| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:23
- Nahlásit
pawLINka
A pro tvou informaci, Moulinka se má jako prase v žitě a podle jejích reakcí u mých dveří si je naprosto jistá, že Ifík je to nejlepší, co ji v životě potkalo.
Tak si nech rýpance od cesty.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:24
- Nahlásit
Maky a Trix
a komplet pozemek vysypali štěrkem...
Rozumnej nápad.Já nesnáším práci na zahrádce. Já ráda jenom sklízím .I když se to věkem možná změní. Když jsem čekala, než budu moct zavolat, jak dopadlo vyšetření míchy o Dana, tak jsme zvládla vyplejt, zaštípat a přivázat a okopat rajčata, vyplela jsem mámě kytky a připravila záhonek na čínský zelí. Docela mě to uklidňovalo. Takže si to možná jen namlouvám, že jí nenávidím.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
Hele ještě to neni nic jistý. Dneska ho mámě předhodim, že když bude chtít, tak mám pro ní ještě jeden dárek, aby nemusela okřikovat sousedovic slepice.
tak já bych si s dovolením také vzal několik švestiček..
Přivezu do mlíkojed, když je ro tý doby nesežerem.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:29
- Nahlásit
davidkova renata
jéžiši, další. Chci snad bedýnku vod tebe, ty vochoto?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:38 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Maky a Trix
Chci snad bedýnku vod tebe, ty vochoto?
Jako by se stalo!
Ty si to nečetla nebo co? Das v těch názorech rozebíral, že Růda má svoje přívržence i odpůrce a že ty tam choděj prudit, a že by si rád s někým normálně pokecal, tak jsem mu odpověděla, že na kecání nemám moc čas, že stíhám jen tak tak prudit, no a to byla konečná
Edit: a jinak to prostě myšlený nebylo, ani nemohlo, já nejsem žádná bedna...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:40
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tohle, jo? Tohle jsem četla a pak mě velmi mrzelo, že jsem musela odejít a ráno už tam to téma nebylo. jsem myslela, že jsi řekla něco drsnýho...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:40
- Nahlásit
impact
Co zas blbneš? Jaký rýpance? Jsem to myslela tak, že je dobře, že snad ta feňule našla novou rodinu, ve které bude napořád. Prostě, že tam půjde rovnou... To bylo fakt bez rýpání.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:43
- Nahlásit
pawLINka
Za A je mi blbě, takže jsem nevrlá. A za B jsem se krz tohle brutálně pohádala s jedním člověkem, tže na to docela reaguju. Tak buď ráda, že jsem napsala jen to, co jsem napsala a umazala ten další odstavec.
Né, jako sorry, jestli jsem to blbě pochopila.
Jsem nasraná bo už ták dlouho pasu po nějakým novým a furt nic.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:44
- Nahlásit
Tak sem právě utratila 800 Kč za jídlo pro psa - kachní žalutky, krůtí maso zamražený na guláš, asi 10 pytlů zeleniny mražené (k masu), lososovej brit care, až dojde maso, probican pasta, pindiky malé. A pro mě jen jedny žvejkačky a bombonky. Psa zmlátim hned, jak ho uvidim, todle je fakt kakastrofa!!!!!!!!!!!
Jo a jak nám lejendička dovezla ty růžolící květinky (jak ste mi je voškubali, i dyš byly všechny pro mě), zakoupila sem minulej pátek dospělou, takže mám malou a velkou zuzanku a už obě kvetou růžovejma květama a sou mocinky krásný!!!
Už jen dvě hodiny a dem domki.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:44
- Nahlásit
impact
Hm, a mi zase hrabe z toho rozesílání motivačních dopisů a životopisů, tak se možná už taky neumím vyjadřovat.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:46
- Nahlásit
Gerda
právě utratila 800 Kč za jídlo pro psa
Naděláš, gdybys krmila granulema, tak vyplázneš 15 stovek a ani nemrkneš.
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
impact
to je hezký, vy se vomluvíte navzájem a všechno je oukej. Já se můžu vomlouvat a stejně jsem neoblíbená
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Chci snad bedýnku vod tebe, ty vochoto?
nebud laskavě drzá a drž se tématu tj vo howně !! nakonec si to zjisti něgde jinde a sama jak je to s bedýnkama bo na tedle ton tu nejsme zařízený!
Lucie Kratochvílová
no eště jaxe dorotka ptala kam to má hlásit,tak si odpověděla,že štábním přece ..to nebylo vůůbec chytrý
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:47
- Nahlásit
Gerda
Už jen dvě hodiny a dem domki.
Heč, já už za hoďku a čtvrt.
A mám naprosto ženijální nápat. Máti má dneska vátek, tak jí Tygříka jakože nabídnu k svátku
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:47
- Nahlásit
Maky a Trix
á se můžu vomlouvat a stejně jsem neoblíbená
Já taky, co máš z toho.
A u koho jsi nevoblíbená?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:48
- Nahlásit
pawLINka
vedle
davidkova renata
sorráč no... asi půjdu zmlátit psa traverzou, stejně to byl jeho nápad. (to už je lepší?)
