| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 20:42
- Nahlásit
benda2
škoda že v rámci vtipu nemůžu dopsat to co bych rád
a co ti brání?I když snad ani nemusíš,páč to vím,Ty bys rád ouplně fšechno,jako každej chlap,jen to pořadí bys měl rád pod kontrolou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 20:48
- Nahlásit
Fšicíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Fšechny vás móóóóóóóc pozdravuje Renata a strašně jí se.ou ti trpajzlíci,co jí nemakaj!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 21:10
- Nahlásit
Dobrou noc fšem upracovaný, udřeným a povalečům co nic nedělali taky. Davídkové obzvlášť, někdo jí prosím vás vyřiďte, že tam posílám trpajzlíky s traverzou, aby k ní prorazili cestu
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 21:24
- Nahlásit
dobrou noc noc všem mužům, vdaným ženám a i těm vdavek chťivých co mě pořád otravujou s tím jestli už nadb§ch našel kostel a vybral svatební menu
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 21:34
- Nahlásit
benda2
I tobě přeji krásnou noc.
Jen tak na okraj, nadbucháčkovi prej hnije oud,tak svajba je v loji.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 22:44
- Nahlásit
Tady už to zase fšechno chrní,no je vidět,že tu Davídková zavedla režim a i když tu z technických důvodů není,tak to funguje.Tak já jdu teda taky.........tak dobrou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 10:01
- Nahlásit
Dobréééééééé rááááááááánko fšicííííííííííííííííí..............
Biluškááááááááááááááááááááááááááááááá
Paní f Kutné Hoře f útulku mají angličana psa!!!!Tagže línije sou zachráněný!!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 11:43
- Nahlásit
jablunka
Už tě zaregistrovali "vedle"u modrejch?No esli ne,tak se tam právě uvolnilo místo,páč jsem to tam už nemohla nějak vydejchat Ale pozitývum to jedno mělo,aspoň mi štáb na odchodnou prozradil ten svůj neslušnej postoj vůči mé osobě-přectafte si,pani,že jim vadil titul.Čék se nestačí divit.Já furt co proti mně mají a konečně to vím.No jak pravil světec:Nechte maličkých dojíti ke mně.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:37
- Nahlásit
Neessi
uuufffffffffffffffff........ a jinak, pěkný den s Piškotem přejem všem svéprávným a samostatně uvažujícím...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:41
- Nahlásit
Neessi
aspoň mi štáb na odchodnou prozradil ten svůj neslušnej postoj vůči mé osobě-přectafte si,pani,že jim vadil titul.Čék se nestačí divit
A čemu se divíte paní,porád st f Čechách,i gdyž po revoluci.Tady se úspěch,jakýkoliv,nevodpouští!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 13:11
- Nahlásit
maixnerova
Neessi
uuufffffffffffffffff........ a jinak, pěkný den s Piškotem přejem všem svéprávným a samostatně uvažujícím...
ale no tak ,pani Náhodou jste měla vocenit mou nebetyčnou trpělivost a shovívavost a hlavně výdrž.No nic,nejsem s ocele.
Piškota zdravím,teď když je v cajku a přestal být"nebezpečný",tak bysme se mohly s těma hárafkama stavit na venčení,až pojedu za mladejma.Po Evropský jezdím.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 13:17
- Nahlásit
jablunka
A čemu se divíte paní,porád st f Čechách,i gdyž po revoluci.Tady se úspěch,jakýkoliv,nevodpouští!!!
inu ale to já vim,jen jsem to jaksi nepovažovala za úspěch,ale úděl.
Co AD Litoměřice?Něco novýho?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 13:19
- Nahlásit
Neessi
Piškota zdravím,teď když je v cajku a přestal být"nebezpečný",tak bysme se mohly s těma hárafkama stavit na venčení,až pojedu za mladejma.Po Evropský jezdím.
