| Autor |
Zpráva |
Triniti
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 22:24
- Nahlásit
Čus lidi, doufám, že se máte dobře a tak a zase mizím .
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 23:43
- Nahlásit
benda2
Máte všichni tetování ?? nebo jste čipovaní ??,
Sem dvakrát tetovaná a stejně mi je to prdlajs platný,páč gdybych se ztratila,tak mě nigdo nehledá.!!!
To gdyby ste mě třá něgdo z vás phřešovali!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 06:28
- Nahlásit
jablunka
Sem dvakrát tetovaná
Haaazkýýýýýýýý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 06:48
- Nahlásit
Pentas
Čau pane. Masenko přivezli. Asi změním firmu Chlap bez jakéhokoliv varování zavolal o půl jedenácté v noci, že nám veze maso a že je sedm kiláků od Liptaně. Tak jsem vstala, vzbudila Mášenka, s umytou hlavou vylezla ven a čekala na maso. Maso nejelo, tak jsem ho šla hledat. Našla jsem ho o půl vesnice dál, nemohlo projet pod viaduktem . Takže Mášenek došel pro Amálku, hoďku jsme blokovali provoz, pán od Vetamixu za tu hoďku našel všechno naše maso hruba tak ve stopadesáti krabicích, dal nám naše papů, Šagynka se to pokusila sežrat hned na místě a už o čtvrt na jednu jsme šli spát. Teď se mi chce spát a to tak,že hodně. Jo a většina toho masa má poškozené obaly, něco je úplně rozbalené . Jestli mi tohle vetamix hodlá dělat dál tak změním firmu
davidkova renata
Gde je jaká psícholožka? Se chci taky pobavit.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 08:41
- Nahlásit
janika
ahojda,holka ty jsou špatný,ale některý jsou ok,jenže já to sem neumím v kládat,tak snad během dne
jak bylo v neděli?
krásně,okolo nás běhali zající,srnky,takže se učilo přivolání,počasí bylo dobrý,až na ten silnej vítr,ale jinak psy se vyběhali a Sindynka večír hezky chrápala
příště musíš snámi
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 08:44
- Nahlásit
Gde je jaká psícholožka? Se chci taky pobavit.
Biluška
u nás,ale bacha oni nekteré " uryvky a linky" kopírují,a pak posílají dál tak si dej bacha
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 08:56 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
jablunka
Paní hééézky tetováni. Já bych chtěla taky, ale na té mé kostnaté postavě by to vypadalo hrozně a tak bych mohla s tím akurát strašit psy.
Jak je malému, doufám, že jste se mu paní zmínila s tím pozdravem. Jinak pošlu na Vás moje trhače a to pak uvidíte ten mazec. Tak honem to napravte. To není prosba paní to je rozkaz.
želva
Jsem koukala na fotečky jak jste si to užívaly tu neděli. Škoda, že já bydlím v takové daleké perdely hned bych chodila s vámi.
Biluška
No tak doufám paní, že jste již vyvenčení a za se dáte něco k dobru. Tak se snažte. Kdopak má být stále smutný?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 08:58
- Nahlásit
Darina1
ahojda, a kde jsou ty fotky?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 09:03
- Nahlásit
želva
Želvičko tady na tom kecání úplně nahoře. Paní davidkova to sem píchla. Tak mrkni.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 09:06
- Nahlásit
Darina1
jo,dík už jsem shlédla
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 09:09 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Darina1
ak je malému, doufám, že jste se mu paní zmínila s tím pozdravem. Jinak pošlu na Vás moje trhače a to pak uvidíte ten mazec. Tak honem to napravte. To není prosba paní to je rozkaz.
No samo,že sem ho pozdravovala,to bych si nedovolila nevyřídit! Ale už je mu dobře,už se pere s mrňavým!
Brýýýýýýýýý rááááááánko fšicíííííííííííííííííííí.................
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 09:18
- Nahlásit
jablunka
Tak to jsou po ránu alespoň dobré správy. Paní a slyšela jste někdy, že se má dávat česnek do ucha? To povídaly kdysi v minulém století staré babky a jestli jste to neslyšela tak pro příště aplikujte ten česnek. Chudák ten bude smrdět, ale co hlavně, že praskne no ne.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 09:23
- Nahlásit
Darina1
tak pro příště aplikujte ten česnek. Chudák ten bude smrdět, ale co hlavně, že praskne no ne.
Při našem štěstí by si tam ten stroužek vrazil celej a na to ušní by sme se stejně dostali!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 09:30
- Nahlásit
Biluška
Jo a většina toho masa má poškozené obaly, něco je úplně rozbalené . Jestli mi tohle vetamix hodlá dělat dál tak změním firmu
No věř,že pokud bys milého řidiče poslala i s masem dopryč a ráno zavolala na firmu,tak to příště neudělají.Tohle mi provedli v létě ,řidič vozil maso celý den a bylo rozmražený,tak ho vezl zpátky.
Ale zase ten adrenalín z noční bojovky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 09:57
- Nahlásit
Erin
Jsem to zjistila až doma, venku byla tma. Proti nočním bojovkám nic nemám, ale tak nějak bych byla radši kdyby zavolal třeba v osm a řekl mi, že u nás kolem jedenácté bude. To mi neva. Ale když zavolá naprosto nečekaně o půl jedenácté, že tady bude za pět minut tak to mě celkem šoklo. A když pak hodinu stojím v dešti na silnici, s čerstvě umytou hlavou a čekám než v těch bednách vyhrabe 20 kilo ryb a 15 kilo drůbežího s mrkví tak taky nejsem moc nadšená
Fšichni sektáři
Mám teoretický dotaz. Nakoukla jsem k Modrýmu do poradny, pročetla pár příspěvků a zjistila jsem, že si stěžuje na přítomnost řepky všude okolo. Na tu všudepřítomnou řepku jsem narazila několikrát. Je mi to celkem jedno, vyhlásili jsme příměří a nehodlám to porušovat. Ale mohl by mi někdo říct jak může na sněhu růst řepka? Doteď jsem byla přesvědčená, že řepka se sklízí v srpnu(září) . Pokud ji nesklidili tak už je stejně na prd a Modrý do ní může s klidným svědomím pustit koně i psy. Zemědělci ji tak jako tak na jaře zaorají (anebo se na ni úplně vykašlou). Nechci to psát u něj do poradny, protože na můj vkus jsou tam příliš rozvášněné davy a asi by došlo k porušení toho příměří, ale ta řepka na sněhu mě docela zajímá
|
aren
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:27
- Nahlásit
Biluška
Řepka se zaseje na podzim, přezimuje a na jaře vykvete. Teď jsou na poli malé rostlinky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:45
- Nahlásit
Dobré ráno všichni zpruzení při pondělku!
Je zajímavý, kolik toho nakecáte přes víkend, ale aby si tu někdo povídal v pracovní době nebo po, to ani náhodou.
Chci vám jen říct, že Mařku tak vystrašil čert, že málem umřela, když jí chtěl strčit do pekla, měla skoro infarkt, myslim, že jí teď na mikuláše budu muset učit, že čerti nic nedělaj malejm pejskům.
Co se rýmičky týká, vy asi nevíte, že je to nejvážnější mužská nemoc, ne??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:47
- Nahlásit
Biluška
čus kolegyně,tak jak se Šagy?Jinak co si pučit vod Pentase ten novej přírůstek na lííínije?Mohly bysme je imporovat do Austrálie jako pracovní psy ke stádu
Ad řepka...nefim přesně,ale asi je ke sklizni zralá až někdy v časným létě.Ted už je tam právě zaseto,dohoda je prý,že oni si jí ještě sklidí.Jinač ale prý po jejím požití býložravci mohou oslepnout,jsou tam i články na tohle téma,až přijde mudr,tak ti vodpoví věděcky,já to taky nevěděla.A asi tam teda není ještě plot,takže tam psiska nemůžou volně lítat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:53
- Nahlásit
davidkova renata
tak jak se Šagy?
Blbě žádný setr v okolí prostě nejni . Já fakt nevím čím ji nakreju . Asi se budu muset spokojit s tím vlčákem od sousedů, je kripl na nohy a navíc je blbej. Není to nic moc, štěňata budem muset prodávat pod pseudonymem, abysme si nezkazili jméno
aren
davidkova renata
Pokud je ta řepka letošní (setá teď, na podzim) tak proč ji tam vůbec seli? Přece v té době to Modrý kupoval a vědělo se, že ty pozemky jdou do prodeje ne?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:57
- Nahlásit
Biluška
Tak to nevím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 10:58 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
je kripl na nohy a navíc je blbej
Jo,to by šlo.Akorát nechápu jak může bejt vlčák blbej?!
Hele a jestli neni setr f okolí ,můžem si zajet krejt do přímo Anglie,sežente nějaký granty a frčíme .Sice počasí nic moc,ale co by čék pro
ty pejsky neudělal...
tak proč ji tam vůbec seli
tak tohle fakt nevim,neznám podrobnosti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 11:02
- Nahlásit
Jo ale děcka, vy nevíte, co já mám na foťáku - Cvičme v rytme s želvou - na včerejším výletě si udělala srandu a zacvičila nám sestavu Cvičme v rytme. Když s tím bude souhlasit, pošlu to někomu technicky zdatnému - asi isdpch - aby to vyvěsil.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 11:23
- Nahlásit
Gerda
Já cííííí, moc cííííííííí
davidkova renata
Proč bysme jezdili do Englije, gdyž je tam kosa? Englišseter je dneska celosvětově rozšířené plemeno (akorát na Moravě není ). Pojedeme krýt třeba do Karibíku, nebo do Řecka, tam bude taky určo nějaký svetřík
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 11:51
- Nahlásit
Biluška
Pojedeme krýt třeba do Karibíku, nebo do Řecka
No jistěěěěěě!V nejhoršim se v Karibiku necháme nakrejt sami dyš seseženem někoho pro Šagi
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 11:59
- Nahlásit
Biluška
a irský setry tam taky nemáte? na štěňatech to nikdo nepozná...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 12:08
- Nahlásit
Gerda
čauky,klidně to pošli at to dá sem,
at je nějaká sranda,ale zakončit jsem to mohla ještě lépe,tak příště mizím páčko večír
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 12:17
- Nahlásit
davidkova renata
V nejhoršim se v Karibiku necháme nakrejt sami dyš seseženem někoho pro Šagi
Tak to teda nevím paní Moje sebeobětování v zájmu vědy má své hranice. Těhotenství by mi teda nevadilo, haranta bych pak samozřejmě prodala, ale rodit už znova nikdy nebudu
Shelticka
a irský setry tam taky nemáte? na štěňatech to nikdo nepozná...
No jo, vidíš. Mohla bych je prodávat jako irské červenobílé setry . Irčani by tady byli, hned se po nějakém mrknu
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 12:34
- Nahlásit
Biluška
No jo, vidíš.
co vy byste si beze mě v těch línijích počali to teda fakt nevim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:33
- Nahlásit
Shelticka
Šak proto jsme tě zaměstnali
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:35
- Nahlásit
tak ted nevim, jestli vám budu v línijích co platná jako mutvá Mám taky tu nejhorší mužskou nemoc na sedum a to jsem žena (nebo teda spíše slečna, jak chcete.. ). A k tomu další ty nejhorší příznaky jako je horečka, bolení krku, hlavy atd atd atd
|