Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 08:34
- Nahlásit

davidkova renata
Pluto tam nebyl
to mě ale mrzí... ,nemohla ste ho přehlídnout???

Přiznávám, že se to mohlo stát. Byla tma jak v pérdeli, takže fakt nevím . Pro jistotu se tam zajdu mrknout ještě dneska za světla . Ale bez psů, bo by se zase porvali o toho Kana

želva
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 09:57
- Nahlásit

ahooooj lidi,tak jsem se vyspinkala a jdu něco dělat,večír jdu na pivo
MÁM VÁS POZDRAVOVAT OD ROSNI,UŽ DĚLÁ 10 HODIN DENNĚ

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:01
- Nahlásit

Biluška
Pro jistotu se tam zajdu mrknout ještě dneska za světla
To bude fajn,von by se nám totiž celkem hodil do klubu.
isdpch
to byl slejvák fčéra co
mi povidej ,eště ted sušim vjeci
tak co akce fň
du na ní ,sem byla venku.
želva
tak jsem se vyspinkala
Já ne!
jdu něco dělat
Já bohužel taky
UŽ DĚLÁ 10 HODIN DENNĚ
No a?? Jí řekni,že nevolnícííí na tom byli eště hůř

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:19
- Nahlásit

Čus fšicíííííííííííííí.........
My sme si užili krásnej výkend se saraxovejma a teď ten blbej začátek tejdne!!!Asi budu mít taky depičku!

Naše Buffy strávila dost času v kleci,bylo to prvně,ale zvládla to naprosto f pohodě!

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:50
- Nahlásit

Omlouvám se za standardní zcela OT, ale věc je akutní, stav je vážný a je nutno třeba zakročit a to tvrdě a nekompromisně.

Včera stejně jako předevčírem stejně jako předpředevčírem stejně jako před měsícem či před rokem či před pěti léty jsem se u večerních televizních novin trošku rozezlil..., nazlob..., naštv..., zkrátka nas*ala jsem se zase jako sviňa, když jí jelen na paroží unese mladé, protože stačilo pár kydů Topolánka, do toho Bém, do toho Rath, do toho Paroubek a bylo po nedělní večerní pohodě.
S Pavlem jsme vymysleli geniální nápad pro uchování dobré a zdravé mysli národa a dobrého rozpoložení občanů této republiky. Nyní hledám realizátora onoho geniálního plánu.
Potřebuji nějaké hardware a v něm software nebo cokoliv obdobného, do něhož bude možno zadati slova jako:
-politika
- Paroubek
- Topolánek
- vláda
- parlament
- rozpočet
- porcování
- medvěd
- ministr apod. a v té chvíli naskočí nějaká smyčka na níž budou krátké úsměvné sestřihy z Ičiho a Skrečiho, Toma a Jerryho, Pata a Mata a tak... a až ta slova odeznějí (zvuk se samozřejmě musí automaticky vypnout) zase poběží večerní zpravodajství.

Víte o někom zručném a šikovném?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:55
- Nahlásit

Dobré ráno lidé mrazumilovní i vy teploslavení!
Ste toho zas tolik napsali, že to vůbec nebudu číst! Už pečete cukroví? Koukám, že argosek je desetinovej plagiátor, to je vostuda! A navíc - chybí mi tam Appollinaire
Viděli ste včera rockyho? Já se na ten díl těšil 14 dní a viděla sem jen půlu, musela sem jít na kmotřenčinu oslavu narozenin a byla to pěkná nuda!
Krásné zamražené pondělííííííííííííííííí
na střeše zmrzly mi šindelííííííííííííí
opravim to až v nedělíííííí
...po obědě, máme totiž sledě!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:56
- Nahlásit

Garfield
Omlouvám se za standardní zcela OT
Omluva se přijímá
stejně jako před měsícem či před rokem či před pěti léty jsem se u večerních televizních novin trošku rozezlil..., nazlob..., naštv..., zkrátka nas*ala jsem se zase jako sviňa,
Vy nevíte ,že jako březí se máte cíleně vyhýbat podobným nechutnostem a zrůdnostem????
Víte o někom zručném a šikovném?
No mě napadá jedině Nadbůch

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:58
- Nahlásit

jablunka
Naše Buffy strávila dost času v kleci,
a japa to????
My sme si užili krásnej výkend se saraxovejma

krásnej víkend se saraxovejma????No to se snad vylučuje ne??

