| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:37
- Nahlásit
Biluška
Ale to je celkem běžné i u nás. Hlavně na vesnicích a tak. Mi neříkej, že se na tebe nikdo nedíval skrz prsty a nepovažoval tě za echtgoldšpínu páč máš deset psů??
mám jich 13, ale považovali to víš, že jo, pak byli překvapený, že u mě je kolikrát menší bordel než u nich a nemají ani rybičky.
all
mě se zdálo o biluši, že hrála na kytaru u ohně a kolem byli pézetka
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:45
- Nahlásit
caute decka!co je noveho?krom toho,ze jsem prisla z aminem z venku z dvouhodinove prochajdy???
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:45
- Nahlásit
impact
clovece, to je snad jeste horsi nez ten muj sen , bydleli ste v ty maringotce?
Von v ni vazne bydli nebo je to jenom nejaky reklamni tryk?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:46
- Nahlásit
A me se zdalo, ze Koky byl malej chlapecek
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:48
- Nahlásit
kejtlin
mám jich 13,
13 jo? Jamyslela jedenáct, mas naky novy, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:49
- Nahlásit
Děcka, vono táhne na ňákej ten ouplněk či co, můžete mít takhle pošahaný sny, to jo. Pak taky tady ty témata vo těch harmonickejch fstazích a špinavejch hajzlech...jeden má pak noční můry aj v sně.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:49
- Nahlásit
nemethova5
u me se asi konecne dostanu k varenii
sem uklizela nikde to neni videt tak sem mohla radsi si uvarit a ne hladova makaaat....
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:53
- Nahlásit
nemethova5
ahoj, pani, my jsme meli vcera vecer nacvik nocni avizace
ve finale jsme trenink prejmenovali na nocni zadrzeni
jinak se tu rozdavaj vozejky, do kterejch se daji zasprajcovat imidze, organizujou us tedka zajezd k mori (doporucuju uz zadatvyrobu tryk, aby se to stihlo), co bude v cervnu, mne a impactovi se zdalo o desenskym, kejtlin o bilusce
A na Slovensku pestujou stenata na rostech nebo ve sklepje
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:54
- Nahlásit
kettytak lepsi je fakt makat s tim naplnenym zaloudkem,nez s hladovym,hele,ja taky kolikrat doma uklizim a neni to videt,tak si z toho nic nedelejte,jinak posahany sny mivam taky,ale upa kraviny.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:55
- Nahlásit
Hele kdo to tu vede ty stranky?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:55
- Nahlásit
Mě se teda naštěstí nic tak hroznýho nezdálo, ale teď sem chtěla zacránit 1 kuličku vína, která se mi rozběhla po stole přitom sem zvrhla celou misku se zbytkem vína, vylila hrnek s kafem a kopla do termosky s čajem, která se samo vylila a přitom sem půlku toho hroznu rozšlapala
Gerda
jinak na válení se u mořetete nejedu. Nemám to ráda.
jako myslíš že nejsme schopný zorganizovat aktivní týdenní pobyt u moře????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
no 3 měsíce mám pinčici a krysařici z troje, ty už nejsou tak nový
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:58
- Nahlásit
leyendaa ylo super aspon to nocni zadrzeni?jaky vozejky?prisla jsem o neco?,to je naka nova moda?to je jak velkochov skotu a prasat na rostech,takze zadna novinka,no me uz je konecne lip,u doktora jsem nebyla,radsi jsem tam nesla,bo by mel zas pindy,ja mela uz v srpnu kit na naky testy na stitnou zlazu a vykvajzla jsem se na to.no triko si delam vlastni se zazehlovackama
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
majitel a provozovatel cz-psa je vít´a. proč?
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
ja taky tuhle se mi zdalo ze mam preplavatbazen s bilim zralokem ze ajko jestli preziju
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 13:59
- Nahlásit
kettya prezila jste?teda v tom snu jako.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:01
- Nahlásit
kejtlin
Nevim kdo je Víta, ale tak me napadlo, ze by se tu mel udelat takovej ten nahravac fotek, jak je na fcb treba, tady toto vkladani, co tu je, to je strasnej voser.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:04
- Nahlásit
Alexa
ale teď sem chtěla zacránit 1 kuličku vína, která se mi rozběhla po stole přitom sem zvrhla celou misku se zbytkem vína, vylila hrnek s kafem a kopla do termosky s čajem, která se samo vylila a přitom sem půlku toho hroznu rozšlapala
moooc blbá )))
du ven,je hásky
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:04
- Nahlásit
Gerda
můžete mít takhle pošahaný sny
ja myslim, ze je to tim, ze jsem o nem fcera mluvila s tim panem, co chce CSV, von je taky trochu ujetej na vlky , furt jezdi na nejake vlci vypravy a nejakej jeho kamarad ma vlka, co prej je jako pes, tak on by chtel aspon to CSV, sem mu poslala ty vase odkazy
nemethova5
ylo super aspon to nocni zadrzeni?
jo, moc super, nastesti mel ringac
vozik potrebuje modelka addidaskova, prepadava
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:05 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
nemethova5
jasnee a jeste sem stacila zachranit bada ktery se nekde uz nevim proc topil kdyz prepousteli zraloky z nadrze do nadrze jako to byl sem mazec .... ani nevim proc me vybrali abych plavala nekde s ankym vzteklim zralokem a chudak bad ten vzdy v mich snech ma veci budho mlatej duchodci holema a nemuze utect nebo zas je nekde v reznictvi ..to je vzdy mazec jako ty sny ....tak nemuzu kuukat na tyrane pejsky neb mam pak ve snech krvaky...teda oprava hororovi sny o tyrani mich zviratek..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:07
- Nahlásit
Alexa
jako myslíš že nejsme schopný zorganizovat aktivní týdenní pobyt u moře????
nevim, no ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:14
- Nahlásit
kettyjezismarja,vy mate nak posramoceny nerviky!ono ty sny fakt nemaji nekdy ani hlavu ani patu,to jsou kolikrat takovy blbosti,ze clovek jen zasne.
leyendaaha,tak vozejcek je proti prepadavani,hm zajimavy,tak ja myslela,ze na ringac jste prave kousali.aji vam to kousani zavidim.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:18
- Nahlásit
Alexa
Jsem pro organizaci vlastního lehce aktivního pobytu. I když chápu, že je těžký sehnat ubytko a fšechny ty věci kolem tak rok dopředu prostě nevím nic. Nevím essi budu mít prachy, nebo essi si v květnu Lilátko zase pořídí nějakou vzácnou chorobu na který se finančně zcela zhuntuju. Nevím essi budu mít hlídání na psy. V podstatě ani nevím kolik psů příští léto budu mít . Nevím essi budu mít hlídání na kozu, koně, pézetka a Mášenka. Vzhledem k tomu jaký divný zvuk dneska Míňa dělala nevím ani essi budu mít auto Nevím prostě nic a přijde mi dost blbý se někam hlásit gdyž nevím essi pojedu Prostě se když tak na poslední chvíli přidám.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:23
- Nahlásit
Biluška
Prostě se když tak na poslední chvíli přidám.
a tak ten 1 domeček myslim vždycky seženem, možná bude dobře že bys nebyla hned vedle
a máš sůvu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:24
- Nahlásit
nemethova5
noo to teeda ..nevim jestli posramoceny nerviky ale ..yrani zviratek snasim spatne ..lec jim rada pomaham tak to pred napr na videu videt nemusim ...neb pak fakt tyden se nevyspim ....
ikdyz vim ze tyrani je bude ....ja radsi to roztomili videjka
http://www.stream.cz/mazlove/516206-zvireci-svedsk a-trojka
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:24
- Nahlásit
zdaréc fšici! su doma z krátké prochajdy, bajša zakousla buldoka, bylo to super, odpoledne pudeme zas jo a máme regály! bude kam si dávat bordel! teda následně aš budou skříně a stoly a tak, tak regály pudou do sklepa, ale zatím tu žijeme lukcucně, místo skříně regály z pozinku
zuzanarosakova
ono se to lehko řekne, udělat galerii na fotky, jenže vono fotky zaberou na serveru děsně moc diskovýho prostoru, jenž jest drahý proto je to tu tak, jak to je, se vkládáním odkazů na fotky, která jsou umístěné jinde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:26
- Nahlásit
Alexa
možná bude dobře že bys nebyla hned vedle
Sem se jako urazila DVě minuty s tebou nemluvím
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:26 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
taak to nemaaa chybuuu taky chciii tolik psuuuuu
http://www.stream.cz/mazlove/517105-jak-najednou-n akrmit-100-psu
no a pro tyy co sou otraveny v praaci neco na zlepseni nalady
http://www.stream.cz/mazlove/487285-pudl-frci-na-z elve-zarucene-rozesmeje
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 14:58
- Nahlásit
Tak jsem dorazila do práce, došla naproti se pozeptat, zda mi budou okna montovat tento týden nebo příští, a dozvěděla se, že nejsou ani zadaná do výroby, protože není zaplacená záloha od mezifirmy. Nikdo mi to nedal vědět a prostě okna nebudou. Až zase za 6 týdnů, pokud se zaplatí. Takže jsem se sebrala, na práci jsem nehrábla, ať si ty výplaty a DPH udělají sami, já už na to seru.
Výrobci jsem sdělila, že si tedy jdu sehnat firmu, která je udělá dřív.
No a razím domů shánět někoho jiného.
Jsem tak nasraná, protože ty zkurvený okna řeším už rok. Slovy ROK!!! Měly být hotové v srpnu nejpozději září minulého roku. Od někoho jiného, než nyní. Taky od mého zákazníka. Ten se na to vysral, rozdělal je a křídla tam dal až někdy v únoru. Ovšem dodělané nejsou a mě na tom visí podlahy, omítka v půlce domu, dveře do interiéru, dodělání chodby atd. Prostě hodně věcí na to, že se blíží zima.
Takže jsem si objednala jiná okna a s těmi je to takhle. JSEM NASRANÁ, ŽE SE O TOM ANI NEDÁ SLUŠNĚ MLUVIT!!!!!
Nic. Vypila jsem čaj u jednoho zákazníka a jdu shánět okna. Zatím čus.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 15:04
- Nahlásit
Vlčáčková
tak to je mazeec
|