| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:55
- Nahlásit
Biluška
Za pár let budete f balíku, o tom žádná
To bysem vážně potřebovala,spolíhám na vás
Nic . Zakládám si, že všechen můj chovný matroš je vzorně vychovaný
No jak myslíte,ale jisté vlohy by předat mohli...
asi je naučili žrát sníh. Budu muset s tím chlápkem hodit řeč
Asi odborník na krávy.. Konzultujte to ,po novým roce se to bude hodit i nám osobně
téda, paní, vy je máte zmáknutý, to teda jako jo"
Základem je jasnej ,výstižnej a stručnej povel aby pes neměl zbytečnej zmatek
Ty lidi je nemaj vůbec vychovaný
Vono to nende!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:58
- Nahlásit
davidkova renata
Ty lidi je nemaj vůbec vychovaný
Vono to nende!!!!!!
Gdyž to nejde tak je maj mít na vodítku . Nebo zamčený v chlívě jako já . Dneska provedu jejich odlov a přemístím je na půdu, jelikož v chlívě už myši dosti prořídli, ale na půdě je jich hafo
Konzultujte to ,po novým roce se to bude hodit i nám osobně
Obávám se, že mě by se to hodilo hned teď
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:15
- Nahlásit
Biluška
Dneska provedu jejich odlov a přemístím je na půdu, jelikož v chlívě už myši dosti prořídli, ale na půdě je jich hafo
Njn,aby se vám ale zatim nepomnožili zas f tom chlívje... To sou starosti,todleto..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:31
- Nahlásit
Nazdar všichni lidi drazí i vy levní!
Dneska už to neni tak super počasí, ta zima začíná vypadat, že brzy skončí, už dnes to bylo takový navlhlý, jako kdyby mělo začít pršet. Ach jo. Jinak sem byla na rehábce, krásně to mam rozhýbaný, teď už začnou pořádně posilovací cviky.
Furt řešíte ty línije, ale Stanouška eště nikdo z vás neoslovil! A přitom je tak ideální!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:47
- Nahlásit
Gerda
psala jsem to i vedle, nechci abyste pro mě jezdili , pojedu tramvají, dá se říct že jí mám u baráku a vystoupím hned u cvičáku
jo jinak už mám koupený dva dárky pod stromeček, samo je to pro psí kluky, děcka a živitel počkaj, jestli zbudou prašule
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:58
- Nahlásit
Jimmi
no já mám taky už ježíška,honza si počká až po 1 lednu a já už dostala dáreček,jenda mi zaplatil cvičák
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:50
- Nahlásit
jablunka
vydržím strašně moc!
To jo,ale temperament se nezapře Co na duši,to v klávesnici.Ještě že tu nejde kecat přes mikrofón,že jo:Už jsem si představovala sytý,medově zbarvený,lehce nakřáplý hlas s naprosto textu equivalentní dikcí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:58
- Nahlásit
Neessi
sytý,medově zbarvený,lehce nakřáplý hlas s naprosto textu equivalentní dikcí
Ty už si mě musela někdy slyšet!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:09
- Nahlásit
jablunka
Ty už si mě musela někdy slyšet!!!
To si piš!To nevíš,že umím podle vzhledu(třá i z fotky)určit hlas?
Ale stejně se mi ta tvoje reakce moc líbila.Čék se přece nemůže furt se vším crcat,když to jde vyřídit raz dva,že jo?A hlavně když něco řeknu maximálně dvakrát a furt nic.Potřetí už nic neříkám-buď sprostě nadávám,nebo rovnou traverzuju.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:13
- Nahlásit
Neessi
Ale stejně se mi ta tvoje reakce moc líbila.Čék se přece nemůže furt se vším crcat,když to jde vyřídit raz dva,že jo?
Holka tak já sem přesnej opak, mě styl té "diskuse" fakt nesedl. Naprosto chápu, že je to jen můj problém a koneckonců je to fuk, jak s kým kdo mluví/píše. Pro mě je vždy bližší crcací styl
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:19
- Nahlásit
Gerda
Pro mě je vždy bližší crcací styl
Na to je život příliš krátký a zbytečná ztráta času.Takže z toho plyne poučení:Buď se ničím takovým nezabývat a ignorovat všechno,nebo zabývat,ale stylem "3".Poprvé trpělivě a slušně,podruhé slušně,leč důrazně,potřetí poslat do prdxle,nebo traverza.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:24
- Nahlásit
Neessi
ale stylem "3".
Jo, styl 3 je velmi rozumná záležitost, to máš velkou pravdu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:28
- Nahlásit
Neessi
To si piš!To nevíš,že umím podle vzhledu(třá i z fotky)určit hlas?
Tak teď už vím!
Ale stejně se mi ta tvoje reakce moc líbila.
Já takhle reagujuopravdu málokdy,ale potom to stojí za to!Pak už reaguju jako ty!A hlavně když něco řeknu maximálně dvakrát a furt nic.Potřetí už nic neříkám-buď sprostě nadávám,nebo rovnou traverzuju.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 16:57
- Nahlásit
Gerda
... mě styl té "diskuse" fakt nesedl
to mě taky ne, myslím ta forma.... s věcným obsahem jsem souhlasila s většinou. Jěště bych to brala od lidí, kteří mají osobní zkušenost, ale přišlo mi, že se k tomu přidali někteří, jen aby si bouchli.... a to mě nebere.... To teď nemyslím na Jablunku....
Nicméně když jsem si představila např. 6 psíku jak si hrajou na honěnou na silnici, dělalo se mi špatně...
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:56 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
přátelé a kamarádi
můj pes BÍGL Benda začal před časem nosit svůj ocas dolu.
(nehledejte prosím v tomto sexuální podtext ani legraci)
začínám být opravdu nervozní z toho že v mnoha situacích kdy dříve jako správný bígl měl svůj ocas kolmo nahoru dnes i včera a snad už ne zítra má svůj ocas dolu nebo kolmo.
Vím že po sežrání zauzené kosti mu nebylo dobře ale i dnes kdy už projevuje jasné známky zábavy a radosti z venčení má stále při obyčejných situacích v normálních chvílích ocas dole i když žere tak má ocas dole. Jsem zoufalý a neštastný a nevím co s tím. Brečím a pláču protože na jeho ocas jsem byl vždy velmi hrdý a to z toho důvodu že bígl nosí svůj ocas vždy nahoru a já vždy věděl že mám svého správného bígla
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 19:05
- Nahlásit
benda2
Jsem zoufalý a neštastný a nevím co s tím
To jsi velkokynológ?Tak se mu podívej pořádně pod ocas ,možná má nějaký škrábanec na řitním otvoru,nebo nějaký abscísek.Tohle psi dělají,že "zakrývají"nějaké bebí.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 19:06
- Nahlásit
benda2
normálně dojdi na veterinu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 19:18
- Nahlásit
želva
normálně dojdi na veterinu
Co by dělal na veterině,když se může podívat sám.S každým prdem lítat k vetovi přece velkokynológ nemusí.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 19:35
- Nahlásit
no tak jste mne primely si to vlakno taky precist... od bigla az po bobbyho ..2.5h casu.. ..az budete objednavat ten Stenberk, rezervujte mi prosim take jedno mistecko (1 clovek +3 psi)
(..melo to ale i svetlejsi momenty, jako ta pasaz o 'jednom jedinem pravidle' )
Neessi
umím podle vzhledu(třá i z fotky)určit hlas
tak schvalne
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:15
- Nahlásit
StaHi
nejsou pořádně vidět oči,ale typovala bych vysoký,lehce zastřený hlas,který při pokusu o hlasitý projev přeskakuje(čili lehce přiškrcený) a podle tvaru nosních dírek je možná problém s dýcháním,takže bych typla častý chrapot.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:19
- Nahlásit
StaHi
no tak jste mne primely si to vlakno taky precist... od bigla az po bobbyho ..2.5h casu..
ty vado,tak to si zasloužíš bobra vodvahy
tak schvalne
to si ty ???
benda2
můj pes BÍGL Benda začal před časem nosit svůj ocas dolu
mám pochopitelně vysvětlení,nechápu,proč jsi mne nekontaktoval
Tagže..jak jistě víš,až budou Bendoj 3 roky ,tak ti uteče.To voni dělaj.A páč se to datum kvapem blíží,začal trénovat.S vocasem nahoru by měl velkej vodpor vzduchu a neběžel by tak rychle jako dyš dá vocas dolu.Chápeš???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:21
- Nahlásit
davidkova renata
Paní,vy ste nemožná!!!
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_7469_0.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:29
- Nahlásit
jablunka
Paní,vy ste nemožná!!!
Hm...a je to venku
Gdo chvíli stál,už stojí vopodál Já to mám furt.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:30
- Nahlásit
davidkova renata
Hm...a je to venku
Klííííííííííííd,tady je nás takovej mnohem víc!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:36
- Nahlásit
gde je ten benda2?To pořád čumí tomu svýmu bíglovi pod vocas?Já napsala "podívej se" ne "koukej "
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:37
- Nahlásit
hele,víte jak minule ukazovali ty dva NO co z toho smradlavýho kotce nevylezli 5 let?? Tak ukazovali,že je aspon převezli do jičínskýho útulku.Aspon tak ne?
tady je nás takovej mnohem víc
Proto se tu cejtim tak dobře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:39
- Nahlásit
Neessi
gde je ten benda2
No včera mě informoval,že má depičku rozhodně mu neprospělo ani to,že si večír ulomil ten velkej žahnutej žub nahóru co si ho pěstoval jako upíří ,dyš se cpal Delisou.A pak že Delisa ti zvedne náladu!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:54
- Nahlásit
Lidi, já jsem tak neskutečně nasraná, že si asi něco udělám. Udělám si kyj a někoho s ním děsně zmlátím.
Asi před dvěma měsíci k nám přijelo nějaké auto, vystoupila načančaná slečna s půlroční skorolabradorkou. A s oblíbenou písničkou "my máme miminko a ono má alergii...." a že nám teda pejska vezou do útulku. Tak jsem milé slečně pěkně od plic vytmavila,že žádný útulek nemám, o její skorolabradorku se v žádném případě starat nehodlám a ať hezky odpálkuje a přečte si Malého prince, že si pak třeba něco uvědomí.
Dneska si tak hezky sedím u klientky, probíráme její finanční plán a najednou volá Mášenek. Prý mám hned přijet domů, protože u brány máme přivázaného psa, pes je agresivní, vyjíždí po něm a on se nemůže dostat pro dřevo. Tak jsem přijela a hádejte co to bylo za psa? Kdo hádá skorolabradorku má 100 bodů. Kurva, já mám takovou chuť nakopat někoho do prdele.
Psice samozřejmě vystreslá až na půdu, ze strachu vyjížděla. Zavolala jsem policajty a hrála jsem hysterku, která se psa strašně bojí a nemůže se dostat domů. Policajti byli moc ochotní, vstřícní a milí. Nabídli se, že mi psa přivážou o kousek dál, abych mohla projít branou . Málem dostali tím kyjem . Nakonec se nad ním jeden z nich slitoval a prohlásil, že ho dá děckám na Vánoce. Zuřím tak, jak jsem už dlouho, moc dlouho, nezuřila. Lituju toho, že jsem se neobtěžovala zapamatovat si slečnino jméno....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:58
- Nahlásit
Biluška
teda chudák pes
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:59
- Nahlásit