To bych moc ráda a Piškot určitě taky... Kdy a kde?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 13:22
- Nahlásit
Neessi
pošli mi, prosím tě, svojí mail adr. na grafika9@volny.cz, pošlu ti na sebe všechny kontakty...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 13:38
- Nahlásit
Neessi
Co AD Litoměřice?Něco novýho?
Posílala sem mail slečně z Litoměřic,teď čekám na odpověď.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 13:56
- Nahlásit
maixnerova
pošli mi, prosím tě, svojí mail adr
fertig
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 14:56
- Nahlásit
Neessi
... došlo , odepsala jsem
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 17:31
- Nahlásit
čau lidi je tady někdo ???
Hlásím hlásím hlásím: vosí hnízda od Davídkový nebyly
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 18:09
- Nahlásit
Biluška
Jsem tak přemýšlela nad tím, kdyby Šaguna měla fakt štěňata, myslíš, že by pak nenapadala ostatní psice ještě víc? Bych s tím radši počkala, než se hodí do pohody...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 19:14
- Nahlásit
Shelticka
Šagour si včera hrála s Nýninkou . Ovšem čím víc se sžívá s malýma tím víc je na kordy s pumou. S tou si jdou po krku vyloženě natvrdo. Lepší to nejspíš už nebude. Dosáhla jsem toho, že venku si jdou každá po svým, už se nervou ani ve chvíli kdy sahám do kapsy pro piškoty. Doma se buď porvou, nebo ne. Šagy chodí všude s náhubkem a už to tak zůstane nastálo. Jestli na tom něco změní, nebo zhorší potenciální štěňata to fakt nevím. Třeba když ji nakreju Garfíldem tak budou štěňata dravější jak matka, sežerou napřed ji a potom nás
Neessi
Mail došel, hned se tam řítím
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 19:52
- Nahlásit
Biluška
hned se tam řítím
Hustý,co? No nic,poslala jsem ti ještě tu slíbenou přílohu-ta jen potvrzuje ten štábní komplot.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 19:55
- Nahlásit
Neessi
Jo, docela síla. No co chceš od sekty? Já se náhodou už hodně dlouho docela bavím. Ale pšššt, mohl by to číst někdo z vedení.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:03
- Nahlásit
Biluška
Ale pšššt, mohl by to číst někdo z vedení.
jako ze štábu,myslíš?No to čtou bezpečně,celej den je mám v patách.Jen ještě nevědí,že smetanu slíznu já
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:11
- Nahlásit
Neessi
štábní komplot?!! proboha co to je?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:12
- Nahlásit
Neessi
Jsem ti písla maila a jdu spát, jsem příšerně utahaná. Strávili jsme dneska sedm hodin v autě, mám toho plný brejle.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:15
- Nahlásit
Erin
Nadbožstvo pozdravuje a děsně se zlobí. Prý mu nehnije oud, ale noha a máš si zjistit rozdíl
Davídkové mám vyřídit, že kostel, svědci a tak jsou už zajištění. O hostinu se prý má postarat ona. Počítá se s tou upečenou Nýný a vánočním cukrovím
Neměli bysme se jim složit na prstýnky? Aby to jako byla tutovka, jinak nám zůstanou na krku oba napořád
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:16
- Nahlásit
Biluška
No co chceš od sekty
Ale no tak,jaká sekta,že by nadbožská odumírající? ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:20
- Nahlásit
Erin
Tsss, tajná sekta pro podporu sňatků, ale pšššt, víš že čert a nadbůch nikdy nespí
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:21
- Nahlásit
Biluška
Vyřiď tedy milému chvdí božímu,že úd jako úd a nehodlám pátrat co kde mu hnije,když mu fakt něco koroduje
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:24
- Nahlásit
Erin
Vyřídím, třeba tě taky pozve na svatbu. Zatím hýří nápadama koho všechno pozvat, včera se dožadoval Káji Gotta a Lucky Bílé.
|