Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:27
- Nahlásit

Mizím, tak všem dobrou s kobrou.

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:32
- Nahlásit

Biluška

Tak nekecej a zmizni a pěkné brou brou))¨

Shelticka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:40
- Nahlásit

Biluška
Prý mu nehnije oud, ale noha
mu hnije Končetina? a kde ji vzal, když mi leží tady na kobercu

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:50 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Biluška

Davídkový to vyřídím,esli ji vzbudím.A když jo,tak mi bude hodinu nadávat

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:52
- Nahlásit

Erin
štábní komplot?!! proboha co to je?

No to musí poznat i slepej,hluchej a němej.

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:58
- Nahlásit

Neessi

No to musí poznat i slepej,hluchej a němej.

Fakt jo?Já tedy slyším ,vidím a mluvím celkem standartně, ale tvoje myšlenkové pochody jsou mi nějak vzdálené.To bude jistě tím,že mám pouze středoškolské vzdělání

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 21:20
- Nahlásit

Erin
ale tvoje myšlenkové pochody jsou mi nějak vzdálené.To bude jistě tím,že mám pouze středoškolské vzdělání
Já myslela,že tobě to zas tolik nevadilo,ale esli jo,tak patříš ke štábu.
hele,já jsem člověk,který si na obezličky nepotrpí a rozdíly ve vzdělání nejsou pro mne směrodatné.Chytrý člověk se slušným chováním je radost,chytrý člověk s mravním deficitem je horší než hloupý slušňák a blb bez mravní bariéry je katastrofa.

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 21:26
- Nahlásit

Neessi

No spíše mi chybí specifikace "štábu"

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 21:48
- Nahlásit

Erin
specifikace "štábu"[/i]
no to snad není tak složité vyčíst "vedle"[i]Jsou tam 4 kousky nad sebou -jednotni v názorech a jako vždy,stále stejné pořadí v téměř pravidelných časových intervalech.Ale jsou mi fakt ukradení.Lidi s takhle přízemními důvody k nevraživosti fakt nemusím.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2007 21:49
- Nahlásit

Erin
specifikace "štábu"
Zapoměla jsem,že na označení "štáb" nevlastním autorská práva,ale se svolením autora to mohu požívat

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 12:50
- Nahlásit

Už je po poledni a nikde nikdo
To je děs,co má Davídková ten počítač na šrot

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 13:13
- Nahlásit

Já nemám počítač na šrot, ale musím žehlit Se mi to nějak nahromadilo a přerostlo mi to přes hlavu. Doslova už jsem se prožehlila zhruba tak k pasu, takže polovinu už mám za sebou

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 13:24
- Nahlásit

Biluška
už jsem se prožehlila zhruba tak k pasu,

To jsi dobrá,já teprf začnu,ale mám menší kopec

maixnerova
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 13:35 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

zdravím pracující ženy i ty, který na pečení pečou...

Neessi
já nežehlím , ale i tak tady mám hromadu práce, kterou už nemůžu odkládat . Ovšem teď jdem s Piškotem ven, takže se do toho pustím "až pak"...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 13:58
- Nahlásit

maixnerova
Já žehlím jen to nezbytně nutné. Tílka, pyžama a věci ke psům automaticky hážu do skříně. Na děckách se taky moc nepozná když tu mikinu nemají vyžehlenou, o chlapovi vůbec nemluvě... takže tady zůstávají jenom kostýmy, halenky, chlapovi košile a tak... Prostě to nezbytně nutné A Lilátko mi s tím zdárně pomáhá, lehá si do vyžehleného, nebo to shazuje na zem

Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 16:27 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
Normálně žasnu, po celém mém životě soužití se psy mě pořád překvapují
1. Konina - dodnes se nenaučila otevřít si přivřené dveře (směrem k sobě, Beša to umí). Někdy má problém i s otvíráním od sebe Ale! Odpadkový koš, co musí nadzvednout víko si otevřít umí. Jenže nechápu jak, nadzvednout to mám problém i já, ono to víko nikde nepřečuhuje, otvírá se to tak, že se dole šlape na šlapku. Takže je možná tak inteligentní, že se naučila naskakovat na šlapku jak při flyballu (kterej jsme nikdy nikde necvičili) Ale to si nemyslím... Každopádně jsemju při otevírání koše nikdy nenačapala... možná to dokáže nějak normálně nadzvednou to víčko. Včera večer z tama vytáhla papírek od sýru a skoro celej ten alobal sežrala Navíc to je malej koš v pokojíku, kam se hážou většinou jen papíry, ale ségra tam občas hodí obal od svačiny nebo kapesník a to ji láká nejvíc. Ale koš v kuchyni, který je takový ten sklápěcí dovnitř, kde by se v pohodě dostala, ji ještě nikdy nenapadlo jak ho otevřít a prolízt

