| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:24
- Nahlásit
benda2
A vůbec není ona ta Biluška nakonec velkomajitelka paní továrníková
Nejsem. Továrnu díkybohu nemáme . Máme jenom statek, rybník a nějaké polnosti. A když si spočítám jaké z toho zaplatím daně tak jasám, že nemáme tu továrnu, protože to už by mě fakt zruinovalo
kterak že si kanec do kančího trusu lehl ............... a bylo po kanci.
Vidíš, takže tím, že neuklízím vlastně působím preventivně proti AIDS Čoveče, neměla bych to nakonec někde zpoplatnit? Třeba u starosty...nebo bych na to mohla dostat nějaké dotace od červeného kříže
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:37
- Nahlásit
Biluška
dostat nějaké dotace od červeného kříže
no hlavně aby ti potom nějaký nadšenci s vidinou výdělku nechodili pomáhat vono taky čeho je moc toho je příliš.
A nakonec by se mohl ustanovit den nesbírání psích extramentů. Nějakej politík by to prosadil a tím se zviditelnil a jinej zase zrušil čímž by se zviditelnil i on
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:43
- Nahlásit
Shelticka
mě to připadalo, jak nějaká sekta co požila houbičky
hele, ale to nejses vubec daleko od pravdy, viz treba zde.. i kdyz u platona to byl spis namel (lsd), houbickovej byl tusim aristoteles .-) kazdopadne vetsina 'velky' filosofie vznikla na psychedelikach (jo, mam za sebou hnedle 2 zbytecny skoly - stredni umelecka, vejska psychologie+filosofie )
vsichni
dobry den
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:46
- Nahlásit
benda2
Jsem nedávno šla s pumou pro dítě do školky a puma vykonala potřebu přímo na návsi, u památníků padlých hrdinů Rudé armády. Asi jim chtěla ukázat, co si o nich myslí . Jakožto městem vzorně vycvičený pejskař jsem to sebrala, pak jsem tam stála jak trubka s guvnem v ruce a přemýšlela kam s ním. Naše obec nemá žádnou,ale vůbec žádnou popelnici a nic takového. Obyvatelé mají ty své za plotem, jelikož popelnice jsou drahé. Se jim nedivím, já ji mám za plotem taky. U obchodu jsou kontejnery na tříděný odpad, ale nebyla jsem si jistá, jestli guvno patří mezi plasty, bílé sklo, barevné sklo, nebo papír. Jiný tam nebyl . Takže jsem s guvnem šla přes půl vesnice do školky, tam jsem si ho odložila k příkopě, cestou zpátky zase vyzvedla a odnesla cca kilák domů. V životě už mě nikdo nedonutí, abych to venku sebrala. I kdyby se mi posrala celá smečka přímo na prahu obecního úřadu. Až sem starosta nainstaluje sem tam odpadkový koš tak možná začnu. Ovšem uvážím-li, že jediní psi, kteří se občas pohybují po vesnici jsou moji, pak krysařík Bobík (je-li hezky a teplo jde s paničkou do obchodu) a knírač Bak ( je-li hezky a teplo jde s pánečkem na pivo) tak se asi žádných košů nikdy nedočkáme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:51
- Nahlásit
StaHi
kazdopadne vetsina 'velky' filosofie vznikla na psychedelikach
Tak proto se tomu vesměs nedá rozumět )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:54
- Nahlásit
Biluška
Máme jenom statek, rybník a nějaké polnosti
a máte cihelnu? I když - jaké cihly může pálit takový necita )))) A zdědí všechno Helga?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:56
- Nahlásit
Gerda
Nemáme cihelnu, nepálíme cihly a nezdědí nikdo nic, jelikož já budu zlý pradědeček, všechno prohraju v kartách, propiju a proděvkařím. Tak. Haranti ať se postarají o svůj vlastní majetek, mě taky nikdo nic nedal
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:04
- Nahlásit
Biluška
Tak to musíš do Českých Budějovic, protože tam by chtěl žít každý...kromě mě teda ))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:10
- Nahlásit
Gerda
Já taky ne. Já chci žít tady, mě se tu líbí . V Budějicích se mi nelíbí, to je moc velké město
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:15
- Nahlásit
Gerda
da.... na tech psychedelikach
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:17
- Nahlásit
StaHi
každej ale holt nemůže být šaman, proto filosofické debaty přenechám těm závislejším a úplně mi bude stačit vědět, že k filosofickým náhledům na svět mi kromě inteligence bude chybět už jen vývar z lysohlávek )))))
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:18
- Nahlásit
Biluška
Tenkrát jsem do slohovky napsala, že budu žít na statku, budu mít hrozně moc psů a ty psy budu cvičit. Proč mi tenkrát nikdo neřekl, že budu hlavně sbírat hovna?
Protože hodnotili sloh a ne věcný obsah,ne?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:21
- Nahlásit
Biluška
to se hold stává to bratranec si z toho hlavu nedělal když jsme u něj byli, házel Bendovy trousky lopatou na sousedovic vinohrad jako že hnojí.
Asi po dvou dnech soused běhal kolem plotu a hledal díru kudy že mu tam leze nějakej pes nebo co
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:23
- Nahlásit
Gerda
že k filosofickým náhledům na svět mi kromě inteligence bude chybět už jen vývar z lysohlávek )))))
až tak,jo?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:25
- Nahlásit
Gerda
no.. mykologie je konickem vetsiny filosofu (myslim tech dnesnich, zijicich, prednasejicich) a nahoda to neni
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:27
- Nahlásit
V jednom filmu pro puboše rozebírali poříkadlo: jak kdo ustele tak si lehne a protiargument byl že když si lehám tak nejdřív rozestelu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:29
- Nahlásit
Neessi
Protože hodnotili sloh a ne věcný obsah,ne?
To je jedno, upozornit mě mohli . Bych změnila cíle a teď jsem se mohla brodit po kolena v penězích místo v exkrementech . Vlastně za všechno může můj třídní učitel ze 4.C
Neessi
StaHi
Gerda
Lysohlávky nemám, můžu zkusit choroše?
benda2
kdo ustele tak si lehne a protiargument byl že když si lehám tak nejdřív rozestelu
Pokud ovšem nejsem tak strhaná, že usnu dřív než si lehnu... to ale u pubošů nehrozí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:31
- Nahlásit
Neessi
až tak,jo?
sNAD PÍŠU JASNĚ ŽE KROMĚ inteligence....to už se pak ňákej blábol snese ))
StaHi
mykologie je konickem vetsiny filosofu
Takže vlastně Smotlacha může za stav současné filozofie - to jsou strašné souvstažnosti )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:33
- Nahlásit
Biluška
Vždy se najde náhradní řešení - už jen záleží na to, jestli chceš být filozofem, jestli jsi o tom skutečně přesvědčená. Pak můžeš s námi na jamajku/do urugvaje a kouřit na pláži trávu. To ti sice nepřinese filozofské pohledy, ale zas ti může bejt klidně špatně...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:34
- Nahlásit
Gerda
Nemám ráda když je mi špatně. Nebudu kouřit, budu si to rovnou píchat, z toho mi špatně nebývá
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:35
- Nahlásit
Biluška
Vařit?No fůůůůůůj,to bude smradu,jak hradu.Si normálně ubal máří,jako já a to stačí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:38
- Nahlásit
Biluška
budu si to rovnou píchat, z toho mi špatně nebývá
No tak to už ale nebdueš filozof, to už budeš feťák, leda bys to zabalila do nějakého uvěřitelného a dojemného příběhu, třá jako Jsem přerostlé dítě. Když jsem se narodila, byly mi již 4 roky. Od prsu mě matka nemohla odtrhnout, jelikož jsem měla již druhé zuby.....
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:39
- Nahlásit
Biluška
chorose nedavaj, zkus mochomurky (na nich zas byla sepsana zjeveni sv. jana, tra apokalypsa )
Gerda
strašné souvstažnosti ..no a o tom to cele je
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:40
- Nahlásit
jinak fšecky zdravím a hlásím,že davídková je nasraná a rozžhavená do běla skrzevá ten svůj kompjůtr a hlavně kvůli tomu,že se nemohla zúčastnit mého odletu z modrých výšin
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:40
- Nahlásit
thc je taky psychedelikum
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:41
- Nahlásit
co jsem to tu rozpoutala za debatu?
StaHi
mam za sebou hnedle 2 zbytecny skoly - stredni umelecka, vejska psychologie+filosofie
a co z tebe nakonec je? smím-li se zeptat
Asi si dám lysohlávku a ono se to pak samo vymyslí, na jakou mám jít školu
hm lysohlávky nemáme, bude stačit šípkovej čaj?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:41
- Nahlásit
StaHi
no ba.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:42
- Nahlásit
Gerda
prenosene dite .-)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:42
- Nahlásit
StaHi
no a o tom to cele je
A co kmín? Z kmínu se taky prý dá uvařit čaj, co tě oblouzní - viděl někdo něco na kmínu?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 13:56
- Nahlásit
Neessi
odletu z modrých výšin ..a co Modra trojka, uz jsou namydleni?
Shelticka
delam grafiku a taky pingluju v hospode, jinac by mi z ciste virtualni komunikace brzo jeblo.. sipkovej asi nee, ale je i jiny bejli
Gerda
kmin netucham, ale bobkovej list je magicky vykurovadlo
|