| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:06
- Nahlásit
pawLINka
To ji přivaž před útulek, se nevyplatí.
v září jede loď do číny, pojede do továrny, kde pracují malé děti. Bude jim podávat jehly na šití botiček pro dětičky z evropy.
Bez něho by byla akorát nasraná.
góóóóóól )))) ste blbááááááá ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:10
- Nahlásit
impact
Máte sovu pani od té pani.
pani co od ní mám sovu má ode mne sovu.-))))
pawLINka
Jsem z nouze dneska poslala i životopisy do mateřských školek, kde hledají učitelky
bože tak se s někým vyspi ne??????
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:13
- Nahlásit
Hele poraďte mi někdo, jak vzít ven 4 nudle na vodítkách a 2 bígly na jojo šňůrkách a picbuma na volno, abych nemusela jít na dvakrát? Nudle pak pustím, ale potřebuju je dotáhnout na pole. A jako jít po poli se dvěma jojama bude asi lekrace.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:14
- Nahlásit
Gerda
Maryje de zítra na vočkování, jesi dneska zlobila tak, jako fčera, nechám ji píchnout hodně a hodně tlustou jehlou!!!!!!!!
my byly minulej téden,ale dule u Kubečka.. né tadyk u těch umělců je veeeeeelmi schopný..normálně nánu nelze!! vovočkovat,možná od tý doby co v ní ten vůl zlomil jehlu(jééé to se mi ještě nigdy nestalo),ale celou dobu sem jí zakrmovala párkama a Kubeček je tak rychlej,že se ani nepostřehla že uš...sem mu řekla: teda dochtore,vy tááák dobře pícháte ..myslim,že byl rát ))
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:14
- Nahlásit
Tak se lidičkové mějte užijte si víkend a příští pracovní týden pá pá
Alexa
Ahoj v neděli odpo ve Volenicích
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:15
- Nahlásit
davidkova renata
no to snad ne!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:19
- Nahlásit
davidkova renata
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:19
- Nahlásit
davidkova renata
né tadyk u těch umělců
No to už se ani nedivím, že by ste ráda jezdila k nám k dochtorce. Moji psi tam zatáčejí pokaždý, když jsem okolo. Tak jim dělám radost a chodim tam Fanouše vážit Má totiž váhu v čekárně, jinak jí neotrafuju.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:22
- Nahlásit
Gerda
v září jede loď do číny, pojede do továrny, kde pracují malé děti
ne, neposilej ji do Ciny, nigdy nevis, jestli vopravdu bude pomahat detickam v tovarne na boticky nebo pripluje zpjet do Evropy v instantnich nudlickach jako kureci prichut, dystak ji posli mne, bude delat mymu psu metresu
Maky a Trix
ty bijobalicky - nevim, jak to mate v Cechach, ale rekla bych, ze stejne jako fsude... Vobjednas balicek xkg za xpenez a nevis, co dostanes. pri trose inteligence je jasny, ze vzdycky to, ceho se chti zbavit. ja to zkousela, ale upustila od toho pote, co jsem dostavala jenom samy divny vjeci, nektery jsem musela hledat v rostlinoatlasu. Ledaze snis ty nebo tvuj pes cokoliv, to pak jo
Doufam, ze sem se drzela temetu a nebyla moc drza
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:23
- Nahlásit
davidkova renata
bože tak se s někým vyspi ne??????
No joo, ale gdybych tak věděla s kým.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:24
- Nahlásit
leyenda
Doufam, ze sem se drzela temetu a nebyla moc drza
Pani taky je to v pohodě
A kromě toho na vás Renáta trpí, takže vy se nemusíte ničehš nic obávat
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:24
- Nahlásit
leyenda
tady je to tak, že dají vědět dopředu, co v tom bude... většinou... kamarádka to má v jiným městě a dávaj jim tam fakt samý dobrý věci, brambory, salát, bylinky, občas za úplatek med nebo mošt a tak... já přemejšlím, že to zkusím jednou a pak uvidím. Ono za 4-5kg 200,- není zas tak špatný, beztak chodím nakupovat na zelnej trh u nás a tam ty ceny jsou taky docela podobný... ale když pak je mrkev fakt sytě oranžová, špenát čerstvej a listovej...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:25
- Nahlásit
pawLINka
No joo, ale gdybych tak věděla s kým
U nás ředitel na základce by si asik dal říct. S jednou pančelkou to táhne už tak okatě, že si toho všimli i děti a někdo tutto zprávu vyškrábal do hlavních dveří školy
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:25
- Nahlásit
Blbá, naprosto...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:26
- Nahlásit
Baico
kromě toho na vás Renáta trpí
sis fakt, jooo? To je hnetka videt, ze neni stadovy typ
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:27
- Nahlásit
impact
ježiš, to je senzace, v mým vořechovi se teriér probudil až letos a je to strašně super. Sice mám vyházenou ruku, ale pes chodí domu po 20minutách venku zničenej ať žijou balonky!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:28
- Nahlásit
pawLINka
No joo, ale gdybych tak věděla s kým.
To je jedno, hlavně ať má Renča mír v duši ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:28
- Nahlásit
davidkova renata
sem mu řekla: teda dochtore,vy tááák dobře pícháte
Ty si blbááááá )) Takto řeknu zejtra růžičkovi taky...teda pokud tam nebude pani dochtorka...Mařena se očkuje dobře, jenom dělá veliký neštěstí, takže si dokáže vysomrovat svým zoufalým pohledem piškoty aji z drsného veterináře. Dycky hlídá čekárnu, jakože nechce, aby tam chodili ještě jiní pejsci, a dyš pak řikám - no tak teď di do ordinace ty frajerko a předveď to panu doktorovi uvnitř, jaká si hrdinka hlídavá. Tak to vona už nic nepředvede, ani dyš se jí hrabe rukama v hubě. A za trest jí nechám vymáčknout zadek, to jí taky bude dost vadit ))) Sem nevěděla, že se nanda nedá navočkovat...stanoušek taky nešel, taky dělal bojování
leyenda
dystak ji posli mne, bude delat mymu psu metresu
myslim, že za její metresování by jí tvůj pes poslal lodí do číny sám )) Pani, víte, že mám k té vaší růžové květině ještě čirou náhodou jednu dospělou? Sem jí zakoupila, teď mám zuzanky dvě Ale nikoho jinýho to tady nezajímá, musim to říct vám, vy ste hodnej čék, ne jako tyhle megery tady.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:31
- Nahlásit
Mno nic, padám ven hloubat nad tím, s kým se vyspím, abych sehnala práci...
Ředitele od Bajko nechcu, nebudu se o něho dělit s pančelkou jako.
Tak se tady mějte, já jdu ven.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:33
- Nahlásit
Gerda
Ale nikoho jinýho to tady nezajímá,
Jak nezájímá? Dyk jsem psala, že jsi velkozahradnice
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
V tomto případě je to už tak trochu nemoc...
http://www.youtube.com/watch?v=pKC8m1fyfao&feature =related
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
to vis, ze jo, zkus a uvidis
ja mela 10kg za 25 eu, coz cenove vypadalo dobre, ale v praxi tam byla vetsinou cervena repa, brambory vohnile a paksoj, fenykl a takovy maly bili repicky, sem z toho bejvala dost bezradna a vetsinou to vyhodila. Mrkef bejvala ne moc pekna, pani to vzdycky vomlouvala tim, ze jak je to bijo, tak to neni na pohled tak pekny.
Coz na tom asi neco bude. Mne se to proste neosvedcilo, sice davam ze ovoce a zeleninu nemaly peniz, ale timhle jsem vlastne nic neusetrila.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:34
- Nahlásit
Gerda
Trixovi očkování vadí jenom když ho vočkuju já. To dělá hysterku a cuká se... ale jinak se tváří jako hrdina, opře si o mě hlavičku a děj se vůle veterináře.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:35
- Nahlásit
leyenda
týjo, to je dost drsný, to bych nebrala... no, uvdíme, dáme si jednu bedýnku na zkoušku a pak se uvidí..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:35
- Nahlásit
pawLINka
Mno nic, padám ven hloubat nad tím, s kým se vyspím, abych sehnala práci...
musíš se vyspat s ředitelem, opakuji - s ředitelem, ne s ředitelkou, opakuji, ne s ředitelkou. Anebo s komisí (starej osvědčenej recept)
Baico
no prosim. )))))))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:38
- Nahlásit
GerdaSem jí zakoupila, teď mám zuzanky dvě
to jste dobre udelala, pani. Jsou to moc odolne a hodne kyticky.
A vypadaji tak romanticky, ze jo? A krehce, ze by v nich clovek tu houzevnatost ani nehledal.
Vite, ze existuji taky v bile barve? Ale je tezke je najit, vim o tom, kde rostou, na takovem parciku u kruhoveho objezdu, jen je mi blby loupit kvetiny. Tak se porad ptam v zahradnictvich a doufam, ze jednou budu mit stesti
Maryji klidne poslete, muj pes neni narocny ani naruzivy, meli by hesky platonycky fstach
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:39
- Nahlásit
Maky a Trix
Btw. doporučuju pořídit házedlo na míčky. Skvělá věc.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:40
- Nahlásit
impact
mám ale obyč tenisáky nejsou tak zajímavý jako gappay se šňůrkou... kterej je zajímavej i pro mě tím, jak dobře a daleko se hází...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:42
- Nahlásit
Maky a Trix
Já se šňůrkou nemůžu. Bo když ho zahodím, tak Máfo chytí míček, nudle se navěsí na šňůrku a stojej v poli a tahaj každej na jinou stranu. A já stojím jak roura a půl hodiny čekám, než se Máfovi podaří je dotáhnout ke mě.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:45
- Nahlásit
impact
hustý
|