| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
a proč nejedete v sobotu?Gdo to zase změnil?sem i přemejšlela,že bych třá i mohla...ale v neděli tuty ne,máme tu kynológickou schůzi výroční
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 20:35
- Nahlásit
želva
máš maila-teď-udělala jsem ti obrázek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 20:36
- Nahlásit
Neessi
F sobotu asi dem do Motola na Mikulášskou vod Helppes,pojéééééd,je to taky tady f tématu mikulášská pro hodný čokly nebo tak...
želva
a kam že to jedete
Jedem venčit na starý vofčáry,v Šárce sme byli tudle,tam se dá taky dobře courat a máme nostalgickou a sme zvědavá jak to tam ted zrychtovali
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 20:43
- Nahlásit
davidkova renata
no v sobotu bych přišla ráda,ale bez psů
a onni jsou ještě nějaký psy na vovčárech?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 20:44
- Nahlásit
Neessi
jestli mophu,tak tod klidněš sem,ten obrázej je totiš pěkně udělanej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 20:45
- Nahlásit
želva
onni jsou ještě nějaký psy na vovčárech?
No jen ti naši co tam přivezem vyvenčit
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 20:49
- Nahlásit
davidkova renata
jo takle,tak já to ráno nahlásím u letáku,aby mě to přivezli jinam a můžu vyrazit i s vámi,ale vezmu sindy,kvuli tomu že dasty bude v pátek na cvičák,a tajk aby odpočíval
ráda vás uvidím a nějak to zas potřebuji vás vidět ... a slišet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 20:51
- Nahlásit
želva
no taxi písnem,počítáme tak po poledni na dvě tři hodky,já ti dám hlášku
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 20:54
- Nahlásit
želva
,tak tod klidněš sem,
Ten je jen pro tebe a Ferdu,přeci.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 20:54
- Nahlásit
kdo to má číst ?? Vy píšete jak kulomet s razancí tatatatatatatatatatatatatat
sem vám chtěl napsat že je benda lepší a už zase stepuje u dveří a venku neposlouchá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 20:57
- Nahlásit
benda2
razancí tatatatatatatatatatatatatat
a možná eště větčí
že je benda lepší
Byli ste f tom dííívadle jo??
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 21:03
- Nahlásit
Ne koukali jsme na film dášenka v disneyparku a Benda byl natolik otřesen tím jak tam nejsou žádné atrakce pro psy, že získal zpět radost z toho že je z čech
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 21:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
benda2
Ne koukali jsme na film dášenka v disneyparku
ty seš blb ,sem si krupla
Benda byl natolik otřesen tím jak tam nejsou žádné atrakce pro psy,
No to je hrozné ,to je prokazatelně týrání,volej Srstku!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 21:07
- Nahlásit
Neessi
ok
davidkova renata
ok
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 21:11
- Nahlásit
koho že mám volat ??????????? on je vet nebo co.
a jaký týrání mu nic nedělám a navíc jsem s ním propojenej a jak on ucítí háravku tak já dostávám amok. Mi teda řekni kdo koho tejrá ??????????
Du do rybiček za á uklidnujou a za bé když se budu nudit tak je můžu volit na mini udičku (která je mimochodem mnohem lehčí než traverza)
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 21:13
- Nahlásit
želva
Benda
ok
dík
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 21:15
- Nahlásit
benda2jsem s ním propojenej a jak on ucítí háravku tak já dostávám amok.
esi nejsi spíš na hlavu
Du do rybiček
A já du do p*dele
brou fšicííí
pustim si nějakej pěknou dyznyjofku ,třá se zvířátkama,čus
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2007 21:21
- Nahlásit
pustim si nějakej pěknou dyznyjofku
si pust něco z místní produkce, třeba pes Fido a létající těsto na rohlíčky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 08:06
- Nahlásit
Dobré ráno všem
To je zase den.
Ráno mě vzbudil Mášenek, který nemohl najít nabíječku na telefon. Pochopitelně JÁ můžu za to, že ON ztratit nabíječku na SVUJ telefon. Pak mi budík-Lilátko zákeřně začalo štěkat o deset minut dřív. V kamnech nešlo zatopit, prostě to nehořelo. Děcka se ráno zfackovali kdo komu ztratil rukavici. Setr se pokusil porvat s pumou, malamutem a s kočkou. Konečně jsem to všechno vykopala z baráku. Jedno dítě jsem předala autobusákovi, druhé státnímu ústavu a šla jsem si nakoupit.
Puma šla se mnou, protože sama v žádném případě zůstat doma nemůže. Nebudu riskovat, že zase někoho zmlátí. V jedné kleci bydlí Šagyna a druhá je rozbitá jak se Belina opětovně probourala. Pumička taky má své dny. Každou chvíli začne hárat, cloumají s ní hormony a navíc je strašlivě nevyřáděná. Už nejmíň měsíc si nezaběhala agi a nezabila žádný ragbyč. Prostě mám moc práce a psi se musí spokojit s obyčejnými vycházkami, ještě nic moc dlouhými. Puma se evidentně spokojit nehodlá. Takže jsem Belinku odložila před obchodem a šla pro rohlíky. Vedle obchodu je autobusová zastávka a na ní krom jiných čekal jistý pán. Takový postarší, oblečený do velmi módní bundy zn. Vaťák, na hlavě velmi módní beranici zn. Ruská ušanka, v kapse velmi módní nápoj zn. Tuzemák. Pánovi se čekání na autobus zdálo dlouhé (aby ne, opět měl 36 minut zpoždění) a Pumička mu přišla vyloženě do rány. V klidu si nakupuju rohlíčky a prodavačka Bára mi hlásí :" Starej Janiš ti po psovi hází sníh" . Kouknu z výlohy a fakt. Odlupoval kousky ledu ze zábradlí a házel je po pumě. Zatím netrefil, takže puma nic. Seděla u dveří, hypnotizovala je a snažila se ze všech sil vysílat do éteru myšlenku "panička koupí 20 deka šunky a dá mi je, protože jsem vzorný pejsek a krásně tady čekám. Nedá mi suchý rohlík, který mi dává normálně, ale dá mi určitě tu šunku" . Janiš dál házel sníh. Pěkně se ve mě nasbíral ten vztek z celého dnešního rána. Zaplatila jsem a vyběhla ven s odhodláním vyrazit Janišovi jeho poslední, vyhnilý zub. Obě prodavačky a majitelka se shromáždili u výlohy a zvědavě vykukovali přes plakát "vánoční trhy" . Ve chvíli, kdy jsem otvírala dveře Janiš Pumičku konečně trefil. Do ucha. Asi to bolelo. V Pumě taky překypělo dnešní ráno, ponížení, že půlku cesty musela jít u nohy, vědomí, že šunku beztak nedostane a dost možná nedostane ani ten rohlík a naštvala se. Janišovi předvedla takový výstup zlého psa, že kuči-kuči babky by museli uznat, že na ně vlastně jenom jednou štěkla. V jeden moment dokázala vrčet i štěkat, koulet očima, prskat, slintat a ještě k tomu všemu jí zrudlo bělmo a zezelenali oči. Kdo viděl naštvanou pumu, ví o čem mluvím. V tomhle stavu jak kulový blesk vyrazila po Janišovi. STarty má fakt rychlé. Janiš nikoliv. Od dveří jsem zařvala "NESMÍŠSEDNI" . Bela prohlásila" kura,mám po zábavě" a sedla. Janiš taky. Jak se snažil vycouvat od útočícího psa tak nacouval na schody k památníku padlým hrdinům, zakopl, svalil se mezi věnce a převrátil vázu se zmrzlýma karafiátama. Tři lidi čekající na autobus, prodavačky a sekretářka starosty, která vyrazila starostovy pro kafíčko se mohli potrhat smíchy. Já taky. Belinka dostala alespoň svůj suchý rohlík. Janiš už 100% na Pumu házet led nebude. Jestli jo tak se příště s tím povelem asi trochu opozdím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 08:07
- Nahlásit
benda2
třeba pes Fido
anebo Maxipsa,ten je gůůůůt!A jak pěkně mluví
létající těsto na rohlíčky
ÁÁÁÁ,pán se snaží bejt ftipnej
jinak čus fšicí co si dneska na náledí zas málem rozbili hubu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 08:12
- Nahlásit
Biluška
pani,já cíííí pumičku! To je pes pro mě,máme shodnej názor na lidstvo Okamžitě jí nakrejte a rezervujte mi jedno štěně!ale pozor!!! Cíííííí to nejdivočejší co nejvíc rafe kolem sebe,né nějakýho ňoumu Budu mu (jí) říkat Apokalypsa
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 08:15
- Nahlásit
dobré ráno všem
venku je pěkná zima
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 08:16
- Nahlásit
davidkova renata
Když pumička není chovná . Chápete tu logiku? Ona je interšampion, ale není chovná, protože jsem pohádaná s klubem chovatelů maďarů . Takže se štěňátkovat nemůže . Kdyby se náhodou štěńátkovalo tak si nechám fenečku a bude se jmenovat Andělská Energie (možná to přeložím do englištiny, aby to neznělo tak blbě). Apokalypsa je taky dobrý, to si musím pamatovat
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 08:20
- Nahlásit
Biluška
a to je takovej problém a nakrít jí nějakým zlým vořechem,to snad na vesnici áte,nebo ne??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 08:21 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
želva
venku je pěkná zima
no právě!
