| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:03
- Nahlásit
kejtlin
tak kolik mu může tak být. vyzjistím od kamarádky
božemůj proč todle řešíš???? Dyť je to ouplně fuk, essi je vzájemná sympati di do toho a nějak se to časem vyvrbí, ale essi je vo pár let mladší nebo starší je úplně jedno!!!!!!
Gerda
Amálka příšerně páchne, v noci blila, páchne mi i byt. Mařena má zase sranděru.
že by ovčí hovna??????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:04
- Nahlásit
Vlčáčková
nenech se přepojovat jen číslo a zavolej si tam sama, když se necháš přepojit tak tě to vyjde draze
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:05
- Nahlásit
kejtlin
no esi je čerstvě vystudovanej, tak je mu nejmíň 24, takže pedofil nejsi třá šel studovat pozdějc, nebo opakoval, a vůbec, přestaň to řešit, to zahodíš chlapa jenom kvůli cifře v občance???
Gerda
gratuluju k letním vůním, my máme taky vůně - značky "ducha z břucha", uš sme otevřeli okna
akurát fčera v noci bajša blila, toš sem se vyděsila, co jí zas nesedlo, a vona ta potvora blila klacky dostala traverzou po tlamě, aby věděla, že není bobr, toš šla zase spát
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:06
- Nahlásit
kejtlin
No jo, to už vím taky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:06
- Nahlásit
Alexa
já bych mu to radši nějak sdělila hned kolik mi je, aby pak případně nečučel jak péro z gauče, přece jen vypadám fakt mladě nechám to at´ se to vyvrbí do směru jo nebo do směru ne, uvidím.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:09
- Nahlásit
kejtlin
já bych mu to radši nějak sdělila hned kolik mi je, aby pak případně nečučel jak péro z gauče,
bože a proč???? jako čekáš že ti řekne jé to dobře vypadáš na tolik bych tě neodhadoval, nebo seš stará větev di do.......????
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:13
- Nahlásit
Ahojky, holky cvičákový, omlouvám se za zmatení v neděli ))) Myslela jsem, že s Vámi pojedu do Mlíkojed v to úterý 28. 9., jak je svátek, ale teď to vypadá, že spíš nepojedu, protože nebudu mít odvoz ani tam. Tak to nebudu hrotit a pojedem na ryby
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:15
- Nahlásit
kejtlin
A kolik že ti je?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:16
- Nahlásit
Alexa
je to asi tím, že já nechci mladšího chlapa, myslím na vztah, měla jsem ho dvakrát a dvakrát to skončilo rozchodem z mé strany, protože to prostě nebylo ono, takže bych nerada šla do něčeho předem ztracenýho
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:18
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
31 let mi bylo v květnu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:19
- Nahlásit
kejtlin
protože to prostě nebylo ono, takže bych nerada šla do něčeho předem ztracenýho
hele ty si fakt trupka, za 1) vůbec nemusí bejt tak mladej, 2) ještěs s ním ani nebyla na rande, a za 3)je každej čék jine, nemůžeš ho zatracovat, páč si předtím měla paka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:20
- Nahlásit
kejtlin
No, tak když už ti táhne na 40, to se pak fááákt nedivím, že se Ti všichni chlapi zdají mladý a máš komplex.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:20 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
kejtlin
Ty brďo, ty děláš, jako by ti bylo nejmíň 50 ))) to mě bude za chvíli taky ale do mladšího bych taky nešla
Edit: ale jinak souhlasím s Alexou!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:21
- Nahlásit
kejtlin
31 let mi bylo v květnu
to si fakt hrozne stara , to uz se ti ani nevyplati schanet chlapa, spis se zapis na takovej ten poradnik na domof duchodcu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:23
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Proč ne? Rozum nemá ani mladej ani starej a starej už není tak výkonnej. Jistého nemáš žádného a líní jsou všichni stejně.
A od kejtlin ti její nápadníci zase o tolik mladší nejsou.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:27
- Nahlásit
leyenda
o si fakt hrozne stara, to uz se ti ani nevyplati schanet chlapa, spis se zapis na takovej ten poradnik na domof duchodcu
bubá mocinky bubá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:28
- Nahlásit
kejtlin
dodnes jsem nepochopila, jestli amálka je tvůj druhý pejsek?
Amálka je jen na hlídání, panička byla na dovolené a já ji měla na deset dnů. Je to mařeny jediná kamarádka, kterou má ráda , proto ji i ráda hlídám. je moc hodná, poslušná a milá. Jen je strašně smradlavá.
Alexa
Ano, zřejmě ovčí hovna ))) u obou )))
Lucie Kratochvílová
No jo, holka, to sme se blbě chápli Bohužel na tebe nebudeme mít místo toho 28/9, protože povezem eště Bambiho, takže Bambi vpředu s mařkou, vzadu mamka s Nandou...čoveče nenašťoucham tě tam, to by neklaplo. Zkusíme eště Pikslovi nebo hancuw, tam by ses vešla parádnicky.
leyenda
31 let mi bylo v květnu
to si fakt hrozne stara, to uz se ti ani nevyplati schanet chlapa, spis se zapis na takovej ten poradnik na domof duchodcu
))) ste tady jedinej slušnej čék, pani, že jí to prostě řeknete tak, jak to dovopravdy je )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:30
- Nahlásit
kejtlin
Proč řešíš věk prosím tě? Mášenek je mladší o deset let. Vadí to někomu? Krom mě teda, já bych ho občas zabila, páč někdy má nápady jak pětiletý Před ním jsem chodila s chlapem o třicet let starším než já. Taky bych ho zabila, páč měl taky nápady jak pětiletý Co z toho vyplívá? Je úpa jedno kolik je samečkovi let, páč je to pořád sameček a pořád je na zabití
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:39
- Nahlásit
Důrazně žádám paní Aleksu, aby laskavje zvedala telefony
A fšechny ostatní důrazně žádám, aby nedrásaly, páč kvůli tomu, abysem našla číslo na Aleksu do práce (ve který zřejmě není, páč to tam nezvedá ) sem musela prolistovat asi dvacet stran To vám jako přijde normální, tohleto? Vemte si příklad odvedle, těm stačí jedna stránka na týden S takovou tu foru zase zavaříte
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:41
- Nahlásit
Biluška
Proč myslíš, že radši žiju sama? Kdo má na to mít nervy? Děcku už bych kolikrát jednu flákla a byl by klid, ale dá se fackovat dospělý chlap? Mělo by to smysl? Nemělo a ani se to nehodí.
Ale zodpovědnost a spolehlivost je na úrovni dítěte.
Výjimkou byl můj táta a pár mých bratranců. Taťulda byl přezodpovědný a přespolehlivý. Dokonce v 60. letech dostal při rozvodu do péče dvě dcery.
Jenže ti dnešní maminčini mazánci, to je peklo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:46
- Nahlásit
no super, tak kolegyně dala výpověď, prosila mě aby jsem jim řekla, že její práci umím, aby jí tady nedrželi
jsem totálně v hajzlu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:46
- Nahlásit
Biluška
jenže ty máš extrémy o 30let starší je na můj vkus hodně, o 10 let mladší taky.
leyenda
paní ste moc velká trubka, ale moc velká
Lucie Kratochvílová
proč bys nešla do mladšího?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:49
- Nahlásit
Biluška
už sem na příjmu, sem si to myslela že to budeš ty, ale sem nestihla dobjehnout páč mi zrovna oslovil muš, tak to mělo přednost jako chápeš né?????
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Monty
a umíš její práci?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Aleksa prej jak má krásnýho psa ))))) otočte si sami:
balíkovali sme psíky na balíkách:
nejdříf sme je balíkovali bez pudla Matesa:
A taky děsně tahali na fleksině - smím vodit vlčáka na fleksině?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:52
- Nahlásit
Vlčáčková
Proč ne? Rozum nemá ani mladej ani starej a starej už není tak výkonnej. Jistého nemáš žádného a líní jsou všichni stejně.
To je sice pravda pravdoucí, ale naštěstí už mám svého partnera vycvičeného, tak to nemuším řešit )) a mladšího ne, protože bych asi měla pocit, že se starám o dítě )))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:53
- Nahlásit
Biluška
Je úpa jedno kolik je samečkovi let, páč je to pořád sameček a pořád je na zabití
Naprosty souhlas!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:54
- Nahlásit
kejtlin
ne neumím z její práce nic
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
ke včerejšku, mám zemědělskou školu
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
ale dá se fackovat dospělý chlap?
No tak dá gdyž ho přepereš. Ale nehodí se to, to je fakt. Taky je dost riziko, že by tě přepral, oni k tomu ti samečci maj lepší fyzický dispozice
kejtlin
jenže ty máš extrémy o 30let starší je na můj vkus hodně, o 10 let mladší taky.
Prosím tě, dyť je to jedno, na zabití jsou fakt fšichni
Alexa
páč mi zrovna oslovil muš, tak to mělo přednost jako chápeš né?????
A jó, tak to chápu no. Co chtěl? Podržet štafle?
|