| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:59
- Nahlásit
Biluška
protože u brány máme přivázaného psa, pes je agresivní, vyjíždí po něm a on se nemůže dostat pro dřevo. Tak jsem přijela a hádejte co to bylo za psa? Kdo hádá skorolabradorku má 100 bodů. Kurva, já mám takovou chuť nakopat někoho do prdele
Týýýýýý vole,to je síla!!!! Co na to říct!!!Snad jen to,že gdyž sem to začala číst,tak sem na konci čekala,že máte vo psa navíc!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 20:59
- Nahlásit
Biluška
Nabídli se, že mi psa přivážou o kousek dál, abych mohla projít branou
a prohlásil, že ho dá děckám na Vánoce
hm...nevim esi je to nejlepčí nápad ,může to blbě dopadnout,za což samosebou nenesete odpovědnost.
Lituju toho, že jsem se neobtěžovala zapamatovat si slečnino jméno....
taky mě to mrzí,asi bych se stavila s váma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 21:05
- Nahlásit
Gerda
hele vešly bysme se s Nýný eště k tobě do auta?Jako f tu sobotu?Domluvíme se zejtra jo?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 21:06
- Nahlásit
Biluška
lidi jsou děsný sfině.Mně takhle před lety hodili přes plot středního knírače a na obojku měl papír,kde bylo napsáno:Postarej se o mě,prosím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 21:13
- Nahlásit
fšicíííí
du,brou než mi prdne další céfka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 21:25
- Nahlásit
Já tohle řeším minimálně tak 2x do roka. Už mě to fakt neba . Nevím proč bych měla furt řešit průsery za někoho jiného. By mě zajímalo jak by se někomu líbilo, kdybych mu hodila za plot třeba svůj hypoteční úvěr a připsala k tomu "mě už nebaví ho platit, prosím, postarej se o to".
Ale tahle kráva mě sere dvojnásobně. Právě proto, že jsem jí jednou jasně řekla, že se o toho psa nepostarám a ona mi ho sem prostě přiváže. A to jsem jí jasně zdůraznila, že nemám žádný útulek.
Teď mě tak napadá, dávala jsem jí číslo na Liškovou, ta by toho psa vzala, nikdy žádného neodmítla. Ale proč by se slečinka obtěžovala vézt psa až kamsi za Olomouc, že jo? Ježíš, já dneska fakt někomu ublížím jak jsem nasraná.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 21:29
- Nahlásit
jablunka
Snad jen to,že gdyž sem to začala číst,tak sem na konci čekala,že máte vo psa navíc!
Ne, ne a 100x ne. Téhle krávě nás 100% někdo doporučil. Když jsem se jí ptala jak přišla na to, že mám útulek tak prohlásila, že se to o nás povídá. Takže bude tady někde z okolí. Za chvíli by se jí doneslo, že tohoto psa mám, protože vesnické ježibaby pochopitelně mají přehled a ona by byla vysmátá. Takže právě tohohle v žádném případě. Srát na hlavu mi nikdo nebude
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2007 22:00
- Nahlásit
neessi
To jsi velkokynológ?
no to sem sem ale prostě z tohodle jsem vykolenej no. Když mu bylo blbě tak jsem to chápal ale teď když je v poho už se jen bojím aby mu to nezůstalo.
Davídková,
no jestli von si spíš netrénuje utajení, přeci jen ve vysoké trávě je vidět jen ta špička bílého ocasu
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 02:57
- Nahlásit
Neessi
vysoký,lehce zastřený hlas,který při pokusu o hlasitý projev přeskakuje(čili lehce přiškrcený)...
juuuuuuuuu )) se tes, esi se nekdy potkame osobne (napoveda: dost klamu telem...a jeste jsem -filuta- vybrala naschval kapku zavadejici foto ..neskromne bych rekla, ze jsem v tomto smeru celkem 'orisek' )
davidkova renata
to si ty ??? no.. uz je to tak
Biluška
nejak nemam slov ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 08:36
- Nahlásit
maixnerova
Framykoin je na poště, paní poštová mě nechytla doma a já jsem zase nechytla ji na poště. S jejich otvírací dobou hodina dopoledne a hodina odpoledne je to dost problém . Ale dneska sedím doma a přinese mi to Díky moc.
davidkova renata
Paní, viděla jste vedle to téma o tom jorkovi? Tak si říkám jestli bysme alespoň trošku neměli přispět na charitu a některým jedincům rozdávat traverzy zdarma . Přece jenom bysme měli mít nějaké to sociální soucítění nebo jak se to jmenuje. U velkých podnikatelů je to dneska IN
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 08:40
- Nahlásit
Biluška
Přece jenom bysme měli mít nějaké to sociální soucítění nebo jak se to jmenuje. U velkých podnikatelů je to dneska IN
ale klidně,pokud si to nějak budem moct vodečíst z daní,budem soucítit až se z nás bude hulit Můžem ho i vykoupit na lííínije i dyš si myslim,že to zas takovej zázrak nebude,stačilo by pár ran traverzičkou puppy a bude celkem v normě.Třá má nějaký zdravotní problémy,ale jestli ne tak nevim esi se nám to vyplatí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 08:45
- Nahlásit
davidkova renata
stačilo by pár ran traverzičkou puppy a bude celkem v normě.
Právě, já taky nechápu co tam řeší. Ale kdybych paní řekla zařvi na něho a smeť ho z toho gauče tak se vrchnost podělá. Tož se do toho radši nebudu montovat a nechám je ať plkají velkokynologické moudra.
Třá má nějaký zdravotní problémy,ale jestli ne tak nevim esi se nám to vyplatí
Skoro všichni jorci mají luxačku, ale tu už v línijích máme od Hesinky, takže to nepotřebujem . Asi nám celkem na nic nebude, ale v záloze si ho nechat můžem. Momentálně spíš řeším kým nakreju tu Šagynu, protože tady fakt širokodaleko žádný setr nejni. Jednoho jsem sehnala až kdesi u Pardubic, ale to ještě mimi, takže taky nepadá do úvahy. Co fčil?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 08:52 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
Ale kdybych paní řekla zařvi na něho a smeť ho z toho gauče tak se vrchnost podělá. Tož se do toho radši nebudu montovat a nechám je ať plkají velkokynologické moudra.
Velmi trefné,pani,mám zcela totožný názor,to sou furt samý pindy vo fstahu a důvěře a respéktu a přirozený komunikaci a co z toho?Akorát problémy .A to si troufám říct,že mí psi mě respektujou a věřej mi možná víc než těm vostatním,nakonec moje přivolání je toho jasným důkazem (i dyš ho mám zbytečně založený na piškútkách) nebo ono vypovídá o fstahu pes - psovod jaksi fšecko
Co fčil?
No co ten Garfield???Dyk to nemusí bejt nutně setr né?? gdo to pozná,pani
Hele už sem jak agent s teplou vodou,ale viděla ste tudle čubís???
http://www.psiduse.cz/107006.php
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 08:54
- Nahlásit
ahojda všem,tak v kolik asi dorazíme v neděli na místo?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:07
- Nahlásit
Čus fšicííííí........!!!!!!!!
Daruji bílého boxera a je mi fuk do jakých rukou!!!
Zn.:Perfektně likviduje fchodové dveře,luxusně vás zbaví 2 měsíce starého mobilního telefonu a dokonale cupuje podprdelníky ze židlí!!!!
davidkova renata
Hele už sem jak agent s teplou vodou,ale viděla ste tudle čubís???
http://www.psiduse.cz/107006.php
A k ní máme i krycího psa!!!Sarax potvrdí,v neděli jsme pro něj dokonce jeli do jiné vsi,aby jsme se ho pokusili vrátit páníčkovi!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:36
- Nahlásit
davidkova renata
hele vešly bysme se s Nýný eště k tobě do auta?Jako f tu sobotu?Domluvíme se zejtra jo?
No jasně, vešly, ale musí to bejt tak, že člověk a malej pes vepředu, člověk a dva psové vzadu. Je to tak, že Mařka s nánou vzadu, Čertoj vepředu, ten se dá dobře schovat, kdyby nás chtěli stavět policajti. Buď s isdpch na Kačerově - to zvládneš, ne? Anebo se s nim domluv, kde tě máme nabrat a isdpch mě tam snad donaviguje.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:38
- Nahlásit
Gerda
vy tam budete taky na tu 11?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:44
- Nahlásit
želva
vy tam budete taky na tu 11?
No neni to úplně vyloučený .-) Naviguje isdpch, já řídim, vezeme davídkovou....možná tam nedorazíme vůbec
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:46
- Nahlásit
Gerda
ježiši kriste,to je spolek v tom autě,potěš pánbůh ,se máš na co těšit
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:48
- Nahlásit
Biluška
nemáš to jednoduchý,ale je dobrý že aspon ho přivázala u tebe než v lese
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:50
- Nahlásit
Gerda
To jsem fakt zvědavá kam dorazíte . Máte cestovní šeky? Pas? Psí pas? Zásoby vody, jídla a granulí alespoň na tři dny? Letní pneumatiky? (Kdybyste se nestihli vrátit do jara). Cestovní pojištění do zahraničí? Co vám máme nechat natisknout na parte?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:50
- Nahlásit
janika
ok,tak se tam sejdem všici,snad vás najdu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:54
- Nahlásit
želva
Co je na tom dobrýho? Já prostě nehodlám řešit průsery za nikoho jiného, moje taky nikdo neřeší. Když si čůza pořídila psa a pak ji přestal bavit tak ať si ho uváže třeba na dálnici, nebo doma na půdě, ale ať z toho laskavě vynechá mě. Nehodlám spasit celý svět a nervovat se tím kdo právě dneska někde v lese uvázal psa. Hodlám žít v klidu, starat se o své psy a na celý svět se vykašlat Zvlášť když jsem té krávě výslovně řekla, že mám chovatelskou stanici a nikoliv útulek!! A ona mi ho sem klidně přiváže. Navíc ta čuba byla agresivní. Ze strachu, ale byla. Když Tomáš otevřel dveře tak po něm normálně vystartovala a nekousla ho jenom díky tomu, že stihl rychle zareagovat a zdrhnout. Co kdyby místo něho šla ven malá Inka? Tak budu mít ještě pokousané děcko a pochopitelně psem, který očkování v životě neviděl.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:57
- Nahlásit
janika
Taky mám drzé čelo, vo tom žádná. Ale tohle je teda moc . Fakt, nebudu se kvůli ní rozčilovat, ještě mi prdne cévka
Opět se spolehnu na boží mlýny, i když poslední dobou na ně přestávám věřit
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:02 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
janika
ok,budu tam,tentokrát už tě poznám
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:04
- Nahlásit
janika
tak dasty by celou dobu řval,a sindy jde 25 na očkování aby bylo vše ok,ale stejně by se tam nudila,ona by potřebovala lítat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:04
- Nahlásit
Biluška
To jsem fakt zvědavá kam dorazíte
Se směj neštěstí druhejch! Sami nevíme, kam dojedem, mám heslo, že když nevim, kudy kam, jedu rovně. Třá dojedem až k vám
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:06
- Nahlásit
http://www.kofola.cz/postcard/
To sem pro vás našla a du pryč,páč se tu semnou nigdo nebaví a nigdo mě nepolituje!!! To bych od spolukynológů nečekala!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:13
- Nahlásit
janika
sindy má očkování,ale ted jí zas končí a začínbá okolo toho 25
a dasty by čekal nějakou akci,tak proto štěká,na cvičáku to trochu tlumíme
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:20