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:59
- Nahlásit

davidkova renata
jako březí se máte cíleně vyhýbat podobným nechutnostem a zrůdnostem

...jo milá zlatá, to sice vím, ale já jsem si myslela, že po včerejší exkurzi v jaderné elektrárně, kdy jsem se zcela erudovaně poučila o jaderné fyzice, štěpení, životnosti elektrárny, likvidaci jaderného odpadu a zjistila, jak moc já nebo Pavel nebo Garfield hezky svítíme, se mi už nic horšího a nebezpečnějšího nemůže přihodit, tento úsudek mne opustil přesně v 19.30 hod. při sledování TV NOVA.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 11:22
- Nahlásit

davidkova renata
Naše Buffy strávila dost času v kleci,
a japa to????

Páč ona a Trinitka pospolu,by znamenalo objednat ty rakvičky pro pejsky,nebo aspoň operační sál na veterině! Prostě si holky nesedly!
Ale s Brucem to byl pravej vopak!

Vůbec ne,nebejt toho,že v neděli lehl Honza s chřipajznou,tak to bylo bez chyby!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 12:02
- Nahlásit

jablunka
Ale s Brucem to byl pravej vopak
tagže budou lííínije???
Biluškáááááááááá
tady máte tu čubu jorka co ste ze mě furt páčila
http://www.datak.cz/SSMPpes/

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 12:15
- Nahlásit

davidkova renata
tagže budou lííínije???
No jasně,páč Trinitka ja vykastrovaná a to je do línijí to pravý!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 13:09
- Nahlásit

jablunka
páč Trinitka ja vykastrovaná
A Brúúúce nemá koule(i),tagže to rozjedem ve velkým!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 13:18
- Nahlásit

davidkova renataahoj reni,nazdar vsici,tady snezi a snezi a snezi jak svina,ted jsem vstala a spadla mi celist,jak jsem se koukla ven.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 13:19
- Nahlásit

nemethova5
Tady už konečně taky sněží, to to trvalo!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 13:22
- Nahlásit

davidkova renata
Gde je tam jork? Žádnou nevidím

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 13:23
- Nahlásit

Gerdapche pani,tady byla kalamita pred tejdnem,jsme staveli iglu a tak a byla kolize v doprave,pak to roztalo a ted zasejc snezi,aspon bude hajan pekne zase cistounkej.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 13:28
- Nahlásit

davidkova renata
To budou línije!

Biluška
Gde je tam jork?
Ten třetí pejsek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 13:39
- Nahlásit

nemethova5
kolize v dopravě mi neva, budu jezdit klidně metrem, hlavně když bude pořádně zima a závěje, mařka i já to máme rády, budeme se učit hledat míček ve sněhu .-))))

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 15:23
- Nahlásit

Gerda
hlavně když bude pořádně zima a závěje, mařka i já to máme rády, budeme se učit hledat míček ve sněhu .-))))

já necíííííííí závěje,to je moc práce to uklízet.A co kdyby ses odstěhovala s Maruš někam do Norska ?Tam byste si užily

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 16:10
- Nahlásit

Neessi
Přijedu ti pomoct hrabat, dokud mám sílu, baví mě to )) Sílu moc nemám mám trochu volšový ruce. Už lyžujete? Tahaj krakenky sáně?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 16:16
- Nahlásit