2. Bessina - V létě na střelbu nijak nereaguje, ale čím je větší zima, tím je posranější z petard. Tak jsem jí naordinovala postroj, protože z jakkoliv utaženýho objku se dokáže dostat a zdrhat domů. Letos ji ještě zdrhat nenapadlo, přesto už pár dní nosí postrojek. Rodiče jsou proti, ale to už neřeším... já ji na tom vodím, oni ať si ji honí kde chcou... Jenže jsem doteď netušila, že se dokáže dostat i z utaženého postroje : mad: Normálně se sekla, tak jsem šla a táhla ji za sebou, nezájem... najednou si sedla a už mi nešlo ji moc dobře táhnout tak se otočím a v tom momentě vidím ten promyšlený manévr. Normálně zvedla přední packy a z postroje se vyslekla během vteřiny jak člověk z trička! Samozřejmě jsem ji nechytla, nepřivolala... metala hned domů. Naštěstí jsme byli jen tady na sídlišti a neběžela přes žádnou cestu... Příště jí ho stáhnu ještě víc, co je mi tom že ji zo bude stahovat a tlačit..., když se vyvleče zas, dám jí postrojek jiného "střihu", schválně jestli vykoumá, jak se z něho dostat Od osmi ráno se nevenčila a dobře jí tak...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 18:09
- Nahlásit

VElebnosti, jdu blejt. Sem právě nahlídla na jiné forum jak se tam jedna osoba krásně vychvaluje a zároveň si stěžuje na příšernou povahu svojí šeltie. Chuděru šeltku mlátí jak koně, jeden čas ji dokonce měla na cvičáku v kotci, ale bude nadávat na chovatele, že štěně nemělo socializaci . Bože, já bych některý lidi bila.....

Shelticka
Co se divíš? Šeltice jsou holt vynalézavé

Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 18:13
- Nahlásit

Biluška
kde to je? s tou šeltinkou

Pentas
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 18:18
- Nahlásit

Biluška
já to chci taky vědět

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 18:44
- Nahlásit

Shelticka
Byla s náma na dvou táborech, ale asi ji nepamatuješ. Byla tam dřív než ty. Jedna taková mrcha, co se neumí ovládat a když ji něco naštve tak si zlost vybije na psech. Ty víš, že se na tréninku dokážu docela ovládat (i když někdy je tam takový materiál, že mám fakt co dělat ). Ale tuhle holku jsem ze cvičáku vyhodila
Běhala s pudlicí, bylo to v zimě, na sněhu. Člověk holt na sněhu běží jinak než na trávě. Takže ona nedoběhla ke skočce včas, té feně neukázala, pudlice skočku oběhla (protože neměla žádný verbální, ani neverbální povel), v holce přebublal vztek, chytla pudlici a začala ji bít. Ale kdybyste viděli jak . Moji psi teda taky občas schytnou, hlavně puma by mohla vyprávět, ale tohle bylo absolutně bez příčiny a příšerně surově. Řezala toho psa hlava nehlava, všechny děcka hleděli s otevřenou pusou, já přes celý parkur letěla k ní a řvala ať ji okamžitě pustí... no úžasné divadlo. Holka pustila pudlici, ta se okamžitě schovala pod lavičku. Poštěkali jsme se a já jsem jí nařídila ať okamžitě vypadne a vrátí se až se uklidní. Ona šla pro psy (už tenkrát měla jednu šeltku), tu pudličku vytáhla zpod té lavičky za přední nohu, pes řval bolestí.... následovala další scéna. Madam byla ještě uražená, že ji vyhazuju, že přece musí psa potrestat když jí schválně oběhl skočku....
Na velikonoce téhož roku jí ta pudlice umřela. Ona tvrdí, že se otrávila (je fakt,že to byla popelnicová bufetka) a že ji nemohla odvést na veterinu, protože všichni známí s autem už měli upito a nikdo ji nechtěl odvézt. Tak jenom konzultovala s vetem po telefonu. Chápete to? Pes jí doma umírá, kdybych s ním na tu pohotovost měla jet stopem, nebo na kole tak ho tam dostanu Po čase jsem s tím vetem mluvila a říkal, že ta fena vůbec nevykazovala příznaky otravy, zato zcela jasné příznaky otoku mozku. Takže o její smrti mám jasnou představu
Pak jí prošli rukama další psi, které si napřed pořídí pak ji přestanou bavit a dá je zase pryč... Momentálně má dvě šeltky a štěně borderky. Ze dvou bytů už ji vystěhovali. Dokonce i cigánka (ale slušná) si stěžovala na neuvěřitelný smrad z jejího bytu. Feny jsou každý rok kryté, protože prašule jsou zapotřebí. Holka samozřejmě nepracuje, dala výpověď s tím, že se "musí věnovat psům" . Bože, když si představím, že na takovou jdou moje daně tak se mi otvírá kudla v kapse....
Jo a chvíli je dokonce měla ustájené v kotci na cvičáku. Ve stejnou dobu jako jsem tam měla Akélu. Jedna z nich byla březí, obě byli vystresované a nervní až na půdu

