| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 21:58
- Nahlásit
Děfčata, jdu se sfalit do postele, zítra mě čeká poslední brzké fstávání o půl páté, brou noc
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:00
- Nahlásit
Taky se du sfalit, páč jsem vehementně zumbovala (pro neznalce, nic sprostýho, tančila jsem zumbu ) a jsem nějaká znavená.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:08
- Nahlásit
Bré večírek, mám velmi špatnou nápojku - Montyjová má kráááásnýho přírůstka, už aby byla seňora Sofyje domkiii! Pak pojede na žumpamítynk A lejendička je moje nejvěčí karamátka krs miljouny a biluše ne! Ale zas má krásnou šeltku, i když je merlatá. Je merlatá tak nějak pěkně, to asi tim bi. Koukát už někdo na vlčáčkovic pervers? U nás neni nic vidět....nemám krepák, opakuji nemám krepák.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:08
- Nahlásit
Monty
makrel
se máte, táhnu druhou posranou noční
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:20
- Nahlásit
Gerda
bré večír pani, gdy spácháme u vás to masakrování štěňátek? bajša je nevrlá, bo dneska zakousla enom jednoho picbuma, přitom šel kolem pán se dvjema hysterickejma bílejma násadama na mop a zastavil se a čuměl jak péro z gauče, jag se dva psi sadystycky vražděj a nad něma stojej štyry lidi a bavěj se tim, asik zvažoval, esi má na nás zavolat státní nebo měscký poldy nebo rovnou srstku, že tu f ilegalytě na sídlisku organyzujeme psí zápasy, a ty dvje bílý čůzy lítaly kolem, řvaly a provokovaly, tak si je nakonec zbalil a šel, abychom mu z nich taky neudělali sabyjáááky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:29
- Nahlásit
Baysha
nazdar pani, budeme mít týden prodlevu, Korina jede na dovolenou na moravu. Příští týden bude aut of ofis ))) Simvás, že si s těma zápasama nedáte pokoj, furt prachy, poháry, medaile a kde je ohled na tu němou tvář??????!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:30
- Nahlásit
Gerda
krepák mám, opakuji krepák mám, jdu to zkouknout
Akorát sem nějak nepochopila proč mám koukat skrz ten krepák
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:32
- Nahlásit
Biluška
néééé koukat, skrz čebrenej krepák si svítíš na mapu, aby ses našla a přitom sis nenasvítila do očů si nebyla nigdy v pilotní kabyně v noci????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:33
- Nahlásit
Gerda
to víte pani, dyš máte sabyjáka a k němu velký ambyce, tag to bes pravidelného tréningu nejde...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:34
- Nahlásit
Biluška
Akorát sem nějak nepochopila proč mám koukat skrz ten krepák
Protože když nic neuvidíš, můžeš si z toho krepáku udělat kokardu, aby ti nebylo smutno
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:40
- Nahlásit
Baysha
tag to bes pravidelného tréningu nejde...
a zapomnela ste, pani, na pomucky... bes tech se dneska zadnej vopravdickej kynolog nevobejde
ja sem dneska napriklad moooc potrebovala traverzu, bohuzel sem ji zrovna fcera prerazila vo kobylu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:41
- Nahlásit
Baysha
dyš máte sabyjáka a k němu velký ambyce
a neměla ste mít rači picbuma? Pawlinka vám mohla darovat džessynku...
kachna_
ty si rouraaaaa ))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:48
- Nahlásit
Gerda
picbuma nechcu, mám lepčího sabyjáááka, zakousne každýho picbuma, labradůra je bojové vemeno 21. století!!!!
leyenda
kurňa to su teda kynológ naprt, mám akurát litinovou trupku z topení, to je slabý na sabyjáky, co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 22:48
- Nahlásit
kachna_
Protože když nic neuvidíš, můžeš si z toho krepáku udělat kokardu, aby ti nebylo smutno
gogardy se přece dělají z mašliček, ne z krepáku . Z krepáku se dělají růže, ale ty neumím . Ti musím poslat ten návod, abys to věděla
Baysha
si nebyla nigdy v pilotní kabyně v noci????
Ani ve dne. Piloti v noci koukají přes krepák jo? Toš to mi celkem vysvětluje ty havárije letadel
, skrz čebrenej krepák si svítíš na mapu, aby ses našla
Sem byla na zahradě, tam celkem trefím i bez mapy, tagže sem se nemusela hledat . Nejsem Kejtlin
Du se svalit, nedrásejte vy drásalice.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 23:17
- Nahlásit
Biluška
hej, to je paráda. Já měla prostě ve srovnání s panem Trixem pocit, že je trochu bojavá, když mě na uvítanou zechcala a zahryzla se mě do ruky. Už teďka má drajv...
jo a popruhy nedošly, nevíte paani, kde je problém?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 23:36
- Nahlásit
Tak sem teda žádný peršinky neviděla, no vono to de celkem těžko s čoklem na ksichtě
hele myslíte že Kinty klapeček se spolubojovníkama se taky tagle fotí????
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 23:38
- Nahlásit
Alexa
myslim, ze ne
ale vis, ze mi to trvalo, nez mi doslo vocogou?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 07:22
- Nahlásit
Jakto že nemakáte????????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 07:27 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
bré ráno,
já už makám
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
♥ 5 dní ♥
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 07:39
- Nahlásit
bré ráno, já mám dneska frí, ale zato budu makat o víkendu, tak mi nezáviďte
Monty
vidíš, eště pětkrát se vyspíš a budeš mít princeznu doma ♥
já se zase těším, jak si od té mojí přes víkend odpočinu - já i přítula makáme dvanáctky, tak ju vrazíme chovatelce na hlídání... ale vsadím se, že už v sobotu se nám po ní bude ukrutně stýskat ♥
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 07:49
- Nahlásit
Nazdáááár!!
Konečně pátek, i když víkend nebude asik nic moc, neb se máti rozhodla, že se bude malovat obývák. A koupila si nový lino, tak se bude muset všechno komplet vystěhovat. A ségra, vychcoš, si jede za přítulem k jeho rodičům.
Monty
♥ 5 dní
Tak Pinceznsna Sofí už dsi pomalu balí kufr, co? Taky bude chovatleka plakat?
Když jsem si byla pro Farouše, tak plakala A to už mám od ní druhého psíka, vídáme se, obden si telefonujeme a stejně brečela
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 07:53
- Nahlásit
Baico
tak jsem si brala Montyho tak plakali a docela dost a jak podle toho, jak jsem zatím poznala chovatelku od který si jí beru, tak mi myslím, že bude plakat taky.
Má 3 westíky a jde vidět, že je má strááááááááááášně mooooooooooc ráda
Baysha
už aby to bylo, ve středu se mi to v práci určitě potáhne jak sviňa
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:05
- Nahlásit
Baico
moje chovatelka taky bulela, teda fakt nevím, jestli bych měla nervy na chov štěňat, představ si, že ti prcci přirostou k srdci a teď je dáš úplně cizím lidem a jenom doufáš, že to dopadne dobře... ještě že příšerka chovná nebude, mám o dilema míň
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:06
- Nahlásit
Monty
Má 3 westíky a jde vidět, že je má strááááááááááášně mooooooooooc ráda
Jenom 3? Moje chovatelka má 15 bílých ovčáků a všechno to bydlí v s ní v domě
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:07
- Nahlásit
Baysha
ještě že příšerka chovná nebude, mám o dilema míň
Hele já bych jí uchovnila. Pak třeba jednou dospěješ k tomu, že by jsi štěnda chtěla.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:08
- Nahlásit
Baysha
tak chovatelka říkala, že jednoho asi dala do špatných rujou, že se tvářili búh ví jak se nebude mít pejsek dobře, myslím, že už mu hledají nový domov - ale hodně jí to štve
Baico
asi mají zahradu, ne?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:08 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Baico
ona je exteriérově hoooodně nestandartní, neměla by na výstavě šanci ani na VD takže uchovnění nehrozí...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:08
- Nahlásit
bré den,vy paka,proč je hnusně?!
Monty
♥ 5 dní ♥
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:09
- Nahlásit
Monty
nejhorší je asi, když o těch štěňatech nemáš vůbec žádné zprávy a nevíš, co s nima je...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 08:14
- Nahlásit
davidkova renata
co se smějete, paní ????
Baysha
tento vrh je její 4 a jinak o všec h štěňátkách ví a mají se moc dobře
|