Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 20:49
- Nahlásit

Biluška
Nýnátku to celé nějak otíká, budu doufat, že je to otok a ne hromadění hnisu

hnis se tak rychle nenahromadí,ale udělej jí studenej obkládek-mraženou zeleninku v pytlíku a dej jí to na chvíli na hlavu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 20:53
- Nahlásit

Biluška
Nýnátku to celé nějak otíká
hm..konzultuj to s múdr,ale asi se to dá čekat bo votok asi bude.
Hned by jí to nějaký degen z té hlavy vykousnul.

nemáte to snadný,pani,momentálně nemám žádnej dobrej nápad,ale zamakám na tom
Z čeho máš depičku
pani,ze fšeho..byl ouplněk,dostanu to,sem neskutečně tlustá,že už ani gatě nezapnu a navíc nenávidím sníh a mám alergii na bílou.Tady to vypadá jak dyš Amundsen dobyl ten pól.Pumička mě asi nevyléčí,já cíííííí KARYBYK!!!!!!Tam by mě přešlo fšecko,nevim koho sem na poslední chvíli nasrala,že mě šoupnul zrovna sem!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 20:53
- Nahlásit

Neessi
Ona to nechce Vrtí hlavou a shazuje to. Tu pumu fakt jednou přerazím

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 20:57
- Nahlásit

davidkova renata
Pani f klidu. Sních v Práglu do zítřka roztaje
sem neskutečně tlustá,že už ani gatě nezapnu
Až budeš mít 82 kilo jako já tak si stěžuj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:01
- Nahlásit

Biluška
Pani f klidu. Sních v Práglu do zítřka roztaje
Neroztaje,tady né...bydlíme f takový prdeli že to svět neviděl
Je to tu na palici,tady lidi sánkujou,lyžujou,choděj ve sněžnicích a o pět stanic tramvají dolu neni ani tuk!!! Suchý ulice,silnice,prostě NIC!!!Koukaj na tebe jak na debila ,jakže to seš voblečená,naprosto nechápou...prostě jinej svět.A já krááááva nebeská musim bydlet vo těch 5 stanic dál!!!
Až budeš mít 82 kilo
do těch mi chybí tak 20 dkg...stačí dyš si loknu vody a mám to doma..

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:04
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
sem neskutečně tlustá,že už ani gatě nezapnu
Až budeš mít 82 kilo jako já tak si stěžuj

Dámy,až budete mít 95 jako já,tak vás ty depičky přejdou,páč taghle vobalený nervičky,ty nic nenasere!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:08
- Nahlásit

jablunka
páč taghle vobalený nervičky,ty nic nenasere!
u mě to nefunguje,mě to vodjakživa štresuje a ničí a mušim s tim něco udělat nebo se zcvoknu a skončim s Nadbůchem na společným pokoji
Asi du,tož sbohem,lidi,měla sem vás ráda..
lleda byste mě něgdo koupil zájezd semka..

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:10
- Nahlásit

davidkova renata
Já ti můžu koupit leda tak zájezd k Nadbůchovi
On bude rád, uvidíš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:20
- Nahlásit

Biluška
Já ti můžu koupit leda tak zájezd k Nadbůchovi

ste blbka,pani,ale aspon ste vyloudila úsměf na mé tváři,představa je to pikantní,eště lepčí než že mi pučíte pumici
On bude rád, uvidíš
Myslíš??? no,stejně bysem ho ráda poznala vosobně,zkus to naťuknout,ale nějak nenááápadně!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:24
- Nahlásit

davidkova renata
Jasně, že bude rád, on je hrozně společenský
Pamatuju jak mě doprovázel v Ostravě na jakýsi úřad, sedl si ve vestibulu a čekal na mě. Tvářil se tak strašlivě, že ochranka měla pohotovost, policajti se rojili kolem budovy a všechny zaměstnance pro jistotu evakuovali
Nadbůch to házel na pumičku, kterou jsem odložila u dveří, ale já dobře vím, že to bylo kvůli němu

aren
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:35
- Nahlásit

davidkova renata
lleda byste mě něgdo koupil zájezd semka..
Čéče, přijeď do Vranový Lhoty, tady spadly ráno jen 4 vločky a ty roztály už před polednem, tráva je zelená, teplo sice není ale můžeš se ohřát štípáním dříví

