| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 19:20
- Nahlásit
Neessi
Už ty čerti dneska končej?
To doufám, protože Marie je dost vyřízená, ven půjdeme až pěkně pozdě s hysterkou bláznivou.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 19:56
- Nahlásit
Gerda
To doufám, protože Marie je dost vyřízená, ven půjdeme až pěkně pozdě s hysterkou bláznivou.
tak nechoďte domů vůbec,páč i pozdě ti blbouni budou strašit po Praze vožralí a co když Marii někdo vystraší a šoupne do pytle,no?Co ty s tou svou submisivní povahou?Vemeš čerta traverzou?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 20:27
- Nahlásit
Davídková,už máš spravený kompjůtr?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 20:31
- Nahlásit
Gerdo,
s tou sobotou neřeš já stějně na 90% nejdu a kdyby náhodou jo tak se přivezu.
Já jsem z té sms pochopil že jezdíš po praze a rozvážíš kynology za účelem alkoholu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 20:47
- Nahlásit
ahoooooooj
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 20:50
- Nahlásit
želva
nazdárek,pani!Jak vám dupou morčata?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 20:55
- Nahlásit
Neessi
paní nazdár,dobrý,ted jsem čistila kotce i potkanům a tak jsem rovnou uklidila byt
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 21:00
- Nahlásit
želva,
no ty nemít ty potkany tak ani neuděláš vánoční úklid
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 21:14
- Nahlásit
benda2
no dovol
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 21:15
- Nahlásit
benda2
heled uvidím te v šárce?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 21:29
- Nahlásit
dost pravděpodobně neuvidíš
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 21:33
- Nahlásit
benda2
di dop háje,jako bych tě ráda taky viděla
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 05:44
- Nahlásit
Dobré ráno fšeeeemvánoční uklízeči,pekaři i ti,co to berou hákem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 06:46
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, kterým se taky nechce vstávat
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 07:55
- Nahlásit
dobré ránko všem,který budí jejich morčata ve 3 ráno
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 09:49
- Nahlásit
dobrý ráno všem co už vstali i těm co nemal morčata
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 10:03
- Nahlásit
benda2
Provokuješ co? . Vstává v poledne a ještě tím provokuje chudáky podnikatele co od tmy roztáčejí kola našeho kapitalistického hospodářství
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 10:11
- Nahlásit
Neessi
Co ty s tou svou submisivní povahou?Vemeš čerta traverzou?
Vyřešila jsem to velice decentně, když marie nechtěla jít ven na procházku, vzala jsem jí na projížďku. Nemá ráda ani čerty, ani petardy, ani auto, takže chvíli řešila, co je pro ní horší varianta a nakonec byla na 4hodinovém výletě na slapech, s petardama, autem a místo čerta sme potkali úplně šílenýho křížence pita, kterej furt běhal a chtěl rozběhat i Marii, což se mu nepovedlo, ale měl dobrej pocit z toho, že jí aspoň oslintal. Marie tak měla pěkný večer - jo a Bendo díky za ten obojek, měla ho nasazenej, krásně jsem jí všude viděla! jen toho pita sme vystrašili, než si zvykl.
Jinak dobré ráno všem, i těm, co mají už dopoledne!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 10:18
- Nahlásit
Biluška,
tss kdybys věděla jaký mám pracovní problémy tak by si mi dopřála trochu toho přispání když u toho ještě hlídám nemocnou dcéru ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:01
- Nahlásit
http://www.baron.cz/pes/obojky/blikaci-obojky/i-0
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 12:12
- Nahlásit
isdpch
))))) no jistěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě, ale ti teď ňák nevim, když má tu čubu tak tlustou, jesi se tam fakt nejde, to víš, jesi si Nýnu viděl, nemohlo ti ujít, že je tlustá, já bych jí už asi do auta nechtěla )))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 12:13
- Nahlásit
benda2
No, jestli ji hlídáš tak jako Mášenek co byl posledně na paragrafu s Pupem tak je mi zcela jasné, že můžeš vyspávat do oběda
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 12:20
- Nahlásit
Hlídám poctivě a ostražitě ale nechápu nic např. kouká na videu na high school musical a současně na youtube na videoklipy z toho samého filmu. Je zcela jasné že toto důsledky nedůsledné výchovy její maminky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 12:30
- Nahlásit
benda2
To je tím, že ženský prostě dokážou dělat víc věcí naráz. Chlapi, kteří mají jednostraně zaměřený mozek to A) nedokážou. B) těm ženským závidí a za C) neustále tvrdí, že to není možné
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 12:47
- Nahlásit
Biluška
To je tím, že ženský prostě dokážou dělat víc věcí naráz. Chlapi, kteří mají jednostraně zaměřený mozek to A) nedokážou. B) těm ženským závidí a za C) neustále tvrdí, že to není možné
Naprostej souhlas!!!! Jeden příklad za fšechny:Othelo sedí u debilizátoru(pro nechápavé,myslím televizi),já u počítače,kokám na telku a ještě u toho luštím sudoku!A ve finále se mě ten můj blb zeptá,jesli sem pochopila ten film co na něj soustředěně 2 hodiny čumí!!!!!! Tagže ještě vysvětluju o čem to vlastně bylo!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 12:54
- Nahlásit
jablunka
S exmanželem jsme měli dohodu, že každý den jeden z nás vybírá televizní program (podmínkou bylo, že v televizi vůbec něco dávali ). Každý večer jsme se taky pohádali, protože on se snažil prosadit svůj seriál ač na řadě byl můj seriál na jiném kanálu. Jeho nejčastější argument zněl "dyť si stejně vyšíváš a nedíváš se na to, ale ty mi to prostě musíš dělat naschvál"
Mášenek se nehádá, jelikož to kouzlo "dělání několika věcí naráz" pochopil a věří mu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 13:06
- Nahlásit
To je v Praze nějaká velká epidemie počítačových virů, nebo co?? Gde je ta Davídková???
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 13:09
- Nahlásit
rodiče taky nikdy nepochopí, že se dokážu dívat na televizu, cvakat na počítači, hrát si s psama a ještě se do toho učit... áchjo...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 13:10
- Nahlásit
isdpch
1. bude ti blbě
2. nevejdeš se do kalhot
3. bude ti blbě
4. nezohneš se k Čertovi a bude se ti s ním blbě manipulovat
5. bude ti blbě
6. nezavážeš si tkaničky a budeš si muset kupovat výhradně a pouze nazouváky
7. bude ti blbě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 13:29
- Nahlásit
isdpch
Mě to náhodou přijde moc hezký menu, já tomu rozumim, když je dost jídla, že je hezkej den!
Ad:
1. bude ti blbě - to přejde
2. nevejdeš se do kalhot - pořídíš větší
3. bude ti blbě - jen chvilku
4. nezohneš se k Čertovi a bude se ti s ním blbě manipulovat - postavíš si ho na stůl, nebo ho donutíš, aby se ohýbal on k tobě
5. bude ti blbě - NEBUDE
6. nezavážeš si tkaničky a budeš si muset kupovat výhradně a pouze nazouváky - nač se zdržovat tkaničkou, když uiž se můžeš ládovat šunčičkou!
7. bude ti blbě - zbytečné znova zmiňovat
|