| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:36
- Nahlásit
Biluška
Tak to teda nevím paní Moje sebeobětování v zájmu vědy má své hranice. Těhotenství by mi teda nevadilo, haranta bych pak samozřejmě prodala, ale rodit už znova nikdy nebudu
Mudr nám přeci napíše antikoncepcííí a my pak řeknem,že s ekrytí nezadařilo a mušíme tam jet znova! Vydržíme s tim navěky bo voni si přeci nepřipustěj myšlénku,že by jako nemohli!!!!!!!!!!!!!! Znáte samečky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:40
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
Vy ste se do línyjí nominovaly samy??????????? Nebo sem jen nečetla předchozí příspjefky???? Cák máte ňáký super vylučující vady?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:12
- Nahlásit
Shelticka
Utratíme tě, aby ses zbytečně netrápila
Gerda
Cák máte ňáký super vylučující vady?[i]
Jistě, že máme strašlivé vady. Kupříkladu já mám křivý nohy, zničenou páteř, křivý nos, úplně špatnou srst (vlastně flasy), už tři měsíce mám zcela nevysvětlitelnou teplotu a ještě k tomu jsem agresivní . Já sem do línijí jak dělaná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:16
- Nahlásit
Biluška
Jistě, že máme strašlivé vady.
No ale v tom případě já sem taky chovná ))))
A z čeho máš nevysvětlitelnou teplotu? Čéče to měla kamarádka a musela pak změnit zaměstnání, bo to měla ze stresu, dělala tiskovou produkční. Nám na dnešek naše vyrovnaná tiskovýá produkční zařídila pletení adventních věnců, budeme mít i punč a svařák a takový ty věci + proprietyk pletení věnců. Myslim, že upletu ňákej avantgardní
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:25
- Nahlásit
Biluška
Pokud je ta řepka letošní (setá teď, na podzim) tak proč ji tam vůbec seli?
No protoze tam byla zaseta driv nez to ruda koupil puvodni majitel pole pronajimal. Ruda se dohodnul ze necha repku do sklizne a oni mu za to potom pomuzou se zatravnenim te plochy znamena to ale to ze momentalne vyuziva z tech nekolika hektaru asi 5000m2 a kone musi byt jinde pristi rok uz se snad vse vyresi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:43
- Nahlásit
Gerda
Ještě jsem zapoměla, že mám předkus a křivý zuby
A z čeho máš nevysvětlitelnou teplotu? Čéče to měla kamarádka a musela pak změnit zaměstnání, bo to měla ze stresu, dělala tiskovou produkční.
Na to se nepřišlo a už asi ani nepřijde, protože jsem odmítla jít do špitálu. Jsem se s tím naučila žít. Razím heslo, že když nemoc dostatečně dlouho ignoruješ tak ji to přestane bavit a vzdá to
Myslim, že upletu ňákej avantgardní
Jestli bude moc avantagarní tak ho zkus nabídnout do nějakého hororu. Třeba ve vymítači ďábla by se nějaký uplatnil
Tchor
Já tomu rozumím. Akorát nechápu proč na to přistoupil. Řepka se určitě neseje dřív jak někdy v září. Spíš bych řekla,že později. V tu dobu už se přece dávno muselo jednat o prodeji. Tak proč Ruda souhlasil s tím, že to tam můžou zasít a proč to tam oni seli? Když mu to teď tak vadí?
Mimochodem, když si tady mohl bys mi poradit s Šagynou? Je to anglický setr, +- tři až pět let. Je z útulku a já o ní vím asi tolik, že ji měla paní v centru Brna, pak ji přestala bavit tak ji frkla do útulku. V útulku jí frkli nálepku "dominantní", ale to není ani náhodou. Vztah k lidem naprosto bezproblémový, je to úžasný mazlící pes, pro pochvalu by se rozkrájela a hrozně rychle se učí. Děti ignoruje, nevyhledává je, ale nejeví žádné tendence jim nějak ublížit. Prostě si jich nevšímá. Jenže se mi děsně rve se psama Je jí jedno jestli je to pes, nebo fena. Malý nebo velký... prostě se s tím porve. Hesinku už docela hnusně pokousala . Napadla i malou Bon-Bon, která má teprve pět měsíců. Rve se úplně bez příčiny. Příklad - jsme doma, psi jsou vylítaní, všichni v klidu spí, jsou různě rozskládaní po pelechách a křeslech. Šagy taky spí. Z ničeho nic vyletí, přeskočí obývák a napadne psa, který doteď spal ve svém pelechu. Fakt absolutně bez příčiny. Krom toho samozřejmě útočí když má příčinu. Kupříkladu když se se mnou mazlí a přijde jiný pes, že by chtěl taky. Až na drobné vyjímky se nepere venku. Tam je zcela ignoruje a dělá si svoje. Na zahradě už je taková ostražitá, ale neútočí. Zato doma nevydrží ani půl hodiny . Malamutka ji hned na poprvé přeprala, navalchovala si ji pod sebe a od té doby je na této frontě klid. Šagy se jí vyhýbá a nechává ji být. S pumou jsou těžce na kordy. Síly jsou zhruba vyrovnané a útočí na sebe při každé příležitosti (je fakt, že minimálně polovinu těch rvaček vyvolá puma). Šeltie, Mia a Lilátko jsou totálně submisivní, každému psovi se podřizují. I před Šagynou si lehají na záda. Ona přesto zaútočí. Kupříkladu přijde k Mie, Mia si okamžitě lehne na záda.Šagy jí očichá a zaútočí. Na psa, který se jí vzdává . Za každý útok dostane výprask s patřičným zvukovým doprovodem a jde na samotku do klece. Bezvýsledně . Ve chvíli kdy vím, že nestihnu včas zakročit (třeba když jdu do vany, nebo v noci) tak ji zavírám preventivně. Pokud jsem s nima v pokoji tak je puštěná, ale prakticky se 100% jistotou pokaždé zaútočí. Napadá tě co s ní? Já už jsem s rozumem v koncích, vyzkoušela jsem kde co, abych ji sžila se smečkou a už fakt nevím.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 19:49
- Nahlásit
Nazdar mastilové,tak kolik jste tu dneska toho namastili?
Je tu nějak mrtvo -kde jste všichni??????
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 19:51
- Nahlásit
Neessi
nazdar já tu su
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 19:53
- Nahlásit
Tak komu stoupá voda k prahu?
Co biluška?Už plave?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 19:54
- Nahlásit
želva
No konečně!
Co jsi dneska vyváděla a co komu sežral Dasty?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 19:57
- Nahlásit
Neessi
jsem byla na brigošce a dasty než nic nesežral
a co holky?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:00
- Nahlásit
želva
ále znáš to! Blbka Aisha hárá,jako by ji za to někdo platil a Bordžínka to chudák s ní musí vydržet.
Jinak nám stoupá řeka za silnicí,tak asi budem v noci hlídat a v nejhorším vylezem na kopec s celým zvěřincem a počkáme,dokud voda neopadne
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:02
- Nahlásit
Neessi
no já bych už balila věci někam na půdu,ty to nemáš jednoduchý s těma holkama,vid?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:06
- Nahlásit
želva
,ty to nemáš jednoduchý s těma holkama,vid?
ale mám-vždyť to znáš!
Hele,neviděla jsi tu někde "pitbulla"?Slíbila mi,že se tu někde ukáže-je to suprová holka a ta nám to to pěkně rozsvítí
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:08
- Nahlásit
Neessi
bohužel neviděla
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:17
- Nahlásit
želva
bohužel neviděla
Ach jo,tý to teda trvá-jen doufám,že se nezasekne v jiným tématu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:25
- Nahlásit
To už zase dávají nějaký seriál,že tu jsem sama?se želvou -ona tedy dneska toho moc fakt nenamluví.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:32
- Nahlásit
Neessi
namvuvím,jenže dávaj hrasběnky
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:32
- Nahlásit
Neessi
už sem tady , ale budu muset se smraďochem do parku, budu asi za hoďku.... zatím papa
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:35
- Nahlásit
Neessi
já tu tak sedím a přemýšlím vo životě a tak,piju a ferneta si asi taky dám a myslím na psy co jsou sím nebi a tak ....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:36
- Nahlásit
želva
jenže dávaj hrasběnky
ty myslíš hraběnky,bo co?No tak na to taky nekoukám.Čekám na svýho oblíbence Dr.House a divím se,že se mnou tady nečeká jablunka,asi jí napíšu křížek(jako že nebyla přítomna)
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:41
- Nahlásit
Neessi
no napiš,napiš a davídkový,ale ta je asi v práci a na hause se těším taky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:42
- Nahlásit
Hlásím příchod. Mi to trvá, bo zdržuje ten umírající sameček. Konečně mám všechno nakrmeno, okoupáno, uspáno a tak. Akorát ještě venčím, ale to jsem dneska vyřešila tak, že jsem je vyházela na zahradu a z okna monitoruju, aby nevzali čáru k sousedům
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:42
- Nahlásit
želva
tak sedím a přemýšlím vo životě a tak,piju a ferneta si asi taky dám a myslím na psy co jsou sím nebi a tak ....
jo ty máš chandru?Já vím,Ferda a Dáreček.
Tak si dej štamprdli a spláchni to.Tolik,co ty jsi pro ně udělala by nikdo nezvládl.
Já jdu pro Vaniš a pucovat fleky po Aishe
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:45
- Nahlásit
dobrý večer
Vy koukáte na Hause ??? my na high school musical
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:45
- Nahlásit
Biluška
Akorát ještě venčím, ale to jsem dneska vyřešila tak, že jsem je vyházela na zahradu a z okna monitoruju, aby nevzali čáru k sousedům
Koukám,že máme stejný styl
Počasí,že by psa nevyhnal-tak šup s nima ven
Teď jsem čubky taky vyhnala,jenže je tam tma jako f prd.eli a nemaj svítící obojky,tak houno vidím.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:47
- Nahlásit
benda2
my na high school musical
už zase!? a to čučí i Benda,nebo má tlapy přes oči?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:47
- Nahlásit
Neessi
My máme takový boží obojky co jsou vidět neuvěřitelně daleko a svítí víc jak Tesko o Vánocích. Takže mi po zahradě běhají ufounci
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:51
- Nahlásit
a z okna monitoruju
Biluško,
včera jsem venčil kolem rodinných domků a nejdřív mi benda vlezl do nějakého staveniště se spatným plotem tak jsem ho přivolal a jen co přišel prolezl plotem a popošli jsme pár metrů se na tom pozemku objevil černý velký rozezlený pes.
potom jsme popošli dál kde byla černá NO která asi hárala a nastavovala tak že to vypadalo že tento akt je možný i přes plot
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:53
- Nahlásit
benda2
nastavovala tak že to vypadalo že tento akt je možný i přes plot
hele nestrašáj,jo!Nebo potáhnu ploty ještě latexem
|