| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:32
- Nahlásit
ahoj
kdo má rád nakupování )
http://www.youtube.com/watch?v=Zcrcfw_DKFU&feature =related
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:36
- Nahlásit
kejtlin
já taky nemám nabíranou blůsku, tak sem si aspoň k těm skejťáckejm botám nalakovala nechty na rukách červeně a na nohách modře. Ty ale naštěstí nejsou vidět. Jinak si myslim, že se sousedky pletou, podle mě ty seš žencká jak vyšitá, na tom nic neměněj maskáče ani pohorky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:44
- Nahlásit
leyenda
kun je vybiravej, zdaleka nesezere vsechno, a nezere travu, ktera roste na miste kde vymesoval
se slonama nemam zkusenosti, ale nevim, bych mela strach ze zimy, vis, co sezere sena?
Nic jinýho nedostane šmejd Bude rád, že může sežrat trávu
Slona na zimu zabiju a budem ho celou zimu jíst
bych chtela videt toho psa, co vydrzi behat 5 hodin v kuse 30tikm rychlosti
Puma
Maky a Trix
pořiď si miniovečky...já je moc chci. k šeltijím budou super...
Pouvažuju o nich . Ještě chci oslici Lolobrižitu, nějaké slepičky, zlaté bažanty (až nebudu mít toho kreténa Armana, dokud mám jeho nemůžu mít slepičky a bažanty ) a klokana
Jo a zítra dostanu čtyři kočky. To se teda mám. Teda Arman se má
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:46
- Nahlásit
Biluška
holčina je strašně ráda, že je šeltička u tebe, tak jsem moc ráda, že to tak dopadlo hele, furt nedošly popruhy, nepsala jsi dobře adresu?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:51
- Nahlásit
Biluška jojo Leyenda má pravdu kůň je selektivní vypásač nepapá všechno zejména nepapá lebedu či černobýl a podobné věci které se blbě sekají.
Škoda bažanta zlatého jsem tuhle našla byl ochočený a cestoval velmi spořádaně se mnou v autě pak jsem ho měla dva dny doma na balgoně a pak jsem jej dala ochráncům přírody do Zookoutko bo ráno řval. ale byl velmi kultivovaný na to že je to vlastně taková barevná slépka
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:51
- Nahlásit
Gerda
nalakovala nechty na rukách červeně a na nohách modře.
dneska jsem na vas a na vase nehty zrovinka myslela, kdyz jsem v koupelne uvazovala nad krabici plnou lakuch na nechty jestli je vyhodim nebo ne, byly tam taky fsecky mozne barvy, us sou v kontejneru; Rozhodla jsem se do konce prazdnin drasticky vyprazdnit dum, us se vidim, jak budu v zari lkat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:57
- Nahlásit
Maky a Trix
holčina je strašně ráda, že je šeltička u tebe, tak jsem moc ráda, že to tak dopadlo
Taky jsem moc ráda, že ji máme . Je kouzelná. Spala se mnou celou noc a nevrtěla se (narozdíl od mých pucifálků, co mají pocit, že postel je jejich a já je tam obtěžuju )
ele, furt nedošly popruhy, nepsala jsi dobře adresu?
Jo. Přesně jak jsem ji měla v tom mailu. Údolí té slavné kněžny 153. Posílala jsem je ve středu večer, dneska už by tam měli určitě být . Zkus se zeptat na poště, možná ti jenom nehodili lístek (mě to dělají co chvilku, prostě se mi to neobtěžují sdělit )
hancaw
Kůň dostane do dršky a bude . Ale tyhlety věci mi na zahradě moc nerostou, máme krásný jetelo-trávník.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 17:00 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Biluška
156.
sem tam volala už dvakrát. Jednou mi nějaká kráva nechtěla sdělit, jestli mi něco přišlo, že prej nemám oprávnění to vědět. tak jsem byla nepříjemná a najednou to šlo. a teďka to zvednul nějakej chlap, že prej žádnej balík ještěě nepřišel. Sou divný, nemám je ráda.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 17:02 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Biluška poslala jsem ti penízky za ty odvšivováky tak doufám že ti to dojde v poho už jsi je posílala? mám v neděli sraza s Davidkovou tak esli uš jí mám napsat že je chcu
jetelotrávník je velmi dobrý pro uně jsou po něm velmi divocí
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 17:07
- Nahlásit
hancaw
pro uně
Co to proboha je???
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 17:21
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Koně, né.
Jinak jste všicí divní a neumíte počétat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 17:26
- Nahlásit
Maky a Trix
Jo 156, máš pravdu. Aspoň na podacím lístku to je. Tak zkus počkat do pondělka a pak to půjdu reklamovat. To je to jejich "dneska podáte, zítra dodáme"
hancaw
Sem to posílala ve středu zároveň s tím Makyniným balíkem. Netuchám essi to už přišlo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 17:34
- Nahlásit
impact
No, tak to je potom opravdu hodně tlapiček.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 17:38
- Nahlásit
Vlčáčková
Jojo, je.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 17:41
- Nahlásit
impact
V autobuse jede sedm holčiček, každá má sedm batůžků, v každém batůžku je sedm kočiček a každá z těch kočiček má sedm koťátek. Kolik je v autobuse celkem nožiček?
ty seš pako, já se pustila do počítání nožiček, čím blbější nápad, tím spíš se do něj pustím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 17:45
- Nahlásit
Biluška
s tím koněm to je pravda, jsou mlsní, huculové až tak ne, ale sportovní pony je něco jako arab, nééé něco to vpostatě je arab
Gerda
náhodou účes vypadá velmi žensky, je sportovní trochu punkovej, vzadu rozcuch, zepředu trochu trčáky, potkala jsem v lékárně kamaráda a ten říkal týý vole to je super, to je přesně tvůj styl
all
lidi, když na hyalgelu je dávkování pro lidi na 70kg jedna polévková lžíce, tak když dám krysám půlku kávové lžičky nebude to moc? ublížit nevím jestli to může, snad ne, přebytek by mělo tělo vyloučit ne? měli jen pomerančovej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 17:49
- Nahlásit
Biluška
a ještě sportovní pony musí mít kvalitní pastvu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 17:50
- Nahlásit
impact
Berou se za nožičky i tlapičky?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 17:58
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo.
Psíček
Lenochu.
gabifi
Tak TY začneš počítat a seřveš MĚ? Jsi divná.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:10
- Nahlásit
cus decka,co novyho?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:11 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
nemethova5
cus decka,co novyho?
pět dnů
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:19
- Nahlásit
nemethova5
cus decka,co novyho?
Oholili holýho a chlupatej jim utekl.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:20
- Nahlásit
impacthm,tu se clovek dozvi veci!
Montyto verim pani,to verim,tech pet dnu utece jako voda,nebojte.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:21
- Nahlásit
u nás hustě leje už hodinu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:21
- Nahlásit
nemethova5
neuteče , ale už to zní lépe než třeba měsíc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:22 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
kejtlin
fakt? u nás ani mráček a je vedro a hnusně dusno
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:37
- Nahlásit
cau vsem
mam mocinky prace furt nekde neco chytam az uz zapominam, kdy co mam, tak si to pisu. na jednom listecku jsem mela odchyt v patek v 6, cumim na to dneska, nemohla jsem si vzpomenout, nebylo tam ani datum ani kdo, ale je po 6 a nikdo nezvoni tak asik to byl jiny patek vecer mam jit s kamoskou na zeny v pokuseni, ale sla na houby a nevi jestli se stihne vratit, tak pujdu kdyztak odpocivat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:42
- Nahlásit
Bouřkááááá, strašlivá, děsná, blesk za bleskem. Megyna je podělaná strachy a leze mi až na hlavu. Tak tak jsem stihla poschovávat věci ze zahrady
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:47
- Nahlásit
lucYnka XIII
ahoj, prosím tě, já na tebe zapomněla trošku (když jsme spolu mluvili po ajsku tak se mi rozbrečelo dítě, šla jsem ho uspat a usnula jsem taky). Michal to s těma škrabadlama spletl a má jen to velké, které je spíš na náhradní díly.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 18:51
- Nahlásit
u nás přestalo pršet z minuty na minutu, pustila jsem psy ven a natrhala rajčata a okurky, koupila jsem si balkánský sýr, udělám si k véče salát.
co ten hyalgel, co myslíte, mužu dát krysám půlku kávový lžičky? když dávkování na 70kg člověka je polévková lžíce.
|