Biluška
Když pumička není chovná
NO A?????budem sekat bez PP,vo co go?! .Taky se musíte furt s někým hádat?!:mad Co ste jim zas řekla??
P:S.už ste kontaktovala Nadbůcha,že u něj budu na vánoce?Ráno sem totiž koukla na to těsto ze fčera a rozhodně to nevypadá,že ráno je moudřejší večera Tak aby mi přišel naproti k vlaku co jezdí akorát nějak f úterý bo bych se f tý p*deli tuty ztratila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 08:44
- Nahlásit
davidkova renata
už ste kontaktovala Nadbůcha,že u něj budu na vánoce?
Eště ne. On by byl moc nervozní, řeknu mu to až tak den dopředu
Taky se musíte furt s někým hádat?!:mad Co ste jim zas řekla??
Sem se odmítla stát členem klubu a platit členský 1000,- na rok . Jsem jim řekla ať se jako nezlobí, ale že za tyhle prachy se mi členství fakt nevyplatí. Neboť jediná výhoda co z toho plynula byla možnost vystavovat na klubových a speciálních výstavách. Jelikož si o výstavách myslím svý tak s takovou výhodou u mě jaksi nepochodili. Navíc jsem paní předsedové spočítala, že i kdybych chtěla vystavovat na jejich klubovce tak mám jako nečlen startovné vyšší o 100,- Kč. Budu-li chtít vystavovat i na speciálce bude to celkem 200,- za rok a tudíž 800,- ušetřím když budu vystavovat jako nečlen . Jelikož paní předsedová není finanční poradce tak jí chvíli trvalo než si to spočítala, pak se strašlivě naštvala a na nejbližší schůzi změnili podmínky chovnosti. K bonitaci se může přihlásit pouze pes, který má 2x V ze speciální a klubové výstavy ve třídě otevřené. Belinka má asi 20 V, ale všechno se to opovážila nasbírat na mezinárodkách, národkách a v jiných státech. Ovšem v maďarském klubu se V z klubovky, na které je jediná puma ( někdy dvě, když přijedu i já) považuje za víc než třeba CACIB z mezinárodky v zemi původu ( kde je těch pum ve třídě třeba deset). Jelikož na pumě chovat nechci tak jsem nad tím mávla rukou. Kdybych chovat chtěla tak bych asi kontaktovala ČMKU, protože podle mě je tohle na hlavu postavené.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 09:41
- Nahlásit
Dobré ráno lide český!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 09:45
- Nahlásit
Jo zapomněla sem napsat - Dárku, v neděli tě vezmu, to je jasná věc.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:01
- Nahlásit
Čus fšicííííííííííííííí..................
Dneska sem přišla na to,že gdyž du z ložnice,už si koukám na záda v kuchyni!!!!! Nestíhám vůbec nic,ale vůbec nevím proč!
Biluška
Nevím co z toho příspjefku vybrat,páč sem se po ránu tak pjekně nezasmála už dlouho! Jedno vím ofšem jistě!!!Pumu ?Nigdy!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2007 10:15
- Nahlásit
Biluška
Eště ne. On by byl moc nervozní, řeknu mu to až tak den dopředu
jo to bude stačit,aspon se nestačí zdekovat
Budu-li chtít vystavovat i na speciálce bude to celkem 200,- za rok a tudíž 800,- ušetřím když budu vystavovat jako nečlen
Njn,zas přišla ke slovu vaše pověstná lakota ,ale věze,že já vás chápu
jablůůůnka
pani,poučení z krize fčerejšího dne,která se protahuje na neurčito: nic nedělejte bo stejnak fšecko zku*víte jako já ty rohlíky
|