Nejnovější zprávy z Polského pohraničí.
Tak jsem dopoledne naložila do auta pokousanou Hesinku, Lilátko, kterému neustále teče z očí a Bonnie (té nic nebylo, ale v rámci socializace) . Na veterině jsme si fajně pokecali, Hesinka dostala antibiotika a jeli jsme domů. Cestou jsme ještě zastavili na pokec u kámošky, takže zbývající psi byli sami téměř dvě hodiny !!! Puma byla zavřená v kleci, jelikož je o ní známo, že zůstane-li o samotě s jiným psem buď ho zmlátí, nebo ne. Podle toho jak má náladu. Ovšem jaksi jsem pozapoměla na fakt, že puma v kleci a puma na volno je prakticky synonymum. Puma je v kleci pouze po tu dobu, po kterou v ní hodlá setrvat. Stejně jako Akéla, ovšem ta už mě neštve neboť už se vybourává z klece někde jinde. Takže milá pumička se opět probourala. Přesvědčená, že si určitě někde házím ragbyče (a bez ní !! ) se jala ve vzteku demolovat byt. Začala kuchyní. Servaná záclona, poshazované kytky z parapetu, sežraná sekaná co zbyla od nedělního oběda (a mohli jsme ji jíst ještě nejmíň dva dny . Davídková to určitě pochopí ) , v obýváku rozmetané věci ze stolu a jako vrchol všeho všude krev. Bohužel ne Belinina. Ta svině normálně ze vzteku pokousala Nýnu. V hlavě má díru jak pražské metro. Tož jsem vyměnila psí posádku v autě a jela znova k našemu oblíbenému veterináři. Ten se mohl potrhat smíchy když mě viděl ve dveřích. Ovšem když viděl Nýninu hlavu tak mu tuhl úsměv na rtech. Prohlásil, že vypadá jak kdyby ji rvala smečka vlčáků a nevěřil mi, že to byla naše andělská Belinka co tak rozkošně dává hlavičku na bok Winky musela do narkozy, na hlavě má stehů jak Franknštéjn a chybělo jenom malinko aby přišla o oko
Nevíte někdo na kolik tak vyjde akvárko s neonkama?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 16:20
- Nahlásit

Biluška
Kdybys je měla kastrovaný, nebyly by tak vzteklý a navíc by určitě přestali žrát i hovna.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 17:09 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

davidkova renata
hele paní vy ste s náma trávila nějaký víkendy nebo co???bo se nějak jako známe???:P

já vám dám línije...máte kecy a pak byste chtěly piranu s anakondí dělohou jo??

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 17:15
- Nahlásit

sarax
já vám dám línije...máte kecy a pak byste chtěly piranu s anakondí dělohou jo??
Čéče,jak vypadá anakondí děloha???
Ale Trinča je do línijí nejlepčí,páč jestli to nevíš,tak jedno velkokynologický moudro říká,že gdyž je fena vykastrovaná,má pak klidnější štěňata!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 17:26
- Nahlásit

jablunka
má pak klidnější štěňata!!!

Čéče,jak vypadá anakondí děloha???
to ti mi bylo tady doporučeno...prej se rodí hodně mladejch anakondám tak jsme se rozhodli implantovat anakondí dělohu Trinitce

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 17:27
- Nahlásit

sarax
tak jsme se rozhodli implantovat anakondí dělohu Trinitce
Tagže vás příště přijede 20????

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 19:13
- Nahlásit

Gerda
Přijedu ti pomoct hrabat, dokud mám sílu, baví mě to )) Sílu moc nemám mám trochu volšový ruce. Už lyžujete? Tahaj krakenky sáně?

A co je to"dokud mám sílu"?To znám-sílu máš u klávesnice,pak přijedeš a řekneš,že jsi z tý cesty tak utahaná,že uzvedneš jen řízek nebo dva
A volšový ruce tu už jedny bydlej.
Běžky jsem už vytáhla a zase uklidila,bo ten sníh dneska odfoukal vítr

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 20:21
- Nahlásit

Biluška
určitě levnějc než veterina pro ty čokly!
sarax
hele paní vy ste s náma trávila nějaký víkendy nebo co
Klíííd,pani,sem s váma jednou strávila si 3 hodiny f putyce s polopinglem,to muší stačit
fšicííí
mám depku jak kráva,du vocad,asi se voběsim v mým milovaným rybníčku bo to je HNUS tady!!!! A vůbec celý je to k hounu A Gerda at je zticha nebo jí to nadšení přijde draho!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 20:35
- Nahlásit

davidkova renata
určitě levnějc než veterina pro ty čokly!

Nýnátku to celé nějak otíká, budu doufat, že je to otok a ne hromadění hnisu . Protože pak by se to muselo reoperovat a dát tam drén a v téhle smečce je skoro nemožné tam ten drén uchovat. Hned by jí to nějaký degen z té hlavy vykousnul.

Z čeho máš depičku? Ti pučim pumu, aby tě ta depička přešla.

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání