peníze za pangaminy mi ještě nedošly
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:41
- Nahlásit
Vlčáčková
aha, tak to máš super
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:41
- Nahlásit
kejtlin
peníze za pangaminy mi ještě nedošly
no prosímtě, to mě mrzí, ale já je mám fakt stržený z účtu, tak ještě počki essi nedojdou zítra a pak budu urgovat spořku ju
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:42
- Nahlásit
Vlčáčková
Běž na úřad teď hned. Nečekej, až Ti roztrhají psa.
No to spíš mám obavy o jejich psy. Ze zkušenosti úřad nic neřeší dokud se nestane něco zajímavého...kor když na ty čokly čumí každý den úředníci skrz okno.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:45
- Nahlásit
Alexa
v pohodě, nemám nouzi
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:45
- Nahlásit
Monty
Ještě jsem vymyslela nějaký roští do pojízdného květináče, aby se to dalo stavět před okno, kdyby bylo moc Sluníčka. Ale zatím je problém v tom, že roští jako bambus mi v nádobě přes zimu vymrzne a to, co nevymrzne, zase není tak plošné, ale je to jeden kousek, který roste dlouho. Tak nevím.
Vlčáček je menší než kokřík.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:47
- Nahlásit
Mucholabka
No, jenže když ten Tvůj porve je, tak to bude taky průser. Už jenom v tom, že ho třeba naserou a naučí se prát. Já bych tam valila pokaždý, když na mě ti psy povalí, seřvala bych patřičného úředníka a pak mu to poslala ještě doporučeně.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:54
- Nahlásit
Vlčáčková
můj má v kohoutku 28 cm a Čertík je taky nějak tak
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:54
- Nahlásit
kejtlin
nemám nouzi
sehnalas milijounáře?????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:55
- Nahlásit
Alexa
kejtlin
já cu taky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 08:56
- Nahlásit
Darina1
Paní, to se neomlouvejte . Já to beru tak, že maily (zvlášť pracovní) řeším v pracovní době. O víkendech a večerech dřu na latyfundijích. Dřív jsem měla pracovní dobu prakticky neustále a dělalo mi to dost velké psychické problémy. Tak jsem se naučila rozdělovat den na pracovní dobu a volno, tak jako to mají fšichni normální lidi, víte?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:00
- Nahlásit
Mucholabka
Kdo je Richard? Ten rižbek?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:03
- Nahlásit
Biluška
Jo, Richard je ridžbek.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:08
- Nahlásit
Alexa
nesehnala, ale byla něco jako vejplata, jo a už to přišlo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:12
- Nahlásit
jo a rýsuje se na obzoru další chlap, kterýmu se líbím-trochu mě zarazilo, že má bílou hůl a labradora , jen opět netuší že jsem tak stará, ale pozor, je to veterinář, čerstvě vystudovanej 1.10. nastupuje do karlových varů což je velmi daleko od nás, ale trochu mi vadí, že je slovák a asi východňar, protože mu moc nerozumím, musí mluvit pomalu.jo a k tomu je to figurant a mimochodem pohledný chlap, byli jsme na oslavě u kamarádky a tam jsem mu nějak padla do oka a to nepil alkohol! poněvadž řídil
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:12
- Nahlásit
ahooj fšicííí at vam to v praci utika a mazet uz domuuu ja mam ranni vycvik za sebou tak ja uz mam na chvili od makano tak doodpoledne....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:14 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
kejtlin
dobry napadniik
K Té práci ....rekni ze misto deti mas psi nechtej kapesny ,sni co se tomu da ,nemaj zadny otazky blbi ,min to otravuje lip posloucha a kdyz te nebavi zavres do kotce a ze to se detma nesmi tudiiž pes =dokonale dite
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:24
- Nahlásit
kejtlin
simtě jak může mít bílou hůl a řídit a ještě být veterinář????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:28
- Nahlásit
kejtlinhele to by me taky zajimalo?jo veterinar by se mi taky hodil a ze je to slovak,to by mi vubec nevadilo teda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:32 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
nemethova5
makrel
s tou bílou holí to byl vtip! jako že se mu líbím tak že musel bejt slepej.
mě nevadí že je slovák kvůli tomu, že je slovák, ale kvůli tomu, že mu rozumím každý pátý slovo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:33
- Nahlásit
kejtlinse naucis,ja bych do toho sla,ty jsi taky koza!!!!s tou bilou holi.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:38
- Nahlásit
kejtlin
se nauciis hele ja taky jednou misto kapesniku donesla cepici a podobne jako kdyz sem poprvi slysela ze dou umivat riad bo jak s tomu unich nadava sem premyslela jakej řád a ono nadobi to se podda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:42
- Nahlásit
nemethova5
já ho znám z vyprávění, že na něj kousal kamarádky ovčák, ale nevěděla jsem o koho jde. byli jsme tam skoro samí známý, tak jsme se bavili o goše-o nohách a kamarádka mi říkala že tam u grilu je odborník, veterinář, tak jsme se bavili o osteotomii ulny, řekl, že si vyměníme maily a že to probere s kolegy a svým šéfem, ale osobně by do toho taky asi nešel.
kamarádka mi druhý den psala, měli coursingový závod, že se ptal ivan jestli přijedu na závod, ona řekla, že ne, že jsem v práci, tak řekl, že škoda a proč mu zatajila, že má tak pozor!! pohlednou, příjemnou , zábavnou a inteligentní kamarádku pejskařku a vyzvídal zda někoho mám. zapomněli jsme si vyměnit maily, tak jsem jí poprosila at´ mu dá můj mail-samozřejmě kvůli goše
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:43
- Nahlásit
neví někdo způsob, jak najít telefonní čísla lidí, kteří bydlí v určité ulici? Mám ulici a chtěla bych seznam lidí, kteří tam mají pevnou linku, případně mobil. U Zlatých stránek i u O2 mi to ohlásilo, že to našlo cosi, ale neukáže mi to.
|