| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:29
- Nahlásit
Baico
Třeba tuten z Brna?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:30
- Nahlásit
Monty
Nejčikovnější.
zuzanarosakova
Ještě mám videjko, ale to nemůžu zveřejnit. Neboť se tam strašně směju a říkám "ty pi.o, ty si ko.ot Mafiáne"..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:30
- Nahlásit
Bré deň, co nového během posledních několika dní? Ňák vás v poslední době nestíhám.
Viděla jsem jen kinty klapečka s velkým, Monty čeká pséka a Biluše má zase novýho???
Co ešče?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:31
- Nahlásit
Maky a Trix
tytyty že se nestydíš a chceš od někoho takovou službu, aby ti řek jaký maj maso a přitom ho vlastně vůbec nechceš fujfujfuj nejsi kapku přidrzlá????
ty woe sem si to teď přečetla, tam je to fakt jak na pískovišti nebo lépe řečeno jak u nás v mateřský škole
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:34
- Nahlásit
impact
Ještě mám videjko, ale to nemůžu zveřejnit. Neboť se tam strašně směju a říkám "ty pi.o, ty si ko.ot Mafiáne"..
z toho si nic nedělej, já zas řikám na videu ze svatby, když tam začli hrát takový hudebníci v krojích : "no do.rdele, to mě po.er", vypadá to hrozně dobře, jak mám na sobě ty princeznovský šaty a pak todle..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:36
- Nahlásit
impact
to Monty by to asi nezvládl
Ještě mám videjko, ale to nemůžu zveřejnit. Neboť se tam strašně směju a říkám "ty pi.o, ty si ko.ot Mafiáne
já to cu vidět a slyšet
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:37 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
zuzanarosakova
"no do.rdele, to mě po.er"
Z.Adidasková je bubááááá!
Tos nevěděla, že je tam budeš mít?
Edit: To videjo prostě chcu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:39
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hustěěěěěě. Jak říkala maminka. Taková pěkná holka, ale když to otevře hubu..
Monty
No vůbec jako. Stejně nevím, kde ho v tom počítači v tom bordelu mám.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:46
- Nahlásit
pawLINka
Tos nevěděla, že je tam budeš mít?
ne právě, šli jsme chodbou do sálu, kde byla ta svatba a zahejbali jsme za roh a najednou tam šest frajerů v tradičních hábitech a spustili ňákej pokřik a já to vůbec nedala.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:48
- Nahlásit
zuzanarosakova
Gde je to videjo?
Mazéééc.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:49
- Nahlásit
impact
No vůbec jako. Stejně nevím, kde ho v tom počítači v tom bordelu mám
nevymlouvej se jako, jo???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:50
- Nahlásit
Lidi, to je děs, vůbec mi to v práci neutíká, pořád ty zatracený telefony nejdou, měla jsem tu tak práci alespoň na 4 hodiny na obvolávání, ale jaksik to těžko obvolám, když nejdou. Dneska se nudím a až půjdou tak se z toho pose.u, že nebudu vědět co dřív, to mám fakt ráda
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:52
- Nahlásit
ještěže jsem v kanclu sama, ptorože dělat že dělám, doopravdy moc neumím
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:53
- Nahlásit
Monty
tak dělat, že dělám, to mi jde moc dobře, podmínka je, že mi nesmí být vidět na monitor
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:53
- Nahlásit
pawLINka
Gde je to videjo
u mě doma na dvd máma mi samozrejmě hned vynadala, že sem kanál, jenže jak tam byli skoro samý Tunisani a nikdo mi nerozuměl, tak jsem se vůbec nekontrolovala no
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:56
- Nahlásit
impact
čéče mám jen asi ajsíkjů,ale nějak nevim essi ho umim používat eště 614983773 asi renata,ale neslibuju nic,jinak foun esi máš volný minuty třá anebo esi máš pevnou zavolám po 19 h zadara
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
máma mi samozrejmě hned vynadala, že sem kanál,
))) to vidim - v šatech jako pisezna a z huby vypadne totok ))) Ještě bys to mohla nechat vypípat )) Pro český babičky, jinak je to parádní věc mít zachyceno na památečnim vídeju něco veselýho - to je jak v povídce O nevěstě, která se cestou k oltáři poblila. Ne že si nevěsta jen ublinkla decentně do kapesníčku, ona se poblila jak amina ))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 11:59
- Nahlásit
Gerda
O nevěstě, která se cestou k oltáři poblila
asi si brala ňákýho hnusáka a když ho tam viděla, tak..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 12:02
- Nahlásit
Baysha
hm, to já mám comp docela blbě, nevidím na dveře, takže nevidím, kdo jde a z dalších když výjde šéf, tak mi vidí přímo na monitor, naštěstí tento týden tady není, protože má dovču, ale příští už tady bohužel bude ale to já zase taky budu jen do středy a navíc jen asi do 14hod.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 12:02
- Nahlásit
davidkova renata
icq máš, ale nejsi na něm nikdy připojená ))) 430715875
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 12:05
- Nahlásit
du do parku a vemu sebou košík, třeba najdu ňáký houbičky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 12:08
- Nahlásit
zdárec, toš jsem nakrátko střižená, beru krysy a kočky a jdu na chvíli spát
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 12:09
- Nahlásit
Monty
no já mám čéfa přímo za zádama, takže mi na monytor vidí furt, gdyš tam je, naštěstí je v pohodě, takže když odvádí člověk práci, jak má, tak neřeší, esi jsem celou dobu měla otevřený jenom pracovní věci ale tak samozřejmě gdyš je v práci, tak moc neprovokuju a realizuju se na ranní před devátou a na odpolední po páté
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 12:12
- Nahlásit
davidkova renata
Pevnou nemám. Ani volný minuty a pekelně drahý volání z mobilu. Tak aspoň emila, pošlu sovu, prosím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 12:17
- Nahlásit
Gerda
430715875
to ne,to bylo to starý na starým písí,mám to co píšu výše,uš sem na něm mluvila s nemetkou )))
impact
davidkova.renata@seznam.cz
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 12:17
- Nahlásit
impact
Třeba tuten z Brna?
Sice je krátkosrstej, ale je moc pěknej a roční. To by mohl zapadnout bez problémů a odolat štěndu
Ukážu ho dneska mámě.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 12:20
- Nahlásit
Baysha
tak to máš super, že máš takového šéfa, já mám hrozného cholerika a je výbušný jak ..... někdy je fajn, že je s ním i sranda, ale někdy se ho člověk až bojí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 12:21
- Nahlásit
davidkova renata
Tak proto na něm nejsi připojená, když ho už dávno nemáš )))) Ale to nový číslo mi tě teda nenašlo.
kejtlin
navááál fotkůůůůůůůůůůůů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 12:21
- Nahlásit
Maky a Trix
twe taxem si tě přečetla ))))))))))))))) ty si pako.-)))))))))) hesky tě pan Důůůůležitýjakohovnovtrávě utřel..panebože to je banda úchylů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 12:23
- Nahlásit
Gerda
Ale to nový číslo mi tě teda nenašlo.
jak to??
|