benda2
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 18:48
- Nahlásit

dobrý večer všem co se topí ve špinavém prádle i těm co se netopí

Právě jsem se skoro rozhodl že si pořídíme yorkshira malého nenáročného co spapá dvě granule denně.

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 18:59
- Nahlásit

benda2
co se topí ve špinavém prádle

v čistým a vyžehleným,pane benda2.
rozhodl že si pořídíme yorkshira - doufám,že čubinu,aby hárala ,co nejčastějc a Bendáš měl ze života peklo

Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 19:07
- Nahlásit

Biluška
Ty vogo, se divím, žes ji nenaliskala. Bych to asi udělala, protože jsem taky trochu cholerickej nervák po otci, ale ohledně psů se ovládám. Taky občas dostanou přes prdel, nebo facana, ale to tak, že na mě hodí pohled "ty si kráva" a seberou se pryč, nejlíp tak, aby na mě mohly házet pohledy typu "co to jako bylo? to se ani nemůžu hrabat v koši? proč?" a konina vlezdoprdelka říká "promiň promiň promiň promiň, já tě přece tak miluju, odpůůůůůsť"
Ale těch jejích je mi fakt líto... z tábora nevim jestli pamatuju, asi ne... jinak byla jsem 4x 2 letní a 2 podzimní

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 19:22
- Nahlásit

Shelticka
Ona byla na prvním letním a na prvním podzimním. Pak už díkybohu ne

benda2
Já už se netopím, už mám vyžehleno. Platí to i pro mě?
Co s jorkšírem?

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 19:37
- Nahlásit

maixnerova
pracující ženy i ty, který na pečení pečou..
čau, na pečení peču, ale tento týden se budu muset vybičovat a něco upéct. Dny D budou večery úterý a středa.

Zdravím všechny žehličky i nežehličky!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 19:38
- Nahlásit

Biluška
nevíš prosím kde stáhnout videa z letošního ms agi?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 20:28
- Nahlásit

Shelticka
zkus to tuná - http://fci2007.agilityvideoservice.com

benda2
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 20:58
- Nahlásit

Neessi,
ano fenku a benda dostane susperzor železnej úchyl jeden

Biluška,
a napečíno máš a jak to dělaj v americe tam prej nežehlej.
Yorka chci na mazlení pro dceru

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 21:05
- Nahlásit

benda2
a napečíno máš
Chlap mě ukecal, tak jsem to zkusila. Napřed jsem připálila těsto na marokánky. Za stálého míchání jsem to vylila do záchodu. Udělala jsem druhé. První plech jsem spálila na uhel. Nežrali by to ani slepice. Málem to shořelo . Druhý plech jsem připálila jenom light. Z toho jsem usoudila, že dneska hvězdy pečení nepřejí a odložila jsem to na zítra

Yorka chci na mazlení pro dceru
Proč zrovna takové zprofanované plemeno? Jí pořiď něco normálního, třeba šeltii, nebo šarpátko. Víš jak úžasné je šarpátko na mazlení? Mají srst jako plyšáčci

Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2007 21:15
- Nahlásit

Biluška
děkujů ale nějak to tam nepochápávám, našla jsem tam koupi a pustit mi tam nic nejde blondýna

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání