Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:51
- Nahlásit

Neessi
Kupodivu vůbec nic. Myslim, že je to na úkor toho, že mi chybí ta chytrá půlka mozku. Ach jo, raději bych taky ty algoritmy.

pitbull
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:52
- Nahlásit

Gerda
tak sleduj, jak si mi to vysvětlila:endemit je nahý plaz ale běda ti jestli ho nenajdu v encyklopedii, pak Preventan nepreventan je ze mě vrah a žíly ať se mi třeba srazí, když už mi je včera vysáli i bez kartičky

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:53
- Nahlásit

pitbull
nebo pošli endemita,protože já už snad preventivně nečekám nic, takže i krátce může být dlouze a já z toho budu na kartičku...

jo endemita se ti zachtělo,holubičko?Nic nedostaneš.
Ale stejně jste s Gerdou plodná dvojka takovejch stránek!!!!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:55
- Nahlásit

pitbull
žíly ať se mi třeba srazí, když už mi je včera vysáli

ty naděláš,těch pár zkumavek krve

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:55
- Nahlásit

pitbull
To nemůžeš prostě jen tak shrnout! To je jasný, že bez souvislosti to v encyklopédyji nenajdeš. Nehledej nahého plaza, ale opeřeného hada.Ten má navíc i mystický význam!

benda2
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:56
- Nahlásit

dnes se přiznám že poprvé ve virtuálním životě jen sleduji a tlemím se

pitbull
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:56
- Nahlásit

Gerdato já klidně blbou půlku mozku, jen né algoritmy, mně už se zdá i o zlomkách a geometrii, v noci se odkopávám hrůzou, jak to ty chudáky děti naučím, když už jsou duchem na prázdninách, jak říká klasik, přestaň plakat a pošli spratky makat, asi to zítra udělám...

pitbull
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:59
- Nahlásit

Neessi
pár zkumavek jo, škoda každé kapky, která je nazmar nebo nazdar? tak nějak to bude, začínám mít místo chytré i blbé půlky vypálený windowsy

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:01
- Nahlásit

pitbull
mně už se zdá i o zlomkách a geometrii
To se mi ještě nikdy nestalo, i když sem si to moc přála. naposledy jsem ve snu přišla na to, jak kroutit rukama v základní sestavě bagua v pátém kroužku. Co se logického uvažování týká, vzdala jsem to, nemám na to, prostě půlka chybí.

pitbull
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:03
- Nahlásit

Gerda
to je fofr, nejdřív kultůra a teď mystika a skutek utek a to tam jeden prý virtuálně přihlíží a tlemí se. A pak mám mít souvislosti, pomoooc!!!!

pitbull
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:04
- Nahlásit

Gerda
klíd, taky mi nějaká půlka chybí, ale předstírám a předstírám

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:07
- Nahlásit

benda2
poprvé ve virtuálním životě jen sleduji
Nesleduj a přihoď své zkušenosti s endemity Měl bys říct pitbull, že nemá předstírat, pak se nevyzná ani v encyklopédyji.

pitbull
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:09
- Nahlásit

Gerda
copak v encyklopedijíííí, ale já znovu učím vyznat ve fyzice a tabulkách a tam můžu předstírat i předstírání a je mi to kůlo platný, jak ta půlka chybí, tak se z toho nevylžeš

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:12
- Nahlásit

pitbull
No nemůžeš těm dětem prostě důvěřovat, že se to naučej samy? Nebo s něčí dopomocí?

pitbull
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:15
- Nahlásit

Gerda
no budu muset, jestli mě ty endemiti do Vánoc neodrovnaj

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:17
- Nahlásit

pitbull
endemiti podle mě nemaj na fyzikální tabulky žádnej vlif....pokud v tom neni něco mystickýho a navíc, třá jako že tam sou ňáký souvztažnosti....

