| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:15
- Nahlásit
Monty
jinak o všech štěňátkách ví a mají se moc dobře
to je dobře nechápu ty chovatele, co dají štěně komukoliv, kdo zaplatí, to bych nemohla
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:19
- Nahlásit
Bré ráno....
davidkova renata
pani, tady je křásně, sfítí slunéčko, ptáci řvou a bába co roznáší letáky s kaufu zvoní a zvoní jak kráva. Nevim, že eště nepochopila, že jí prostě nepustím.....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:22
- Nahlásit
Baysha
jo to je, zatím si na ní nemůžu vůbec stěžovat, je super, myslím si, že jsem si vybrala nejlepší chovatelku, jakou jsem mohla
Haha, sranda, nejdou nám telefony a musím obvolávat klienty, mám toho hafo, jestli se to rozjede, třeba až odpoledne, tak nestihnu udělat, vše co jsem měla ale jako přesčas tady nebudu ani náhodou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:22
- Nahlásit
Makáte? Sme dneska skoro nespali páč jsme pozorovali L2 (Laila end Lassie) jak si hrajou . Byl výborný nápad pořídit si dvě štěňata, televizi a dýfko asi prodáme
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:23
- Nahlásit
Baysha
Monty
nechápu ty chovatele, co dají štěně komukoliv, kdo zaplatí
Tak platí důvěřuj, ale prověřuj. Ale lidi se umě tvářit všelijak a může to dopadnout i jnak.
Monty
asi mají zahradu, ne?
No to mají, ale když přijde na návštěvu, tak minimálně 7 bílejch se na tebe vyřítí. A kdo, to záleží, co zrovna hárá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:25
- Nahlásit
Biluška
výborný nápad pořídit si dvě štěňata, televizi a dýfko asi prodáme
Myslíš, že mám jít do toho jesefčíka už letos?
Jinak pro mě, co známe u psa jen jednu možnou barvu, a to bílou. Jakej je rozdíl mezi bluemerle a bi-merle?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:28
- Nahlásit
Baico
jasně, důvěřuj, ale prověřuj - mě si chovatelka proklepla opravdu důkladně. A já ji taky Myslím, že líp jsem si vybrat nemohla, a snažím se, aby to platilo i naopak
Ale vím opravdu i o chovatelích, co je jim srdečně jedno, kam se štěňata dostanou....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:30
- Nahlásit
Baico
Myslíš, že mám jít do toho jesefčíka už letos?
Určitě. Hele čas máš, zkušenosti máš, to zvládneš. Akorát si musíš dát bacha, aby se jednotlivé štěňata zafixovali na tebe a ne na smečku. Ale jde to. Bony, Nýný a Lilátko jsou taky v rozmezí jednoho roku a zvládla jsem to v pohodě.
Jakej je rozdíl mezi bluemerle a bi-merle?
Blue-merle je modro-bílo-rezavá. Bi-blue je jenom modro-bílá. V podstatě je to nejvzácnější zbarvení (myšleno v tom smyslu, že je jich nejmíň).
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:32
- Nahlásit
Baico
no vidíš to, oni bydlí v bytě, chtějí se dopracovat k pěti, ale více ne, taky je to o tom kolik kdo psů dokáže uživit a poskytnout mu takovou péči jakou může, taky bych třeba mohla mít 4 psy, ale už by třeba neměli takový komfort jako dva a proto budu mít raději dva psy, které vím, že můžu ve všem zabezpečit, než jich mít čtyři a bát se, že se něco pos.re a už by prostě neměli to, co bych chtěla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:34
- Nahlásit
Baysha
mě si chovatelka proklepla opravdu důkladně.
Mě taky. I když musím říct, že když jsem obesílala maily chovek, když jsem chtěla prvního nbělobu. Tak jedinej, kdo mi odpověděl byla Klubem zatracovaná Eva. Ostatní i poradkyně chovu se na mě vykašlali,asi proto, že v tý době jsem chtěla vědět kolik štěně stojí. I když to bylo proto, abych si na něj v tý době jako studentka našetřila.
Teď můžu říct, že mám dvě mámy I když jako každá máma je občas "na zabití"
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:40
- Nahlásit
Biluška
Určitě. Hele čas máš, zkušenosti máš, to zvládneš
Asik jo, ale nevím, jak by to prostála máti. Asik jí ho daruju příští rok v červnu k narozkám. Má je na konci června, akorát na prázdniny Já bych totiž chtěla dlouhosrstýho standarta, černýho tygra a myslím, že ten se bude těžko shánět. Potřebovala bych někho od jezevčíků, aby mi poradil.
Bi-blue je jenom modro-bílá. V podstatě je to nejvzácnější zbarvení
Díky! Teď už je mi ofšem jasný, proč jsi si jí vzala S tímhle zvížátkem bude zviditelňování daleko jednodušší a pak ze štěňat se budou dát vytřískat velký prachy
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:45
- Nahlásit
Baico
Já musím přiznat, že jsem mailovala jenom na dvě chovky, ta první byla taková neslaná-nemastná s asi dvanácti psama, i ten mail od nich mě neuchvátil... no a Petra s jednou fenkou mě zaujala už svýma stránkama a každý další kontakt mi to potvrzoval, stejně tak i informace, co jsem si o ní z různých zdrojů zjišťovala. Vlastně to byl asi osud, byla to jedna z prvních chovek, na které jsem při hledání narazila. Přiznávám, že jsem se taky už v prvním mailu ptala na cenu, ale Petra to vzala tak, jak to bylo myšleno - prostě abych měla představu Je to báječná ženská, tykáme si, chodíme na společné prochajdy, můžu jí kdykoliv zavolat, pořádá pro svoje štěňata srazy a akce, prostě mám skvělou rodinu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:48
- Nahlásit
Dobré ránko všem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:50
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
čus, skoro jsem na tebe před chvilkou myslela, jestli dostanu taky ovoce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:51
- Nahlásit
Baysha
já poslala první mail chovatelce, od které si Sophi beru a hned jsem byla spokojená, váhala jsem ještě mezi jednou, ale ta je prý docela podražačka
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:51
- Nahlásit
Maky a Trix
Copak jsi provedla?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:53
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
právě že já nic.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:58
- Nahlásit
Baico
Díky! Teď už je mi ofšem jasný, proč jsi si jí vzala S tímhle zvížátkem bude zviditelňování daleko jednodušší a pak ze štěňat se budou dát vytřískat velký prachy
Jistě, to byl hlavní důvod . Krom toho byla bi-blue už dlouho můj sen, jenže jaksi nebyla k sehnání. A gdyž náhodou jo tak byla škaredě vymerlená, tmavá, s PRA/CEA pozitivní (nebo alespoň nevyšetřeno), nebo tak něco. Tagže když jsem náhodou narazila na hezkou, s dobrýma očima a ještě k tomu volnou tak nebylo co řešit
Ale s velkýma prachama co vydělá samozřejmě počítáme. Kofíka teda asi nedožene, ten už je prakticky multimilionář, ale k něčemu snad holka taky bude
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:04
- Nahlásit
Biluška
Kofíka teda asi nedožene, ten už je prakticky multimilionář, ale k něčemu snad holka taky bude
To bude chtít jen dobrej marketingovej plán
tak nebylo co řešit
Chápu. Já teď narazit na toho josefčíka, tak se asi taky moc nerozmýšlím.
Jinak jak daleko je k vám z Olomouce? Bych se zajela podívat do Oryentu až budu na ceště ze Slovače z klubovky. Bych ti okoukla pohledem zootechnika kozu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:07
- Nahlásit
Maky a Trix
V tom případě nechápu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:14
- Nahlásit
Baico
Z Olomouce asi tak hodinka a půl jízdy když jsou volné silnice. Když se před tebou táhnou dědci v klobouku a nejdou předjet tak se to může tak o půl hodiny protáhnout
Se staf, rádi tě uvidíme
To bude chtít jen dobrej marketingovej plán
Jistě, to vypracujem. Mášenek uš včera v autě řešil čím ji jako budeme krýt a vybíral bi-blue psy. Jsem mu poněkud vstoupila do plánů s tím, že na ni můžeme použít jedině bicolor, nebo tricolor, jiná barva je nepřípustná. Dost ho to vzalo a řešil essi známe nějaké hezké bicolory. Jelikož v tomhle státě neznáme a trošku jsem rozvinula myšlenku možnosti importu hezkého psa....tak zpanikařil, přibrzdil, způsobil zácpu na dálnici a chtěl místopřísežně odpřísáhnout, že nebudu chtít importovat žádného psa minimálně v tomhle desetiletí Jsem mu to klidně odpřísáhla páč o tom uvažuju až příští rok, to bude 2011 a tudíž další desetiletí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:19
- Nahlásit
Biluška
Se staf, rádi tě uvidíme
To neni zase tak velká zajížďka. Uvidíme, ještě je na to přesně měsíc. Tak až se bude blížit termit, tak se přihlásím.
místopřísežně odpřísáhnout, že nebudu chtít importovat žádného psa minimálně v tomhle desetiletí
No ono stačí, kdyby jsi chtěla jet někam na krytí
Já už se taky nemůžu dočka, až bude moct Fanouš plemenit a budou k nám jezdit lidi za zahraničí a po aktu mi nechají na stole 900 euro, jako my jsme nechali v tom Holandsku, když jsme tam byli s Fandovou mami
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:24
- Nahlásit
Baico
až bude moct Fanouš plemenit a budou k nám jezdit lidi za zahraničí a po aktu mi nechají na stole 900 euro, jako my jsme nechali v tom Holandsku, když jsme tam byli s Fandovou mami
No proto chci přivézt toho importa . Chci být ta, které nechávají prachy na stole, ne ta co je tam dává. Mě dycky hrozně deptá gdyž musím něgde něco zaplatit. Mám z toho pak depičky a psycholókové říkají, že depičkám se musí předcházet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:30
- Nahlásit
Biluška
No jo, ale neměla bys toho importa získat nějak přes útulek nebo tak něco? Chápej, kvůli imič. Přece na něm nebudeš třískat prachy jako ňákej normální majitel krycího psa?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:31
- Nahlásit
Baico
budou k nám jezdit lidi za zahraničí
a taky cizincííí,pani,hlavně rumuni
Maky a Trix
cos udělala že kandiduješ na miss Banana? nedělje zagortku a poděl se s kolegy
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:34
- Nahlásit
davidkova renata
nelíbí se mi, když dostávám upozornění za to, že se držím tématu. Ale nakonec ne, jsem si to asi malovala horší než to je. přeci jen jsem hodná holka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:36
- Nahlásit
Maky a Trix
dostávám upozornění za to, že se držím tématu
že se držíš???????? to uš jako zblbli úplně??
Ale nakonec ne
úplně nakonec ho stejně obdržíš,můžem se fsadit
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:37
- Nahlásit
davidkova renata
tak jako jednou se tomu nevyhnu, viď... Ale zatím snad ne...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:38
- Nahlásit
kachna_
No jo, ale neměla bys toho importa získat nějak přes útulek nebo tak něco? Chápej, kvůli imič. Přece na něm nebudeš třískat prachy jako ňákej normální majitel krycího psa?
To je jasný paní. Ale dá to dost práce. No s Lassie se taky zadařilo, třá to klapne i se psem . Pro jistotu začnu projíždět zahraniční útulky a inzerci
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 09:40
- Nahlásit
davidkova renata
a taky cizincííí,pani,hlavně rumuni
Je mi jedno kdo, hlavně když budou platit!!!
I když teď už poslanec Huml mi nabízel za nakrytí Bajkonůrem taky nabízel prachy a já odmítla. Ale takovou chybu už příště neudělám
|