| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:54
- Nahlásit
Maky a Trix
je to hrozný, čím krměj?
normálně obvykle v základu granclema, jinak je požerákem všeho, u mě teď měla hlavně ryby, mořský z falkáče, se zeleninou, ona je chuděra haprující s trávenim ale od mala, pořád smrdí, hodně trpí kvasinkama, už byla na operaci s hubou - hnily jí záhyby kolem tlamy, musela podstoupit fejslifting, prostě co pamatuju, tak amálka furt smrdí. Strašně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:57
- Nahlásit
kejtlin
že se odstěhuju
stejně by to ale zas muselo bejt do baráku, nebo myslíš, že byste se vešli do bytu? Ty a celá saň? A jak bys to měla daleko do těch břežan? Akky řikala, že když jela do míkošů, měla to přes kozly za 20 minut....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:58
- Nahlásit
kejtlinjako prace ve fabrice byla za mnou videt,ale ta rasarna zasrana,nepreju ani svemu nejvetsimu nepriteli!a jeste za smradlavych devet cisteho a jeste hodinu tam jet a hodinu zpatky,vstavala jsem ve ctyri,fakt papu!to radsi budu hlidat,budu mit svuj objekt,kde nikdo neni,jen ja a pes!kdy me nikdo nebuzeruje,nenavidim totiz kdyz je kolem me plno lidi,ze si clovek nemuze s prominutim ani usrat!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:59
- Nahlásit
Gerda
ak bys to měla daleko do těch břežan
prosimtě to je u nás(10km)- pro ní teď přes celou Prahu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:03
- Nahlásit
kejtlindo karvine jedu 45minut a to jeste jdu 25minut pesky,je to totiz na okraji karvine,takze periferka,objekt nic moc,ani neni buh-vi co zajisteny,ale je to pro me o.k.dopravuju se busem,jinak do hermanic jak jedu sem-tam,tak taky jedu busem tricet minut,takze si nevyberu,u nas v orlove vubec,ale vubec nic neni,takze kdyz chci praci,musim dojizdet,tak asi tak nejak,vymyslet si nemuzu,u nas na ostravsku to stoji celkove uplne za guvno.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:04
- Nahlásit
Gerda
někdo mi říkal, že lososák je dobrej na žlázky. Aj ten pangamin by mohl pomoct.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:05
- Nahlásit
Alexa
jaký břežany? jestli okres praha východ, tak to je zadem od nás 10km, jestli zýpad, tak přes celou prahu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:07
- Nahlásit
nemethova5
jenže aby se mi vyplatilo dohíždět do prahy, když odmyslím tak průměr hodinu a půl tam a hodinu a půl zpět tak by mi museli dát tak 18000kč a to mi nikdfe u ochranky nedaj a jinde mě nechtěj
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:10
- Nahlásit
Gerda
jasně že do bytu a jasně, že dám půlku smečky pryč , to sou votásky jasně že do baráku a jasně že s celou saní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:12
- Nahlásit
musim ject, přihlásím se z práce
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:17
- Nahlásit
kejtlinja tohle u abasu mela takove penize,vlastne jsem delala na dve smlouvy,coz bylo pro me vyhodne,ac jsem na ne kolikrat nadavala,tak prasule byli dobry,ale nejhorsi je,ze ted takovou ochranku nemuzu sehnat,a daji mi maximalne desitku a pry to mam byt rada,jo,tak me taky nikde nechteli,bo jsem zenska a lepsi je chlap,no nevim,co je lepsiho na chlapovy,ale budiz.a jeste musim jezdit busem a nekdy s debilnima lidma,hlavne s tou zenskou,co rekla,ze by amina nejradsi ztriskala voditkem a prestal by hned knucet.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:18
- Nahlásit
Alexa
prosimtě to je u nás(10km)- pro ní teď přes celou Prahu
já vim, že je to u vás, jen jestli se tam nedá dojet nějak rafinovaně přes lesy, jinosměrně, jesi mi rozumíš...
kejtlin
jasně že do bytu a jasně, že dám půlku smečky pryč
si blbááááá ))
Maky a Trix
no ten pangamín jí chci dát právě. Dá se ještě něco preventivně na ty žlázky dávat? Nebo prostě jen pořád kontrolovat, aby se to zas nedostalo do tohohle stádia - sem blbá, měla sem ji vzít na veterinu hned, když mi přišlo, že smrdí strašně moc....oni právě u veta byli před 14 dny, než mi Amálu přivezla, řikala, že vymačkávali, že by to měla mít prázdný. Ach jo, eště ty biotika, teď bude dostávat aji lokální přímo do řitě.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:20
- Nahlásit
Gerda
no, já zjistila lososák a hnědou rejži. Grancle bych dávala třeba ten brit care, když ne zvlášť lososák.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:24
- Nahlásit
Hele k tem analkum.. Ja s tim mela u Mafa taky problem. Pred par lety jsme mackali co chvilu. A pak mi nase nejzlatejsi pani veterinarka rekla, ze to ma z premiry bilkovin. Taky se vzdycky zacal mastit na zadech a smrdet a uz jsme jeli. Od te doby, co mi to rekla, a to je mozna ze tri roky, jsme byli mackat snad jednou. Mam vypozorovany, ze kdyz se zapomenu a dostane kureci hrbety s tema kusama tucne kuze, tak se mu hned plni a druhej den uz sankuje. Tak dostane nejakou velkou kost, aby mel kamenny bobky a tim si to zase vymackne.. Nevim, jestli to tak muze fungat u analky Amalky, ale nam to funga.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:27
- Nahlásit
Maky a Trix
no, já zjistila lososák a hnědou rejži
jasný, zjistim si o tom víc.
impact
ze to ma z premiry bilkovin
ty vado, tak to taky zkusim prověřit.
děkan děveny.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:27
- Nahlásit
impact
Hele k tem analkum.. Ja s tim mela u Mafa taky problem. Pred par lety jsme mackali co chvilu. A pak mi nase nejzlatejsi pani veterinarka rekla, ze to ma z premiry bilkovin.
Přesně přesně! Enýně jsme taky furt jezdili mačkat, pak jsme změnili veta, který má přehled a je po problému.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:31
- Nahlásit
Dáška
taky ste snížili přísun bílkovin?
děfčata
Ty vole, jak poznám, co je bílkovina??????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:33
- Nahlásit
Gerda
máš to na obalu. jako proteiny.
jinak je to maso, mléčný výrobky, soja...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:34
- Nahlásit
Maky a Trixhele,ale soja moc psum nesvedci,je to tak?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:36
- Nahlásit
nemethova5
soja nesvědčí nikomu. Nechápu, proč to všichni žerou. Ne, bez legrace, já nejsem zastánce rostlinných proteinů, jsou míň kvalitní. je to možnej alergen a spousta dalších věcí... všechno souvisí se vším, řekla bych.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:38
- Nahlásit
kejtlinnemethova5Brýho večíru-Vdycky má u ochranky přednost chlap-byt by byl kulhavý bezruky a jednooký ALE MÁ KOULE TO JE PODSTATNÉ mám to za ty roky na stavbách potvzený!!Jinak na hlavní se to dělat nedá to je bída bídoucí,já k tomu mám vopatrovnictví a eště tu občas plním vobálky a lepím etikety jinak du žrát trávu a psi si budou muset ulovit sami
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:39
- Nahlásit
Jéžíš děvfčata mě se ty jménovky nák slepili oo pardoon
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:39
- Nahlásit
Maky a Trixja soju upa nesnasim,bleeeee,nejlepsi jsou zastanci rostlinne stravy,do vseho cpou soju,taky nic na tom pozitivniho nevidim,stavebni kamen je zivocisna bilkovina,ktera je daleko dulezitejsi,jo jinak jsem aminovy zmenila zradlo,zacala jsem mu davat nemeckou joseru festival,vyborne pro me je,ze uz jsou tam chondroitiny a dalsi veci na klouby.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:43
- Nahlásit
danajasapani,vy jste mi to upa vzala z huby,jo to mate pravdu,ale ja jsem prave kapla na dobrou ochranku,pro me to bylo fakt skvely,myslim financne a mela jsem jeden upa suprovej objekticek.hele,jak jezdim do hermanic,tak tam jezdi chlap,ktery ma snad dvacitky dioptrie,ma to jak dna u popelniku!meri tak metr dvacet a nejvetsi sok je jeho pes!!!!!!!je to ovcak s cimsi,ale pekne casnuje s chlapem,chlap lita z jedne strany na druhou,je to jak vypousteni draka,no hlavne ze ma koule,to je upa hlavni!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:46
- Nahlásit
Maky a Trix
jinak je to maso, mléčný výrobky, soja...
tak čim maj tu amálu krmit? Nebo takhle - co bys análnímu psu doporučila jako základ stravy?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:47
- Nahlásit
Tož já nevím, já dávám pozor hlavně na tučný maso. A když máme vepře, vyměním mu šufan masa za šufan zeleniny, páč vepř prostě je tučnej. A když nezapomenu, z kuřete mu stáhnu kůži. Jako už jsme neměli problém dlouho. Ona právě říkala aj to s těma kostma. Dávat mu jich pak víc, aby si to vymáčk sám. A on když jich pak dostane víc, tak pak sere na procházce třeba osumkrát po dvou malých bobkách a fakt je tlačí. A je vidět aj jak to odkapává.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:47
- Nahlásit
Gerda
Kvalitní maso, lososovej olej, klidně i tu neloupanou rejži. Jako doplňky směs od Phytovetu, třeba.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:48
- Nahlásit
Gerdanechci ti radit,ale me se osvedcil TROVET,je sice drahej,ale fakt dobrej!jak byl hajan nemocny a mel furt zacpy,pak zas sra.cky,jsou tam ruzny,na ruzny problemy,se mrknu,jestli tam neni neco na analniho psa
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:52
- Nahlásit
Gerda
Jo, my to poznáme tak, že když se jí víc naplní, občas někde ukápne, hlavně když usne, nebo v autě, když zatíná prdel, jak se snaží udržet rovnováhu... Dostává tak míň masa a víc zeleniny, ovoce... Stejně je tlustá Kosti taky, přesně jak píše Máfoj...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:52
- Nahlásit
Gerda
jerry na to trpěl, ale postupem času se to zmírnilo, ale musím to hlídat a méně mačkat než předtím
|