Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5202 . 5203 . 5204 . 5205 . 5206 . 5207 . 5208 . 5209 . 5210 . 5211 . 5212 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:55
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jo, tak to je důvod. Aby si člověk při sexu nepřipadal jako pedofil.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:56
- Nahlásit

Monty
tak kolegyni řekni, že to nemůžeš říct, protože kdo by to dělal za ni, když to vůbec neumíš, že to prostě nejde.moc asi neumíš říkat ne vid´?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:57
- Nahlásit

Biluška
oni k tomu ti samečci maj lepší fyzický dispozice
Hele, jak kterej. Když můj 17 letý synovec na poznámku mého rachitického kamaráda odvětil, že je rád, že jsem ho ještě nezbila, tak se mě tento kamarád pak asi rok bál, než mu otrnulo a přibral asi 15 kilo.

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:00
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
hele nekdy sou ty starsi vic deti ne ty mladsi..
kejtlin
no ja bych rekla ze tyto veci nejsou o veku a nekdy i ten mladsi ma vic rozumu nez sarsi atd....

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:00
- Nahlásit

BiluškaVlčáčková

ale dá se fackovat dospělý chlap?

Rodiču sousedka zfackovala manzela na zahrade!

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:02
- Nahlásit

Vlčáčková

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:04
- Nahlásit

ketty
není to jen o věku jasně, ale ti starší už většinou vědí co chtějí a mají v životě jasno, ne všichni pochopitelně, ale většina

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:04
- Nahlásit

zuzanarosakova
tyy voe u vas je veselo teeda

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:06 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

ketty

tyy voe u vas je veselo teeda

Jj, byla to sranda, nejak si tam vyskakoval a ona : ty tady nebudes o nicem rozhodovat a flák ho! Jsme se vedle na zahrade dusili smichy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:08
- Nahlásit

kejtlin
Blbost, rozum dostane chlap až tak po padesátce. A to už je trošku starej a neperspektivní, co si budeme povídat. Zvlášť pro mladou holku jako jsi Ty. Po čtyřicítce mají hoši krizi středního věku, tak to je ještě horší než puberta a nemine to skoro žádného. To se tedy o rozumu ve vyšším věku nedá mluvit ani náhodou. Většinou nevidí ani ty nejmarkantnější věci, které třískají do očí všechny kolem. Takže já bych na ten vyšší věk nevsadila ani zlámanou grešli.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:09
- Nahlásit

zuzanarosakova
Chachááá, dobrá jedubaba. Ale třeba si to zasloužil.

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:11
- Nahlásit

kejtlin
mela bych jednu praktyckou poznamku, vlastne dvje
za prve se resilo, ze se Kejtlin slovensky nauci, proc by se ucila? on je "cizinec" zijici a pracujici v Cechach, mozna chtejici ceskou Kejtlin, at se nauci on cesky
za druhe - ty nechces deti, jestli jsem to spravne pochopila, takze bych si na tvem miste az tolik nelamala hlavu vyberem partnera, muzes byt s nekym s kym ti bude dobre tak dlouho, jak dlouho to bude fungovat a kdyz to fungovat prestane, tak popojedes
Pokud jsou decka, tak je to samozrejme komplikovanejsi,to pak chlapa nevyhodis jen proto, ze dela bordel v koupelne

ketty
Člen
- Nahlásit

kejtlin
ano ano to joo zas ..to souhlasim stebou jinak tata ma pritulku vlastne uz manzelku ted o 20 let mladsi a parada ..a jako ani bys nepoznala ze sou o tolik ze ona by mohla byt moje segra a ne o moc starsi a tata vypada akorat k ni ...... jinak moc velky extremy nemusim teda.....ale todle je hezky priklad...

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
padesátníka nechci ty woe, nač by mi asi byl, čtyřicátník je taky dost i když po čtyřicítce mám milence, ale je velmi pohledný a udržovaný, ale to není na vztah to se nepočítá
all
sem taky profackovala jednoho z kolegů

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:13
- Nahlásit

Jj, byla to sranda, nejak si tam vyskakoval a ona : ty tady nebudes o nicem rozhodovat a flák ho! Jsme se vedle na zahrade dusili smichy
zuzanarosakova
no to verim to bych se asi taky smichy svalila a ja si myslela jak sou tam sousedi tichy nenapadny kdyz sem tam bylaze je tam klideceka ejhle ...

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková

Po čtyřicítce mají hoši krizi středního věku

To jeste ne, to je brzo, to sou este mlady, v podstate v nejlepsim veku bych rekla. Ja za sebe doporucuju tak ctyricatnika s co nejbohatsima sexualnima zkusenostma cili vybourenyho. Nerikam, ze nebude dement, ale aspon ne tak velkej

Monty
Člen
- Nahlásit

kejtlin
ne neumím říkat ne, a asi kvůli toho zcvoknu, jsem totálně na sra.ky, ona mě prosila, protože tady už nemůže dále být zachovali se k ní ku.vy hnusně! i k jejímu manželovi, já to tady bez ní nevydržím, ale zase na druhou stranu jinou možnost nemám, protože práce jaksi není nevím co mám dělat, ale mám kousek od zhroucení

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:14
- Nahlásit

leyenda
těch pro pobavení jsem měla už hodně, chtěla bych něc o stálejšího, ono pořád si zvykat na někoho jinýho taky není ono

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:14
- Nahlásit

Monty
strč si hlavu pod studenou vodu a nehruť se, nejde o život, nějak to dopadne.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:15
- Nahlásit

ketty

ja si myslela jak sou tam sousedi tichy nenapadny

Vo to je to ftipnejsi, ze je to Zbynek Merunka, co dela tv noviny na Nove a ta jeho zena je hrozna jezibaba

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:15
- Nahlásit

kejtlin
ketty
Velký rozdíl dobrý není. To může fungovat chvíli, výjimky můžou fungovat dýl, no ale výjimky.
Musím do rachoty, tak zatím ahoj.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:16
- Nahlásit

Monty
dělej si svoji práci a ostatních si nevšímej, když to budeš řešit, tak se zhroutíš a stejně to nevyřešíš

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:16
- Nahlásit

zuzanarosakova
ze je to Zbynek Merunka

tak to je brutální

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
noo ze tam je vedle on vim i na druhe strane kdo je praave to je chudaak noo prave proto bych sebou flakla ze vim kdo to

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
Kecáš!!! Nebo ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
bydlíš něgde v satelitním celebrytním městečku nééé
merunka dostal přes hubu od vlastní ženy tak to je fakt mazec

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:19
- Nahlásit

Vlčáčková
nekeca sem tam byla vim potvrzujuu...tam sou vubec sami neznami lidi se podivej na zuzky celi nick ona ma taky uplne neznameho tatinka

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:19
- Nahlásit

makrel
kejtlin
holky já to tady fakt nedám

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:20
- Nahlásit

Vlčáčková

Nekecam, mam manzela na ten zpusob. A jako sere me, ale v celku v norme, jinej by me myslim sral mnohem vic!

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:20
- Nahlásit

Vlčáčková
jsou spolu uz deset let ..... a joo casem se vetsinou pak projevi ten rozdiil noo kort jeli starsi ta zenska pokud chlap jeste to jde...

<< 1 ... 5202 . 5203 . 5204 . 5205 . 5206 . 5207 . 5208 . 5209 . 5210 . 5211 . 5212 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání