| Autor |
Zpráva |
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 21:17
- Nahlásit
ááá mořná už jsem na to kápla
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 21:21
- Nahlásit
tak nepřišla, stáhl se mi jen zvuk no je toto se mnou možný?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 21:22
- Nahlásit
Biluška,
hvězdy hold nepřejou pokaždý no to je škoda, že to slepice nežraly mohly si potrénovat žaludek na vyšší level
A co kdybych pořídil pumu ??? ta není mazlivá ??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 21:53
- Nahlásit
benda2
puma je jak kočka. Je mooooooc mazlivá, když chce ona. Ale nedá se přinutit když nechce. Víš kolikrát mě ta moje kousla než jsem jí vysvětlila, že o mazlení rozhoduju já
Pořiď jí šarpátko, to je naprosto ideální. To fakt není pes, ale plyšák. A jsou šíleně čistotní. Prakticky se rodí s naučenou hygienou, Lila se doma počůrala jenom po té havárce, když byla ještě moc nemocná a nepokadila se tam snad nikdy. Minulý týden spadla do močůvky a byla z toho vyloženě nešťastná . Ostatní prasata se tam honem letěli vyválet a Lilátko normálně brečelo, že je špinavé . Ona vůbec dokáže brečet, to jsem ještě v životě žádného psa neslyšela. Má svoji oblíbenou "loptičku" co si přivezla ještě ze Slovenska. Když si s ní hraje a přiběhne některá zákeřná šeltie a sebere jí to tak Lilinka brečí. Doslova . Ti řikám, pořiď holce šarpátko. Když vydrží do příštích Vánoc tak může mít přímo malé Lilátko, chci ji příští podzim nechat nakrýt. A když nevydrží tak ti dohodím nějakou dobrou stanici kde dbají na zdraví štěńat.
Shelticka
Slováci říkají něco o tom, že to snad stojí 19 dolarů. Ale nikdo to neví jistě.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 22:10
- Nahlásit
biluška,
ok dobrá skoro jsi mě přesvědčila. Mám jen jednoduché požadavky:
mazlivá, poslušná (hlavně aby uměla lehni protože benda to neumí) a hlavně nadhlavně aby nebyla mimo z háravek. Pokud jde o stravu tak aby se vešla do kila granulí týdně.
jestli to vyjdu tak do toho pudu ale stačí nějaká bez PP protože na výstavy chodit nebudeme
jo a bude se mít u nás dobře, močůvku tu nemáme a hnusy jako shnilý jabka sežere benda dřív něž je najde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 06:44
- Nahlásit
benda2
Tak z tvých čtyř požadavků splňuje šarpátko jenom dvě . Je mazlivé (bylo stvořeno pro mazlení, nic jiného na světě neuznává, leda tak prohnat kočku) . Když si pořídíš fenku tak určitě z háravek mimo nebude. Ale co jsem si všimla tak ani psi nemají nějak extrémně vyvinutý rozmnožovací pud, jsou to prostě takoví flegmoši. S poslušností jsou na tom dost na štíru. Do Lilátka jsem ten základ natloukla, ale byla to dřina . Prostě nepatří mezi ty top nejchytřejší plemena . Do kila granulí týdně se taky nevejde, ale do dvou kil už jo Nesmíš být takový lakomec
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:14
- Nahlásit
Lakomec jsem s tím nic nenadělám leda by se s ním rozdělila dcera o příděl jídla a kapesný
Navíc jsem se koukal jak mají zmačkanej ksichtích a protože platí jakem pes takovej pán tak nevím jestli do toho pudu. Proto jsem i vyloučil mopse
Uvidíme jestli nakonec nevyhraje panenka šušu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:39
- Nahlásit
benda2
Navíc jsem se koukal jak mají zmačkanej ksichtích
No bóže, tak si ji přetvaruješ na Lilátko . To není žádný problém, stačí jednou venčit u silnice
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:45
- Nahlásit
Čus fšicí.......
F sobotu sme byli pozvaný na vánoční večírek a posléze na taneček a bylo to tak bezvadný,že sme se vrátili domů v neděli v 6 ráno. Vyrobila sem si slušnou ebrietku a neděli sme totálně prováleli,tagže sem porádně vodpočinutá!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 10:46
- Nahlásit
Biluška
žádných 19 dolarů za to dávat nebudu, našla jsem tam free (jako zdarm ) videa a něco stáhla jupí jupí. Mám to do té školy k té ročníkovce, musíme to mít vytištěný, a pak ještě prezentaci... co oni se tam navýmyšlijou požadavků k tomu, to je hrůza, jsme se s mamkou shodly, že na žádnou školu už nechci a půjdu makat a budu se mít dobře a bez stresů (i když jak se znám, tak se donutím zas byrat nějakou tu VŠ )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:05
- Nahlásit
Shelticka
půjdu makat a budu se mít dobře a bez stresů
No to teda nevím . Já bych řekla, že pak teprve ty stresy začnou
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:14
- Nahlásit
Biluška
ale zas jinačí To je fuk, stejně to aspoň zkusím na nějakou školu, jenže vubec nevim na jakou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:21
- Nahlásit
Shelticka
Osobně mám nejradši ty, kde se učí nějaká pořádná kravina, v praxi naprosto nepoužitelná. Třeba nějaké ty filozofie, umělecké směry a tak podobně . Když už na školu tak jdi na něco, co ti v praxi k něčemu bude... to se ale napřed budeš muset rozhodnout co chceš vlastně dělat Rovnou tě upozorňuju, že agility se nikde studovat nedá
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:25
- Nahlásit
Biluška
no právě, naše škola něčeho takovýho ražení: "v praxi naprosto nepoužitelná. Třeba nějaké ty filozofie, umělecké směry a tak podobně "
Takže když se dívám na přijímačky na něco normálního, tak tam požadují ty předměty, co mi zrovna nemáme a jaksi se je nemám kde naučit třeba na takovou ekonomii je nemožné se z pedáku dostat (leda na soukromou, kde ani přijímačky nemají - jen pohovor ) a shodou okolností je ta soukromá nejblíže k nám a nemusela bych nikde přes týden trčet na koleji bez psiků
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:29
- Nahlásit
Shelticka,
hlavně si vyber něco co má budoucnost
Já jsem před časem chtěl dělat testovače rybářských prutů. Sem o tom četl, takovej testovač dostane vybavení, pošlou ho na přerybněnej rybník a on chytá a pak podá hlášení kterej prut je nejlepší
A když mi bylo 10 tak jsem do televize říkal že budu hrát hokej v kanadě škoda že ten pořad nikdo nemůže na barandově najít.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:36
- Nahlásit
Shelticka
No jo, jenže na soukromé se rodiče nedoplatí . Navíc většinou tady tyhle školy nemají nic moc úroveň. Na ekonomiku z pajdáku... to budeš mít dost propad a blbě se to dohání. Tak jdi na vysokou pajdáckou a pak můžeš mlátit malý haranty a ještě ti za to budou platit . Blbě, ale budou . Nebo na přírodovědeckou fakultu na nějakou tu botaniku, nebo tak něco. Ovšem to už je zase v praxi nepoužitelné....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:37
- Nahlásit
benda2
Vidíš, já jsem šla za svým snem a jsem přesně tam, kde jsem v desíti letech chtěla být. Tenkrát jsem do slohovky napsala, že budu žít na statku, budu mít hrozně moc psů a ty psy budu cvičit. Proč mi tenkrát nikdo neřekl, že budu hlavně sbírat hovna?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:39
- Nahlásit
benda2
jo to já jsem nikdy nevěděla co budu, jsem říkala, že asi učitela po mamince. Jenže v devítce jsem nevěděla kam jít a tak jsem šla na pedák, protože mě bavila výtvarka - teď máme 4hod. týdně, a byla jsem zvědavá na psychologii... no nejhorším předmětem je asi pedagogika, to je jen okecávání toho, co už normálně všichni znají... a přitom se to nedá naučit No asi to byl pro mě omyl... ale kam dál? pomoc pomoc pomoc... fakt nevim
Co má podle vás budoucnost?
http://www.vslg.cz/ hele to je ta soukromá, jsme sice chudí, ale mamka říká na můj dotaz "a vy byste mi to platili?" "co by nám zbývalo"...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:40
- Nahlásit
Biluška
no ty prachy jsou na tom nejhorší, ale prej není ta škola tak špatná, kámoščina mamka tam ted končí a prej je to docela náročný...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:42
- Nahlásit
Shelticka
Jestli trváš na té ekonomce tak zkus přijímačky i na státní.Pokud vyjdou tak vaši ušetří, pokud ne tak máš v záloze tu soukromou. Ale když si uvědomíš kolik lidí ročně vychází z ekonomických škol tak je jasné, že ten trh se jednou prostě přesytí. Já bych zrovna v tomhle budoucnost neviděla. To už spíš nějaké IT, nedávno si kdesi stěžovali, že je kvalitních pracovníků v tomto oboru děsně málo.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:49
- Nahlásit
Biluška
nn netrvám na ekonomce ;) akorát se děsím toho, že skončím zase na pedáku IT jako informační technologie jako počítače? Jsem tam viděla jakejsi obor informační managment...
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:51
- Nahlásit
Biluška
že budu hlavně sbírat hovna?
tenkrát nikdo nevěděl jestli budeš uvědomělej kynolog nebo ne
Shelticka
já bych vzal tu filozofii, budeš nad něčím přemejšlet nikdo nebude vědět nad čím a budou ti za to platit. Nakonec nikomu nemusíš ani říkat, že si celou dobu přemýšlela nad tím jak zrychlit psa v tunelu
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:55 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
benda2
dobrý no
teĎka celej rok v občance budem brát filosofii a jáse tomu učiteli jen strašně chlámu co on vypouští z pusy... sice v něčemmá tu pravdu, ale jak se rozplývá nad platóten, sokratem apod. ... jak nám vykládal o čem přemýšleli a jak to řešili no mě to připadalo, jak nějaká sekta co požila houbičky tak skončit nechci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:57
- Nahlásit
Dobre ráno lidi zlatý!
By mě zajímalo, proč takhle nepíšete hodně přes den, když tu sem. To dycky schválně, když tu nejsem, abych si s váma nemohla povídat. Takže teď je mi to líto a začnu zvažovat intronét i domů.
Sobota byla přenádherná, mám z ní dobrou náladu ještě teď, zima a sucho a sluníčko - jooo parádička.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:59
- Nahlásit
benda2
tenkrát nikdo nevěděl jestli budeš uvědomělej kynolog nebo ne
Nejsem uvědomělej kynolog. Sbírám jenom na vlastní zahradě, páč mě nebaví do toho šlapat . Venku bych se na to vyprdla, poněvadž v lese, na louce, u rybníka a na poli se nesbírá . Civilizaci moji psi vidí akorát když přijedem na výstavu, nebo na veterinu. Nebo když potřebuju výhružně zapůsobit na starostu a přijdu mu do kanclu s celou smečkou
budeš nad něčím přemejšlet nikdo nebude vědět nad čím a budou ti za to platit. Nakonec nikomu nemusíš ani říkat, že si celou dobu přemýšlela nad tím jak zrychlit psa v tunelu
A kdo ji bude za to přemýšlení platit? Skoro všechny výzkumáky jsou už zavřené a soukromník ji fakt nevezme
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:06
- Nahlásit
čau Gerdo,
net si domu nepořizuj nebo se z toho zblázníš a dopadneš jak Davídková
Sobota byla dobrá až na háravku
Biluška,
hele tebe maj asi rádi takový ti zamilovaní mladí co si v láskyplném rozpoložení lehnou u rybníka do trávy a při troše štěstí by to mohla být starostova dcera.
Shelticka
z toho si nic nedělej až se vdíš tak budeš přemýšlet nad tím nad čím přemýšlí tvůj manžel a co tím vlastně myslel, když jel do obchodu koupit sokrat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:10
- Nahlásit
benda2
hele tebe maj asi rádi takový ti zamilovaní mladí co si v láskyplném rozpoložení lehnou u rybníka do trávy
1. nemaj se co mrouskat, dobře jim tak
2. ten rybník je můj, tam se nikdo válet nebude (kromě mě teda )
3. i kdyby tam nebyli pozůstatky mých psů tak tam je spousta podobného materiálu od srnek, ježků, zajíců, kanců, slepic paní Janečkové a kdejaké jiné havěti. A to vůbec nepočítám koně, které tam občas chodí plavit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:11
- Nahlásit
benda2
ti zamilovaní mladí co si v láskyplném rozpoložení lehnou u rybníka do trávy
Simtě s tim musej přece počítat, ne? Taky musej koukat, kam lehaj, co kdyby tam třá ležela zdechlá ryba, nebo tak. A vůbec,co se maj co vyvalovat v prosinci u rybníka!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:12
- Nahlásit
paní Janečkové a kdejaké jiné havěti
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:15
- Nahlásit
Biluška
napadá mě jediná asociace: kterak že si kanec do kančího trusu lehl ............... a bylo po kanci.
Gerda
v prosinci je horší protože to může způsobit i bodné rány
A vůbec není ona ta Biluška nakonec velkomajitelka paní továrníková
|