benda2
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:17
- Nahlásit

Gerda
Nesleduj a přihoď své zkušenosti s endemity
nemůžu koukám na film kterej nechápu a ted tam jedna holka řekla: no neměla jsem soulož.t se šrekem. Jdu koukat na večerníček to je jediná jistota

pitbull
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:18
- Nahlásit

helééé lidi, já musím jít venčit, gdyby mě náhodou něgdo přepad, klíd, nebudu volat pomoc ale hurá, tak nerušit, držím se zábradlí...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:19
- Nahlásit

benda2
Jdu koukat na večerníček to je jediná jistota
V tom případě pochybuju, že jsi viděl poslední díly Krtečka!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:20
- Nahlásit

pitbull
Takže přání Dobrou noc zde platí dvojnásobně - a já to myslím upřímně!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:25
- Nahlásit

Tak já už jdu taky, takže všem děckám zlatejm pěkné sbohem!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:26
- Nahlásit

pitbull
helééé lidi, já musím jít venčit,
Ty woe, nechoď, je tam tma jak v pérdeli, eště do něčeho šlápneš.
nebudu volat pomoc ale hurá, tak nerušit, držím se zábradlí...
To s tím zábradlím bych vynechala. On se lekne a zdrhne

pitbull
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:37
- Nahlásit

Biluška
tak zas nic můj milej deníčku, fakt jen ta tma jak v tý pérdeli

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 07:51
- Nahlásit

Všicíííííí
Vstávat a cvičit. Ti, co mají udělaný kyj, se kterým dnes někoho utlučou, i ti co ho nemají.

pitbull
No jo no. A měla jsi s sebou kartičku?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 10:06
- Nahlásit

isdpch
volalas Desenskýmu stran tý Akély ?
Ano prosím. Čtyři dny mě vodil za nos. Tvrdil, že ho musí najít, že se těch lidí musí zeptat než předá jejich číslo dál a tak podobně. Dneska ráno prohlásil, že si nepřeje abych Akélu navštěvovala, že by to pro ni nebylo přínosem a tak dál. Bližší info když tak mailem, nebo brnkni (jestli na tom nejsi s kreditem tak bídně jako já ). Nechci to tady zatím rozpitvávat, ale začíná se mi rýsovat zcela jasný obrázek

benda2
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 10:11
- Nahlásit

dobré ráno všem kteří sedí s kreditem na zábradlí i těm jako já co dobré ráno neměli

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 10:42
- Nahlásit

benda2
i těm jako já co dobré ráno neměli
Tak tohle bylo jednoznačně na mě,páč noc stála za vyliž a ráno jakbysmet!Malej má reakci na vočkování a stojí to za to!

Ale jinak dobrý ráno fšem!

benda2
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 10:54
- Nahlásit

Jabluňko snad to bude dobrý s tou reakcí na očkování
Já prozměnu ráno opět nenastartoval takže mladá přišla pozdě do školy, tam jsem zjistil, že ztratila klíče od skřínky a už asi druhej den běhá po škole bosá takže jsme štípli zámek a běžel jsem pro novej

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 11:00
- Nahlásit

benda2
snad to bude dobrý s tou reakcí na očkování
Ale jo,jen si teď dva až tři dny budu užívat!A to sme nechávali očkovat drahou Hexa vakcínnou,aby to bylo lepčí a vono prd!
už asi druhej den běhá po škole bosá
No lepčí než nahá!
isdpch
RD vyhlašuje novou sbírku, tak si nachystejte kreditky
A vyrovná mi na ní debet,gdyž ho tam mám???

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 11:06
- Nahlásit

isdpch
a pak si z něj, potažmo z nás, nemá tlustej dělat prdel ......
No, jedno už je jisté na 100% . Jeho kecy v kleci o tom jak pečlivě prověřuje nové majitele, jak je s nimi pak v neustálém kontaktu a tak podobně jsou fakt jen kecy. Mě ráno řekl, že ty psy nenavštěvuje, že mu akorát sem tam někdo pošle fotky. Maximálně tam prý pošle nějakého kamaráda, který je tam poblíž. Čili v praxi, pokud si od něj někdo vezme psa, nafotí ho na tisíc různých způsobů (v lese, na gauči, s jiným psem.....) pak psa klidně sežere, nebo prodá, nebo zavře do množírny a dvakrát do roka vybere některou z fotek a pošle Desenskému....... A všechno bude v naprostém pořádku. Jdu blejt velebnosti. Fakt se biju do hlay za to kam jsem chuděrku Aku dala

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání