Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5202 . 5203 . 5204 . 5205 . 5206 . 5207 . 5208 . 5209 . 5210 . 5211 . 5212 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:44
- Nahlásit

a sakra tak tady je hrozná atmosféra, šéfka dala výpověď a moje kolegyně taky, buď propouštějí a ti co zůstávají tak utíkají.
Jo to tady hrozné, kdybych měla kam jít tak jdu hned

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:46
- Nahlásit

ketty
mě nedělá problém slovenština, mám kamarádku slovenu, žije v čechách, ale když s ní jedu na slovensko, tak druhý den mluvím slovensky a nikdo by nepoznal, že nejsem češka, ale on mluvil tak jinak slovensky

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:46
- Nahlásit

Vlčáčková
přes stránku www.1188.cz - zadáš město a ulici, vyjede ti to všechny zapsané účastníky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:47
- Nahlásit

kejtlinhm,tak to je super,hele do toho bych fakt sla,jezis ty jsi pako,myslis,ze se vsichni divaji jenom na fyzickou krasu??jsi mu sympaticka ty pako,bud rada!!!!!konecne,ja bych ho brala hned.
Montykoukam,ze u tebe zacina pekna divocina!

ketty
Člen
- Nahlásit

Monty
ty jo to je mazec ....

Baysha
Člen
- Nahlásit

zdaréc fšici!

kejtlin
gratuluju k potencijálnímu mušoj, dyš je veterinář, toš se ho drš, slovenčinu se doučíš, tady máš studijní materijál, doufám, že uš máš ten fleš plejer: URL

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:48
- Nahlásit

Vlčáčková
zavolej 1188, řekni jméno a ulici, ale řeknou ti asi jen pevnou linku

malinka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:49
- Nahlásit

kejtlin
at´ mu dá můj mail-samozřejmě kvůli goše
no to je přeci jasný - péče o pesana je nejdůležitější

ketty
Člen
- Nahlásit

kejtlin
jojo jasne rozumim to je jako nemcina a nemcina jedne aky clovek rozumi a druhy ne ..jako treba holandska nemcina to je mazec...

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Mucholabka
Jo, Richard je ridžbek.
lžeš!! Richard je moje děcko!! takže jako nevim co tu šíříš za poplašný správy?!

mám šíííleně práce,pročeš nigdo nic nepyšte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monty
Člen
- Nahlásit

nemethova5
ketty
no to teda je, ale nejhorší je, že nemám už z úp ani kačku a o práci je tady krutě nouze, navíc mám ten diabetes, takže každou práci nemůžu dělat

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:50 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

kejtlin
já slovensky umím a rozumím i nářečím a kdybys ho nechtěla, tak mi ho můžeš dohodit. a s tou bílou holí jsem ti na to skočila

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:50
- Nahlásit

Monty
tyvado tož to je hustý, to je jak u mě v bývalý práci, já sem odešla včas, přítul to balí fčil, jim tam asik nikdo nezůstane, fčil jim zrušili dovolené a nařídili přesčasy,bo jak tam zbylo málo lidí, tak nestíhaj držím palce, ať se objeví něco lepšího, kde budeš spokojená

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:50
- Nahlásit

Baysha
plejer mám a tys kretén
a samozřejmě jak jsme zmínila předtím, netuší, že jsem stará raketa, protože vypadám mladě
takže pochybuju, že by z toho mohlo něco bejt

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:52
- Nahlásit

Montyno muzu jenom potvrdit,tady prace stoji za hovno,kdyz je tak daleko a bidne placena,viz muj priklad.no ja doufam,ze se neco najde,uz jen kvuli tobe.