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:37
- Nahlásit

jablunka
Biluška

ste mne aspoň potěšily trochu s těma kílama,skoro jsem měla depičku,jako Davítková-hlásím,že z jarních 72 kg mám teď podzimních 76 a do ničeho se nevejdu(a když si vleže zapnu džíny,tak mi v pase vyleze nafukovací pneumatika:lolTo jsem ráda,že f tom nejedu samaTo bych mohla ještě teď něco zobnout,že jo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 21:44
- Nahlásit

Neessi
To bych mohla ještě teď něco zobnout,že jo?
Máti mi poslala banánovou roládu, kterou prostě zbožňuju. Je příšerně tučná a šíleně dobrá. Už hodinu kolem ní kroužím a váhám jestli se vykašlu na váhu a sežeru ji hned, nebo slušně zítra ráno. Asi to do rána nevydržím

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 22:09
- Nahlásit

Neessi
To bych mohla ještě teď něco zobnout,že jo?
Sem tu teď chvilku nebyla,páč sem porcovala a vykosťovala 5 kuřat(dohromady 17kg!!!) a hned sme si s Terezkou udělaly každá dva přírodní plátky!

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 23:07
- Nahlásit

Biluška
jablunka
Tak zatímco jste se nacpávaly,tak mi havaroval nějaký ožrala na kole do vrat.Když jsme ho s chlapem prohlídli,postavili na nohy a opřeli o kolo,aby mohl pokračovat a neusnul nám před vratama(páč bysme se ráno přes zmrzlou mrtvolu asi nedostali ven),tak jsem z toho smradu,špíny a bléééééééé ....přestala mít chuť na cokolif.Jdu spát hladová

benda2
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2007 23:20
- Nahlásit

ahoj lidi,
tak vám musím říct že Benda je v blbý náladě když zacinká pásek od mojich kalhot tak nešaškuje u dveří ve stylu: no jo deme ven. Ani když otevřu okno u ače tak nesleduje kde se co děje a nedělá na mě významný ksichty jako že musíme ven to zkontrolovat a když ho dostanu ven na povel deme ven tak poslouchá, nikde extra nečmuchá a ani o psí tvory nejeví zájem
Pořád leží v pelechu a chrápe.

biluška
Tvářil se tak strašlivě, že ochranka měla pohotovost,

sem byl v soudní budově minulý týden a než jsem prošel detektorem tak to trvalo dobu naddobu vyházel jsem z kapes všechno vč mobilu, klíčí, zapalovačů atd. nakonec jsem byl odhalen ................... měl jsem v kapse vodítko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:43
- Nahlásit

aren
přijeď do Vranový Lhoty
Tak já jedu,ale s tím štípáním si to eště promysli..
Biluška
on je hrozně společenský
Faaakt jo???No já po úřadech nějak nechodim,takže by se nemoh projet f celý kráse ,ale třá bysme si mohli udělat hezkej večer Vzala bysem i Nyný,je nějaká nervozní,už dlouho sme neviděly Jardu..

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:57
- Nahlásit

benda2
Benda má zaručeně depičku. Měl bys ho nějak rozveselit. Vem ho třeba do kina, nebo někam na panáka

davidkova renata
Nýný brát nesmíš. Nadbůch se velkých psů bojí, copak už jsi to zapoměla?? Krom toho tě s ní nepustí na žádný úřad, tady jsou na to děsně kách

želva
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:58
- Nahlásit

dobré ráno všem
tak mš vyhodila majitelka v horoskopu,jelikož jsem jí nejsem dost dobře voblečená,podle ní bych měla mít džíny značkové a né obyč,tak asi takle

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:02
- Nahlásit

želva
Doufám, žes jí na to něco hezkého řekla

želva
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:05
- Nahlásit

Biluška
no čekám až mě vyplatí,abych dostala peníze za ty 3 dny,a pak jí něco hezkého řeknu,kráva jedna,ta nemá žádného chlapa,jelikož sní nikdo nevydrží,hlavně že má bišonka kterého vozí v kočárku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:16
- Nahlásit

želvanazdar segra,nic si z toho nedelej,nejhorsi zamindrakovana krava,ja nosim to,co se mi libi a ne,aby to muselo mit nutne znacku!at si prilepi znacku krava na celo,nebo ne,jeste lepsi na toho bisona,treba nike!doufam,ze ji to jen tak nedarujes?

