| Autor |
Zpráva |
pitbull
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:05
- Nahlásit
Neessi
a jak tam prostrčíš ty bolavý dolámaný prsty, nemuselo by to jít zpátky...a to je vždy průser...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:08
- Nahlásit
pitbull
jak tam prostrčíš ty bolavý dolámaný prsty, nemuselo by to jít zpátky...a to je vždy průser...
no jo-to mi nedošlo.To by chtělo ještě polštář,kdybysem tu musela ponocovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:10
- Nahlásit
Neessi
To by chtělo ještě polštář
Nechtělo by to spíš nůžky na plech?
A vůbec - jak můžeš psát a mít přitom ruce v digestoři!
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:10
- Nahlásit
Neessi
jenom polštář?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:11
- Nahlásit
pitbull
buď v klidu, naordinovala mi toho tolik
Ty se máš, to já když jdu k lékaři, nenapíše mi nic a eště mě chce konizovat, tzn odebírat!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:11
- Nahlásit
Gerda
jak můžeš psát a mít přitom ruce v digestoři!
sem myslela tu laboratorní s plekcisklem,ne tu co máš nad sporákem
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:12
- Nahlásit
Gerda
to nezkoumej, zvládne psát i prskat minerálku, jen ty jiskry nebudou lítat, akorát bude mít menčí akční rádius po klávesnici....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:12
- Nahlásit
Ahoj lidi, vy jste toho zase napsali . Jdu si trochu zvednout náladu. Potřebuju panáka a potřebuju ho nalít do půllitru. Cokoliv menšího by bylo zbytečné špinění skleniček. Krom toho, že jsem ráno zjistila,že mě zavřou za dluhy někoho jiného jsem se teďka odpoledne srazila s blbcem. A že to byla pořádná srážka. Ještě v životě jsem si nedovolila se na klienta ani křivě podívat. Nakonec je to klient a platí moje účty. Ale dneska jsem jedné krávě řekla, že jsem už v téhle práci potkala hodně blbců, ale ona jednoznačně vede. Asi si něco udělám. Udělám si kyj a někoho s ním zabiju. Ono je nakonec jedno jestli mě zavřou za dluhy, nebo za vraždu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:13
- Nahlásit
Neessi
pitbull je taky můdr?
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:16
- Nahlásit
Biluška
udělej si kyj, naplň si sklenici a pořádně pij, uklidní tě panáček, z blbce je rázem blbeček, hned tak tě zavřít nemůžou, naše kecy ti k náladě pomůžou, to jsem střevo viď - teda básnický...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:17
- Nahlásit
Neessi
Vy s tím titulem , ptám se : mám pokousaného psa ( viz.železa na lišku, tam je popsáno) , nijak tragicky , není to ani na šití, ale jedno procvaknutí je přímo na tlapce, přeci jen ty nártní a zánártní a záprstní kůstky nejsou nijak robustní , co když je nějaká třeba zlomená , oteklo by to a za jak dlouho - nebo neoteče ? Pes totiž strašně kulhá - rozležel se , dokud jsme byli venku, tak to tak strašné nebylo, sice pajdal, ale jen trošku napadal na nohu při chůzi, běhal mormálně . Jasně, že pravděpodobně budu stejně muset zítra k vetovi - jestli se to kulhání nezlepší , ale pro jistotu, jestli bych raději neměla přispět na Vánoce vetovi už dnes ?
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:20
- Nahlásit
Gerda
to musíš mít super Můdr, žádný experimenty, fšechno rychle a na férofku, žádný konizace ke zkoumání...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:23
- Nahlásit
Biluška
pitbull
to jsem střevo viď - teda básnický...
pokračuju:
kyjem máchej hlava nehlava, budeš slavná jak Petr Salava, když nepomůže panáček, lehni si v klidu na znáček, dostaneš od nás hrdinský odznáček!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:23
- Nahlásit
pitbull
To bych se musela ožrat do bezvědomí, jinak hned tak nevychladnu. Ono se nadarmo neříká, že srážka s blbcem je horší než srážka s vlakem. A takovou neskutečně blbou krávu doufám hned tak nepotkám.
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:25
- Nahlásit
Gerda
já chci taky odznáček, vojáčku...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:25
- Nahlásit
Gerda
dostaneš od nás hrdinský odznáček!
ÓOO mnohokrát děkuji paní. Ale v base mi ho stejně seberou, bo má ostré hroty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:27
- Nahlásit
pitbull
já chci taky odznáček, vojáčku...
odznáček blyštivý v hruď se ti připíná,
není to báseň,
je to spíš konina.
Odznáček na klopě slávu ti dává
kdo málo pil, líp se mu vstává
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:28
- Nahlásit
Biluška
asi tě zklamu, potkáš, život je mrcha a brouzdá v něm tolik krav, zhluboka dýchej a klidně se střískej do bezvědomí, uvidíš jak ti bude dobře i když ti bude na šoufl..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:29
- Nahlásit
Biluška
Ale v base mi ho stejně seberou, bo má ostré hroty
Hrany ti obrousím, jak voda pilná,
čas v base uteče - musíš být silná! ))))
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:32
- Nahlásit
Gerda
a zase to vstávání a stání, už v tom mám zmatek a ještě ve verších, víš co to se mnou dělá, to je vo zdraví
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:36
- Nahlásit
mac1
hele,nejsem vet,ale jsetli chceš vědět,co bych udělala se svým psem já ,tak:jestli jsou nebo nejsou ty kůstky zlomený,tak léčba je u obojího stejná.Vyčistit nohu,zafixovat nejlépe malou dlažkou(dobře se dělá z toho měkkého polystyrenu,co se občas strká do krabic s křehkým zbožím-vypadá jako 1-2cm tlustá folie) a lehce stáhnout elasťákem .Pokud máš doma mast Reparil-Gel-N,tak to před tou fixací promazat pořádně.A nechat psa,co nejvíc v klidu.Ještě bych mu to občas chladila něčím z mrazáku.
Na otázku,jestli to oteče-tak určitě.Většinou za 5-6 hodin po úrazu.
Na veta to určitě počká,protože s tím nic jiného neudělá,než že to zrentgenuje a vyrobí fixaci.Pokud je tam zlomenina,tak fixace bude aspoň na 3 týdny,pokud jen kontuze(zhmoždění)stačí 10 dní.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:38
- Nahlásit
pitbull
Erekce je zkratka z větného spojení Evidentně Reagující Endemit KrátCe Existující. Tak abys neočekávala příliš ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:38
- Nahlásit
pitbull
klidně se střískej do bezvědomí, uvidíš jak ti bude dobře i když ti bude na šoufl..
Právě že nemůžu Ráno musím jet do Třebíče, kdybych k tomu měla ještě kocovinu tak to na dálnici napálím do protisměru
asi tě zklamu, potkáš, život je mrcha a brouzdá v něm tolik krav
No jo, já vím. Ale tahle je fakt nebetyčná. Tím, že je to pracovní záležitost. A navíc v tom je dost peněz Nebo teda spíš bylo, protože už jsou v loji.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:42
- Nahlásit
Neessi
díky , reparil nemám , mám heparoid , lze to použít ?
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:43
- Nahlásit
Gerda
tak a teď mi zavolej Můdr, po tvým krásným vysvětlení, potřebuju utěšit a tu encyklopedii a nebo pošli endemita,protože já už snad preventivně nečekám nic, takže i krátce může být dlouze a já z toho budu na kartičku...
|
pitbull
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:44
- Nahlásit
Biluška
nebooooj prachy budou, hlavně zdraví a nejezdi v protisměru
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:47
- Nahlásit