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:49
- Nahlásit
Maky a Trix
No, hele, to bude spíš tím, že se už nějakej pátek známe. Osobně aj virtuálně.
A paw si určitě uvědomuje, že jsem magor a nemá smysl mě posílat do prdele.
pawLINka
Nooo, to věřím teda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:50
- Nahlásit
pawLINka
Naděláš, gdybys krmila granulema, tak vyplázneš 15 stovek a ani nemrkneš.
to je jídlo do úterka, než přivezou vetamiks za 400!!!!!!!!! Už si řekla džessynce, aby přijela do mlíkojet sama, když ty seš stále nemožná?
Baico
A mám naprosto ženijální nápat. Máti má dneska vátek, tak jí Tygříka jakože nabídnu k svátku
jupíííí bude další lílijeeeeeee, chceme liliji!
davidkova renata
drž se tématu tj vo howně
no to je skvělý, já se ho držim, píšu o hovně furt a zas mi nikdo neodpovídá! Ste nespravedlivý! Nikdo nemá rát moje květiny, co se menujou zuzanka a libuše!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:51
- Nahlásit
Maky a Trix
Já se můžu vomlouvat a stejně jsem neoblíbená
No musíš nasypat pár drobných do kasičky a zajet na Vlčáry pomoc budovat kotce či něco jinýho a bude. Když budeš hodně agilní, tak ti možná dovolej i pohladit vlčici
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:52
- Nahlásit
Gerda
Nikdo nemá rát moje květiny, co se menujou zuzanka a libuše!
sim tě bješ do řiti s nějakým křovím! koho to zajímá?? leda by sedo těch kytek vys*al..to pak by se dalo prodiskutovat
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:52
- Nahlásit
Baico
to je dobrý, dík, mám spoustu starostí s děláním vobojků do mlíkojed
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:53
- Nahlásit
Gerda
jupíííí bude další lílijeeeeeee, chceme liliji!
Neblázněte pani, ať to nezakřiknete
Nikdo nemá rát moje květiny, co se menujou zuzanka a libuše!
Jsi velko zahradnice Příští rok, až budou naši pryč si tě pozvu a budeš každej večer s konvičkou zalívat těch 150 truhlíků s muškátama a jinejma kytkama. To ti tu tvojí zalevací mánii zchladí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:54
- Nahlásit
Maky a Trix
to je dobrý, dík, mám spoustu starostí s děláním vobojků do mlíkojed
Jsem ti jenom chtěla poradit, jak se stát oblíbenou vedle
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:54
- Nahlásit
Maky a Trix
stran bio zeleniny už sme to tu jednou probírali, že asik nic moc tedy. Jestli nemáš do čeho rvát prachy kupuj bio zeleninu. Ale myslím že čokloj stačí normál zelenina, kterou papaáš i ty sama. Ale to je jen můj osobní názor, abych se teda držela jednoho tématu nicméně ti rozhodně nic vobjednávat ani zjišťovat podrobně nebudu aby bylo jasno
Baico
vytiskni háskou fotečku a jeď proň
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:56
- Nahlásit
Alexa
vytiskni háskou fotečku a jeď proň
Nojo, ho rvnou vytisknu a ukážu, jen co přijedu dom.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:59
- Nahlásit
Baico
vim, ne, to byl vtip, ještě totiž nedošly popruhy od biluše...
Alexa
to bylo jako i pro nás, ne jen pro čokla... já se totiž nedávno učila na zkoušku z toxikologie a po přečtení skript a zejména kapitoly o pesticidech mám skoro strach psa pustit na louku aby neumřel
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 13:59
- Nahlásit
davidkova renata
Baico
dyť to řikam, že ste zlé a blbé.
Maryje de zítra na vočkování, jesi dneska zlobila tak, jako fčera, nechám ji píchnout hodně a hodně tlustou jehlou!!!!!!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:01
- Nahlásit
davidkova renata
Máte sovu pani od té pani.
Jinak jako je si vědoma, že pes cvičí ji a ne ona psa, tže si myslím, že to bude OK.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:03
- Nahlásit
Maky a Trix
Tož tam se mě to naštěstí moc netýká.
impact
No, hele, to bude spíš tím, že se už nějakej pátek známe. Osobně aj virtuálně.
A paw si určitě uvědomuje, že jsem magor a nemá smysl mě posílat do prdele.
Taky pravda.
Gerda
to je jídlo do úterka, než přivezou vetamiks za 400!!!!!!!!!
A tak to je pak jiná. To ji přivaž před útulek, se nevyplatí.
Už si řekla džessynce, aby přijela do mlíkojet sama, když ty seš stále nemožná?
Neřekla, ale vona by sama beztak nejela. Jedině s Lálou, je na něm závislá. Bez něho by byla akorát nasraná.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:05
- Nahlásit
Jsem z nouze dneska poslala i životopisy do mateřských školek, kde hledají učitelky. To mě poser.
|