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:17
- Nahlásit

želva
hlavně že má bišonka kterého vozí v kočárku
Nekecej? Fakt? Ty woe, to musím vidět. Jedu do Práglu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:18
- Nahlásit

davidkova renatanazdar pani,tady vali a vali a vali,myslim tim snih,no aspon nebude hajan zasranej jak jetel.dnes jdu na tu veterinu,tak jsem zvedava.

benda2
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:21
- Nahlásit

dobrý ráno
má tady někdo depičku ???? chceme s Bendou do národního divadla na rusalku ale oba se bojíme vodníka

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:59
- Nahlásit

Čus fšicíííííí.......0
Tak tady už taky konečně napadlo a mě a Štěpánka to tak rozhodilo,že sme spali do 9:15.
Ale hned mi zku.vil náladu pes,páč "ses posrala,já tak dlouho nevydržím!",tak mi pochcal barák!Tagže na depičku začínám nabírat slušnej základ!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:03
- Nahlásit

jablunkano boze,tak se pochcal,jeste ze to neni ta vonava sracka,jinak ja mam taky depicku,za chvilku jdu k vetovy a venku je zas snehu,porad snezi a snezi...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:12
- Nahlásit

Biluška
Nadbůch se velkých psů bojí, copak už jsi to zapoměla
Nezapomněla,právě si řikám,že by moh bejt povolnější a na úřad stejně nepudem,svarbu můžem uďát f kostele nebo na cvičáku
želva
jelikož jsem jí nejsem dost dobře voblečená
No hele,esi si měla na sobě ty šik tepláčky jako dycinky,k tomu poťapaný vod čoklů v nejrůznějších barvách,taxe zas tak nedif a to může bejt celkem ráda,že neprodává třá bazény bo tě teda neviděla f plafkách
hlavně že má bišonka kterého vozí v kočárku

Jo to je ta kráva?! Njn,tak to bysme neuspěli nikdo
nemethova5
čus pani,mám depičku jak Benda vod Bendy,fčera tu padal ten humus jak fsteklej.klouže to jak kráva...tančila po ledě jak labuť 15krát (já)
vybrala to jen 14krát (já)
rozjely se jí nohy 6krát(Nyný)
vybrala to pokaždý(Nyný)
lekla se až kus utekla jedenkrát(Nyný,dyš nějakej podobně postiženej chudák jí za prdelí chytal složitě balanc)
zmlátila jí za to 3krát (já).
benda2
bojíme vodníka
tak děte na Čert a Káča,tam vodník nejni
jablunka
tak mi pochcal barák
to sou šmejdi,dělá jak dyby se mu vyvalil bok esi hneeeed nepude,stejně to udělal naschvál!

benda2
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:32
- Nahlásit

davídková
vybrala to jen 14krát (já)
tak si pořid mačky

čerta a káču mám doma pořád

argosek
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:55
- Nahlásit

davidkova renata

fčera tu padal ten humus jak fsteklej.klouže to jak kráva..

ty ses divna..dyt je zima - ma byt snih...nam zapadla zahrada - kouknu z okna a vsude bilo - nadhera - a v lese jsou zaveje...vcera jsem zapadl do prikopu, ale hodny pan mne i se psy vytahl...zima zima zima je juuuuuuuuuuuuuuuu
akorat by to tu chtelo nejake kopce abych moh sankovat, ale nemuzu mit vsechno. treba zamrzne zelivka a pudeme se psama bruslit

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání