| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:50
- Nahlásit
leyenda
a copa to je za květinu? Nikde sem nenašla její méno...chystáme se s kámoškou do zahradnictví v lysé nad labem, třeba bych se tam poptala po bílé variantě Maryji vám pošlu, to bude radosti na provánckém bělidle ))
impact
Máfo chytí míček, nudle se navěsí na šňůrku a stojej v poli a tahaj každej na jinou stranu.
)) to řikám, chudák Máfo, nudle mu zničili život ))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:52
- Nahlásit
Maky a Trix
Blbečkov, to řikám furt.
Gerda
Jsem tu měla toho thajce a Máfo byl najednou důležitej jako prase. Fakt. Upe vyrostl a dělal, jakej je šéf smečky.
Mu ho asi budu muset pořídit na hraní.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 14:56
- Nahlásit
Tak lidijové jedu dom. Koupím mamince křásnou kvjetinu k svátku a pak jí řeknu, že dárek na ní čeká v Brně a ukážu jí tu fotku
Večer se ozvu, jak to dopadlo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:04
- Nahlásit
Baico
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:07
- Nahlásit
Baico
Večer se ozvu, jak to dopadlo.
su napnuté jak guma vot trenclí ))
impact
máš sovu sůvo.-)))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:17
- Nahlásit
davidkova renata
Nooooo, tak to je legranda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:18
- Nahlásit
impact
Upe vyrostl a dělal, jakej je šéf smečky.
a asi bude thajcovi vykládat, že je picbum, ale šikanujou ho pošahaný nudle, viď? By se chudák strašně shodil přece!
Baico
dajtevědít pani, dajte, jesi máte už toho tygratého salámka, co je vlstně lílije!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:25
- Nahlásit
impact
Nooooo, tak to je legranda
mocinky nejky legranda.-)))))
no nic,postavim si za barákem maryngotku,umístim tam kasičku a můžu začít
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:26
- Nahlásit
davidkova renata
a co si u tebe budu moct pohladit?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:31
- Nahlásit
Gerda
Ty jsi bubááááááááááááááááááááá.
davidkova renata
Já kasičku nemám.. A dneska jsem sepsala smlouvu na hotel, vypsala výdaják na docela solidní penízky, a zamávala odjíždějícím majitelům..
Za chvíli ťukání, klučina se vrátil a prej jestli chci i ty peníze.
Biluška mě zbila traverzou.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:32
- Nahlásit
impact
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:33
- Nahlásit
impact
Biluška mě zbila traverzou.
ti eště přidám
Maky a Trix
a co si u tebe budu moct pohladit?
chce se mi říct bobra,ale neřeknu to ,gerda by mi zas vynadala,taky nic nevydrží
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:37
- Nahlásit
Psíček
V autobuse jede sedm holčiček, každá má sedm batůžků, v každém batůžku je sedm kočiček a každá z těch kočiček má sedm koťátek. Kolik je v autobuse celkem nožiček?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:38
- Nahlásit
impact
zas ty zdechlý kočky, pomóóóc!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:39
- Nahlásit
davidkova renata
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:40
- Nahlásit
makrel
Hoooooj. Jsme to teď řešili v hospodě právě. Dlouho to tu nebylo.
davidkova renata
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:41
- Nahlásit
impact
V autobuse jede sedm holčiček, každá má sedm batůžků, v každém batůžku je sedm kočiček a každá z těch kočiček má sedm koťátek. Kolik je v autobuse celkem nožiček?
tě nenávidim!!! uš ty zdechlý kočky krásně vyčichly a ty je zas vytáhneš!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:47
- Nahlásit
Psíček
Nic víc, nic míň. Pracuj jen s tím, co máš a nemysli na řidiče a podobné věci.
davidkova renata
Se opakuju.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:54
- Nahlásit
Tak zkusíme psy, jo?
Z bodu A směrem k bodu B (domů), vyjde muž se psem na 20 km dlouhou cestu rychlostí 4 km za hodinu. Společně s ním vyběhne pes a běží až k domovu. Tam se otočí a běží zpět naproti pánovi, který za tu dobu popošel o kus dále. U pána se opět otočí a běží k domovu a zpět a tak pořád dokola. Pes běhá rychlostí 30 km za hodinu. Kolik kilometrů naběhá pes?
Výsledek si ověříte tady - http://i.iinfo.cz/urs-att/pes-120116414743876.pdf - je heslem k otevření.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:58
- Nahlásit
impact
ympakte, právě nám do právě vlítnul 4měsíční parson, zmlátil korinku, bufíka, sežral z koše vše, co našel, śhodil nástěnku, zvrhnul květináč s palmičkou malou, vytrhnul ze zdi kabely od telefonu, zamotal do nich korinku a pak jí našťouchal pod věšák a zase spokojeně odešel na víkend domu, že si docela pěkně užil 5 minut v práci. )) Je to strašný pes ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 15:58
- Nahlásit
impact
Di do háje s takovou vysokou matematikou, tady sou obyčejný lidi
All
děsně moc se těším až budeme mít toho koňa. Víte proč? Páč bude žrát trávu. Logicky gdyž ji sežere nebudu ji muset sekat. Asi koupím ty koně rači dva,nebo tři, jeden by jí nemusel tolik sníst Anebo ještě rači koupím slona, ten ji sní určitě . Nenávidím sekání trávy
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:01
- Nahlásit
Biluška
No, ti psi rozhodně nejsou o vysoké matematice, ale o logice. Jsem myslela, že mezi ženckýma se chytnu.
Gerda
Aspoň někdo si to v práci užívá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:03
- Nahlásit
impact
Já logicky neuvažuju nigdy, kdybych uvažovala nemohla bych mít tolik psů a dělat tu práci co dělám
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:11
- Nahlásit
Počítají se do těch nožiček v autobuse i nožičky od sedaček?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:17 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Vlčáčková
Nn, pracuj jen s tím zadáním, Žádný sedačky, žádnej řidič, žádný spolucestující. Holky, batohy a kočky s koťatama.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:17
- Nahlásit
impact
řidič tam být musí, jinak se vysekají a bude po holkách, kočkách i koťatech
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:21
- Nahlásit
Biluška
mas idealisticky predstavy, nejvic prace mi da udrzovat travnik v konskych vybezich
kun je vybiravej, zdaleka nesezere vsechno, a nezere travu, ktera roste na miste kde vymesoval
se slonama nemam zkusenosti, ale nevim, bych mela strach ze zimy, vis, co sezere sena?
Gerda
pani, nevim, jak se jmenuje, ale zkusim to zjistit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:25
- Nahlásit
impact
bych chtela videt toho psa, co vydrzi behat 5 hodin v kuse 30tikm rychlosti
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:26
- Nahlásit
Biluška
pořiď si miniovečky...já je moc chci. k šeltijím budou super...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 16:29
- Nahlásit
tak sem se trochu prospala, musím pro hyalgel do lékárny na důchodčí psí kloubky .
sousedky mě viděly v novém sestřihu a řekly, tže předtím jsem jen chodila jako chlap, chovala se jako chlap a ted´ už i tak vypadám, jenže ony nechápou, že nechci nosit balerínky, který na moji preavou zdeformovanou nohu nejsou to pravý a jaksi v lese za psama, nebo na cvičáku jsou nepraktické, že si radši koupím pohory, který užiju se psama i v práci, než kozačky, který ani neunosím a že chodím rychle, jksi kdybych chodila jak ony, tak bych tím tempem nic neudělala, při mém počtu zvířat a že nechopdím moderně a žensky oblékaná-chodím, vezmu si přiléhavý triko a chlapi jsou ochota sama , ale takový ty nabíraný blůzky se mi nehodí ke skejt´áckým botám no
|