Monty
Člen
- Nahlásit

Baysha
pořád doufám, že se mi ozve ta šéfka, té jsem minulý týden volala a říkala, že teď nabírat nebudou
jinak to vidím bledě, když nemáte známosti, tak se nedostanete skoro nikde, alespoň v té ově je to fakt děs

kejtlin
Člen
- Nahlásit

makrel
já jsem si taky do té doby myslela, že umím slovensky, nebo, že mi nedělá potíže ale to mi vadí jen trochu, potíž je, že je určo o hodně mladší

Alexa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
! Richard je moje děcko!!
a proč tvoje děcko napadá muchoš psy???? a proč do něj muchoš kope??? To bych teda nenechala jen tak totok
kejtlin
ty si pako, dyť si pohledná, sympatická, inteligentí teda nevim, gdyž si ani s autem nepokecáš?

malinka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:54
- Nahlásit

davidkova renata
hele novolala sem, dítě bylo v práci. Bren byla na louce na volno. A taky malinka_muš tam byl. Hele možná sme našli cvičák, gde se teda fakt cvičí. Tak se taqm chcem vypravit, jak je to vopravdu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:54
- Nahlásit

Biluška
Díky, ale nevyjelo to nic.

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:55
- Nahlásit

kejtlin
si pakůň, za a - třeba je taky starší a jenom mladě vypadá, a za b - i kdyby byl mladší - NO A CO? Pokud to nebude vadit jemu, proč by to mělo vadit tobě?

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:55
- Nahlásit

nemethova5
no já stejně poletím, já tu práci co dělá kolegyňka neumím, dělala jsem jinou práci, sice to co dělám, tak to taky potřebuju k práci, ale ještě musím umět něco navíc, což vůbec neumím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:56
- Nahlásit

Alexa
To bych teda nenechala jen tak totok
taky že ne vyvodim z teho tydlencty...dúsletky! moje děcko žádný pycbumíííí nenapadá,to je jen tak skouší..eště bych nakonec s Ríšou skončila na vlčárech, po vhození mnoha tisíc do kasičky by ho nejvyšší povalil na zem a to jako nevim essi by děcku nespúsobilo tydlety seksuální trojmata

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:56
- Nahlásit

nazdar ženy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:57
- Nahlásit

malinka
napiš emila)) du pa paxi to přečtu!
kejtlin
seš debil! si fcelku pohledné děfče taxi kompleksy řeš vedle na blůčku a né tzady ,tam sou samá takový

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:59
- Nahlásit

Alexa
s autem si nepokecám,poněvač německy umím maximálně kynologický povely, samozřejmě to vše se probíralo při oslavě, stejně jako moje podzimní plavání-mělo to úspěch. nejhorší je, že takový příběhy, kdybych si chtěla vymyslet si ani nevymyslím
Baysha
nevypadá zase tak mladě, ale essi je čerstvě vystudovanej tak kolik mu může tak být. vyzjistím od kamarádky

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:59
- Nahlásit

Brýtro, už sem v kolbeně, mám děsně moc mailů, musim se tim prohrabošit. Amálka příšerně páchne, v noci blila, páchne mi i byt. Mařena má zase sranděru. Prostě bezva ráno plné letních vůní a radosti.

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:01
- Nahlásit

kejtlin
záleží kdy začal studovat, ale když by normálně, tak kolem 25

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:01
- Nahlásit

Gerda
dodnes jsem nepochopila, jestli amálka je tvůj druhý pejsek?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:02
- Nahlásit

kejtlin
Asi to udělám.
Minule, když jsem našla puštíka na silnici, jsem taky volala 1188, aby mi našli záchrannou stanici. No, našli, přepojili a těch pár slov k tomu, kam mám jet, mě stály 300 Kč!!!! A ještě mi pták vletěl zezadu na hlavu a jak se se mnou rvát, protože se mu asi nelíbil styl mojí jízdy. Zapnul mi dvojblinkry, díky čemuž jsem se málem nabourala do protijedoucího auta, které si asi myslelo, že odbočuju a vjelo mi do cesty, kde navíc zastavilo.
Nakonec jsem parchanta nevděčnýho vrazila ptačímu záchranáři a jela domů s úlevou.

<< 1 ... 5202 . 5203 . 5204 . 5205 . 5206 . 5207 . 5208 . 5209 . 5210 . 5211 . 5212 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání